Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 03 jun 35 reacties

Máxima haalt vermaakte jurk weer tevoorschijn

Koningin Máxima hield vanmiddag een toespraak bij het jaarlijkse congres van de Stichting MKB financiering (SMF) in Driebergen. Bij het congres ‘Mind the Gap’ staat het thema inclusieve financieringsmarkt centraal.

Volgens de koningin hebben we het MKB héél hard nodig “in het totale ecosysteem van onze economie. Maar dan moet het MKB wel mogelijkheden krijgen en kansen grijpen. En dat gebeurt nog onvoldoende.” Volgens de koningin is de situatie uitdagend vanwege vier redenen:
1. Er is een groot tekort aan mensen
2. De noodzaak om te verduurzamen wordt steeds sterker
3. De bedrijven met de sterkste productiviteitsgroei zijn de bedrijven die het meest inzetten op digitalisering. Wie niet investeert in digitalisering, verliest op den duur terrein en loopt het risico na een aantal jaren ‘out of business’ te zijn. 
4. het gaat niet goed genoeg met de financiering van ons MKB. 

Vervolgens ging ze dieper in op betere financieringsmogelijkheden voor het midden- en kleinbedrijf. Wil je hier meer over lezen, klik dan hier.

Mode
Tijdens de bijeenkomst droeg de koningin een bekende en vermaakte jurk van modehuis Natan.

PPE/Nieboer
PPE/Nieboer

Het kledingstuk debuteerde in juni 2015 (links). Na vijf succesvolle rondes liet Máxima de jurk verlengen voor het VN-bezoek aan Kenia, oktober 2023 (midden).

Door naar de accessoires, want daar gebeurde ook van alles. Haar make-up, zakdoekje en notitieboekje vervoerde Máxima in een tas van het Belgische lederwarenhuis Delvaux. De klassieker gaat al bijna twintig jaar mee.

PPE/Nieboer

Máxima’s oorbellen met rode ‘steentjes’ debuteerden in maart 2008 en zijn sindsdien dertien keer in beeld gekomen. De laatste keer was zeven jaar geleden.

PPE/Nieboer
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
35 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Van deze outfit vind ik alles leuk, behalve…de jurk. De kleur is mooi, maar ik heb hem ondertussen wel gezien. En ik vind hem ook iets te meisjesachtig.

Alleen de schoenen vind ik niks, maar voor de rest ziet ze er goed uit.

Prachtige jurk evenals de tas. Plastic schoenen vind ik minder.

Een van mijn favoriete jurken. Schoenen mooi, tas, sjaal, oorbellen en haren maken het plaatje compleet. By the way…soms wordt er hier wel erg gezeurd!

Helemaal met je eens Belletje. Het is nooit goed voor bepaalde, steeds dezelfde, mensen. Gezeik vind ik het zo langzamerhand. Bederft mijn plezier in deze site behoorlijk. Zo jammer.

Beste Tina, als je weet van wie het commentaar je stoort dan sla je die toch gewoon over? Niet cynisch bedoeld. Mijn man doet het soms bewust na een zware werkdag: een (naar onze smaak) vreselijk programma opzetten en dan luid mopperen. Dan lig ik in een deuk. Of ga in de woonkeuken zitten. Het leven is te kort om je kapot te ergeren aan dit soort dingetjes. En Josine brengt het zelf altijd leuk!

Tja, zo gesteld is ze dan of verkwistend of saai. Ik vind ook deze jurk weer van een heel mooie stof (dessin, kleur), prima outfit. Kapsel goed gedaan.

Nooit gedacht maar de laatste tijd wordt Máxima wel erg voorspelbaar en saai wat betreft haar kleding. Kijk iets 1 hooguit 3 x uit de mottenballen halen… oké, maar zowat bij ieder bezoek de laatste maanden constant kleding herdragen wat je al 3 of meerdere keren hebt gedragen voor een koningin is dat voorspelbaar en vooral saai

Netjes hoor, maar ik heb deze jurk nu echt wel gezien. Ik blijf die plooi aan de voorkant in het midden vreemd vinden. Wel beter, zoals eerder gezegd, nu de jurk verlengd is. Verder is het kapsel netjes, de accessoires prima, dus weinig te klagen. Ik zie persoonlijk liever de pumps die ze in Kenya droeg dan deze.
Zijn er nu mensen die klagen omdat ze haar tas niet vol genoeg gedaan heeft? En de sjaal niet gestreken? Volgens mij lag hij netjes gestreken en opgevouwen in de kast, en heeft ze die er zo uitgehaald…

Royal Ellen, mooi verwoord.

Ik stoor mij echt alleen aan de plooi in het midden van de jurk en hoe langer ik ernaar kijk hoe erger ik hem vind. Verder prachtige combinatie van accesoires en wat een prachtig kapsel zo.

Niet te geloven, een gekreukte sjaal en ingedrukte tas, dit is nonchalantheid.
Als ik dit zo uit mijn kast gehaald had , had ik snel een handdoek in de tas gepropt, om hem snel weer in model te brengen, en de bout over de sjaal gehaald.
Jurk vind ik nog leuk, mooie kleur ook.
En haar haren, ook leuk zo.

Idd, en die schoenen heb ik nooit begrepen met dat plastic.
En de kleur van de sjaal is het ook net niet.
Jammer toch en niemand die wat zegt helaas.

Dat komt er inderdaad ook nog bij 🫢

🎯 #nonchalant idd, ietwat slordige eigenschap

Kapsel heel verzorgd!
Gelukkig geen middenscheiding, want dat geeft een hardere uitstraling!
Aardig jurkje.
Jammer dat de strijkbout vanochtend klaarblijkelijk niet gebruikt is om de sjaal wat beter over te laten komen.
Oorbellen ogen wat goedkoop in mijn beleving (wie weet wat ze misschien nog wel kosten…🙄)
Plastic schoenen idem dito.
Maar het tasje is een schatje!😍

Met grote hoed en oranje accessoires vond ik deze jurk wel leuk toen.
Maar nu vind ik hem gedateerd, dus mag echt weg. Die rare plooi middenvoor… Het is dat je de jurk door de sjaal niet zo goed ziet, dan gaat het totaalplaatje nog, hoewel de kleur afwijkt. Het tasje is leuk.

Nog steeds goede jurk maar zonder een opvallend halssieraad is de hals wat kaal. Ik vind de oorbellen heel mooi.
De delvaux tas is een beetje ingezakt m: voortaan gevuld wegzetten of bij t dragen goed vullen.
Wat een mooi kapsel!

Prima, maar niet mijn favoriete jurk. De sjaal past qua kleur niet en is gekreukeld, jammer. De rest van de accessoires zijn goed gekozen.

Ik blijf deze jurk mooi vinden. Tijdloos! Hij had van mij niet langer gehoeven, maar als ze zich daar prettiger in voelt: waarom niet! De sjaal vind ik net niet de goede kleur. Ik vind het mooier als het precies dezelfde kleur is, of helemaal een andere kleur. Dat kan natuurlijk ook aan de kleur van de foto/ het licht liggen.

Leuk tasje, haar zit goed, jurkje is best aardig, oorbellen minder geslaagd maar die schoenen vind ik echt vreselijk!!’

Prima voor de gelegenheid. De plastic schoenen vind ik af en toe best leuk. Tasje, haartjes en bellen mooi.

Ik vind dat Maxima er weer top uitzag! Haren mooi, leuke jurk, goede accessoires..ben alleen niet zo’n fan van dit type schoen, maar niettemin een dikke 9 voor vandaag

De perfect bijpassende en super leuke tas vind ik geweldig en de oorbellen ook!
De jurk is op zich prima maar ik vind dat deze te snel na het vorige draagmoment weer uit de kast is gehaald.

Leuke ‘kersjes van oorbellen’, de jurk en de plastic schoenen mogen van mij wel weg. Keurig de knot, maar dan wel met middenscheiding, staat pittiger en jeugdiger😁.

😩 Zucht…
– Vermaakte jurk 👎🏼
– Plastic-niet-fantastic 👎🏼
– Lap 👎🏼

Verders….
– Tas 👍🏼
– Kapsel 👍🏼
– Oorgerei ‘redelijk’
– Is de 🦞 soms verorberd? 🍽️ #jammer

Mee eens en wat jammer dat deze prachtige en prijzige “brillant” tas herleid werd tot een samengedrukte ” boodschappentas”. Dit model komt mi “gevuld” tot zijn recht zoals op de foto.

Last edited 7 dagen geleden by maribrune

Schoenen idd niet mooi. Oorgerei, haha nieuw woord?

Heerlijke omschrijving weer PK020😂

Smaakte de 🦞heerlijk lente-Tine? 😉

Leuke klassieke jurk die qua kleur heel goed staat. Ze ziet er weer mooi uit vandaag. De kreeft was destijds 1 van mijn favorieten, wie weet duikt deze weer eens op. Het tasje vind. Ik wat ouwbollig maar matcht qua kleur prima.

Met kreeft lekker pittig. De verlengde vorm maakt het jurkje wat lijzig. Dus wat mij betreft…..weg ermee. Wel een mooie tas😍

Jurkje blijft leuk, maar niet met sjaal met vouwen en kreuk.
Ook lijkt de sjaal meer paars kleurig dan de kleur van de jurk..
Maar dat kan door de foto komen.
Tasje is een dotje, knotje ook leuk gedaan , goed begin van de week .

Kleur staat haar prachtig.
Die tas…🤎

Netjes, maar het leukste toch met de kreeft