Avatar foto Door Moderator Petra
Amalia 20 apr 6 reacties

Een heerlijke koninklijke week voor Máxima, Amalia en voor ons!

Wat een week hebben we achter de rug. Heerlijk genieten van de Royals van Nederland, Spanje, België, Luxemburg en Noorwegen. De Royals kozen voor mooie jurken, halen alles uit de kast op het gebied van juwelen en niet te vergeten een heel bijzondere week voor ‘onze’ Amalia!

Dat vraagt natuurlijk om een terugblik. Want het waren zoveel blogs, dat het lastig was om alles bij te houden. Wil je graag nog iets terug zien? Of heb je een blog over het hoofd gezien? Hier vind je alle blogs van deze week op een rijtje.

Hoe leuk: buitenlandse Royals in Nederlandse mode

Daar ben je toch gewoon trots op? Tijdens het staatsbezoek zagen we koningin Letizia in Nederlandse mode. Dit gebeurd vaker tijdens een staatsbezoek. Maar niet alleen tijdens staatsbezoeken. Meer lezen? Neem dan een kijkje in deze geweldige blog, geschreven door Josine.

Foto’s ©PPE/©RoyalHouse/©PPE

Staatsbezoek Spanje aan Nederland

Staatsbezoek Luxemburg aan België

Overige blogs

Deze week werd ook bekend dat de invulling van Prinsjesdag gaat veranderen. Wij zijn heel erg benieuwd hoe dat gaat worden!

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
6 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Héél hartelijk dank, Petra, voor dit superprachtige en ook zo handige overzicht over een echt onvoorstelbare week, waar het meer dan anders enorm ‘genieten geblazen’ was : vooral nog van de avondactiviteiten, maar ook overdag : wat een schit-te-ren-de avondtoiletten, wat een prachtige, glinsterende juwelen, wat een mooie schoenen ook !! Ik denk dat deze week echt een unicum was !! Dank, dank !! En de (meeste) commentaartjes waren ook al zo’n genot op zich !

Volop kunnen genieten van deze prachtige koninklijke week!
Petra en Josine: heel veel dank dat jullie zoveel tijd beschikbaar gesteld hebben om ons op MKM op de hoogte te houden van de diverse gebeurtenissen in binnen-en buitenland met super snelle berichtgeving en schitterende foto’s!

Ik sluit me graag bij je aan Lieske, het was een paar dagen zwaar genieten bij MKM 👍🏼 Petra en Josine, geniet lekker na 🍵 🫖 ☕️ 🍷🧉🍹🍸🥛🧃🥤☺️

Wat een heerlijke koninklijke modeweek. Veel dank voor het zo snel updaten van alle outfits!

Helemaal mee eens AnnaLeonoor👍