Avatar foto Door Moderator Petra
België 16 apr 4 reacties

Fotoverslag staatsbezoek: Heerlijke spontane plaatjes bekijken

Aangezien op de website van de Luxemburgse monarchie inmiddels heel veel foto’s zijn geplaatst, en ik heerlijk enthousiast wordt van deze plaatjes, deel ik nog even wat met jullie. Wat meer plaatjes van achter de schermen, waar echt spontane foto’s bij zitten. Veel kijkplezier!

P.s. de foto’s komen van de website van het Luxemburgse hof. Zij maken ook foto’s bij de gelegenheden waar de Belgische Royals niet bij zijn, en zullen ook voornamelijk op hun eigen Royals focussen. Vandaar dat groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa meer in beeld komen dan het Belgische koningspaar.

Modetip: Dankzij UfoNoMore kunnen we melden dat de mantel van Maria Teresa van het label Indalia komt.

Alle foto’s ©Monarchie Luxemburg, Sophie Margue
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
4 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Zullen we ophouden met Mathilde ‘zwanger’ te noemen? Het leverkleurige broekpak van de dame met donker haar vind ik erg tof!

Lijkt me een goed idee, dat slaat echt nergens op en is respectloos.
Het is wel zo dat ze niet erg charmant op de foto’s staat. Het lijkt wel of het aan haar houding ligt. Hopelijk heeft ze geen rugproblemen o.d.

Koningin Mathilde heeft een outfit aan die niet erg flatteus is voor haar, de kleur staat haar niet en het model doet ook niets voor haar figuur, jammer. Op de een of andere manier staat het oubollig. Maria Teresa daarentegen is prachtig, erg mooie outfit en ook haar kapsel vind ik mooi, de mantel is werkelijk geweldig, chapeau!

Mooie gezellige plaatjes met ontspannen royals. Maar hoewel ik de kleur en bijpassend hoedje van koningin Mathilde prachtig vind, lijkt ze hier wel zes maanden zwanger in. Jammer dit model doet het niet voor haar. De outfit van de groothertogdom staat haar goed.