Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 03 jul 38 reacties

Was juni 2024 Máxima’s beste modemaand ooit?

In juni 2024 schotelde Máxima ons de ene na de andere klapper voor. Mijns inziens was het haar beste modemaand ooit. Ik ben benieuwd of jij dat ook zo ziet én welke outfit jouw favoriet is. Stem en praat je mee?

1. Congres van de Stichting MKB financiering, 3 juni
2. Werkbezoeken culturele educatie en Mind US, 5 juni
3. Diplomatendiner, 5 juni
4. Herdenking Normandië, 6 juni
5. Zomerfotosessie, 7 juni

PPE/BSR

6. Aankomst in Georgia, 9 juni
7. Handelsmissie Georgia, 10 juni
8. Handelsmissie Georgia, 10 juni
9. Handelsmissie Georgia, 11 juni
10. Handelsmissie Georgia, 11 juni

Patrick van Katwijk

11. Handelsmissie New York, 12 juni
12. Handelsmissie New York, 12 juni
13. Handelsmissie New York, 12 juni
14. Handelsmissie New York, 13 juni
15. Handelsmissie New York 13 juni

(c)Patrick van Katwijk

16. Scheepsdoop Máxima en Alexia (de boot, niet de prinses), 14 juni
17. Uitreiking eremedaille, 17 juni
18. Opening Museum Hindeloopen, 18 juni
19. Opening Emaus College, 19 juni
20. Bezoek Regiment Genietroepen, 20 juni

(c)Netty Leistra (16) en PPE

21. Huwelijk gravin Leonie von Waldburg-Zeil-Hohenems en graaf Caspar Matuschka, 22 juni
22. Huwelijk gravin Leonie von Waldburg-Zeil-Hohenems en graaf Caspar Matuschka, 22 juni
23. Ontvangst emir Qatar, 24 juni

BSR/NLbeeld/PPE

24. Uitblinkerslunch + gesprekken over situatie Gaza, 25 juni
25. Werkbezoek Vereniging Circulair Friesland, 26 juni
26.  Global Leadership Exchange, 27 juni

PPE

Stemmen maar!

Mijn favoriete outfit van juni 2024 is....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
38 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Voor mij nummer 15: colourblocking next level. Staat haar heel goed, vlot en eens even wat anders. Nummer 23 ook erg mooi, de kleur en het bijzondere model.
Ben een beetje uitgekeken op al dat zachtroze, nu ik het overzicht zie. Op alles in rood trouwens niet.

Of het haar beste mode maand is durf ik niet te zeggen, maar ze heeft wel veel top outfits gedragen. Ik kies voor outfit 21, maar ook erg mooi zijn 3, 6, 7, 9, 10, 15, 16, 19 en 22! Hopelijk krijgen we na de vakantie weer veel moois te zien.

Voor mij nummer 9, ik vond dat plaatje samen met de koning in die mooie oude straat met die outfit in het zonnetje perfectie.

De beste maand ooit dat weet ik niet maar wel een supermaand en nog wel één zonder een ‘echte’ gala-outfit.
Vele outfits mega-mooi!
Ik heb gestemd op 21, zo perfect. Die capejurk strijdt met de andere capejurk, zo geinig!
Of had ik toch op 14 moeten stemmen of 1 van de gave broekpakken, en die witte set?
Kunnen we er een paar doorschuiven naar juli?

Was juni 2024 Máxima’s beste modemaand ooit? Absoluut niet! Veels te veel Natan, lelijke uitgelegde zomen, te veel herhaling, dus saai en voorspelbaar. Nee ze heeft wel betere maanden gehad in het verleden.

Ik dacht net gelezen te hebben Josine dat je een ruim een half uur geleden al “welterusten” had geschreven toch…? ik schud het even uit mijn mouw; bijvoorbeeld die gele jurk met dat geinige hoedje die vond jij blijkbaar ook leuk, want hij staat notabene op de voorkant van je boek. Met die Natan moet ze echt gaan stoppen, niet mooi, voorspelbaar en …. vooral saai! En oh ja… welterusten.

Last edited 18 dagen geleden by Jacqueline

Tja, met ‘mode ogen’ ga ik voor 9,13,15 en 16 (zonder de schoenen, want die vind ik niet zo bijzonder). Haha, als en een poll is met cape jurken kun je je spaargeld er op in zetten, want die winnen meestal, nou ik vind met name van nr 7 de kleur en de fascinator heel mooi, maar verder ben ik wel klaar met dit model ‘koninginnen uniform’🫣.

Last edited 18 dagen geleden by Catherine

Owwww… wat een mooie modemaand… ik vind het echt heel lastig kiezen.. zoveel mooie outfits… het is allemaal heel gelijkwaardig…ik vind er echter geen echte 10 bij zitten. Bij de ene gelegenheid is de jurk/pak fantastisch, maar haar accessoires of haar net wat minder en bij sommige gelegenheden juist andersom. Ik kan en ga natuurijk niet alles evalueren, dan zou jij denken dat ik een staatsgreep doe in blogland, Josine😉. Alle outfits vind ik tussen een 8 en 9,5… ik kan niet kiezen voor een 10 en laat dat dan deze maand aan jullie allemaal over👍

Wat een lastige keuze! Ik heb er lang over nagedacht, maar uiteindelijk toch voor nummer 7 gekozen. Máxima in het rood is en blijft een gouden combinatie😊. De outfits 15 en 16 zijn voor mij goede runner ups.

Heel fijn dat Maxima deze maand zo vaak zichtbaar en actief was.
Maar beste modemaand vol met klappers….nou nee, dát is mij net even iets tè enthousiast!😉
Neemt niet weg dat er prachtige outfits tussen zitten hoor!
En elke dag hoeft ook geen 10 te zijn!
Het belangrijkste is dat onze koningin, voor zover gezien, overal met grote betrokkenheid aanwezig was en haar stralende, innemende lach en persoonlijkheid toonde!
Dat geeft mij steeds opnieuw een warm gevoel!
Mijn keuze om te stemmen viel als winnaar op nr. 7
Maar direct daar achteraan op de tweede plaats nr. 21

De mooiste foto vind ik nr 22 omdat ze daar zo prachtig op staat. Maar de jurk vind ik wel net iets te jeugdig en gewaagd voor als zij in functie zou zijn. Maar het betreft hier een privégelegenheid dus groot gelijk dat ze daar wil shinen. Qua modemoment heb ik toch gekozen voor nr 13. Op enkele missers na, een mooie modemaand en ook mooie kapsels.

Last edited 19 dagen geleden by ModeMieke

Meer is niet altijd beter zou mijn samenvatting van deze maand zijn. Capejurkjes en schoenen met plastic inzet doen me niets meer. De felle kleuren eigenlijk ook niet meer. Heel mooi om alles zo onder elkaar te zien en dan te voelen hoe het op je overkomt. Mijn aandacht trekt als vanzelf naar de wat minder uitgesproken (schreeuwerige?) kleuren en goed gesneden broekpakken. Op de een of andere manier houdt de zakelijkheid van een pak het complete plaatje in balans en schiet het niet door richting extraverte uitbundigheid. Maar goed, misschien klink ik nu als een totale zuurpruim die niet van zelfexpressie houdt? Hoe dan ook, mijn favorieten in willekeurige volgorde zijn 2, 5, 9, 13, 16 en 17 en ik heb gekozen voor 16 vanwege de totale look inclusief accessoires (met 9 op nummer 2 vanwege die epische sieraden).

Ja duh, nr 7 natuurlijk😉. En maar 1 x gedacht aiii, dat was beter van niet. Dat is toch knap! Fijne Maximamodemaand!

Ook ik ga voor 7️⃣ o.a. dankzij heur haarcorsage 🌺 en ondanks de plastic-niet-fantastic 👠👠 alhoewel de kleurvlakken wel mooi vallen aan heur voeten.
Idd, een echte MKM-modekoningin wat dat ook mogen zijn 🙌🏼

Wow wat veel outfits! Voor mij springt nummer 7 er absoluut uit

We mogen zeker niet klagen over weinig modemomenten deze maand van onze koningin, wat een verscheidenheid aan outfits zeg! Een heerlijk overzicht!! Ik kies voor 9, maar 5, 7, 15 en 16 waren ook opties voor mijn eerste plek. Sowieso vind ik eigenlijk alles met hoed heel koninklijk.

Maxima lijkt wel een mannequin. Alles staat even leuk. Ik heb 1x gekozen als ik voor mezelf iets zou mogen kiezen uit deze serie (nr.14); welke het meest koninklijk is (nr.4) en waar ze het leukste op staat: 7.

Oh dat vind ik een heel leuk idee!!

Absoluut een topmaand wat betreft zichtbaar zijn en enthousiasme. Qua kleding heeft Máxima in mijn ogen te vaak te veel na elkaar herdragen, wat zo onnodig is als je over een enorme collectie kleding beschikt.
Normaal gesproken kies ik een echte koninginne outfit, daarvan zitten er prachtige exemplaren tussen, maar op de meesten heb ik vorig jaar al gestemd. Daarom nu eens de niet zo koninklijke, maar oh zo zomerse, vrolijke en feestelijke roze avondjurk gekozen van nr 22. Op de vrijgegeven foto’s zie ik een prachtige, stralende koningin, met een figuur die deze tikje gewaagde jurk nog steeds fantastisch staat èn echt een jurk om in te dansen, wat ze ongetwijfeld gedaan heeft.

Ik heb 7 en 21 gestemd.
Ik ben niet de enige lees ik 🤓

Voor mij zijn 7 en 21 de toppers. Vaak ook lastig, want het kan in functie zijn, feest of vrije tijd. En dan is de stijl toch anders. Maar er zitten ook een aantal tussen die weg mogen, 24,22 en 1.

Inderdaad een hele bijzondere maand voor onze koningin qua kleding maar ook die hoeveel keer dat we haar gezien hebben.
Ik stem op 7 , zijn allemaal mooi maar rood staat haar altijd geweldig.

ik kan niet in de poll maar stem op 14

Voor mij nr 13, 15 en 21.voor 15 gekozen.
1,2,6,11,12 mogen van mij weg. Nr 22 een te hoog barbie gehalte, dus mag ook weg, of naar de dochters.

Nummer 7
Op 2: nummer 21

Ik heb gekozen voor nr. 21 .
Dat blijft een mooie koninklijke outfit.
Het is zeker een top maand, niet omdat ik alles kleding mooi vind, maar wel door de vele activiteiten, ze absoluut haar best heeft gedaan om er steeds weer fris en fruitig uit te zien.
Maar vooral om haar enthousiasme, spontaniteit, en geïnteresseerdheid..
Maar ook onze koning heeft een top maand achter de rug,
Ik ben weer helemaal blij met ze.
Ik gun ze een welverdiende vakantie, en wij hebben veel moois om op terug te zien die tijd.

Ik heb gestemd op 7, maar 21 vind ik ook mooi. Alleen de enorme hoed staat me minder aan, dus daarom staat die niet op nr. 1. Nr. 20 vind ik ook geweldig!

Ik vind het niet Maxima’s beste modemaand ooit, er zitten toch heel veel outfits bij waar ik niet warm of koud van word.

Mee eens Soetkin. Er zitten ook wel “missers” tussen. Soms gedateerd

Deze maand hebben we Maxima veel gezien en vaak in mooie outfits. Dus eens, een topmaand. De foto van nummer 7 is al bijna iconisch, zo’n mooi plaatje. Maar ook 4, 13 en 16 staan in mijn top van deze maand.
Inderdaad, dit wordt een moeilijke keuze.

Last edited 19 dagen geleden by Louisa

Chapeau voor haar vele activiteiten deze maand! Elke keer zag ze er netjes uit tot prachtig. De nummers 4, 5, 9 en 13 en 16 zijn mijn favorieten deze maand. Uiteindelijk gestemd op 4, vind ik zo’n mooie outfit alleen had ze de hoed van mij niet hoeven herdragen. De nummers 7, 21 en 26 zijn natuurlijk ook mooi, maar heb dan toch altijd het gevoel van een koninklijk verkleedpartijtje. Nummers 11 en 23: deze schoenen vind ik prachtig, maar niet passend bij deze jurken. Nummer 23 vind ik door de ketting ook too much en de hoed ook niet passend, de blauwe set is an sich wel prachtig, maar dan liever anders gecombineerd qua accessoires. Galajurken deze maand geen toppers wat mij betreft.

Niet te doen Josine😉
Uit balorigheid zou ik eigenlijk voor nummer 20 willen gaan😂, maar ok vooruit dan: nummer 21.

Goede keus nr 20 😉 . Dit is inderdaad niet te doen appels met peren vergelijken

Is het ook de maand met de meeste outings (en dus outfits) ooit?