Avatar foto Door Josine Droogendijk
Alexia 07 jun 126 reacties

Dit dragen de prinsessen tijdens de zomerfotosessie

Vandaag vindt de zomerfotosessie plaats in de tuin van Paleis Huis ten Bosch. Ik ben er bij en praat je in deze blog helemaal bij over de outfits van Máxima, Amalia, Alexia en Ariane.

PPE

Mode koningin Máxima

Máxima’s outfit komt van Natan.

Mode prinses Amalia

Amalia draagt een broekpak van Rohé. Eerder noemde ik Max Mara, maar na een grondige inspectie van de zakken bleek het toch Rohé te zijn.

Mode prinses Alexia

Alexia’s jurk is van Sezane.

PPE/Nieboer

De blazer is van Max Mara.

Mode prinses Ariane

Ariane draagt een linnen jurk van Sandro Paris.

126 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Leuke foto’s weer dit keer! Kan me voorstellen dat het voor hen inderdaad ongemakkelijk is, maar voor de kijker is het zeker leuk als er weer nieuwe foto’s zijn.
Ariane – superleuk jurkje voor deze gelegenheid. Echt de uitspringer van het geheel, vind ik. (ik heb het alleen over kleding, verder laat ik me er niet over uit)
Alexia – hele mooie combinatie, fantastisch met de laarzen, geweldige kleuren voor haar.
Amalia – echt ‘underwhelming’… Ik hou niet van de ‘baggy look’ en ik vind ‘shoulder-robing’ tijdens een foto-sessie heel vreemd (kan me nog voorstellen als je ergens binnen/buiten loopt, maar niet specifiek voor een foto).
Maxima – mwah. Wit is fris, maar dan vind ik het witte broekpak dat ze een paar jaren geleden aan had veel en veel hipper staan. Die wijd-uitstaande tops, niet geweldig.
Willem-Alexander – prima! Ziet er goed uit en – misschien nog wel belangrijker – komt veel meer op z’n gemak over, minder nerveus/geforceerd.

Maxima en Ariane vind ik persoonlijk de leukste kleding. Alexia prachtige kleuren, hele leuke jurk van een mooi en duurzaam mode merk. Iets te herfstig. Amalia mooi pak. Mooie kleurencombi maar houd niet zo van jasjes over de schouders dragen. Of uit of aan. Koning WA ziet er ook picobello uit

Nog nooit meegemaakt(eerder zo duidelijk vernomen) maar RTL, SBS Oranjezomer en SBS shownieuws Justin Marcella notabene koningshuisdeskundige waren niet enthousiast over deze tuinsessie. Had ik niet gedacht😉. Ze spraken zelfs Spaans onder elkaar ook met die hond .. . Even voor de duidelijkheid: Het gaat hier om de koning, koningin en hun kinderen …. der Nederlanden!

Last edited 4 dagen geleden by Moderator Petra

In België kennen we dit probleem al sedert de onafhankelijkheid. (Ooit zei een politicus “La Belgique sera latine, ou ne sera pas” …) Ook nu nog is het frans de voertaal binnen de Belgische koninklijke familie maar Filip en Mathilde hebben er wel alles aan gedaan opdat hun kinderen het nederlands goed spreken. Mathilde spreekt goed nederlands maar met een frans accent. In België/Vlaanderen wordt dikwijls gezegd dat Koningin Maxima beter nederlands spreekt dan Mathilde. Ik weet niet of dit zo is. Ik begrijp dus volkomen uw opmerking.

Ik voeg nog graag een kleine (niet-mode gerelateerde) nuance toe: in België is Frans een officiële landstaal, in Nederland het Spaans niet dacht ik.

Maar jullie hebben den Koning van Hispanje wel altijd geëerd. LOL

😂 tja .. touché….hè… Dat volkslied ook 🤨/😉

😉😂👍

Jacqueline, dat Spaans spreken onder elkaar, hoeft niet bewust gebeurd te zijn. Mocht het wel bewust zijn, dan is het ongemanierd.
En….die hond…. is Mambo 🥰
Van dat nieuws heb ik meegekregen, dat ze zich overal ” Goed weten uit te praten”. Je wordt er niks wijzer van.
Zo’n, interview is nietszeggend.

Jij bepaalt nu ook al welke taal ze mogen spreken met elkaar en met de hond?? Wow 🤦‍♀️

Ik heb ’t niet meegekregen, maar als het inderdaad zo is dat ze Spaans met elkaar spreken tijdens de fotoshoot, vind ik dat eerlijk gezegd ook geen heel handige zet.

Last edited 4 dagen geleden by Moderator Petra

Aan de manier waarop Alexia Nederlands spreekt (“voor persoonlijke redenen”, dat is toch geen goed Nederlands voor iemand met haar achtergrond) kun je duidelijk merken dat ze thuis geen Nederlands onder elkaar spreken, en dat is trouwens ook altijd heel duidelijk als je Maxima Nederlands hoort praten.

Kom eens langs in het onderwijs, heel veel Nederlandstalige kinderen die hier geboren zijn met Nederlandstalige ouders spreken beroerd hun eigen moedertaal. Meest recente PISA onderzoek waarschuwt voor analfabetisme onder 15 jarigen!

Ik vind het prima zo’n fotosessie waar ze informeler voor de camera’s verschijnen. Ik denk dat vooral het interviewmoment van belang is. Los van de mode (ik vind ze er allemaal prima uitzien, ieder in zijn eigen ‘smaak’) viel me op hoe ontspannen de koning de vragen beantwoordde. Hij zit ogenschijnlijk goed in zijn vel en beweegt zich gemakkelijk. Ook goed dat hij, ondanks kritiek, stoïcijns doorgaat met zijn werk. Zowel koning als koningin laten zich vaker zien in het land, ook in de uithoeken. Ik vind dat de koning positief aan het groeien is in zijn functie. Mooi om te zien.

Klopt. WA springt er positief uit.
Maar een aanwezige journalist vertelt dat het gezin de hele tijd Spaans spreekt, ook tegen de hond. En tijdens de vragensessie worden nietszeggende / eigenlijk geen antwoorden gegeven. Wordt daar toch wat kregelig van. En Amalia int vanf 2025 haar riante toelage om 2x per jaar op de foto te gaan en te verschijnen op Koningsdag en Prinsjesdag. Dan verwacht ik toch meer.
Sommigen hier vinden dat wrsch. negatief. Maar er zijn zo wat zaken die mij storen. Jammer.

Last edited 4 dagen geleden by Louisa

Heerlijke fotosessie leuk om ze weer eens met elkaar te zien. Liefdevol gaan ze met elkaar om. En allemaal zien ze erop hun manier leuk uit. Helemaal van deze tijd. Jammer dat er elke keer zoveel commentaar is hier. Vraag me weleens af hoe jullie er zelf uitzien .

👏👏👏👏👏👏👏 had het niet beter kunnen formuleren 😂

Dit is wel een persmoment, met foto’s die all over the world gaan als koninklijke familie. . Niet ik in mijn achtertuin. Dus hoe ik eruit zie doet er niet toe, maar voor zo’n moment zou ik wel mijn best doen.

Nou, ik zie er helaas niet meer zo heel goed uit. Maar, ik word nog steeds aantrekkelijk gevonden. Ouder worden is wreed maar zolang je blijft lachen, is alles goed.

Het is fijn om ouder te worden toch?¿

Ja, wel en niet Suyari. Slaap zacht 🥰

Voor mij wel een dingetje. Toen ik 36 werd, kreeg ik maximaal 4 jaar te leven. Nu 66.dus ik koester iedere dag

Wat heftig! We zouden allemaal iedere dag moeten koesteren he. Maar zo bijzonder dat je er nog mag zijn!

Hear hear 👏🏼 🙇🏼‍♂️

Qua kleding staat de koning op 1 en Maxima op 2. Eens met velen dat dit persmoment wel geschrapt mag worden. Fijne avond allemaal 🙋🏼‍♀️

👍🏼 Eens, meer dan eens 🙋🏼‍♂️

Deze outfit vind ik, eerlijk gezegd maar ik ben geen mode kenner, Prinses Amalia echt heel erg leuk staan. Netjes én wat nonchalant. Het pak is van linnen? Meestal vind ik haar wat ouwelijk gekleed al geloof ik best dat ze haar eigen smaak heeft.

Wel geinig dat ik nu al een aantal keren pakken moe voorbij heb zien komen. En Willem-Alexander en zoveel andere mannen die dat dag in dag uit dragen. Kun je natuurlijk ook wat vinden, maar toch opvallend hoe dat verschil is. Ik vind dat experiment van die ene nieuwslezer ook zo fascinerend https://nos.nl/artikel/2004268-nieuwslezer-draagt-jaar-lang-hetzelfde-pak

Wat zal dat pak gestonken hebben 😅. Maar, ik vind het een super onderzoek.

Wauw geweldig onderzoek cq experiment, dit zegt veel over ons soort mensen, djw voor het delen Luna 👍🏼

haha!! IJzersterk

De prinsessen zouden zo opgaan tussen de leerlingen bij mij op school. De meiden lopen daar met laarzen, ook als de zon schijnt en de temperaturen hoger worden. De keuze voor bepaalde stoffen, breisels in de zomer, is niet te volgen maar: als ik in de app van Esprit kijk verkopen ze daar ook jurken/rokken/shirts met breisels i.p.v. linnen. Broeken sloffen of over de grond of ze zijn zo kort dat je afvraagt of het een korte broek of bikinibroekje is. Jasjes worden overal overheen gedragen, weer of geen weer.
Zijn het combinaties die ik zou aantrekken? Niet altijd (lees te lange of te korte broeken en die verschrikkelijke croptops). Is het de mode? Ja. Zorgt het modebeeld voor een generatiekloof? Absoluut. Ik scheel met mijn oudste leerling 13 jaar en zie modetrends uit mijn jeugd terugkomen in varianten waar ik vraagtekens bij zet. Kortom: we vinden overal wat van, maar ik probeer het in het perspectief van deze jonge generatie te zien. En dan zie ik: 3 jongedames die elk op hun eigen manier een deel van hun karakter in hun (openbare) kleding laten doorschemeren.
Amalia: zakelijk, op haar toekomstgericht maar ook nog een beetje verstoppend voor diezelfde toekomst.
Alexia: modebewust, maar ook bewust van de omgeving rondom haar.
Ariane: speels, duidelijk de jongste en mogelijk de vrijster/onbevangste van de drie.

Zo dat was mijn epistel en nu ga ik genieten van de mooie foto’s en het persgesprek😊

Ik geniet van uw betekenisvolle epistel en voel me vrij daaraan toe te voegen:
▪️ Amalia – Stop met verstoppen en verschuilen, hondjes en tasjes voor uw buik, tenten als kleding, ik word hier niet blij van 🙂‍↔️ en mis uw door mij ervaren echte en mooie aanwezigheid.
▪️ Alexia – In principe een prachtige jonge “meid” die voor mij helaas al een tijdvsteeds “minder prachtig” aan het worden is.🤷🏼‍♂️
▪️Ariane – Vandaag m.i. een mismatch , Josine vertolkt elders in de media als ‘dat zij er heel lieflijk uitziet’, totaal niet mee eens.
Kom op Ariane, jij kunt onbevangen shinen, doe ajb je eigen “ding” 🙏🏼

Deels met je eens. Alexia en Ariane: goed gekleed voor de gelegenheid. Amalia…. ik denk dat als ze zich zelf accepteert, ze veel leuke kleding kan dragen. Ook deze outfit lijkt weer als doel te hebben: verhullen. Het werkt volgens mij averechts; al dat wijde en die kreukels daardoor lijkt ze nog forser. Ik probeer het zo aardig mogelijk te zeggen, maar wel duidelijk te zijn. Het is wat het is.

Ik snap echt niet waarom er steeds aangenomen word dat ze iets wil verhullen en zichzelf niet accepteerd. Het lijkt bijna een manier om omslachtig toch iets over haar figuur te kunnen zeggen. Wat sowieso al onzinnig is om te doen.
We weten niets over hoe ze zich voelt en wat ze vind, laten we daar dus ook niet van alles over aannemen.

Last edited 4 dagen geleden by Luna

Heerlijk, je hebt – zoals gewoonlijk overigens – alle drie dames weer afgebrand. Ik hoop dat je hier een heel fijn gevoel aan hebt overgehouden 😫

Heerlijk, positief en eerlijk verhaal! 🤍
Eindelijk ….
De negativiteit en oneindig commentaar lijkt hier groter te worden….

Je hebt gelijk. 🙏

Leuke mooie meiden, belachelijk om ze te vergelijken, het zijn unieke jonge personen volop in ontwikkeling, hoe heerlijk is dat. Ja oversized jasjes, laarzen, te lange broekspijpen, ze weten precies wat hot and happening is. Maxima ziet er ook leuk uit en de koning is trots op z’n viertal. Tja, ik vind het wèl leuk dat Mambo erbij is, een super vrolijke ‘ijsbreker’ en een volwaardig lid van het gezin een heerlijk onbevangen hondje en zo hoort het ook!
(Voor mij hoeft dit zgn fotomoment, cq ‘aapjes kijken’ ook niet meer, want met zulke volwassen prinsessen wordt het toch ergens ongemakkelijk.)

Josine, jij was erbij, wat waren jouw persoonlijke indrukken? Helaas geen labradors van de partij 🙂

Idd Josine, erg benieuwd naar jouw indrukken. Hierro #teamlabradors en niet die alom aanwezige – en waarschijnlijk bedoeld afleidende – toy poedel Mambo 😖

Van mij hoeft deze sessie niet meer.
Van elk van de prinsessen een aantal keren per jaar, onverwacht, een spontane foto vind ik veel leuker.
Wat de kleding betreft,Maxima met de top en bijbehorende jurk zou ik prachtig vinden.
Ariane, vlotte leuke jurk.

Helemaal eens vwb deze sessie, dit is zo geregiseerd toneelstukje. Maar ja de meiden hebben het helaas meegekregen in hun opvoeding. Ouders zijn teveel op hun privacy gesteld, en hebben dit wel een keer moeten bekopen door op een bankje excuses aan te bieden. Maar een beetje losser, wat meer je onder de mensen begeven, spontaner zijn (en niet alleen op Koningsdag of deze dag bah ..zulke verplichte nummers! Dan hoef je ook niet onzeker naar je moeder te kijken als je geïnterviewd wordt, hè? Zo krampachtig ik had gewoon te doen met dat kind) je krijgt absoluut ook meer zelfverzekerdheid van ( en dat is uitermate belangrijk zeker als je geboren bent in zo’n gezin!) dat is zoveel leuker en levert absoluut meer goodwill op van het volk. Jammer hoor, ik had het de meiden ook gegund. Ik snap het wel dat hun cijfers zakken. Wordt je ook niet zo gauw uitgefloten meer op het balkon. Maar ja de ouders hebben een behoorlijk krampachtige keuze gemaakt en dat, precies dat zag ik terug bij twee van de prinsessen op de foto’s vandaag. Ze zijn voorwat betreft de andere Europese koningshuizen echt wel heel krampachtig met de prinsessen.

Last edited 4 dagen geleden by Jacqueline

Helemaal mee eens……

Zo blij dat jij zo’n zelfverzekerde dame achter de laptop bent👍🏻 😂

True 👏👏👏

U kent mij, ach wat fijn ☺️Ja , ik ben altijd dankbaar als ik een ander blij mag maken @Orange 😊

Lekker zuur zoals altijd bij Jaqueline 😂 die kan niks en nooit positiefs melden. Op zich wel zielig voor haar!

Echt hè? Je ziet bepaalde mensen hier continu anderen afkraken, overigens niet gehinderd door enige kennis (die twee elementen gaan helaas vaak samen)

Dank dank, ach u doet mij teveel eer aan ☺️

Altijd leuk het gezin samen te zien bij de fotosessie en natuurlijk zijn het mooie foto’s, maar het begint nu toch wel steeds meer op een toneelstukje te lijken met altijd weer dezelfde overdreven affectie tonend naar elkaar en het gedoe met Mambo. Maar goed, het gaat hier om de looks en daar ben ik positief! Máxima heerlijk vlot gekleed, de dochters ieder in eigen stijl, waarbij ik de jurk van Ariane het leukst vind en met mooie kapsels en make-up.

Wat zou de reden zijn dat Alexia vrij vaak naast Maxima staat als ze een foto doen met z’n vijven? Of puur toeval?

Dat valt inderdaad wel op. Alexia is wellicht de lieveling van Maxima?

Als ik naar deze foto’s kijk word ik heel blij. Mooie mensen, mooie foto’s, mooie kleding. Wat willen we nog meer?
Soms wordt ik een beetje verdrietig van al het commentaar. Ik heb het gevoel dat het koninklijk gezin bijna niets meer goed kan doen. Het lijkt wel of men weet waarom iemand er bij staat zoals ze erbij staat, waarom iemand bepaalde antwoorden geeft, waarom bepaalde kleding is gekozen.
Zelf ben ik moeder van 4 dochters, ik gruw van de gedachte dat men dit allemaal zou zeggen over hen. Ja ik snap dat ze in het middelpunt van de belangstelling, dat ze best hun best kunnen doen etc. Maar, lieve mensen, het zijn ook gewoon mensen met gevoelens, angsten, pleziertjes en geheimen, net als jij en ik. Kunnen we alsjeblieft ook gewoon genieten van wat we zien, zonder een mening te hebben?

👏❤️

💗

enerzijds waar wat u zegt (jammer zoveel commentaar op de jongedames); anderzijds is het ook de setting die zoveel irritatie oproept en geen recht doet aan de persoonlijkheden van de 3 prinsessen, die vast meer in hun mars hebben dan als een muis uit een holletje te komen leuk doen. De huidige fotosessies waren geschikt voor een gezin met jonge kinderen. Die sfeer wordt nu uitermate tuttig. Josine en anderen zeiden al vaak: laat ze een keer een bezoek afleggen bij een vrijwilligers ergens van (evt met een andere zus maar zeker zonder Maxima!); en wat laten zien hoe ze optreden of iets laten horen wat ze vinden of gedaan hebben. Het zou me zeer verbazen wanneer ze dan nog afgekraakt worden.

👍🏻

Eens‼️

Alexia heeft een publiek optreden gehad, alleen, maar ook daar was genoeg kritiek dat ze er verwend uur zou zien e.d. Ik denk dat een aantal mensen een blik richting hen hebben waardoor alles in die richting wordt uitgelegd. Ja ik ben het eens wat betreft de setting, maar er wordt veel kritiek geuit op de meiden zelf. Daar ging mijn bericht over.

Natuurlijk worden ze dan nog steeds afgekraakt, maak je geen illusies want dan word gewoon iets nieuws gezocht om over te zeuren.

Wat zien ze er allemaal mooi uit. Alhoewel ik liever zo’n fotosessie op het strand als vorig jaar zie, is het altijd weer leuk. De outfit van Alexia is mijn favoriet. Wat staan die kleuren haar mooi. Ariane ook erg leuk in deze jurk en het pak past bij Amalia De outfit van Máxima vind ik niet bijzonder, maar het misstaat haar niet. Leuk ze weer allemaal te zien.

Wat ziet iedereen er leuk uit. Allemaal hun eigen smaak. Maxima mooi in het wit, wat een leuke top met dat opengewerkte motief.
Amalia leuk broekpak, prima. Jammer van jasje. Ik vind jasje aan of uit, maar niet over de schouders.
Alexia super toffe jurk….die wil,ik ook😉mooie warme kleuren.
Ariane leuke zomerjurk. De opengewerkte rand bij de rok en de mouwen geven het een leuke touch.
maar deze foto sessie is wel vaak het zelfde, dus of afschaffen en meer publieke foto’s a la België en Zweden. Dat is toch vaak spontaner en geeft ook eens andere plaatjes

Inderdaad waarom een jasje zo laten hangen. En broek is ook wel erg lang.

Maxima vind ik geweldig gekleed. De prinsessen niet zo. Alexia is veel te herfstig gekleed. En echt, dat colbert zo over de schouders van Amalia vind ik totaal niet staan. Ik vind het dan ook geen mooi totaalplaatje. Waarom bijvoorbeeld niet allemaal in het wit. Wat zou dat een mooi plaatje opleveren. WA dan in een mooie spijkerbroek met wit overhemd.

Last edited 4 dagen geleden by Anniek

Ik sluit me aan bij de opmerkingen die zijn gemaakt over “verplicht nummer”. En misschien wordt het tijd voor iets anders. En wat dan zou ik ook niet zo 1,2,3 weten. Een ding weet ik wel: ik ben zó klaar met dat getrut met die hond. Daar heb nou echt helemaal niks mee.

Zo mee eens ook, weg met het getrut met toy poedel Mambo 🐩🚫

Hahaha ja, dat getrut met die hond heeft iets sneus. Je kunt je er een houding mee geven. OK.

Vind ik ook hoor, het is een leuk beestje. Maar dat “overdreven” gedoe met Mambo🙂‍↔️🙂‍↔️

Mee eens ook wat de hond betreft al heb ik minder moeite met het geknuffel met de hond dan met het eindeloze geknuffel, gestreel enz van een aantal jaren terug van maxima met de zo goed als volwassen dochters …..

Last edited 4 dagen geleden by maribrune

Nou dat vond ik ook zo irritant

😅 #teamsamesame

WA staat weer mooi op de foto met z’n 4 prachtige dames. Ieder in haar eigen stijl, heerlijk om te zien.

Wat een leuke foto’s met al dat groen in de tuin. Levert mooie plaatjes op.
WA en Maxima zien er allebei goed uit. Zichtbaar trots op hun drietal.
Ariane in een witte zomerse jurk, superleuk!
Alexia ook een leuke langere jurk met laarzen gecombineerd. Leuke style, ik hou er van. Zelf zou ik er een korter jasje bij gedaan hebben. Lang op lang vind ik wat minder staan.
Amalia: zo’n leuke meid, had haar graag ook met een leuke langere jurk gezien. Ben een beetje ‘pakken-moe’ bij haar. Het geeft steeds weer hetzelfde beeld. En een jas even over je schouder hangen als je ergens naar binnen loopt, is best handig. Maar ermee gaan poseren bij een fotoshoot… mwah…
Alexia blijkbaar nog niet uit over haar studiekeuze, zag ik net in een filmpje. Ik mag hopen dat ze het na dit tussenjaar toch echt wel weet en er nog (steeds) bewust vaag over doet. Wat de openheid in zo’n interview trouwens niet ten goede komt, die vage antwoorden. Ik snap het wel, als ze het nog geheim zou willen houden. Maar nu en ook bij eerdere interviews steeds hetzelfde zeggen, komt niet echt enthousiast of gemotiveerd over.

Miss is er wel een hele goede reden waarom er vage antwoorden gegeven worden. In the end weten we helemaal niks over het gevoelsleven van deze mensen en dat is hun goed recht.

Last edited 4 dagen geleden by Luna

Zo is het. Bovendien, op het moment dat ze maar een snipperdag dat gevoelsleven delen, worden ze daarop ook weer afgebrand.

Ik zie jou vaker reageren op het gespeculeer van sommigen en ik ben het helemaal met je eens. We weten gewoon echt niet waarom ze bepaalde keuzes maken en niks over hun gevoelsleven. We kunnen alleen maar kijken of de kleding die ze dragen goed staat en passend bij de gelegenheid is. Daar is deze site toch voor bedoeld? Niet om die mensen compleet te analyseren.

Ik zie een trotse man en vader van 4 mooie vrouwen. Droegen ze als kind vaak dezelfde jurkjes, nu zie je dat ze hun eigen looks kiezen. Mooie meiden!

Iedereen op zijn/ haar manier leuk in de kleren. De prinsessen bepalen vast nu zelf wat ze aan willen ..

Negatief commentaar is jammer en is niet goed voor jonge vrouwen die ieder hun eigen keuzes maken, voor mij zijn ze allemaal even beeldig, vooral Alexia in die kleuren, de anderen ook mooi, niks op aan te merken, behalve dat ik denk dat Ariane het vast koud heeft gehad😔. Ik hou persoonlijk niet echt van wijde broeken, maar dat terzijde. Een mooi stralend gezin, heel leuk om hen weer te zien en nu weer lekker hun eigen ding doen, studeren hopelijk in alle privacy….

Ik kan u geruststellen. Het was heerlijk weer in Den Haag. Dus die kou viel vast mee voor Ariane. Die ik er samen met Maxima het leukste uit vind zien. De koning is gewoon zichzelf (maar wordt inderdaad steeds leuker om te zien), de outfit van Alexia mag er zeker zijn, maar oogt niet echt zomers. Amalia, jammer van dat jasje. Heeft ze niet nodig. Ze is prachtig.

Marly, fijn jouw reactie!

Wat zien ze er allemaal goed uit! De één wat zomerser dan de ander, maar dat maakt niet uit. Het enige dat ik wat minder vind is het jasje van Amalia, zoals ze het draagt maakt dat best breed en ik mis handen. Gewoon dat jasje uit had ik mooier gevonden.

Wat staat die tuin er trouwens mooi bij, al die bloemen! Prachtig!!

Last edited 4 dagen geleden by Soetkin

De koning ziet er vlot maar toch keurig gekleed uit voor deze fotosessie.
Van de vier dames wint Alexia van mij de hoofdprijs in deze outfit met prachtige warme kleuren, en wat staat deze combi haar goed!
Ariane komt op de nr. 2 van mijn lijstje in haar mooie witte zomerjurk, die qua model en stof precies bij haar fijne gezicht past.
Maxima zet ik op nr. 3.
Ik vind de top heel leuk.
Zou haar wel eens willen zien in de elegante jurk van het model, met een blousejasje erover van wat nu de top is.
Dan blijft Amalia over voor nr. 4.
Zowel zij als haar moeder kozen voor een wijde broek, wat niet mijn smaak is.
Ik hoopte voor Amalia op een mooie zomerse jurk vandaag…..ze heeft zulke leuke in haar kledingkast hangen, die haar prima staan!
Maar tijdens de vakantie zal dit pak haar vast lekker zitten en fijn draagbaar zijn!

Als ik de commentaren lees, overvalt mij vaak toch het gevoel, (en niet alleen bij deze pagina) dat er veel mensen zijn die negatieve commentaren denken te moeten geven! Waarom toch? Zijn deze mensen zelf zo geweldig en fantastisch? Je zou haast denken van wel, maar helaas voor deze mensen, zijn ze ook maar mens met hun fouten! Laten we eerst eens meer positiviteit in de commentaren brengen en niet gelijk mensen afkraken. Wees eens lief………

❤️❤️ zo waar. Ook het merkwaardige idee dat al deze afkraak-meningen relevant zijn… #not.

Dit is niet realistisch. Waarom zou je niet mogen reageren, als je iets niet mooi, of zelfs lelijk vind?
Daar zitten we hier toch voor? Om onze mening over de kleding te geven?
Smaken verschillen, wat de een mooi vind, vind een ander niet mooi.

Tuurlijk, zitten we wel eens in ons ” kloffie” , als we reageren. Dat mag Maxima ook in haar vrije tijd.

Veel mensen reageren niet over mooi of lelijk, maar verbinden continu allerlei conclusies aan de zogenaamd ingekleurde persoonlijke eigenschappen van de gefotografeerde(n) in kwestie.
Alsof men ook maar IETS weet over het leven, karakter of issues uit het persoonlijk leven van deze mensen. Walgelijk 🤮

Inderdaad, dat gaat een stap verder en is niet goed.

Oh zo fijn ook dit eens te lezen!

Mooie plaatjes, outfits goed op elkaar afgestemd, al vind ik persoonlijk Alexia wat winters en Ariane juist heel erg zomers.. outfits zijn allemaal individueel leuk en matchen onderling ook mooi.. en de koning weer trots tussen al zijn meisjes

Precies zoals het straatbeeld, zo geinig altijd mensen die helemaal ingepakt zijn en dan iets later iemand tegen komen met blote benen en armen en op slippers.

Met stip op één is voor mij Maxima. Niks op aan te merken. Ook niet op de lengte van de broek, dat hoort zo bij dit type broek.
De prinsessen zien er ook leuk uit, maar op elk van hen heb ik wel een klein puntje van kritiek.
Verder ben ik het met sommigen wel eens: waarom deze fotosessie niet afschaffen. Het is wel echt een nummertje verplicht.

Heerlijk ensemble van Maxima, luchtig, wit, broek lekker wijd. Helemaal mooi, inclusief de sandalen😉
Bijzondere oorbellen, kan ze nog niet goed zien op de foto’s; lijken me nieuw.
Amalia in pak, natuurlijk en waarom niet? Supermodieus en flauw om daar allerlei aannames aan te geven. Ze ziet er prima en knap uit.
Alexia uiteraard zeer modieus, kleur is niet herfstig maar op en top mode, zelfs diep, donker chocoladebruin is een absolute modekleur dit seizoen. Laarzen? Vorig jaar krioelde het er daar al van in Milaan (heb ik toen over geschreven), lichte zomerlaarzen en zelfs zwarte winterlaarzen worden nu onder lange en korte rokken en broeken gedragen. Op het moment ben ik in Frankrijk en ook daar nog steeds veel laarzen in het straatbeeld en in de winkels.
Ariane ziet er lief uit, superleuk jurkje, past goed bij haar.
Onze koning ziet er ook nu weer prima uit: hij is echt een voorbeeld van een man die knapper wordt met de jaren.
Mambo steelt weer alle harten😻

Leuk dat je “de laarzen” aantipt, in mijn jonge jaren…ahum, droeg ik ook laarzen onder zomerjurken en rokken! Heerlijke dracht vond ik dat toen.

Laarzen in deze kleur onder een wijde witte of creme rok / jurk vind ik nu nog super leuk staan, zelfs western laarsjes doen het daar goed bij .

Oh voor mij helemaal onverwacht! Leuk dat ze allemaal weer thuis zijn.
En ja, geen strandweer vandaag dus dan maar in de tuin.
Ik vond t leuk ze weer te zien, mooi gezin, en WA heeft t altijd naar zn zin met zn girlz, wat een beauties toch, zeer verschillend met elk eigen stijl.
Zou nog wat meer van de vragen willen horen!

Leuke zomerse set van Maxima! Deze fotosessies zijn wat mij betreft ‘over de datum’; ze stralen allemaal uit dat ze er totaal geen zin in hebben en de plaatjes zijn altijd hetzelfde. Voor wie doen ze dit eigenlijk?

Goed gekozen kledingstukken. Wbt het commentaar op de jas, ze kan jasjes natuurlijk ook gewoon fijn vinden, lekker vinden zitten, vinden afkleden. Ik vind het leuk dat ze vaak jasjes draagt en een wat zakelijke look heeft, staat goed, is modern en veelzijdig.

Last edited 5 dagen geleden by Luna

Helemaal mee eens Luna👍

Lijkt nu echt verplicht nummer.
WA ziet er ontspannen uit. Ariane heeft er zin in en dan ziet het er al zoveel leuker uit. Leuke jurk ook.
Amalia wil wel in haar jas verdwijnen volgens mij. Heb met haar te doen. En ze is zó leuk om te zien.

Ach … ja er staan er zowieso twee bij die er echt zin in hadden …NOT. Here we go; Maxima, typisch gevalletje Natan, wijd, wijd, en nog eens wijd. Korte hesjes, korte hesjes en nog eens hesjes pfff… Noemen ze dit een Palazzo, Zulk een broek? Nou niet mooi en trouwens te lang. Die grove open sandalen eronder met open teen maakt het nog erger. Leuker, wat charmanter hadden smale schoenen met een hak geweest, maar ik begrijp dat het niet makkelijk is in het gras, hoewel… deze tuin is zo enorm, genoeg andere plekjes ja toch? Amalia, ach … ook rare foto zo zonder handen ik heb eigenlijk wel met haar te doen. Ik zou zeggen : laat je nu eens echt goed adviseren. Alexia ik hoop voor haar dat ze volgend jaar te druk is voor deze fotosessies…. Terug te zien in haar kleding, somber, herfstig, laarzen … laat maar. Ariane ja die snapt het! Dé ster van de familie! Enige jurk, vlot, leuke lach zo zien we het graag! De koning:top! Maar Ariane is voor mij de overduidelijke winnaar van deze foto toestand. Trouwens ook het gehele beeld is wederom de zoveelste herhaling van zetten: tuin, het gezin, de drie meiden, het echtpaar, en de eeuwige hond als afleiding. Helaas voorspelbaar en inmiddels ook supersaai.

Last edited 5 dagen geleden by Jacqueline

🤮 wow Jacqueline wat een ongelooflijk nare rot reactie. Wat is er in vredesnaam met jou aan de hand. Waarom bijna iedereen tot het bot toe afkraken. Je kunt het ook laten bij wat je leuk vond en verder zeggen dat de rest niet jouw smaak is. Prima. En verder denk ik ook dat de foto sessie in de tuin de langste tijd heeft gehad en ik hoop dat de media adviseur iets anders aanraad. Maar om met zulke grove bewoordingen Alexia wegzetten is bizar. Ik heb een dochter van 16 en die zou voor geen geld op de foto gaan als ze zou weten dat er van die zure vrouwen zulk commentaar onder een foto gaan zetten. En ja ik krijg ook het idee dat Amalia onzeker is maar denk je echt dat dat beter wordt als ze commentaar als dat van jou leest? Pfff . Wat is het nut van dit commentaar anders dan je er blijkbaar zelf beter door voelen 🤷

👍👏

Zowiezo = sowieso. Als redacteur wou ik dat even kwijt 😂

Heel goed ❤️👏

Dit vind ik flauw carolinamaria – zonder hoofdletter 😉 – heb je niets beters te vermelden als zgn “redacteur” ?

Off-day Jacqueline?
Oepss….even slikken hoor!
Er komt zoveel negatiefs bij me binnen, wanneer ik dit lees….!
Best jammer.

Exact ❤️
Sommige mensen kunnen niet normaal reageren, maar hebben een dringende neiging om steeds anderen af te breken 😢

Spuit 1️⃣1️⃣ geeft weer water 💦

Het valt je niet op dat hier een hele serie lezers aangeven dat ze je reacties misplaatst en te grof vinden? En dan vraag je je nog af waarom die meiden geen zin hebben in dit soort sessies en waarom ze zichzelf niet vaker (voor ons) openbaar vertonen … 🤦‍♀️

Amalia en Alexia mogen dan beide volwassen zijn, ze zijn ook nog jong. Ik vind je commentaar onnodig hard.

Inderdaad, poehee.

👍

Wat ziet Alexia er mooi uit, dit past bij haar en goed afgestemd op het frisse weer! De zomerse outfits van Ariane en Maxima zij leuk maar met dit weer krijg ik het al koud als ik ernaar kijk. Amalia draagt een mooi en eenvoudig pak, staat haar goed met die donkere blouse! En onze koning mag er zeker ook zijn, zo’n pak staat toch beter dan due vrijetijdskleding die hij vaak bij deze sessies draagt, lekker ongedwongen en toch netjes gekleed, top!

Het is eigenlijk verworden tot een saaie, obligate sessie.
De set van Maxima vind ik leuk. Zomers stijlvol.
Ach Amalia, gooi die jas af! Ik weet niet of ze zich verschuilt vanwege het “trollenleger”. Maar laat je zien. Ze is een leuke jonge vrouw, die absoluut ook andere opties heeft.
Alexia ziet herfstig uit, zeker met de laarzen. Een sandalet en cropjasje was
leuker geweest.
Ariane ziet beeldig uit.
WA strak in het pak. Nu nog wat doen aan de broeklengte.

En de koning ziet er supergoed uit! Knap en dat had ik niet verwacht ooit over hem te kunnen zeggen. Maar de leeftijd doet hem goed

O heerlijk sweet seventeen, dat jurkje van Ariane met die hartjes, wat staat dat haar leuk. Ze heeft ook zo’n onbevangen look, wat dat betreft is ze net zo natuurlijk als haar moeder. Misschien is het jurkje aangeschaft toen ze nog onder de Italiaanse zon verbleef, maar het gaat vast mee naar Griekenland. Het jurkje van Alexia is ook leuk denk ik, en past qua kleur goed bij haar, maar zij koos ervoor om er een jasje overheen te dragen. Begrijpelijk hoor, die Hollandse zomertemperaturen zijn zwaar ondermaats. Maar laarzen vind ik niks voor een zomerse outfit. Amalia helaas. Slobberig en de broek veel te lang, haren als toegeschoven gordijntjes. Dat had allemaal wel wat sprankelender gemogen, ik hoop dat ze de zakelijkheid niet ver door gaat voeren in haar uiterlijk, want zij is echt een hele knappe meid. Wel een goede kleur voor haar. Maxima geweldig, behalve dan de lengte van de broek, dat is geen gezicht. Maar ze zal geen tijd hebben gehad om een zoompje te leggen :-), het programma van de afgelopen tijd was nogal druk. De top is echt leuk. Ariane en Maxima stelen wat mij betreft de show qua outfits. En de schoenen van de koning vind ik erg leuk!

De outfit van Máxima was perfect geweest voor Amalia. Luchtig en jong. Voor Máxima ook perfect overigens. De rest van de outfits totaal oninteressant en slecht passend

Last edited 5 dagen geleden by Doro

De kleding van Ariane en Maxima vind ik het leukst. Alexia is ook leuk gekleed, maar herfstige look. Amalia’s blazer is te oversized, je ziet haar hand niet, en het zakt van de schouders.

Voor Alexia waren de sandalen van het model ook mooi geweest, en zonder jas. Voor Amalia een kort jasje of topje, zoiets als Maxima draagt.

Ariane, zoooo leuk en fris in dit mooie jurkje, ik ben fan van haar, ze komt zo natuurlijk en lief over.
Alexia in herfst kleding, althans, zo ziet het er voor mij uit, dit had anders gekund, en ze staat weer duidelijk te poseren.
Amaila in mooi broekpak, maar weer een broekpak, weer een jasje , zooo voorspelbaar, het lijkt wel of ze zich wat verstopt in haar kleding, en dat hoeft niet, ze is een mooie prinses.. Maxima heerlijk setje aan, broek mag voor mij korter, maar het staat haar goed. En zal heerlijk dragen, dit zal zeker meegaan naar Griekenland , denk ik WA , weer lekker in blauw pak, en voelt zich daar prima bij.
Verder is het geen fotosessie waarbij ik van enthousiasme van de bank spring,

Mooi afgestemd, zeg!
Máxima’s outfit vind ik helemaal super, behalve dan de tenen. Maar verder helemaal top.
Amalia heeft een mooi pak. Ik weet niet of beige haar beste kleur is. Voor een fotoshoot vind ik shoulder robing niet zo leuk: trek dat jasje aan, of niet. Het silhouet wordt breder van zo’n afhangend jasje. En ik houd steeds het idee van ‘arm in het gips’ bij zo’n lege mouw.
Alexia’s outfit vind ik super. Maar qua seizoen steekt ze wel wat af bij de rest: laarzen versus sandalen, breisel versus linnen. Maar het staat haar prachtig.
Ariane heeft een mooi, lief jurkje.
De koning heeft een prima pak. Fijn, zonder stropdas.

Zat een leuke tongzoen foto bij met mambo🤣

Gelukkig goed op elkaar gestemd met de kleuren! Ze zien er ontspannen uit. HM ziet er heerlijk zonnig uit. Ook ZM ziet er stijlvol uit! Van mij had Amalia wat vrolijker kleuren mogen dragen en dat jasje mocht ze weglaten. Bij Alexia moet ik denken aan herfst/winter. Alsof het vriest. De jurk is leuk van motief! Kleur staat haar goed. Ariane ziet er beeldig uit, super leuk jurkje. Een kort vestje of jasje had het geheel misschien afgemaakt.