Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 11 jun 48 reacties

Máxima draagt Dior tijdens bezoek VS

Voor de tweede dag van het bezoek aan de staat Georgia heeft Máxima een witte Dior in haar koffer gestopt.

Na een vlucht van Atlanta naar Savannah werden de koning en koningin ontvangen door burgemeester Van Johnson in City Hall. Na een korte ontmoeting stond er een toelichting van SCAD (Savannah College of Arts and Design) op het programma. Onderwerp: de uitdagingen en kansen om de stadskern nieuw leven in te blazen. 

(c)Patrick van Katwijk

Aan het einde van de morgen zullen Willem-Alexander en Máxima langs gaan bij de eerste publieke HBCU (Historical Black Colleges and Universities) universiteit in Georgia. Op het terrein van de universiteit bekijken zij eerst enkele presentaties van studenten in het Marine Science Center. Vervolgens gaan zij in dialoog met studenten en black entrepreneurs over ondernemerschap en internationale ambities. Parallel aan het bezoek vindt een AI conferentie plaats met Nederlandse en Amerikaanse universiteiten. Het bezoek aan de universiteit wordt afgesloten met een cultureel optreden.

Middag

In de middag bezoekt het koninklijk paar de Port of Savannah, de snelst groeiende en vierde drukste containerhaven van de Verenigde Staten. Na een rondleiding op de terminal wonen zij een afsluitende bedrijvensessie over sustainable port development en hinterland and connectivity bij.

Mode
Voor de derde dag van de handelsmissie dook Máxima diep haar walk-in closet in. Daar trof zij een witte jurk van Dior, die op de peplum voorzien is van grote zakken.

(c)Patrick van Katwijk

Máxima droeg de creatie eerder tijdens het staatsbezoek aan Italië, 2017.

Voor binnen heeft Máxima een vestje bij zich.

Het collier van Isabelle Fa debuteerde in 2014.

Het vestje debuteerde in 2005.

(C) PPE/Nieboer
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
48 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Heel mooi klassiek plaatje zo.

Erg mooi! Ik hou van een sober geklede Maxima!

Mooi tijdloos pakje en prima gekozen accessoires!

Leuk vestje, mooie combi met wit.

Leuke, romantische plaatjes, wandelingetje arm in arm, zo te zien is de temperatuur daar beter dan momenteel in Nederland, woonachtig op Bali en gewend aan 30gr bibber ik al als ik hoor dat t amper 20gr is, kom van t weekend voor t eerst in 12 jaar naar NL! Getty images heeft een handvol plaatjes van t avondprogramma in Atlanta

Iemand nog beelden gevonden van het avond programma?

Op Instagram staat op het account van het Koninklijk huis 1 foto. Máxima in iets roods, met opgestoken haar

Ja die zag ik idd! Maakt me nieuwsgierig naar meer.

Ook dit is weer een hele goede keuze. Peplum schijnt weer helemaal hip te zijn. Het oogt als een fijn draagbare outfit bij hoge temperaturen.. het oogt zomers en fris maar niet te bloot. Ook mooi afgemaakt met mooie redelijk strakke minimalistische accessoires en chapeau voor het kapsel. ik vind ook dit totaalplaatje een hele dikke voldoende+

Mooi pakje maar ik zag een foto in een krant staan die van de achterkant was genomen en daar was de achterkant van het pakje behoorlijk in de kreukels, het flapje stond nog net niet rechtop, net als haar paardenstaart, zat van achteren getoupeerd niet echt een fraai gezicht, het vestje vind ik nogal slordig staan. Maar dat is Máxima ten voeten uit, over de schouders gooien. De combinatie van kleuren is wel chique. Creolen in combinatie met ketting erg mooi, armband vind ik niets, geldt tevens voor die grove ring, maar is typisch des Máxima’s

Last edited 2 dagen geleden by Jacqueline

Ik zie net op Instagram dat de armband een ontwerp is van Lisi Fracchia joyerias en de kaart van Argentinië voorstelt

Last edited 2 dagen geleden by AnnekeM

Het is gedateerd, maar dat vind ik niet erg. Zelf heb ik daar ook geen probleem mee, zeker niet als het nog mooi staat. En dat doet het.
Een goede keus om het mee genomen te hebben, zeker gezien de temperatuur.
Chique , en een heerlijk draagbaar pak lijkt me.

wat n schattig vestje

Het collier vind ik zoó mooi en heel chique bij wit. Wat ziet het koningspaar er stralend uit volgens mij hebben ze het wel naar hun zin in Amerika.

Wat een leuke foto’s van WA en M. Ik vind de witte jurk wat kort en krap, en die blote armen niet zo chique. Maar t totaalplaatje is erg mooi.

You can’t beat Dior ❤️🤷‍♀️

Oui, oui, c’est vrai!

Leuk, nog steeds modieus, staat prima, mooie combi met vestje en accessoires.
Zo’n leuke foto met z’n tweetjes arm in arm en naar elkaar kijkend😍

En wat ziet onze koning er goed uit. Die kilo’s die niet meer onder dat pak verstopt zitten, doen dat pak heel erg veel goed. Alleen…. kan uw broek iets korter. Dat plasje stof op uw schoenen hoeft echt niet.

Wat ziet de koning er tiptop uit!
En samen met Maxima heerlijk ontspannen!
Onze koningin draagt een echt zomerse outfit.
Ik ben niet zo van het egaal koele wit en vind daarom de cognac kleur het geheel mooi opwarmen.
Ook de gouden sieraden staan er prima bij.
En die grote zakken??
Ideaal voor Maxima’s mobieltje!😉

Zou het bijna vergeten: ik word elke dag weer blij van Maxima’s mooie kapsels tijdens deze reis!
Chapeau!

Ik vind dit net de vrouwelijke uitvoering van de bouwvakkers riem. Je kunt al je spullen er in kwijt en houd lekker je handen vrij.

Nee, deze mag naar de winkel van schoonzus

Haha, inderdaad! Voor mij hoeven die peplums niet en die zakken maken het zo breed. Wél lekker fris wit!

Weet u wat de originele naam daarvoor is? Een Schortje 🤣🤣
Ze zijn veelal van leer.

😂 Geweldig 👷🏼‍♀️🛠️👩🏼‍🔧

Mooi zomers verzorgd incl prachtige creolen 🤩 en halscollier. 👌🏼

De gedateerde peplum neem ik op de koop toe maar het vestje – los van de kleur – vind ik 3️⃣x niks ofwel niet passend bij deze Dior.

Heel mooi, accessoires passen er perfect bij. En wat een mooi, eenvoudig collier.

Frisse verzorgde verschijning en mooie zonnige foto’s !!

Wat een heerlijke opnames weer, doet wat dat betreft niet onder voor een staatsbezoek, helaas zonder gala/tiara. Mooi Dior jurkje en goed afgestyled.

Samen zijn ze toch op hun best en het leukst ❤️

Mooi! Tijdloos ook ondanks het schootje. En in Savannah zijn is sowieso super. Zo’n mooie stad met een, voor Amerikaanse begrippen dan natuurlijk, lange historie.

Heel interessant programma en wat een goede keuze deze outfit!
(In Dior, weer een Europees merk als visitekaartje 😀)

👍👏

Die eerste foto is prachtig! 🥰

Ze ziet er mooi verzorgd uit vandaag.

Droeg ze het vestje niet tijdens het staatsbezoek aan Argentinië met toen nog koningin Beatrix ? Gecombineerd met witte broek en/of shirt?

Yes, heel blij om deze weer eens terug te zien. Staat haar goed, mooie accessoires!! Dit roept ook om de zomer, dus een vriendelijk verzoek om het lekkere weer mee te nemen naar Nederland…

Wat een heerlijke zomerse outfit. Mooi met de cognac accessoires.
Denk dat ik de zakken zou verwijderen. 😉

Echt heel fijn dat ze haar oude garderobe eer aan doet. Dit is echt een top outfit! En mooi met het bruine vestje. Geweldige sieraden ook. Ook ik ben benieuwd naar de armband.

Ik ben niet zo’n fan van een peplum, maar het staat Maxima lekker vlot. Als je zo slank bent kan je het zeker hebben. Ook mooi gecombineerd met camel. En wat hebben ze er duidelijk zin in met z’n tweeen.
Het armband vind ik bijzonder, het zal ook goed om mijn pols passen 😀. Ik kan het niet goed beoordelen: is dit nieuw?

Wat een mooi paar zo samen! Mooie look voor Maxima, leuk met de camel accessoires.

Prachtig ensemble! Elegant & tijdloos, van mij mag onze koningin vaker in Dior verschijnen. De gouden sieraden complimenteren het geheel. Top!

Heel mooi, modisch elegant, niets meer aan doen, dus ‘strikje erom’! ‘Wat een verliefd stelletje’, altijd goed om te zien. Elders zag ik een foto waar ze samen achter de muziek tafel in de hip hop studio zitten, ook zo geinig. Ze hebben het blijkbaar goed naar hun zin, ‘sweet ❤️memories’……

Last edited 3 dagen geleden by Catherine

Dit vind ik heel mooi, lekker vlot minder stijf dan gisteren ( hoewel ze er gisteren heel mooi uit zag). Het vestje matcht heel goed met haar tas

Mooi model en ik hou zo van die schootjes zoals mijn moeder ze noemde. De kleur vestje is er mooi bij maar ook weer zo slordig omgehangen.

Beste Lot,
Shoulder robing (of een nieuw woord ervoor “shrobing”) is verre van slordig, maar een stijl die nu weer volop gedragen wordt en “in” is.
Stamt uit vroeger tijden, waarin het uitsluitend gedragen mocht worden door koningen.

Hoezo is het weer zo slordig omgehangen? Ze heeft koude armen, dus hup, dat vestje om haar schouders. De koningin is ook maar een mens die echt niet altijd helemaal perfect voor de dag hoeft te komen.