Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 28 jun 88 reacties

Wauw! Amalia met diep decolleté in Oostenrijk

Afgelopen weekend was Amalia in Oostenrijk voor een adellijke bruiloft. Tijdens het avondfeest droeg ze een heel gewaagde jurk. Moeder Máxima koos voor een strapless jurk uit 2007.

Het koninklijk gezin was bij de bruiloft van Gravin Leonie von Waldburg-Zeil-Hohenems en graaf Caspar von Matuschka. De bruid is een petekind van Willem-Alexander en was op 2 februari 2002 een van de bruidskinderen.

Voor de feestelijke gelegenheid kocht Amalia een strapless jurk met een diep decolleté en een zwierige cape van Roland Mouret.

NLbeeld/Frank Rollitz

Wat een prachtige jongedame!

NLbeeld/Frank Rollitz

Máxima’s jurk met een gelaagd rokgedeelte is ontworpen door Edouard Vermeulen van Natan.

NLbeeld/Frank Rollitz

De jurk debuteerde in 2007 (!).

(c) PPE/Nieboer

Aan het rechterhand draagt Máxima een ring met een enorme, cabochon geslepen smaragd. Wil je meer weten over dit juweel? Bijvoorbeeld van wie Máxima hem gekregen heeft? Lees dan even deze blog.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
88 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De jurk van Amalia lijkt op een groene galajurk ‘(valentino) van Maxima. Alleen heeft die geen cape.

Hallo, beste Allemaal.
Ik schuif aan op deze Royale website welke ik al jaren volg.
Mooie presentatie van het koninklijk gezin in Oostenrijk. De jurk van Máxima vond ik haar mooier staan in 2007 bij het verjaarsfeest op Het Loo. Het Tutti Frutti collier blijft prachtig en zou ze vaker in het openbaar mogen dragen.
De Koning ziet er zeker fijn uit de laatste tijd. Hij lijkt wat afgevallen en zit goed in zijn vel. Mijn complimenten gaan naar Prinses Amalia. Zij lijkt steeds zelfverzekerder te worden in haar presentatie. Zij heeft een aardje naar haar moeder, want bij grote galabijeenkomsten heeft zij al meerdere keuzes gemaakt die voor mij een verrassing waren. De combinatie van en het collier en de tiara uit de Pauwenstaart parure bij het Spaanse inkomende Staatsbezoek. Geweldig!!
Ik hoop dat ze met elkaar van een heerlijke vakantieperiode genieten. Eerst nog de installatie van het nieuwe kabinet door de Koning.
Hartelijke groeten uit Nieuwendam.

Last edited 12 dagen geleden by Royal AW

Hoi Royal AW; welkom, schuif gezellig aan zou ik zeggen 🤗

Beste Roos, van mijn vraag aub niet verkeerd op maar ik ben al langer gewoon stiknieuwsgierig wat uw positie binnen MKM is. Want u plaatst meestal heel veel reacties, ook op wat anderen zeggen. Ook vaak heel leuke reacties hoor, daar niet van!! Het valt me gewoon vaak op. Bent u in de positie van een soort sidekick (raar woord maar speciaal opgezocht) net als in praatprogramma’s? Maar misschien familie van Josine; dan is het wellicht privé info die me niet aangaat. Als mijn vraag ongepast is gooit Josine mijn reactie/ vraag er wel weer uit; geen probleem.

Ha Agnes Anna, dus je had je vraag al eerder gesteld? Dat wist ik niet, maar bij het andere blog was er verwarring over, dus ben ik eens gaan zoeken (ook ik ben stik nieuwsgierig met m’n Zeeuwse oma😉).
Toen ik een jaar of wat geleden voor het eerst op het forum kwam, werd ik ook door een aantal mensen welkom geheten; dat gebeurd nu niet veel meer en dat vind ik zonde, dus heb ik dat gedaan bij Royal AW omdat ik toch net “aan de keukentafel zat”.
Hopelijk heb je nu, samen met mijn antwoord in het andere blog, genoeg info😉😂.
En gewoon stik nieuwsgierig blijven hoor; heeft mij veel info opgeleverd in mijn leven en die info deel ik graag 🤗

Stik nieuwsgierig wordt denk ik alleen maar door een Zeeuwse geschreven ⛵🦭🥘☀️🏄🏼‍♀️🌊🛥️😎☺️

Bedankt Roos voor het welkom.

Love it, love it! Wow Amalia ziet er echt stunning uit. Te diep decolleté? Welnee!
Madre Màxima ziet er ook mooi uit hoor. De koning kan weer trots op zijn meiden zijn. En dat is tie!

Last edited 12 dagen geleden by Tantie

Leuk leuk, ik hoop nog op veel van die adellijke bruiloften waar ze acte de présence geven. Koninklijke bruiloften zie ik vooralsnog niet in t vooruitzicht.
Ja daar gaat al wat van haar toelage aan op 😀 aan dit soort mooie jurken. Dit is een goede aankoop die nog lang kan worden gedragen/herdragen door Amalia

Ik vond Máxima’s jurk van destijds gedurfd maar vond m rond de buik niet camoufleren. De 3 ukkies in t zachtroze zorgen voor gelukkig genoeg camouflage.

Ze is nu slanker maar de stof lijkt wat futloos. Gestoomd weer denk ik.
Maar verder heel leuk met die sieraden.

Mooi jurk van Maxima dat felle roze. Máxima staan felle kleuren. Wat is er aan de hand de teen van Amalia. Het lijkt ontstoken. Hij lijkt verkleurd en ziet dik

De kleur van de jurk van Amalia is fan-tas-tisch 🤩 en staat haar mooi!

Persoonlijk vind ik die diepgroene kleur op zich wel mooi maar vind hem minder geslaagd voor ern zomerse bruiloft. Decoltee voor mij ietswat gewaagd. Schoenen niet mooi en zeker niet met die ongelakte teennagels. Ik had hier ook voor een gesloten schoentje gekozen.Amalia op zich vond ik heel mooi uitzien. Maxima ben ik echt niet onder de indruk van. De roze jurk is echt oudmodisch geworden en oogt inderdaad wat goedkoop. Vooral dat kanten strookje in de ruches vind ik daar de reden voor. Juwelen zoals altijd prachtig!

Een prachtige japon voor Amalia! Ik zou hem zelf misschien niet direct voor haar uitgezicht hebben (toch iets te ‘volwassen’ met het decollecte?), maar wat staat hij haar goed! Ook een mooie kleur voor haar. En helemaal af met een verzorgd kapsel en prachtige juwelen.
Kleine minpuntjes: de comfortabele schoenen in haar handen, de ongelakte teennagels. Maar ik vind persoonlijk deze japon haar beter staan dan de blauwe van overdag (alhoewel die qua kleur wel weer ERG goed was).

Ben altijd weg geweest van de roze japon van Maxima! Ik vond hem haar toen geweldig staan, een spetterende kleur, en dat flamboyante model staat echt bij haar. Ook ik ben niet de grootste fan van strapless, maar dat gezegd hebbende, zie ik niet in wat hier anders (slechter) aan zit dan andere strapless japonnen zoals b.v. de groene Valentino die ze heeft.
Wat voor mij het grote verschil maakt dit keer is het kapsel… Alsof ze vergeten is er iets mee te doen? Geen problemen met het haar op zich, maar dit is toch meer “stijl werkbezoek” en niet “stijl adelijk huwelijk”??? Ik vind het echt afdoen aan het geheel.
En oh, wat zou ik graag die tutti frutti set willen hebben…!

Gelaagd rokgedeelte; wat een sjieke benaming voor wat wij vroeger een strokenrok zouden noemen. Ik houd er wel van en ik vind de kleuren en stoffen echt prachtig.

De kleur van de jurk van Amalia vind ik niet zo feestelijk, maar dat is heel persoonlijk natuurlijk. Wel weer een leuke bijzonderheid, dat decolleté. En net zoals Willem Alexander, heeft Amalia soms ook behoorlijk wat rood kleuren in heur haar. Viel me vooral op bij de bovenste foto.

Last edited 14 dagen geleden by carmen163

Hoi carmen163, die roodkleuren in Amalia’s haar. Tja dat ken ik van vroeger tijden.
Toen ik nog niet grijs was, maar natuurlijk blond en groen droeg, leek mijn haar ook rossig.
Rood en groen zijn zgn. complimenterende kleuren en die versterken elkaar, waardoor het meer opvalt. Had ik zomaar ineens een “andere” haarkleur zonder verven en gedoe😉

Vond de jurk van Maxima de eerste keer leuker staan. Hoeft van mij niet in de herhaling meer. Amalia wow, ze verrast mij de laatste tijd echt. Een jonge vrouw in volle bloei. Geweldig om te zien. Ze straalt echt zelfvertrouwen uit en daar kan ze nooit genoeg van hebben.

Volgens mij is in deze blog het decolleté van Amalia gephotoshopt dus wat daar over te zeggen? Kleur is prachtig! Strapless jurken zijn niet Maxima’s ding. Flatteert niet de buste. Verder alles prima 😊

Hoi carolinamaria, ik snap dat je dat denkt. Ik sluit het ook niet uit omdat de kleur van haar huid erg egaal is.
Je zou het daarbij denken omdat, als je inzoomt op de foto, je een soort “blokjes” ziet, maar dat zijn de plooien van de “cups” van haar japon.
Op de foto van het model dat de japon draagt zie je dat beter. Die foto is natuurlijk gemaakt in de studio dus veel duidelijker en beter belicht.

Omdat je zou verwachten ‘cleavage’ te zien. Even dacht ik dat er een lapje stof voor zat… toen dacht ik aan photoshop. Maar dat is dus niet zo 😃

Dat is idd wat ik ook mis. Nu je t zegt. Ik dacht ook dat er een lichte stof tussen zat maar dat is dus niet zo.

Gephotoshopt?

Amalia top!
Maxima flop. In 2007 al niet mooi en nu nog steeds niet.

Last edited 15 dagen geleden by Krielie

Amalia is prachtig! Ik zie een hele mooie jongedame die langzaam steeds meer in haar rol groeit. Chapeau! Minpuntje; haar schoenen.
Maxima mag wat mij betreft alle strapless jurken in haar kast laten hangen. Ik vind dat haar minder mooi staan. Maarrrr, het collier en de ring zijn werkelijk prachtig.

Amalia ziet er beeldschoon uit, sierlijk kapsel en mooi make-upje, maar ik vind deze avondjurk toch meer geschikt voor Maxima en de knalroze kleur (niet dit model!) voor Amalia. Maar hoe dan ook, als ze zich hier happy in voelt, dan gewoon lekker aantrekken. Ik zag er leuke jonge mannen rondlopen, haha, we weten niet of ze single is, maar dit soort (adelijke) feestjes zijn tevens goed voor de eventuele romantische ❤️ contacten😁….

Last edited 15 dagen geleden by Catherine

Tja …wie weet… maar dan kan ze beter net als Assepoester een gesloten muiltje aandoen of haar nagels een lakje geven want uhh … dit staat niet echt bekoorlijk, en wie weet staat er dan wel een heuse prins op 😬.

Last edited 15 dagen geleden by Jacqueline

Ik vind de japon bij Maxima nu mooier staan dan in 2007, ook de zijscheiding vind ik er goed bij passen. Een beetje flamengo-vibes. Amalia ziet er prachtig uit. Deze japon past bij haar leeftijd en figuur.

De kleur van de jurk van Máxima wordt ik helemaal vrolijk van qua model vind ik hem wat minder geworden door dat het strapless jurk is. De laatste tijd laat ze veel vermaken misschien een idee om een leuk mouwtje aan de jurk te maken zodat het wat minder als een afzak jurk oogt. Amalia weer prachtig, kleur staat haar erg mooi. Diep decolleté is het maar wel op een chique manier. Ik denk dat ik de jurk nog leuker had gevonden als er in de zelfde kleur een band/riempje om haar taille had gezeten dat had haar taille wat meer geaccentueerd. Nu valt de jurk wat recht.

Welk huwelijk was dat?
Ik heb net gelezen dat de bruidsjurk(en) van Leonie een ontwerp zijn van Franc Sarabia, een Spaanse couturehuis voor bruids-en feestkleding. Ik geloof dat de moeder van de bruid haar jeugd in Spanje heeft doorgebracht.

Leuk Josine, het levert vaak net weer even een ander plaatje dan bij de officiële verplichtingen.

Wat een prachtige jurk van Amalia. Wat mij betreft de mooiste tot nu toe, wat staat deze kleur haar mooi! De jurk van Maxima vind ik persoonlijk wat minder geslaagd, vooral vanwege het strapless lijfje.

Je ziet duidelijk waar het badpak heeft gezeten bij Maxima….Weekendjes Griekenland?

Ik vind de rok van Maxima’s jurk nog steeds beeldig, bovenstuk zit niet zo mooi en “hangt” te laag, ik hou wel van het zwierige van de rok. Amalia is prachtig, de cape is zeer leuk ook, dit model is erg mooi bij haar. Wat een mooie jonge vrouw en beeldschoon kapsel, in tegenstelling tot Máxima, ik vind het losse haar prima, maar niet bij een galajurk. Beide dames hebben ook prachtige sieraden, chapeau!

Toegegeven, model jurk en de kleur zijn erg mooi.
Dit soort decollete’s staan volslanke dames prachtig.
Maar voor Amalia?
De jurk laat haar er ouder uitzien dan ze is. Zelf zou ik ook maar dichte schoenen aangetrokken hebben.
De roze jurk laat Maxima er in mijn ogen “Goedkoop” uitzien.

Amalia ziet er prachtig uit! Haar haar vind ik ook heel mooi zo. Het decolleté is wel diep, maar eigenlijk zie je minder dan bij die blauwe jurk van vorige week, vind ik.

De jurk van Maxima vind ik, net als velen hier, helaas niet mooi. Ook nooit mooi gevonden. Het staat niet flatteus in de taille en het rokgedeelte is breed-smal-breed. Jammer!

WauW Amalia wat ben je toch mooi! Fantastische jurk en juwelen. Hier staat een sprookjes prinses van nu. Ook heel mooi om dit een keer met de tutti frutti set te zien. Heel leuk dat Máxima deze roze jurk weer eens draagt. Een Franse paardenstaart of opgestoken kapsel had ik nog mooier gevonden. Zijn de oorbellen die Máxima draagt een nieuwe combinatie?

Last edited 15 dagen geleden by AnnekeM

Vavavoom Amalia! Prachtig zo’n aangesloten jurk!!
Kan me voorstellen dat het cape-je later op de avond toen de flatjes aangingen uitging!
Máxima ziet er mooi (superknap!) uit tot haar navel maar de onderkant van de jurk kan me niet bekoren.

Leuke foto’s, heerlijk om ze zo te zien. Ik heb het al eens eerder gezegd maar ik denk dat dit netwerk fijn is voor Amalia. Dan de kleding; Maxima kan deze kleur heel goed hebben en wat een heerlijk zelfvertrouwen dat ze een strapless jurk draagt. Qua figuur kan ze het goed hebben maar de japon heeft wel wat aan ‘klasse’ ingeleverd. Het is eerder gezegd, deze doet een beetje ‘verkleedklerenkist’ aan. Misschien niet de mooiste stoffen gebruikt destijds? Amalia heeft weer een prachtige aansluitende jurk gevonden die haar fantastisch staat (wmb mooier dan op het model). Wat een goed figuur heeft ze toch. De cape is niet nodig (liever niet zelfs) maar misschien kan ze eens experimenteren met een dunne omslagdoek om bovenarmen die weer achter haar rug samen komt, een jeugdige bolero of voile avondjas? Wel wat bedekking maar misschien wat minder massaal? Heerlijk dat ze vol in de juwelen gaat en de gemakkelijke schoenen mee heeft (kun je niet vroeg genoeg mee beginnen). Ik ben niet enthousiast over de middenscheiding maar ook daar is ze aan het experimenteren. Iets opgestoken maar toch jong. Misschien is er op zo’n privé-feest geen kapster mee? WA altijd goed in een mooie tux. Ja, fijn om weer eens even naar te kijken!

Leuk kapsel bij Amalia!
De jurk van Maxima vond ik in 2007 al niet echt wat, door het afzak-bovenstuk denk ik. Had ze van mij niet meer uit de kast hoeven halen.

En ook niet meer in de kast hangen, weg ermee🥴

Deze groene cape-jurk van Amalia heeft een goede pasvorm en kleedt haar prima af.
Het bijzondere zit hem eigenlijk alleen in het apart vormgegeven diepe decolleté, wat een bepaald gewaagd, pikant signaaltje afgeeft, en ja, aan de reacties te zien denken we daar niet allemaal hetzelfde over!😉
Naar mijn mening is Amalia een mooie jonge vrouw, die een dergelijk component helemaal niet nodig heeft om aantrekkelijk te zijn.
Ik vind dit zelfs jammer, want het doet voor mij afbreuk aan het totaalplaatje van een leuke, goed verzorgde en nette outfit.
En dat geldt in mijn beleving niet alleen in koninklijke functie, maar voor iedereen.
Het kapsel is heel mooi en wat ligt het collier perfect op de halsopening van de cape!👌
Leuk tasje, en wow….die slofjes zien er heerlijk zacht uit!
Mama Maxima is wel heel diep in haar kledingkast gedoken….
Deze jurk heb ik eerder al niet zo geslaagd gevonden en vind ik nu niet meer passend bij haar leeftijd.
Eloïse weet hier vast wel raad mee.

Wat een toch wel verrassende keuze van Amalia. Ik vind het een mooie jurk en het staat haar goed. Ze voelt zich duidelijk zelfverzekerd hierin. Hoe zou de jurk staan zonder cape, met de tutti frutti die Maxima nu draag?
Heeft ze nu loafers in haar hand? Wel makkelijk op de dansvloer. Ook ik ben op bruiloften geweest waar de vrouwen ’s avonds centimeters kleiner werden 😄.

De jurk van Maxima heb ik nooit mooi gevonden, totaal niet mijn stijl. En dan eerder iets voor een jonge vrouw.

Last edited 15 dagen geleden by Louisa

Goede suggestie Louisa, deze diepgroene jurk zonder cape met de tutti-frutti.
Mooi🤩👍

Het staat heel goed, al lijkt mij een frissere kleur leuker. We zien steeds meer mooie jurken bij Amalia; dat is natuurlijk ook zoeken en uitproberen neem ik aan. Maar de stijl en kleur van de prinsjesdagjurk van sept 2023 vond ik in alle opzichten mooier. Die capes hou ik helemaal niet van maar wanneer zij zich dan prettiger voelt (invulling van mij natuurlijk) lijkt me dat toch het belangrijkste. Op de bovenste foto staan ze alledrie erg leuk op.

Alleen de armband en collier van maxima zijn mooi. Deze jurk is niet geslaagd ,kan wel weg. Heel jammer v.h haar was toch kleine moeite om op te steken.

Amalia wat een prachtig japon, mooie kleur en super met het decolleté. Ook leuk de haren zo half opgestoken. Ik zou er zelf een stukje afknippen…
De jurk van Maxima vind ik geen succes, vond ik al niet in 2007. Legt de nadruk op de verkeerde plaatsen(buik en heupen). Ook het kapsel had wel iets meer werk mogen hebben voor dit feest

Mooie kleur voor Amalia. Staat haar goed. Ze straalt, fijn om te zien.
Maxima vind ik jammer. Er is zoveel te kiezen denk ik en dan zou ik deze jurk niet meer dragen. En het haar graag opgestoken. Een mooie lage knot staat haar zo mooi.

Mooi detail dat het collier dat Amalia draagt, precies over de sluiting van de cape heen valt. Het lijkt alsof het voor elkaar gemaakt is. Ook het haar vind ik echt heel mooi zitten zo. De jurk… stunning! Prachtige belijning met de hoge taille en sluike rok.
De jurk die Maxima draagt heb ik nooit echt mooi gevonden, en op deze foto vind ik hem nog meer lijken op iets uit de verkleedkist. Leuk voor de carnaval, maar verder niet. En het haar, tja.

Last edited 15 dagen geleden by Juffrouw Annie

Zo, mooi hoor! Prachtige jurk van Amalia, wel een beetje gewaagd maar omdat het een privébezoek is vind ik het goed kunnen. Voor een officieel bezoek is het misschien iets te bloot, maar met de cape ook wel weer mooi. Overigens vind ik het heel positief dat ze zoiets draagt. In zo’n soort jurk moet je je volgens mij wel goed voelen om hem te durven dragen, en ik gun haar enorm dat ze zich zeker voelt over haar lijf. Ze is namelijk prachtig. Sieraden en half opgestoken kapsel ook erg leuk.
Máxima’s roze jurk vind ik te jeugdig. Kleur wel leuk!

Ik bedoel natuurlijk Amelia. Heb de jurk van Maxima nooit mooi gevonden

Wat een supermooie jurk voor deze gelegenheid

Hoi, donkergroen vindt Ik een beetje te donker voor de zomer, maar de jurk staat Amalia natuurlijk super met het decolte. De vorm ervan maakt de jurk ook bijzonder. Nu nog de eeuwige caps weglaten aub.
Maxima’s jurk hebben wij 30 jaar geleden gedragen op onze afluitbal van het gymnasium vindt dit geen jurk voor een vrouw van in de vijftig. Of ben Ik nu ouderwets? Ik vindt dan de keuzes van bvb Mathilde mooier.
De Tutti Frutti Parure is wel geweldig.
Tip wie van oude Duitse Adel houdt: zie Bunte.de of Gala.de Daar staan alle Festiviteiten in, ook onze Oranjes kwamen mooi in beeld.

bunte en gala gaven niet alleen mooie beelden maar ook een paar kritische noten ….

Ja, in Deutschland haben wir freie🧐 Presse.
Ik zelf woon al dik dertig jaar in NL, maar dat ter zijde. Ik bedoelde mijn tip ook meer voor de liefhebbers van oude paleizen en prachtige locaties. En de oude Adel houdt van hun gesloten feestjes.

Gut dass Sie freie presse haben !!! 🙂🙂🙂🙂 Ferien machen in Deutschland ist herrlich !!!!

Oh, danke. Viel Spass bij de volgende Trip in 🇩🇪

Jurk van Amalia prachtig maar ik ben niet zo weg van de cape. De cape maakt het wat ouwelijk. Maxima nee, ik heb deze jurk nooit mooi gevonden een hoog Barbie gehalte. Strapless vind ik haar ook niet geweldig staan zeker niet als het zo strak zit.

Gewaagd inderdaad, maar het staat Amalia goed!!

De roze jurk van Maxima komt met het losse haar zo niet uit de verf.

@Josine Droogendijk beide dames dragen smaragd oorbellen. Ik dacht dat er daar maar 1 paar van in de kluis lag. Hoe zit dat?

En welke bruidsmeisje was dat?

Daar ben ik dus ook wel nieuwsgierig naar welke smaragden dit zijn.
Wat ik begreep komen de oorbellen die Amalia draagt uit de privécollectie van Maxima. Maar is de set oorbellen die maxima dan draagt gemaakt van opstaande smaragden van het smaragden diadeem

Wow! Absoluut Amalia’s mooiste look die ik tot nu toe heb gezien. Gewaagd? Jazeker, maar op een subtiele, smaakvolle manier. Ook de jurk van Máxima vind ik nog steeds mooi en zo heerlijk zwierig en feestelijk. Prachtige juwelenkeuzes bei beiden en fijn voor ons dat er foto’s gepubliceerd mochten worden.

Oh la la, Amalia toch🤪 nou ze heeft in ieder geval voldoende inhoud om deze schitterende japon te vullen!!! Staat haar fantastisch: go girl!!! En dringend verzoek aan Maxima: wilt u deze jurk niet meer dragen? Haalt absoluut niet het beste in uw mooie figuur naar voren!

Last edited 15 dagen geleden by Tony

Amalia ziet er prachtig uit in deze jurk. Het staat haar, zonder twijfel. Maar het decollete vind ik dus echt onnodig en heel eerlijk gezegd ook niet netjes. Niet als prinses, maar ook voor iemand die geen prinses is. (persoonlijke mening hoor).

Wat heeft Amalia in haar hand? Lijken wel een soort stoffen ballerina’s of overschoentjes?

Vroeg ik me ook af…vreemd omdat zo in je hand te dragen bij dat tasje

Hoi Danielle,
Ik had het er in mijn post ook al over.
Mij lijken het zachte slofjes (je ziet een gestikte zool en bij de ander een elastiek in de stof) om lekker onder tafel aan te trekken ipv je pumps. Of misschien mag er niet gedanst of gelopen worden met pumps op een bepaalde vloer.
Hopelijk kan Josine ons meer vertellen.

Daarvoor lijkt het me haast te breed. Ik kan het met inzoomen niet zien zo. Josine weet jij het?

Amalia ziet er geweldig uit, heel leuk om haar zo te zien 😀 ook heel leuk om deze jurk bij Maxima weer te zien, had niet verwacht dat we deze jurk ooit weer zouden zien. Wel jammer dat Maxima haar haar geen gala touch heeft gegeven. Willem-Alexander ziet er ook erg goed uit in zijn smoking!

Amalia ziet er prachtig uit. Stoere jurk en het staat geweldig. Ook haar haar is mooi. Leuk jong kapsel.
De jurk van Maxima vind ik niet mooi, nooit gevonden. En dat komt puur door hoe het rond de borsten zit. Strapless is altijd lastig, er moet goede ondersteuning onder.

Lijkt erop dat Amalia langzaam wat meer (zelf)vertrouwen krijgt. Ze voelt zich ongetwijfeld sterk, want deze jurk dragen vergt best wel lef.
En wat staat het haar goed! We gaan nog veel meer bijzonders van haar zien. De latina in haar komt bovendrijven, zo lijkt ’t .

Last edited 15 dagen geleden by Carlaz

Dat ben ik met je eens, dat dit meer zelfvertrouwen toont.

Mooi gezegd Carlaz 👍

Amalia haar jurk is fantastisch. Helemaal voor deze gelegenheid. De jurk van Maxima is er een waarvan ik gehoopt had dat ie allang weggedaan was. Dat is niet zo mijn smaak.

Ook ik zeg; wauw,Amalia! Echt prachtig! Helaas vind ik onze koningin nooit zo mooi met strapless japonnen. Maar haar juwelen maken veel goed.

Wauw, deze jurk flatteert Amalia echt énorm, veel meer dan de blauwe jurk van overdag als ik eerlijk mag zijn. Ik denk dat dit de mooiste gala look tot dusver is die de Prinses heeft gedragen. Ik vind het décolleté niet gewaagd, maar juist geslaagd! Het is sexy maar stijlvol en eigenlijk onthult het niets. Meer van Roland Mouret voor Amalia! Je kunt zien dat ze zich ook echt mooi en goed voelt in deze jurk.
Het roze nummer van Maxima is echt héél Barbie, maar stiekem heb ik het altijd leuk gevonden en nu nog steeds!
Ik hoop de familie op nog meer van deze huwelijken te zien. Het zijn altijd heel grootse bedoeningen in Duitsland bij voormalig regerende vorstenhuizen: paleizen, prachtige landschappen, geweldige juwelen en royals in gala. What’s not to like?

Haha, meer kan je van een décolleté niet vragen eigenlijk hé.

Heerlijke woordspeling Isabelle👍

Hopta: “you go girrrl”👏
Donkergroen vind ik minder mooi staan dan koningsblauw, maar door de stijl van deze japon is een donkere kleur beter (diep decolleté en een sterke kleur is wat té), dus goed gekozen.
En Maxima heeft eindelijk de tutti-frutti weer tevoorschijn gehaald👍
Japon heeft een heerlijke kleur en stijl, al ben ik niet zó weg van de bovenkant. Maar daardoor eist het collier wel meer aandacht op en daar ben ik blij mee.
Zie ik nu groene slofjes in Amalia’s hand?
Lekker onder tafel. Pumps uit en slofjes aan👏

Last edited 15 dagen geleden by Roos