Avatar foto Door Moderator Petra
Amalia 19 apr 7 reacties

Fotoverslag contraprestatie staatsbezoek Spanje – NL

Foto’s, die zijn er inmiddels genoeg, van de contraprestatie op de tweede dag van het staatsbezoek van Spanje aan Nederland. Jammer genoeg is het staatsbezoek al weer voorbij, maar zo genieten we nog even na.

Even poseren voor de media bij museum Straat, waar de contraprestatie gehouden wordt.

Foto ©PPE/Nieboer

Moeder en dochter:

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Een hartelijke, maar respectvolle begroeting tussen de prinses van Oranje en de koning van Spanje.

Foto ©PPE/Nieboer

Goed zicht op Letizia’s oorbellen en haar japon van Benchellal.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

En ook nog even een foto van Pieter en Margriet samen.

Foto ©PPE/Nieboer

En daarmee is er weer een einde gekomen aan twee staatsbezoeken. Het was weer genieten! Dank voor de vele reacties.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
7 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Letizia prachtig gekleed, zeer stijlvol. Ze weet zo goed wat ze aan kan hebben, bijna nooit een misser. Máxima mooi. Amalia kan ik niet beoordelen omdat ze die jas aan hield. Snap ook niet waarom, de andere mensen hadden geen jas aan. Kwam op mij een beetje raar over. Ik vond de japon op foto van het model niet echt flatteus maar dat zegt niks over hoe hij Amalia stond. Wat Margriet aan had vond ik een regelrechte misser. Heeft ze bijna nooit. Dus kan gebeuren jammer want ik vind haar een van de best geklede Oranjes.

Ja jammer het is alweer voorbij, het was over het inderdaad heel veel genieten. Bedankt!
Maxima vind ik echt geweldig met dit kapsel. Doet me denken aan the roaring twenties. Niet dat ik daarbij was hoor 😉 Van mij mag ze meteen door naar een lange bob. De jurk vind ik ook geweldig en wat prachtig gecombineerd!
Letizia steelt voor mij de show hier. Wat een allure! Ze ziet er ook stralender uit dan de eerste dag vind ik, dus het bezoek heeft haar hopelijk goed gedaan. Fijn dat ze op dit soort schoenen nog wel goed kan lopen, ik vind het zeer charmant staan.
Amalia wat jammer dat je die jas aanhoudt, volgens mij heb je een hele mooie jurk aan. En een jas korter dan een rok/jurk vind ik nooit zo mooi. Hopelijk krijgen we nog foto’s te zien zonder jas. De open schoenen vind ik niet passend, zeker niet met de jas. Wel weer een schattig tasje. En ze ziet er erg knap uit zo met dat mooie losse haar.

Misschien ben ik de enige, maar ik vind het soms storend dat ze elke keer bij haar ouders op de foto staat en vooral naast haar moeder. Het lijkt net alsof ze niet zonder haar moeder kan op zulke momenten. Haar voorgangers waren al veel zelfstandiger op die leeftijd. Ze mag echt meer zelfstandigheid uitstralen op de foto’s. En die jas ach is maar een bijkomstigheid…misschien zat er een enorme vlek of een gaatje in of op de jurk 🙂

Ik vind het eerder invoelbaar dan storend. Er stond 70 man pers tegenover haar. Ik kan me goed voorstellen dat je dan een beetje terugvalt op je ouders. Maar ooit zal ze er wel aan moeten wennen, dus misschien binnenkort maar eens zonder ouders of oma op pad?

Dat is een goed idee. Maar vooral veel vaker in het openbaar. Ze heeft van nature niet de flair van haar moeder (maar wie wel), maar oefening baart kunst. Ze heeft het vast in zich, uiteraard op haar eigen manier. Maar nogmaals dan moet ze wel de kans krijgen om de nodige ervaring op te doen. Hoe je het ook draait of keert, het hoort bij haar rol als toekomstig koningin. Maar vooral voor haarzelf is het heel belangrijk dat ze zich comfortabel voelt in haar rol.

Margriet en Pieter er ook bij, hoe leuk is dat! En wat ziet Margriet er fantastisch uit!!

Súper leuk al deze foto’s. Je kunt duidelijk zien dat beide koningshuizen goed bevriend met elkaar zijn. Echt jammer dat dit maar een bezoek van twee dagen was. Een dagje extra was nog leuker geweest.