Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 18 apr 90 reacties

Amalia maakt reverence voor Spaanse koning

Vanaf de contraprestatie in Amsterdam alvast het eerste (mode)nieuws. Máxima draagt Taminiau, Letizia Benchallal en Amalia draagt Phase Eight.

Foto ©PPE/Nieboer

Bij aankomst maakte Amalia een buiging voor de Spaanse koning en koningin.

Máxima’s tas is een nieuw exemplaar. Hij is van het tassenlabel Santesteban.

Letizia’s jurk van Benchellal:

Foto ©CasaReal

Máxima’s jurk van Taminiau is volledig bedekt met vierkante pailletten, die elk op twee plaatsen met de hand zijn vastgezet met een kraal. Doordat de pailletten wisselen van grootte heeft Jan Taminiau een vloeiende lijn gecreëerd, met als doel het slanke figuur van koningin Máxima te benadrukken.

Foto ©CasaReal

Máxima met de jurk in de VS:

Máxima’s tas is van het Argentijnse label Santesteban.

Prinses Amalia draagt een blauwgroene japon van het Britse label Phase Eight.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©CasaReal

De mantel is van Beaumont.

De tas van Amalia komt uit de nieuwe collectie van Marina Raphael, een Griekse tassenontwerpster.

Foto ©PPE/Nieboer

Sandaletten in goudkleur van Stuart Weitzman:

Foto ©PPE/Nieboer

Amalia’s handtekening wel eens gezien?

Pieter en Margriet zijn er ook bij. Margriet draagt een bekende jurk.

Foto ©PPE/Nieboer
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
90 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Een detail : felipe en letizia volgen hun handtekening met R( rei/regina)

👌🏼 Interessante observatie

En zo zijn er nog een paar ….. bij het “klinken” nemen felipe en letizia het glas bij de steel en niet bij de kelk…. zoals het hoort voor wijn

🍷 Het heffen vh glas met de hand de kelk omsluitend was me opgevallen met name op een – overigens prachtige foto – van Amalia. De mogelijke etiquette lessen van haar oma Beatrix voert ze keurig uit in de praktijk ☺️

Hoe je een wijnglas vasthoudt is een delicate vraag. De Nederlandse maar ook de Belgische koningen (en ook wijlen Queen Elizabet) nemen een wijnglas met de kelk vast waarmee ze de tekst hieronder bevestigen.
Gevonden on-line (bron : beatrijs.com)
“De oplossing van dit kelkvraagstuk ligt in de oude adellijke etiquette. Naar verluidt gold in vroeger tijden dat de steel van het glas de minder welriekende handen op een juiste afstand van de wijn houdt. Zo kan de stank de geur van de wijn niet beïnvloeden. De enigen die toentertijd geen vieze handen hadden, waren leden van het koningshuis en zij kunnen daarom de glazen gewoon bij de kelk vasthouden. Een simpele reden voor een terugkerend dilemma. En dat tegenwoordig de temperatuur van de wijn belangrijker is dan geurende handen, want de persoonlijke verzorging is er in de loop der jaren enorm op vooruitgegaan, zal de royals een zorg zijn. Door zo het glas beet te pakken, geven zij blijk van hun afkomst.”

Idd Claude, zo herinner ik het me ook ergens eens gelezen te hebben, djw voor je opfrisser 🙂

Idd heb ook opgemerkt dat filip, mathilde ea het glas bij de kelk nemen …. wat ik eigenlijk wou meegeven maar niet benoemd heb is hoe de spaanse royals- een beetje zoals margrethe van denemarken- etiquette tot in vele details naleven … etiquette regelt uiteindelijk omgangsvormen in het algemeen …
Ivm Margrethe herinner ik mij dat zij in een interview haar ondervrager duidde op het feit dat hij haar met “je” aansprak ….
Etiquette wordt vaak als “achterhaald” omschreven . Het kan natuurlijk tot in het oneindige /absurde maar een aantal zaken zijn toch wel een teken van respect ,

Ik vind het heel normaal en ook stoer van Amalia dat zij gewoon haar jas over haar jurk aantrekt. Het is toch ook helemaal geen korte-mouwen-weer? Wat dat betreft eigenlijk gek dat het ‘chique’ lijkt om korte mouwen. Ben zelf een koukleum en heb heerlijk lange mouwen aan.
Dus Amalia, gewoon doen waar je je goed bij voelt! Ga zo door.
Trouwens, haar schoenen en tasje zijn erg leuk!

Last edited 29 dagen geleden by Anne-Roos

Ik vind het wel grappig dat Amalia als enige open schoenen draagt (brrrrr bij deze temperaturen) maar dan wel een jas over haar jurk heeft gedaan. De andere dames hebben een cursus anti-koukleumen gevolgd? Geen idee hoe ze het doen. Ik zou ook een jas aantrekken (of een warmere jurk). Heren hebben het wat dat betreft toch wel makkelijker met hun pakken.
De Benchellal van Letizia ga ik steeds mooier vinden. Op andere foto’s zie je ook de stof prachtig glanzen. Wat een jurk!

Wat een verzorgd plaatje! Het vergelijken van vrouwen/ figuren graag achterwege laten. Iedereen is, gelukkig maar, anders. En wat een mooie prinses hebben wij! Ook niks mis met de jas wat mij betreft, dit is wat nu de mode is. Laten we niet vergeten dat Amalia een jonge vrouw is. Ik vermoed trouwens dat ik dezelfde jas heb (weet iemand welk merk Amalia draagt?), dus ik ik ben niet helemaal objectief ha ha. Ik draag hem wel liefst met een spijkerbroek en sneakers, maar dat doet Amalia in haar vrije tijd waarschijnlijk ook. Vergeet ook niet dat ze prachtig lang is, en dat het moeilijk zal zijn een jas te vinden die tot de zoom van de jurk reikt.
Ook Maxima ziet er prachtig uit, kapsel erg leuk, jong en pittig vind ik.

Ja heerlijk he zo’n jas. Ik heb ook zoiets ( ander merk) En ben ook verslaafd aan mooie sjaals. Altijd leuk.

Suus als ik je een tip mag geven, kijk eens bij Mango, daar hebben ze wel jassen die langer zijn

Ik heb zelf niet zulke lange jassen nodig, ben maar een gemiddeld meisje ;-)) Maar ik zie nu dat de jas van Beaumont is, ik heb dus een koninklijke jas aan de kapstok hangen 🥰. Bij mij valt hij iets boven de enkels.

Hoi Suus,
Je bevindt je dus in goed gezelschap 😉
Veel plezier van je jas.

De kleur van Amalia’s jurk is geweldig maar op de foto vd onderkant zijn toch wel lelijke stiksels en slecht gestreken naden te zien. Maar ook op de foto die je ervan hebt gevonden zie je de stof niet zo mooie vallen.

Hoi Lot,
Phase Eight is dan ook geen couture. Het is een merk uit de UK. Zeker niet duur: Amalia’s jurk kostte £140,00 en is nu afgeprijsd naar £99,00.
Phase Eight wordt al jaren verkocht door de Bijenkorf.
Ikzelf heb een zwart fluwelen pantalon met een glittertje erin van ze voor de feestdagen.
Ze hebben verder ook een collectie voor meisjes, petite en grotere maten. Een uitgebreid assortiment dus. Wel heeft het een Engelse “vibe”, die soms wat “tuttig” op ons kan overkomen, maar soms is dat net wat je zoekt (jurk met bloemetjes voor het betere “garden party” gevoel😉).

Zou Amalia zelf haar kleding kopen en betalen?
We hebben haar eigenlijk nog niet in haute couture gezien.
Ik vind het eigenlijk wel leuk, een grote tiara op en verder gewoon kleding die ( bijna) iedereen kan kopen.

De rode Taminiau die ze droeg bij het huwelijk van Hussein en Rajwa was wel haute couture. Verder inderdaad niet echt volgens mij. Vind het ook leuk.
Geen idee of ze het zelf koopt, ze weet mijns inziens al best goed wat haar staat. Gezien de modellen die ze koopt, die passen best goed bij haar figuur. Ik vind dat knap, als je dat zo jong al uit vindt. Je hebt nu eenmaal wat minder keuze dan bij een figuur waar alles bij staat. Terzijde: ik bedoel dat absoluut niet negatief, ik heb zelf een grotere maat dan Amalia, en weet hoe lastig het kan zijn en dat je geregeld op hetzelfde soort kleding uitkomt, omdat je dat het beste staat.

Last edited 28 dagen geleden by Moderator Petra

Hoi Petra,
Ik vind ook dat Amalia goed gekleed gaat.
In mijn tijd (hoor oma spreekt😂), was er echt bijna niets te vinden voor mijn grote maat en toch was ik al gek op mode; dus struinde ik alles af.
Gelukkig is er nu veel meer keuze en in alle prijsklassen en dat is super.
En af en toe is het goed om toch eens naar een ander model te grijpen en te proberen, soms wordt je aangenaam verrast.

Ja, ik word er ook blij van, dat er steeds meer merken komen die ook rekening houden met grotere maten. Er zullen nu eenmaal altijd mensen zijn met een grotere maat en die hebben net zo goed (leuke) kleding nodig.

Idd, de keuze is kleiner als je geen mini maatje hebt.
Maar ik denk dat het ook veiliger voelt om niet te veel te experimenteren.
Maar met kleur en accessoires kan je al heel fijn een ander effect geven.
Wat zul jij Amalia goed kunnen begrijpen, vooral met dat ; verstoppen;
in jassen of wijde kleding .

Ja, ergens snap ik Amalia wel. Tegelijk kan ik ook heerlijk in mouwloos rondslenteren rondom m’n huis en in mn moestuin bezig zijn. Maar ik heb dan ook niet duizenden mensen die op social media over me schrijven. Dan zou ik ook niet zo rondlopen. Lucky me haha.

Last edited 28 dagen geleden by Moderator Petra

Deze japon vind ik absoluut de mooiste outfit die koningin Letizia tijdens dit staatsbezoek heeft gedragen.
Jammer dat Amalia er voor gekozen heeft ( als enige) haar jas aan te houden.
Prinses Margriet stralend in prachtige outfit.
Koningin Maxima goed, maar vanavond zeker niet de mooiste.

Letizia ziet er mooi uit in deze jurk. De jurk van Maxima staat haar heel goed. Haar kapsel is knap gedaan en past goed bij haar jurk. De outfit van prinses Margriet vindt ik wat te druk. Jammer van de lange jas van Amalia. Ze had beter voor een kort jasje kunnen kiezen tegen de kou.

100% mee eens Hanneke. En als je nu al open schoenen draagt (ik moet er niet aan denken met dit weer ) lak dan in ieder geval je nagels.

Prachtige kleding dit staatsbezoek! Tot zover geen klagen! Ik vind het een mooi gebaar van Laetizia om voor Benchallal te kiezen en deze jurk vind ik een stuk mooier dan het exemplaar van Máxima op Prinsjesdag! Maxima ziet er schitterend uit! De meningen over het kapsel zijn verdeeld, maar ik vind het mooi aansluiten bij de stijl van de jurk! Een beetje roaring twenties! Amalia heeft een leuke jurk gekozen en de warme jas compenseert de kouwe tenen 😉

oh grappig, in de andere blog heb ik ook de term roaring twenties gebruikt, ik had dit nog niet gelezen.

Maxima is echt een modekoningin. Ik vind dat ze meestal prachtig gekleed is. Alleen vaak mist er wel iets, ene keer heur haar, andere keer overdadige sieraden, never a dull moment..
ik denk wel eens dat dat komt omdat Max haar smaak voor ‘werk’ anders is dan privé. Werk is ze sjiek, soms wat truttig er bij, soms een beetje meisjesachtig erbij..
ik heb het idee dat andere koninginnen en prinsessen, zo ook Letizia werk en privé meer overeenkomst hebben. Dat de kleding die ze nu gedragen heeft, ook echt haar stijl en smaak is. En dat dat bij Maxima niet echt zo is ..

de oranje schoenen van die ene man vallen me ook op :). En de lengte van ons koningshuis, je leest overal dat Willem Alexander 1.82 is. Heb altijd al gedacht dat dit niet klopt, aangezien Maxima met 1,78 en 10 cm hak nog niets iets kleiner is dan hij. Koning Felipe is 1.97, en als ze zo naast elkaar staan schat ik Willem Alexander hooguit 4 cm korter, hij is zeker boven de 1.90

Letizia ziet er schitterend uit. Wat een prachtige jurk en wat staat haar die goed. Maxima netjes maar daar is ook alles mee gezegd. Ik vind die grote strik op de schouder maar niets. Amalia de kleur van de jurk vind ik prachtig en staat haar goed. Of de jurk haar staat kan ik niet zien. Ik vind de jurk van het model veel op een ochtendjas lijken. Margriet ziet er geweldig uit, prachtig deze jurk.

Ja Margriet was ik gister helemaal vergeten te noemen, wat mooi! 👍🏼
Is het een jurk of rok + aansluitende blouse?

Wat een mooie kledingkeuzes heeft Letizia de afgelopen dagen gemaakt. Ik was al fan van haar stijl, maar nu nog meer. De jurk van Máxima ook mooi en wat een apart kapsel. Jammer van de keuze van Amalia, de mantel aan te houden, een stola was een betere keus geweest en denk dat zij er prachtig uitzag in die wikkeljurk.

Letizia ziet er chique uit in deze exclusieve japon!
Maxima’s gezicht oogt wat ‘ popperig’ met dit kapsel, maar het staat netjes en verzorgd!
Haar jurk vind ik wat strak zitten en niet zo mooi vallen bij de zoom.
Kleur wel mooi en strik maakt ‘m apart.
Heerlijk, die reverence van Amalia, en wat blikt ze lieflijk op naar koning Felipe, die in een vaderlijk gebaar zijn hand op haar arm legt!
Ik hoop haar nog eens op herhaling te zien in deze leuke jurk, maar dan zonder witte jas!
Die matcht niet met deze outfit.
Margriet oogt wat folkloristisch in deze japon.
Mooie, warme kleuren, maar best druk patroon!
Willem Alexander top, in het grijze kostuum, evenals Felipe!

Mooi meisje Amalia. Leuke kleren en de jas praktisch en ongedwongen. Een cape of jas is vaak een beetje tuttig als je nog jong bent.

U heeft gelijk, een cape was ook geen goede /tuttige/ keuze geweest en in deze jas – geschikt of niet – kan ik haar inmiddels wel uittekenen ✏️

Eerlijk gezegd denk ik dat een mantel zoals zij draagt, mooier oogt dan een cape. Ik moest althans gelijk denken aan de bruine capes van de inhuldigingsdag. Die werden door veel mensen niet mooi gevonden. Je hebt natuurlijk ook de capes van Natan, die zijn meer voor een volwassene en zouden dan beter passen.

Of een cape van Máxima, die heeft er zoveel.
Het is jammer dat Amalia niet een jurk lijkt te dragen waar ze zich goed in voelt als de jas inderdaad een veilige toevlucht was.
Een van haar geweldige broekpakken had haar vast ook super gestaan, ze kan zoveel hebben. En wat een prachtige porseleinen huid heeft zij toch.

Maxima, Amalia en Letizia zien er mooi uit. De jurk van Letizia ziet er prachtig uit en geeft haar wat meer “body”. Mooie kleur ook.

Beide vorstinnen vond ik er mooi uit zien. Margriet, drukke outfit. Leuk dat Pieter er bij was. Jammer dat Amalia haar jas aanhield. Ik blijf het vreemd vinden dat Constantijn en Laurentien er niet bij waren. Terwijl de “oudjes” Beatrix, Margriet, Pieter er wel, deels, bij waren. Heel apart.

Amalia s zwarte broekpak had ook goed gekund vanavond. Had ik graag terug gezien.

De Jan Tamimiau van Maxima is en blijft prachtig en ook Letizia ziet er fantastisch uit. Beetje jammer van de jas van Amalia. Ik snap dat het koud is, maar er zijn vast wel mooie(ere) avondjassen te vinden

Wow die jurk van Letizia staat haar fantastisch dat komt ook omdat zij zo slank is. En die jurk van Maxima blijft zo mooi en wat staat haar haar leuk.

Wat zat maxima der haar mooi deze dagen! Wauw

Daar ben ik het voor 50% mee eens. Dat rare rolletje van gisteren … kan ze beter niet meer doen, zag er raar uit. Beter is om de schaar erin te zetten en een echte bob laten knippen, zou het Máxima’s haar alleen maar ten goede komen.

Persoonlijk denk ik dat de mantel Amalia een soort gevoel van veiligheid geeft (ik kan niet in haar kijken, dus uiteraard is dit een gedachte, meer ook niet). Wat ik niet vreemd vind, na alle commentaar dat op social media altijd m.b.t. haar figuur te vinden is. Ik zou zeggen: gooi ‘m af, voel je frank en vrij, je bent mooi van binnen en van buiten. Maar, als jij je zo veiliger voelt, hou ‘m dan lekker aan. (en vergeet niet het onveilige gevoel van de afgelopen tijd i.v.m. de serieuze dreiging). Oftewel, laten we dr maar niet teveel over oordelen. Er zijn bij ieder mens zoveel factoren waardoor we ons voelen zoals we ons voelen. Klinkt lekker zweverig misschien. Maar, lekker elkaar hierin respecteren zou ik zeggen.
Ik heb er geen last van, van die jas. Nou ja, das ook niet helemaal waar. Het bemoeilijkte de speurtocht wel een beetje haha.

Het moet beslist lastig zijn voor amalia als publiek figuur en wat ik buitengewoon triest vind is dat maxima bij gemeenschappelijke activiteiten – zoals recent het huwelijk in spanje – het contrast nog extra in de verf zet. Maxima in super sexy jurk, amalia in een gewone weliswaar zeer mooie jurk maar die haar eigenlijk weinig flatteerde. . Hoe frustrerend moet het zijn om een moeder te hebben die oa door haar sensualiteit en figuur – het latina effect want latina’s zijn dol op uiterlijkheden – het tot koningin van nederland kon brengen. En ja , dan kan amalia – koningin met bevoegdheden in spe die wel zou willen behagen zoals haar moeder maar de natuur tegen heeft – wel ten rade gaan bij een therapeute maar de eerste dagdagelijkse therapie is mi de familie…. en natuurlijk is volslank zijn nooit een probleem en onbelangrijk maar maatschappelijk wordt daar vandaag de dag wel zwaarder aan getild … volledig ten onrechte trouwens…. daar ben ik alvast van overtuigd …

Last edited 29 dagen geleden by maribrune

Het lijkt me inderdaad lastig een publiek figuur te zijn. Verder komt het koninklijk gezin op mij over als een liefdevolle familie met dochters die dol zijn op hun moeder en allemaal hun best doen er op hun eigen manier met hun eigen postuur er mooi uit te zien. Zou het ook kunnen dat ze gewoon heel trots zijn op elkaar?

Hedy, ik denk ook dat de dochters dol zijn op hun vader en moeder, het ‘vertrouwde nestje’. Amalia heeft gewoon nog te weinig km’s/uren gemaakt. Met de beste bedoelingen is ze veel te lang uit beeld gehouden en heeft daardoor ‘een achterstand in te halen’. Een eigen kleding stylist/coach waar ze een fijne klik mee heeft, geeft haar wellicht een boost en meer zelfvertrouwen. Hoe idioot het ook eigenlijk is, maar er zal ook bij haar verschijning altijd op de eerste plaats naar kleding en uiterlijkheden worden gekeken, helemaal in dit snelle social media tijdperk.

Last edited 29 dagen geleden by Catherine

Eens, een eigen styliste kan een goede oplossing zijn..
Hopelijk kan deze er voor amalia komen …. ..

Last edited 29 dagen geleden by maribrune

Catherine, ik ben het met je eens. Het zou voor Amalia, zoekende naar haar eigen stijl waar ze zich prettig bij voelt, heel fijn zijn om een eigen stylist/coach te hebben die haar hiermee kan helpen.

Ik ben heel benieuwd hoe u weet hoe er binnen het gezin van de koning en koningin hiermee omgegaan wordt en hoe u weet dat Amalia gefrustreerd is over het uiterlijk van haar moeder. Ik vind het erg suggestieve aannames van u, waaruit een zeer negatieve houding ten opzichte van de koningin spreekt.

Ik denk niet dat ik geschreven heb dat amalia gefrustreerd IS , er staat hoe moet het zijn…..
Ik weet idd niet hoe het binnen de muren eraan toe gaat , ik zie wat ik al meermaals zie en gezien heb zowel bij moeder als dochter en probeer op basis hiervan aan te voelen… empathie dus… gedrag is altijd een neerslag van wat binnen de mens leeft zeg ik uit ervaring…

Het zijn natuurlijk aannames, maar ik had meteen hetzelfde idee als jij. Blijkbaar is voor veel mensen maat 34 de norm (hoe zouden ze zelf uitzien?). Ik blijf haar een mooie jonge vrouw vinden met een fijne uitstraling. Hopelijk heeft ze snel lak aan al die trollen.
En een een cape mag ze de komende jaren lekker in de kast laten liggen 😉.

Louis, ik dacht hetzelfde als jij, hoe minder ze van mij zien hoe minder reactie,s , ik denk dat Amalia zo heeft gedacht…..maar wie ben ik ?
En het is zoooo jammer van zo.n mooi meisje,maar ik snap haar wel.
Misschien was een mooie blazer, zoveel keuze tegenwoordig , net iets stijlvoller geweest.
Maar ik ben iig blij dat we haar weer gezien hebben .
Ik verwacht veel van haar.

Een cape was zoveel sjieker en leuker geweest, je laatste zinnen zijn 😅 Petra.

Letizia ziet er geweldig uit in haar blauwe jurk . Amalia moeilijk te zien. En Maxima vreselijk dat kapsel . Wat een truttige stijl . Hopelijk gaat d’r blonde lokken nooit zo kort worden .

Mijn idee, leuk als experiment maar een bob bij onze koningin hoeft voor mij echt niet. Leuk om dit jurkje terug te zien! En Letizia een mooie geste en Amalia chique met een twist. Genoten van dit hele staatsbezoek!

Wat een knap ontwerp draagt Letizia, fantastische jurk! Maxima’s kapsel is heel knap. Ik ben niet zo’n fan van de jurk, ze heeft een pak mooiere jurken dan deze vind ik persoonlijk. Amalia ziet er goed uit, ze staat zelfs stylish met een trenchcoat over haar jurk. Dat mag ze mij leren 🙂

Een respectvolle revérence in beweging 🎦, een fantastisch kapsel van onze koningin 👌🏼 en een blamage 🧥 van onze kroonprinses, jammer Amalia

https://www.ad.nl/show/amalia-diep-door-de-knieen-voor-spaans-koningspaar-bij-slotonderdeel-staatsbezoek~abdb3a17/

Blamage? Voor een jas aan te hebben bij een activiteit (deels) buiten? En wat zeggen we dan als HM haar jas binnen aan heeft? Nee daar kan ik mij niet in vinden hoor😅

Ik beken, het woord blamage is wat overtrokken – sorry – maar ik zie het wel als een mode/misser èn vind het jammer 🤷🏼‍♂️

Erg mooie outfits voor alle 3 de dames! Mooie afsluiting. Kapsel van Máxima is spot on; geweldig!

🤩 Ja fijn deze prachtige J.T. weer in beeld, goed gedaan Máxima 👍🏼

However, als ik de geweldige rode outfit❣️ van dag 1 buiten beschouwing laat had ik iets meer spectaculairs van onze koningin verwacht 🤷🏼‍♂️

Van de 4️⃣ royale dames tijdens 2️⃣ staatsbezoeken die tegelijkertijd plaatsvonden – groot applaus voor Petra & Josine 👏🏼 – staan Letizia & M.T. voor mij op dit moment ex aequo op nummero 1️⃣ , well done 🙌🏼 dames❗️

Ps: De laatste outfit van M.T. 🖤🤍🩶 bracht haar voor mij tevens op 1️⃣🤩

Schitterende jurk voor letizia !! Gekende maar mooie jurk voor maxima. Zie alleen de jas voor amalia !! Hoe zou amalia haar eerste staatsbezoek ervaren hebben vraag ik mij af !! Wrschl veel indrukken….

Amalia draagt als enige een jas, wat niet gek is, het was fris vandaag ondanks dat af en toe het zonnetje doorkwam. Daardoor zien we niet goed haar jurk, die ik heel mooi van kleur vind. Letizia’s jurk is erg mooi, model en kleur. Maxima ziet er ook goed uit in deze look.

‘Naar de jurk van Amalia wordt nog gezocht’ nou, verstopt onder die witte jas🤪 maar wat zien beide koninginnen er goed uit! Maxima in deze geweldige Taminiau en wat leuk dat Letizia’s voor deze ontwerper heeft gekozen, heel mooi en staat haar fantastisch!!!

Net Amalia’s jurk gevonden. Met 95% zekerheid. Josine is even offline, dus ik gok het er even op. (als ie straks foetsie is uit de blog, dan was ie het niet haha).

Last edited 1 maand geleden by Moderator Petra

Een gokje is toch ook leuk Petra, jouw moeite meer dan waard, bovendien kunnen we even meekijken naar een stukje profi MKM speurwerk 👩🏽‍💻👩🏼‍💻

Inmiddels wat meer foto’s gevonden. Nog steeds niet goed te zien, maar na inzoomen meen ik toch dat de gok goed is ;).

Ik vermoed dat je gelijk hebt 👍🏼🕵🏻‍♀️

Och Petra, wat een werk allemaal voor jou en Josine deze week. Nogmaals bedankt 🙏🏻😘

inderdaad veel werk, nogmaals bedankt! Maar wel erg leuk om te doen (en zeker ook voor ons 😉

Wat maakt Letizia hier de blitz met deze jurk. Zo basic gisteren, zo upper wow vandaag!
Wat een ontwerp! Douze points !

Maxima een leuke herhaling, haar kapsel is nieuw: douze points !

Heerlijk Amalia met los haar!

Ik heb zo genoten afgelopen dagen:) Zoveel glitter en glamour, een beetje too much voor mij:) Ik kwam tijd te kort om alle modeblogs te lezen. En toch had ik meer glitter en glamour verwacht van koningin Maxima en koningin Letitzia. Ik weet niet waarom, maar had er meer van verwacht. Letitzia was duidelijk een beetje afwezig en had ook zichtbaar last van haar voeten. Amalia heeft een verpletterende indruk gemaakt. Een ware schoonheid. Misschien ben ik ouderwets, maar als Amalia had gekozen voor een andere tiara dan zou haar japon veel beter tot zijn recht komen, misschien toch voor blauwe juwelen gekozen;) En Mathilde en Maria Theresa hebben ook laten zien dat zij Maxima en Letitzia kunnen overtreffen op het gebied van mode. Wat was het genieten voor mij:) Dank jullie wel, Josine en Petra!

Graag gedaan!
Dit weekend komt er weer een koninklijke weekblog, waarin we alle blogs nog even op een rijtje zetten. Dan kun je rustig nog even alles bekijken wat je bekijken wilt ;).

Last edited 1 maand geleden by Moderator Petra

Letizia wederom super modisch en elegant. Maxima ziet er ook mooi uit, maar ik ben wel klaar met deze saaie hoge hakken, er is zoveel moois te koop (of staat in haar schoenen kamer.) Het kapsel lijkt verrassend naar binnen gevouwen en ze is even op de ‘bob tour’, de sierspeld staat heel lieflijk. De jurk van Amalia is niet te zien, maar lijkt een mooie kleur met volants.

Letizia prachtig in deze jurk, want een schitterend model, en met haar figuur perfect gewoon .
Maxima weer super in deze jurk, ik blijf fan van deze jurk , en wat zit haar haar leuk . Snel een stuk eraf en een bob laten knippen..

Amalia wacht ik nog even mee, de jas hadden we al gezien, maar heel benieuwd naar de jurk.

Gevonden, komt straks online ;).

Ja hoor, en zo laat Maxima zien hoe goed een bob zou staan. En niet een beetje ook, wat staat dit haar goed en pittig!!!!

Letitzia prachtig echt zo stijlvol. Máxima ook een mooie jurk! Amalia onbegrijpelijk weer die witte jas erover heen

Hee @Doro, wat leuk dat ik je weer zie hier, je bent een tijdje niet geweest of ben ik nu verkeerd. Maar leuk 😁, vwb, de jas ja ik vind het ook jammer maar ik denk dat de snelheid en hektiek (mensen om je heen, beveiliging ect. ) en alles nieuw dat ze er gewoon niet aan hebben gedacht. Leermomentjes? Het is voor het gehele plaatje minder, en voor ons, aiii nu zien we haar jurk niet goed. 😉

Last edited 1 maand geleden by Jacqueline

Ik had Doro ook al een tijdje gemist. Fijn dat ze weer terug is

Echt hè! Ik word er gewoon agressief van. Ik snap niet wat het probleem is.

Wat een fantastische japon van Letizia, heel apart en super bij haar frêle postuur. Haar lagere hakjes staan hier prima bij.
Maxima in een bekende japon die het zeker verdiend om weer eens het kledingmagazijn te verlaten.
Amalia met een dot van een tasje, maar zo jammer dat we haar japon niet volledig kunnen zien.
Mooie reverence van Amalia, ik vind dat nog steeds super respectvol naar een regerend vorst toe.

Valt me op dat beide koninginnen er nogal zomertjes bijstaan ten opzichte van Amalia die een jas aanheeft. Staat niet zo mooi met de kleding er ver onderuit. Beter had ze de jas even kunnen uitdoen voor de foto. Letizia, ja wederom steelt zij de show, trendy en mooi 👏

Alweer WAUW. Super mooie jurk van Letizia, maar ook heel leuk dat Máxima deze geweldige Taminiau jurk weer draagt. En haar kapsel is echt geweldig. Leuk die Bob line.
En Amalia mooi en eigentijds! Echt jammer dat dit staatsbezoek alweer afgelopen is. Het had van mij nog even mogen duren met al die mooie outfits

Last edited 1 maand geleden by AnnekeM

Jaa prachtige jurk van Maxima, die hoopte ik al weer eens te zien! Amalia ook weer prachtig, en zo’n diepe buiging op die hakken, knap!!

Oh yesss, deze jurk van Maxima vind ik zo gaaf! En wat een geweldige jurk van Letizia ook. Heel andere stijl maar even mooi.

Wat een aparte jurk heeft Letizia aan, wat een mooi ontwerp. Heel gaaf. En Maxima in 1 van mijn favoriete jurken. Wat een feestje. Hoop op nog betere beelden van Amalia. Maar wat leuk dat ze er bij is, en dan zo’n diepe reverence.Top

Knap hoor zo diep door je knieën buigen, met hoge hakken schoenen!
Bijzonder gebaar blijf ik dit altijd vinden, ook bij andere vorstenhuizen.Wel mooi eigenlijk.