Avatar foto Door Moderator Petra
Koninginnenmode 20 jun 102 reacties

Wil je zien: koningin Máxima in legerkleding

Koningin Máxima heeft vanmiddag een bezoek gebracht aan het Regiment Genietroepen in ‘s-Hertogenbosch. Máxima in legerkleding is weer eens iets heel anders dan haar gebruikelijke kleding. En maar al te leuk om even te zien.

Hare Majesteit Koningin Máxima brengt op donderdagmiddag 20 juni een bezoek aan het Regiment Genietroepen in ’s-Hertogenbosch. De genie is een gevecht ondersteunende eenheid. Dit specifieke krijgsmachtonderdeel is getraind in het vrijmaken van de hindernissen en het bouwen van militaire infrastructuur zoals bruggen en veren. Onder het motto ‘Samen banen wij de weg, Sodeju!’, lopen genisten voorop, zoeken een weg of bouwen er één.

Koningin Máxima krijgt aan het begin van het werkbezoek een korte toelichting over de werkzaamheden van de genie. Hierna doet ze mee aan een gebiedsverkenning die noodzakelijk is om het gebied vrij te maken van hindernissen. Tijdens de oefening krijgt ze uitleg over de hindernissen, de manoeuvres en spreekt ze met veteranen. Daarna wordt Koningin Máxima met militaire voertuigen naar het tweede oefenonderdeel gebracht.

De tweede oefening bestaat uit het verzorgen van een oversteek over water. Er wordt geoefend in het plaatsen van pontons op het water die uiteindelijk een veer vormen. Koningin Máxima wordt in het voertuig op een ponton te water gelaten en koppelt de delen op het water. Na de oefening spreekt Koningin Máxima met de deelnemers. Het bezoek wordt afgesloten met de traditionele borrel en het regimentslied.

Mode Máxima?

Mode beoordelen hoeven we vandaag een keertje niet te doen. De koningin ging gekleed in een militair uniform. Stoer!

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Wat vinden jullie van Máxima in legerkleding?

102 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

In nl is vrijheid van mening en gelukkig maar !!
Van mij is bekend dat ik – wat maxima betreft – in de tijd (veel) minder fanatiek geworden ben !! So what !!!
Dat vertaal ik ook en dat wordt mij niet altijd in dank afgenomen ook al kan ik dit -indien gevraagd – duiden .. ik kan u maar 1 raad geven : verplicht uzelf niet om mijn reacties te lezen als u dat niet wilt. U kwetst mij daarmee niet want ik reageer niet op deze site om “geliket” te worden, ik zit trouwens niet op de socials en heb daar ook geen behoefte aan …
Verder voor alle duideljjkheid : Ik heb absoluut geen problemen met uw meningen ook als zij verschillen van de mijne en wil het ook zo houden !!! U ook ????

Ik kan me uw eerdere reactie op dit optreden van Maxima wel voorstellen. De afschuwelijke oorlog die op dit moment op ons continent woedt, laat eens te meer zien dat oorlog geen spelletje is. Foto’s die lijken te laten zien dat Maxima een middagje jolig heeft gedaan met wat militairen, geven mij absoluut een ongemakkelijk gevoel. Maar ik weet niet precies met welke bedoeling het bezoek werd afgelegd.
Om ongewenste beeldvorming te voorkomen worden dit soort bezoeken wmb alleen afgelegd door het staatshoofd of zijn opvolger.

Last edited 1 maand geleden by Juffrouw Annie

Goed verwoord Juffrouw Annie, dankjewel 🙏🏽

Ik lees nu weer kritiek over de schaterlach van Maxima bij een eerdere gelegenheid. Beetje oude koeien……en er wordt haar een gebrek aan grandeur verweten. Ook Beatrix en Amalia worden er bijgehaald. Zullen we hier mee stoppen? En elkaars mening respecteren?. Dat getuigt pas van grandeur en blijft het hier gezellig.

Anniek, met alle respect, maar ook dit is weer een eigen mening, ongetwijfeld goed bedoeld, maar vorige week heeft Josine heel duidelijk aangegeven dat het niet de bedoeling is om elkaar te recenseren, maar de kleding of het topic waar het om draait. Blijkbaar is het voor een aantal hier lastig om een mening van iemand die je niet welgevallig is gewoon te lezen en niet direct als een bok op de haverkist te springen en de persoonlijke aanval te kiezen. Het gaat er toch niet om wie er gelijk heeft, ofwel het coûte que coûte de neuzen dezelfde kant op willen duwen, dat vind ik heel kinderachtig. We zijn allemaal te gast aan de keukentafel bij Team MKM, dus ik zou zeggen hou het gezellig en gun een ander ook ruimte om haar of zijn zegje te doen.
Prettig en liefdevol weekend allemaal🌞.

Last edited 1 maand geleden by Catherine

Wellicht heb ik me niet goed uitgedrukt, maar de kern van mijn boodschap is juist elkaars mening respecteren. En dat mis ik hier soms. En om de opmerking van Josine vilein te noemen is ook een mening. Overigens niet mijn mening. Zo zie je het is soms spitsroeden lopen hier. Maar ook ik wens iedereen een gezellig weekend 💗

Anniek, inderdaad het woord vilein was niet van toepassing op Josine, stond in eerder getypte tekst en vergeten te wissen. Dank daarvoor!

Graag gedaan en gelukkig, ik schrok eerlijk gezegd een beetje.

Anniek, kan ik me voorstellen, ik ook, fijn dat de correctie functie het weer doet en alles is weer in orde. Nogmaals fijn weekend!

Onze mooie queen als promotie van werken bij Defensie. Wat wil je nog meer? Vele vacatures te vervullen. Met spoed!
hoop dat alle nieuwssites en kranten deze fotos benutten. En defensie ook.

Leuke PR-plaatjes en zelfs in legeruniform ziet ze er goed uit (wie maakt zich dan nog druk om kreukels in haar kleding🤪) maar Maxima heeft toch helemaal geen aan het leger gerelateerde functie zoals ze dat in Engeland wel hebben?! Dus waarom in uniform? Alleen voor de leuke foto’s??

Last edited 1 maand geleden by Tony

Leuk filmpje: https://www.ad.nl/home/video-koningin-maxima-proost-in-uniform-op-militaire-oefening~a43859f8/
“Ik hoef toch niet alles op te drinken he?”, grapt ze bij de brandewijn 🙂

Kom nou… daar heeft toch juist Maxima geen enkele moeite mee?!! Ik zie nog die foto van de week in het zaaltje” waar Richard Krajicek een eremedaille kreeg. De koning en het echtpaar Krajicek stonden nog te proosten naar elkaar met vol glas, terwijl Máxima met het glas al half leeg aan de mond, de champagne naar binnnen klokte. Niet netjes, dus nee kom zeg.

Zou goed kunnen hoor maar eerlijkheidshalve gebied mij ook te zeggen, en laat ik het dan netjes zeggen: ik heb haar ook nog nooit in een glaasje alcohol zien spugen🥳. Wel 1 x keer gezien in NY jaren geleden dat ze met een glas champagne het zand van haar handen spoelde en hooggeplaatste amerikanen er verbaasd naar stonden te kijken, Later toen ze met WA even buiten het zicht waren van het NY publiek, kreeg ze een flinke reprimande van, ik dacht de secretaris van WA, dat dit toch niet de bedoeling was! Een verdwaalde Nederlandse fotograaf had bij toeval de scene gefilmd achter de coulissen, Ging er fel aan toe. Ze kreeg een felle korte woordenwisseling met de man en WA stond met zijn handen in zijn zak naar zijn schoenen te kijken en mengde zich totaal niet in. Een week later was het filmpje van internet verdwenen. Het was ook niet een fraaie vertoning om met je glas champagne die bedoelt was om te proosten, je handen af te spoelen, tja..

🍾 Geweldige anekdote Jaqueline, jammer dat dit gefilmde 🎥 intermezzo verdwenen is van het www. 🪄✨

Een vroegere vriendin van me en toenmalig 🦢 KLM stewardess vertelde me eens dat zij met ‘collegaatjes’ hunnen handen wasten na een vlucht ✈️ met overgebleven 🥂 🍾
👉🏼 Schijnt goed te zijn voor je huid. 😳 Ik ben deze anekdote nooit vergeten.

Hahaha, wijlen mijn tante, dronk elke dag een glaasje. Mét een schepje suiker 😆

Elke dag Celeste? Top tante👍😉

Ja, vaste prik 😃 in het begin dacht ik dat ze eau de cologne dronk 😆😆
Tante was alleengaande, of alleenstaand, hoe je het wilt noemen, en had wat vreemde gewoontes, die ik als kind, machtig interessant vond. Nooit meer een vrouw jonge genever of brandewijn zien drinken, tot gisteren 🤣

Oh geweldig, hoop dat ze er iedere dag genoten heeft, live your life 🍀

Nou, dat deed ze zeker 😃 Als ik bij haar was, mocht ik de suiker er door roeren🥄en het lepeltje aflikken 🤣

Ach wat lief en lichtelijk ‘stout’, heb je er iets aan overgehouden? 😅

Jazeker, een voorliefde voor 🍷😍

🥂 Gri- hi- nnik
👉🏼 Spot on Jaqueline 🎯

Leuk filmpje Royal Oranje; bedankt👍

Stoer!! Ook in uniform ziet ze er goed uit!

Dit is toch superleuk! Ik denk juist dat er behoefte is aan een beetje luchtigheid, dus haar spontaniteit is hier op de goede plaats. Als anderen er moeite mee hebben dan zullen ze daar wel een reden voor hebben. Maar ik vind het geweldige foto’s en geniet ervan. Ze ziet er ook nog eens hartstikke knap uit zelfs met helm. Heb ook leuk filmpje gezien in het ED. En op de beelden is wel duidelijk dat de mannen genoten. (ik zie geen vrouwen haha)

Geweldige foto’s! Dit is tenminste een echt “werk”-bezoek!
Natuurlijk is zo’n bezoek een oefening, maar als ze naar een ziekenhuis op werkbezoek gaat wordt er ook geen operatie voor haar neus uitgevoerd. Het is heel mooie aandacht voor defensie, een heel belangrijke (en misschien steeds belangrijker wordende) taak.

Op de foto’s te zien lijkt het mij een leuk bezoek, zowel voor de manschappen als voor Máxima. Legerkleding; ze kan het absoluut hebben!

Wat ziet ze er stoer uit en het staat haar goed. Ik denk dat de soldaten dit erg hebben gewaardeerd

😂👍👏

Ik ben super trots op onze koningin! Ze doet t toch maar weer! En als ik dan de commentaren lees…….. Mensen denk nou toch eens na, wat een opsteker dit is voor het leger, voor de mensen die daar werken. Het komt misschien over als een pret middagje bij sommige mensen, maar dit is bloed serieus en ik vind het fantastich dat Maxima dit toch weer op zich heeft genomen, bravo!

Helemaal mee eens!

Dit is toch te leuk, die foto in close-up met helm op. Ze is in staat om er met lompe helm nog steeds super uit te zien🤩
En dan de foto met glaasje in haar hand; de vrolijkheid spat ervan af.
Wat een super queen hebben we toch👍

Heel leuk dat onze koningin zich voor dit werkbezoek even verplaatst in de wereld van het leger!
Ik vind het prijzenswaardig dat zij zulke diverse bezoeken aflegt.
Niet alleen gericht op een bepaalde sector maar juist super veelzijdig!
Wat mij betreft gaat ze op deze wijze door, zodat er uit allerlei geledingen dingen aan bod komen, want ze zijn tenslotte koningspaar van het hele volk!
Dit uniform staat haar stoer en is de enige outfit die passend is voor deze gelegenheid.
En zo te zien kwijt ze zich met veel schwung van haar taak, zoals we gewend zijn van onze Maxima!

Helemaal mee eens Lieske👍

Ik vind het meer iets voor de Koning. Het bezoek komt wat mij betreft dan serieuzer over.
Maar vooruit, Maxima zal een gezellige middag gehad hebben met de ‘Jongens’, en het is weer eens iets anders.
Pakje staat leuk, schoenen zeer charmant 🤣🤣

Hmmm, snap het zeer goed celeste !!! Mijn echtgenoot was militair met “oorlogservaring” …. voor hem was het leger geen “show ” of ” leuk vermaak” maar bittere “ernst” die zijn leven voorgoed heeft getekend … en zo denk ik er ook over . Of medelezers hier dit begrijpen of niet , mijn mening zal ik hierover niet milderen ….

Ik had er bij mijn reactie niet bij nagedacht, dat niet alle lezers aan weinig woorden genoeg hebben, om het te begrijpen. Dank. En blijf in je reacties asjeblieft je zelf. Aan 🦧wat heb je mooie🐒🐒hebben we niets.
Je zult de reactie van Pk20 gelezen hebben. Iets om wat langer over na te denken .

Geen gevaar voor celeste !!!
Moed, beleid en trouw … ooit kon maxima het ook bij deze gelegenheid niet ernstig houden , en ja dat was het ander modemoment van de jurk met de grote klokmouwen..
trouw …. aan je idealen .. dat heeft ook mijn man mij bijgebracht … dus nooit pas ik mijn “doordachte” woorden aan …

👏🏼 #teamrespect

Kun je dat toelichten maribrune?
Wat was er dat Maxima het niet ernstig kon houden?

Aub . Is het eerste wat ik kon vinden. Maar resultaat is totaal ongepast en respectloos.https://www.libelle.nl/actueel/hilarische-foto-een-schaterende-koningin-maxima-tijdens-uitreiking-willems-orde~b8a7dc2e/

Sorry maribrune, maar het is toch ook een hilarisch moment (een orde die maar niet wil blijven steken, ik zie overigens ook een militair hartelijk lachen).
Een besmuikte lach, zoals van WA, is dan net iets Nederlandser, maar ik zie hier geen respectloosheid in. Maar zoals ik al las hierboven heb jij een op z’n zachts gezegd “beladen” geschiedenis met het leger en je man.
Dat geeft dan een andere weergave aan een gebeurtenis en daar kan ik alleen maar respect voor hebben.
Dank je wel voor het delen van deze gevoelens.
Ik wens je alle geluk van de wereld.
Knuffel💋

Is geen excuus. Als maxima die “elite” opvoeding genoten heeft zoals steeds wordt meegegeven in een dan nog wel militair regime dan is zij toch verondersteld te weten dat deze reactie absoluut niet hoort.
Ik vOnd het vreselijl genant tov die persoon die de hoogste miliraire onderscheiding gekregen heeft.

Och maribrune, ik merk een heel groot verdriet bij je op. Iets dat (te)veel emoties oproept, niet verwerkt.
Ik ga niet vissen wat het is, dat is mijn taak niet en hier niet de plaats voor, maar dat lees ik tussen de regels door.
Dat is zwaar, maar kan je leven ook teveel beïnvloeden, alles grauw maken.
Nogmaals ik respecteer je mening, maar ik heb een andere.
Veel sterkte, nogmaals knuffel💋

🫢 Meer dan Be-scha-mend ervaar ik uw reactie naar Maribrune toe die overigens heel goed heur eigen boontjes 🫘 met opgeheven hoofd nog steeds kan doppen. 👏🏼

👉🏼 Maar toch… u heeft wel “lef” zeg,
is het niet polariserend dan wel besmuikt vernederend overkomend op mij althans met een soortje van door mij ervaren over het paard getilde hautaine “psychologische kennis” van de koude achter/grond. 😬

Ik citeer u 👇🏼
🔻
“Och maribrune, ik merk een heel groot verdriet bij je op. Iets dat (te)veel emoties oproept, niet verwerkt.
Ik ga niet vissen wat het is, dat is mijn taak niet en hier niet de plaats voor, maar dat lees ik tussen de regels door.
Dat is zwaar, maar kan je leven ook teveel beïnvloeden, alles grauw maken.”
🔺

👉🏼 Noem mij namen zoals u blieft ..

▪️uw opruiende bericht laatst over haatzaaiers, voor mij vele vele negatieve stations te ver èn verwijderd door Josine/MKM▪️

..maar stop 🚫 aub met uw badinerend overkomende reacties richting authentieke medelezers als Maribrune, hoezo respectvolle communicatie?
👉🏼 It makes me sick 🤢 èn 😠

▪️En nee, ik ben niet uw ‘meester’
▪️en nee, ik ga niet met u in discussie
▪️en ja ik vraag u voor de derde keer na te denken over uw soms polariserende berichten
◾️ en ja ik ga wederom een klacht indienen bij de redactie van MKM maar ditmaal kondig ik mijn actie èn public aan
▪️want uw reactie richting Maribrune gaat voor mij echt alle perken te buiten,…. 👎🏼

😶 Zucht, ik heb gezegd en ik ben me bewust dat mijn post verwijderd wordt èn ík mogelijk een reprimande krijg, maar ik kon vandaag niet meer zwijgen en overgaan tot de orde van de dag, heb naar mijn ♥️ geluisterd…

Last edited 1 maand geleden by PK020

Och spuit elf geeft weer modder.
Teveel op je kop gehad van mij? 🫣
Mijn reacties naar maribrune zijn aardig met knuffels en al en jij weet er weer een draai aan te geven.
Ga naar je eigen keukentafel. Doei!

Spuit 1️⃣1️⃣ 💦 is uw volgeling die ik al een tijdje niet gespot heb, niet mijn woorden / uitdrukkingen de uwe maken Josefien 🦆 uhhh ik bedoel Mevrouw Roos 🌹

Last edited 1 maand geleden by PK020

Zielig mannetje, zoals de waard is…..

“Dikke kus en knuffel”, taal u welbekend 😘 & een dikke doei 👋🏼 …. ik heb gezegd en ik sluit af 🔚

Toedeledokie 🥳

Kus en knuffel….. not!👿

Gaat het wat??? Hou es op met hier de boel te verzieken met dat ruzie maken. Ga naar buiten en geniet van alles om je heen ipv hier je gelijk halen en elkaar te beledigen. Dit is toch niet normaal, dit afzeiken van elkaar. Bah!!! Schaam jullie diep

Beste Suyari,
Zet je dit ook onder een post van PK020? Gelijke monniken gelijke kappen.
Dank je wel😉

Zeker met u eens Maribrune, de schaterlachende Máxima van destijds tijdens een zo geschiedkundig militair momentum was ik vergeten.
De plofmouwen 🐔 incluis outfit vond ik toentertijd prachtig koninklijk dat dan weer wel.

Het is zeker een moment waar je niet echt ernstig bij kunt blijven kijken, maar wat minder uitbundig lachen bij zo.n officeel moment is wel gepaster. Hoe moet dit gevoeld hebben voor de persoon om wie het ging?
Zo.n belangrijke gebeurtenis , waar je met je naasten naar toe hebt geleefd?
Ik had deze foto nog nooit gezien, maar schrok er wel een beetje van .

Tja Elisah, ik ben er niet bij geweest, kan heel wel zijn dat de militair ook moest lachen, of dat Maxima haar excuses daarna heeft aangeboden. Nooit iets gehoord wat de betreffende militair ervan vond.
We weten het niet, dus trek ik de conclusie: het is niet slecht bedoeld.
Dit soort plechtige momenten kunnen nu eenmaal ook vreselijk op je lachspieren werken. Tijdens een begrafenis iemand feliciteren ipv condoleren (overkwam een tante van mij), heel de zaal inclusief weduwe, lag plat en de overledene was nu niet het type mens die bekend stond om zijn humor.

Ik herken zeker de nerveuze spanning bij officiële gelegenheden, pffff, heel eng soms, ben ook bang dat ik dan ga lachen oid.
Maar deze grote schaterlach .. ….???. dat is me echt te uitbundig , Een glimlach had ik absoluut kunnen waarderen, dat breekt ook de spanning soms.

Erg ouderwets. Man wel serieus en vrouw in leger niet serieus. Maar goed…. Denk uw leeftijd wellicht dat er voor zorgt dat u dit vindt….

Ik lees Celeste’s ‘de koning’ als het staatshoofd van Nederland hetzij 🚺 hetzij 🚹. Wij lezen Celeste’s post blijkbaar met een andere 👓 Orange.

👉🏼 Grappig en interessant, ik heb net een /te lange/ reactie gepost o.a. over onze invullingen als lezer, nu weet ik natuurlijk niet hoe Celeste het echt bedoelt maar wie weet kom ik daar nog achter ofwel ‘ik zie het wel’.

Als er hier een prive bericht verstuurd kon worden zou u er een van me krijgen. Met toelichting!

😊 dank u wel, alle reacties rondom uw post zijn alleen al het lezen waard.

Mag iemand een persoonlijke reactie geven. Desnoods ouderwets?
U bent lekker bezig vanavond.
U verwijt anderen wat u zelf doet!
Respectloos .
U kunt door scrollen, en hoeft niet op de stoel van Josine te gaan zitten.

Ik ga niet op die stoel zitten hoor. Net zoals u, geef ik mijn persoonlijke mening. Waarom als ik dat doe, net als u, zit ik wel ineens op de stoel van Josine.

Ik verbaas me gewoon over alle negativiteit en respectloosheid hier de laatste paar dagen. Inderdaad dat is mijn persoonlijke mening. En dat mag ik volgens mij zeggen.

Ik ben vooral benieuwd waarom u het dan meer vind voor een koning? Waarom is het dan serieuzer? Dat zie ik niet terug…

Ik ga hier verder niet op in. Leest u uw reactie nog maar eens na. Ik neem u niet serieus.
Erg ouderwets, wellicht uw leeftijd, deze woorden van u nodigen niet bepaalt uit om toe te lichten waarom ik een bezoek van de Koning voor dit onderdeel serieuzer acht.
Mijn toelichting zou u wel verbaasd hebben, en een heel andere dimensie toegelicht hebben dan u zou verwachten
Gemiste kans Orange.
En dat……door uw vooroordelen.

Prima hoor. Ieder z’n mening. Fijne avond!

👍🏻

Ooops, Petra u heeft dezelfde 👓 als Orange opgezet? 😉

Begreep het hoor Petra. Vond zijn bezoek geweldig .

Heerlijk Petra, idd knipogen we beiden, djw 😊

Sorry maar dit heeft voor mij een groot “show”gehalte…. het leger is meer dan “soldaatje spelen” . laat het dan ook over aan mensen die er verstand/kennis van hebben : de koning of zoals in het buitenland elisabeth , leonor, ingrid alexandra ….

Eens met je Maribrune, maar ja zo kennen we Maxima toch ook? Alles voor de show, en maar lachen overal en altijd het gehele gebit tot en met het ontblote tandvlees aan toe, …. maar zoals wij wel weten is dit niet het werkelijk leven, het is niet echt, het is show. Ik krijg ook vaak kritiek omdat ik met mijn eigen blik hier kijk, ik trek mij er niets van aan, net als Maxima eigenlijk die ook maling heeft aan het volk en rustig met vet onverzorgd haar en of kleding weer de show probeert te maken, en dat is notabene nogwel een koninigin. Jij mag niets schrijven wordt hieronder gesuggreerd maar dezelfde schrijvers vinden wel dat Maxima zo heerlijk zichzelf is … 😂. Ik zeggen Marbrune: Lekker bijjezelf blijven en vooral kritisch blijven doe ik ook .

Maribrune, wil je je aub niets aan trekken van de kritiek op jouw reacties en gewoon als jezelf blijven reageren? Een kritische reactie hier is absoluut nodig om het realistisch te houden en mensen wakker te schudden. Bovendien iedereen heeft recht op zijn/haar/hen mening en is het absoluut hypocriet om reacties op de mening van anderen te hebben terwijl je zelf wel je eigen mening wil geven.

👓 Difan, ik herlees uw post en ineens merk ik ‘zijn/haar/hen’ op 🤩 🌈
👉🏼 De rest is overigens ook de moeite vh her/lezen waard 🍀

👍🏼Ik sluit me bij u aan Difan, laten we aub authentiek mogen blijven in respectvolle verbinding met elkaar kritische 🎶 uitend of niet, graag uzelf blijven Maribrune❗️Dit blijft u sowieso wel autonoom als u bent❣️

Last edited 1 maand geleden by PK020

Difan , dank voor uw reactie. Maar wees gerust. Ik heb al moeilijker wateren doorzwommen 🙂🙂 !! Dit is “verwaarloosbaar” in mijn beleving.

U moet ook werkelijk overal commentaar op hebben. Bah, bah en bah.

Helemaal mee eens!! Alle reacties van haar/hem zou je eens terug moeten lezen. De koningin kan werkelijk niks goed doen. Bij elk bericht is het negatief. Ben er wel klaar mee… dan weer ‘skelet handen’, wat ik overigens echt totaal ongepast vind, dan weer overdressed, dan weer nep… alles doet ze verkeerd. Ik vind het geweldig dat de koningin dit doet. Van glamour tot in de klei! Ze is heerlijk zichzelf

Eens. Ik heb besloten haar vanaf nu over te slaan en haar reacties niet meer te lezen.

U vergeet ‘hun’ te vermelden 👉🏼 haar/hem/hun 😉…. Even wat lucht en zo 🌬️

Klopt helemaal PK020 😉👍🏻

Ik dacht er nooit aan te kunnen wennen maar klaarblijkelijk toch ☺️, leuk uw reactie

Maxima steelt de show. Wouw wat een leuke foto’s!! Hier is ze goed in. Nog een enthousiaste ontspannen uitstraling ook. Zelfs de piekharen staan hier topleuk bij. Ik dacht ook: maar waarom?? Er gaat nu meer geld en aandacht naar defensie. Vanwege diverse dreigingen. Misschien is ze daarom op deze charme- missie gestuurd ? Even het leger in het ☀️ zetten?

Leuk dat u op positieve wijze heur piekharen in het ☀️ zet Agnes Anna, dit mag binnen deze context zeker ook gezegd worden en met u eens.

Dit is ook show Maribrune maar dit is o.a. ook wat het volk wil/zien.

Ik zie ook liever onze koning of onze kroonprinses tijdens dit soort werkbezoeken maar het intern overleg op werkpaleis Noordeinde heeft aldus beslist.
Stoer vind ik het van verre, groen 💚staat heur goed 😉

Wat ziet Maxima er stoerrr uit…en weer zo enthousiast

Leuke foto’s, ze schijnt zich prima te voelen tussen deze jongens. Ze ziet er stralend uit.

Groen staat Máxima altijd goed 💚 Mooi werkbezoek in verbinding met onze maatschappij. 👍🏼

Heel leuk en inderdaad stoer! En geinig die foto met de roos, ik neem aan dat zij die kreeg of deelde ze ‘m juist uit, dat kan ik er niet uit opmaken.
En hierbij gewoon haar ‘eigen’ kapsel, een staart had ook nog gekund, maar dit is zij wel echt zelf.

Geweldig!

Geweldig, wat stoer, en goed dat ze dit doet, en hoe ze het doet .!! super, Ik denk dat ze allemaal een leuke middag hebben gehad .

Dit is nog eens wat anders, helemaal geen koninginne look, maar ze ziet er stoer uit hoor. WA van de week ook al in militair uniform bij oefening in Engeland. Leuke filmpjes op Insta! 🪖