Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 12 jun 56 reacties

Máxima draagt nieuwe jurk in Georgia

Gisteravond was het paar aanwezig bij een receptie in het Telfair Museum. Doordat de fotografen vast vooruit moesten reizen naar New York, bleef het gissen wat Máxima had gedragen. Tot nu.

Zojuist gaf het Ministerie van Buitenlandse Zaken enkele foto’s vrij. Daarop is te zien dat Máxima een nieuwe jurk van Natan draagt. Bij de mouwen zijn struisvogelveren aangebracht die deels zijn verbrand. Hierdoor eindigen ze met een pluimpje.

Ambassade Washington / Heidi Alletzhauser
Ambassade Washington / Heidi Alletzhauser

Beter zicht op het kapsel:

Ambassade Washington / Heidi Alletzhauser
Ambassade Washington / Heidi Alletzhauser

Natan heeft veel jurken met verbrande struisvogelveren in de collectie.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
56 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Leuke jurk, mooie kleur. Hele mooie oorbellen en schoenen ook. Misschien had een mooie riem nog iets toe kunnen voegen.

Oh nee een tunneltjes jurk. Daar houd ik absoluut niet van. En lengte in combi met schoenen ook niet charmant. Maar ze straalt en de veertjes aande mouwen vind ik dan wel weer geweldig

Mooie peignoir 😉

Ik vind deze jurk prachtig, totaal niet donker of herfstig, op beeld is het ook niet donker, juist een prachtige kleur en het hele totaalplaatje vind ik super, met de leuke veren eraan.

Heel saaie ouwelijke jurk. De kleur wel prachtig en kapsel de oorbellen ook

Na het bouwvakker model van Dior wordt ik hier toch wel heel vrolijk van. Mooie kleur gezellige pluimpjes die wat swung geven. Ja, heel erg leuk.

Ik vind de kleur fantastisch en de mouwen ook.. ben nog niet helemaal overtuigd van het model maar de jurk valt wel mooi.. ik vind persoonlijk die sandaaltjes niet mooi, doet ook niet zoveel voor Maxima. Ik houd überhaupt niet van blote tenen/voeten maar als het dan toch ‘moet’ dan zie ik liever de sandaaltjes van Natan van een paar jaar geleden.

Mooie kleur, model spreekt mij niet aan. Het geheel oogt wat herfstachtig….op de blote tenen na dan. 😉

Mooi en prachtige kleur.

Deze jurk vind ik echt prachtig.

Wat jammer dat er een tunnel met ceintuur in de jurk zit, dat doet voor mij echt afbreuk. Maar; kleur is prachtig, veren vind ik grappig en haar kapsel is top.

Je zou er zelf een centuur om kunnen doen. Staat echt mooier.

Misschien met een ceintuur en bijpassende pumps?! Vind het jurkje nu een beetje hobbezakkerig overkomen, vreemde uitstulping linksvoor??? Maar de kleur is schitterend en absoluut mooi kapsel!!

Last edited 1 maand geleden by Tony

De jurk is eigenlijk wat gewoontjes en de open schoenen niet de beste keus, maar de veertjes, de warme roodtint en het mooie kapsel maken het toch een geslaagde outfit. Groothertogin María Teresa heeft een groene mantel uit dezelfde kledinglijn.

Een oudbollige soepjurk, en de schoenen die erbij gedragen worden, matchen niet. Nee, deze outfit maar snel vergeten.

Waarom matchen de schoenen niet?

De kleur is mooi ( voor de herfst mn) maar verder voegt ie niks toe voor M. Ze heeft in haar kast veel mooiere hangen. Deze had mi niet aangeschaft hoeven worden.

Leuk jurkje, eenvoudig modelletje.
Lekker om zo op de dag aan te schieten.
Door de veertjes even omgebouwd tot wat luxer kledingstuk, en het prachtige kapsel en de oorbellen helpen daarbij.
Het zou nog meer behulpzaam zijn geweest wanneer Maxima er een dichte pump bij gedragen had.

Een leuk jurkje in een mooie kleur. Eenvoudig model en hij zal lekker zitten. Deze vrouw heeft al zo ontzettend veel gevarieerde kledij gedragen, volgens mij zijn we daarin, en vooral in het verleden want de laatste tijd herdraagt ze constant, maar goed wij zijn door haar erg gewend én verwend geraakt. Daardoor vind ik het een leuk jurkje die ze gewoon door de weeks ook aan kan doen. De open schoenen vind ik echt niet mooi en netjes staan als je hoogstaand bezoek bent, die blote tenen brrr….. en inderdaad ze kan het dus wel; met een verzorgd kapsel iedere dag tevoorschijn komen, ze kan het daar, dan ook in Nederland!

Jaaaa, Jacqueline.ik ben het eens met het kapsel. Waarom niet altijd zo mooi verzorgt

Iedere dag? Dit is dag 2….. deze kapsels vergen erg veel tijd, hulpstukken en altijd een kapper. Een aanslag op je haar, je tijd en je humeur. Nee, ik denk echt dat dat niet wenselijk is.

Ai.. tja dan toch maar de schaar erin of een pruik! Pieken die ook veelal een vettig aanblik geven met ook nog een flinke uitgroei daarbij geven mij en ik weet, dit geldt voor heel veel mensen, ook niet het wenselijke aanblik zeer zeker niet voor een koningin in functie. Maar ik hou wel mijn hart vast voor de komende weken nog in Nederland, als zij hier het haar hier wel mooi kan laten doen, moet Nederland het straks weer bezuren, d.w.z., pieken …. enzevoort. We gaan het wel zien.

Hahaha, wonen in Noorwegen, maar nog steeds in het bezit van Hollandse trekjes. ” Dan toch maar de ✂️ erin of een 🤯” Heerlijk 🤣🤣

Jaaaa de Hollandse nuchterheid,openheid en spontaniteit blijft 😉, de Noren waarderen dit wel 👍

Hier ook hoor, uitzonderingen daargelaten 🤪

Ik vind het een mooie jurk, en ook zeer geschikt voor werkbezoeken e d.
Maar ook al vind ik de kleur prachtig, hij doet een beetje herfstachtig aan, blote benen en open schoenen is dan ook minder passend, een mooie pump was beter geweest.
Maar deze jurk zeker nog eens herdragen.
En de mooie kapsels ook in ons land vol blijven houden, want het kan dus wel, elke dag een verzorgd kapsel?

👏👏👍 Precies!!

Het is een mooie kleur voor een beetje vormeloos jurkje. Lijkt een overhemdjurk die is opgefluft met struisvogelveren. Wel dikke complementen voor alweer een ontzettend leuke en verzorgt kapsel. En ook weer mooie accessoires

Als ik inzoom op haar schoenen zie ik allemaal roze stippen op de huid. Heel raar. Wat is dit?
Verder prachtig kapsel, mooie kleur jurk maar vind het hem verder niet echt mooi.

Hoi Ella,
Dat met die stippen op haar voeten is al meer aan de orde geweest, ligt aan fotobewerking. Dus zit niet op Maxima’s voeten.

Mmmmmm, sorry, ik vind t model echt niet mooi en niks leuks doen voor Maxima. Jurkje voor alledag in een aardige kleur, maar ja, dan zit je met die veren. Die hadden beter op een ander model jurk gekund. 3 toppers uit 4, best een goede score

Kleur staat erg mooi. Het haar ook super gedaan, mooie uitstraling.
Volgende keer misschien dichte schoenen?

(En liever geen verbrande struisvogelveren)

Jurk heeft een prachtige kleur maar…
jammer dat er gebruik wordt gemaakt van dierlijke accessoires
schoenen kunnen echt niet, de voeten zijn niet mooi (meer)
aan het ondergoed moet ook iets worden gedaan, de jurk valt niet mooi.
Het geheel van me dus tegen, zeker na de eerdere prachtige jurken.

Mee eens wat betreft de dierlijke materialen. Snijgarens waren net zo mooi geweest.

Snap niet waarom dierlijke accessoires niet kunnen, Maxima draagt leren schoenen, leren tassen, lederen kleding.
Iedereen moet daar zelf een keuze in kunnen maken, net als open schoenen overigens, haar voeten zien er prima uit, snap niet wat er niet mooi (meer) aan is🤷‍♀️

Specifiek voor de veren : deze worden verwijderd vooraleer de dieren geslacht worden. De dieren leven dus nog en de handeling maakt (pijnlijke ?) wondjes .. …

Kunnen net zo goed van een goed adres komen, dus geslacht en dan pas geplukt. Veel ontwerpers nemen tegenwoordig hun verantwoordelijkheid bij dit soort zaken.
Snijgarens zijn ook mooi, maar hebben helaas niet dezelfde “valling” en “feel”.

Mee eens.
De veren hadden vervangen kunnen worden door snijgarens. Model jurk – zo te zien met een koordje in de taille – is wel errrrggg basic.
Zeer mooie bordeaux kleur maar het model van de jurk doet voor mij – zeker met de lange mouwen – toch wat winters aan ( het is toch 22 tot 24 gr in georgia s’avonds ) en de combi met open schoenen vind ik een complete mismatch. Kapsel en de kwast oorbellen zijn mooi.
Door het kapsel komt het geheel toch nog verzorgd over.
Jammer dat er toch niet meer nederlandse ontwerpen in de koffer meereisden. Ok, natan is europees maar dit werkbezoek is toch ifv economische samenwerkingen nl – usa .

Last edited 1 maand geleden by maribrune

Maribrune & Martha #teamzeermeeeens 🙋🏼‍♂️

Het zeer prettig hobbezakkerig 🤭 overkomende “ontwerp” – leent zich meer als jumpsuit variatie voor een regenachtige middag/avond in actueel Nederland 🇳🇱 op de 🛋️ met een pot 🫖 en een 📗 of een laidbackikhebverdernergenszinin 🎦 🙃

Wat een schitterend kapsel !
Mooie kleur van de op zich eenvoudige jurk. Eens met juffr Annie dat er nog wel wat meer veertjes op hadden gemogen.

Best een leuke jurk. In ieder geval een erg goede kleur! Ik mis wel iets van veren op de rest van de jurk, aan de zoom bijvoorbeeld. Of een statement ketting. Nu zijn de mouwen opvallend en de rest van de jurk erg basic (en, zoals hieronder opgemerkt, minder flatteus bij de taille).

Last edited 1 maand geleden by Juffrouw Annie

Ik ben blijkbaar de enig die de jurk niet mooi vindt. De kleur staat HM prachtig maar in de taille is het echt een Natan hobbezak. Mooi kapsel en sieraden

Door de veertjes krijgt de jurk een feestelijke twist. Een goede keuze voor deze gelegenheid. Mooie kleur, mooi gestyled. De lage knot ook top.

Wat een leuke jurk! Erg mooi kleurtje ook!

Dat is nu weer eens een verrassende nieuwe jurk: wat meer los vallend, veertjes voor een speels effect, overhemdkraagje en een mooie warme kleur.
Tasje, schoenen, oorbellen en haar helemaal toppie👍👏

Ja helemaal met je eens! Lijkt me echt een heerlijke jurk en geschikt voor heel veel gelegenheden.

Een jurkje waar er duizend van in een dozijn gemaakt worden.
In alle kleuren van de 🌈 en dessins.
Staat iedereen volgens Lida Thierry.
Ervaar zelf ook, dat ze heerlijk dragen.
De veertjes scheiden hem van de massa.
Mooie kleur, die haar goed staat.

Wauw wat leuk dat je foto’s hebt weten te vinden waar ze echt goed op staat. En wat een toffe jurk! Echt een aanwinst, die veren maken het helemaal af.
Wat doet ze het weer goed qua kleding en kapsel dit bezoek!

Last edited 1 maand geleden by AnnekeM

Heel leuk, die veren geven de jurk wat extra’s, anders was het gewoon een blousejurk. Mooie kleur, oorbellen, kapsel en sandaletten.

Oh heel leuk!

hoe langer ik kijk hoe mooier ik m vind

Dit ziet eruit als een jurk die heerlijk zit. Beetje oversized, zachte stof, en warme kleur. Het was een busy week voor hen, en zaterdag geven ze al weer acte de présence in Delfzijl

Dat is vrijdag al.

Nog beter! Mijn moeder leidt hen die dag weer rond langs alle schepen, geeft de uitleg en de toelichtingen etc. Destijds heeft ze dat al eerder gedaan toen WA net koning was, en enkele jaren daarvoor met Koningin Beatrix.

Leuk josefien1971 dat je moeder dat al voor de 3e keer mag doen👍
Geef je ons nog wat “inside information” over wat er allemaal gezegd werd?😉

Wat een mooie jurk, lijkt mij ook erg fijn zitten. Kleur staat haar ook zeer goed en met de sandalen is het helemaal af.