Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 23 jul 24 reacties

Deze 20 outfits droeg Máxima in juni 2023

In het kader van ‘beter laat dan nooit’ hierbij het overzicht van Máxima mode in juni 2023. Stem je mee op de mooiste outfit?

1. Huwelijk kroonprins Hussein en kroonprinses Rawja van Jordanië, 1 juni
2. Huwelijksfeest kroonprins Hussein en kroonprinses Rawja van Jordanië, 1 juni
3. VN-bezoek Brazilië, 5 juni
4. VN-bezoek Brazilië, 6 juni
5. VN-bezoek Brazilië, 7 juni

PPE/NLbeeld

6. Zesde etappe Ocean Race, 11 juni
7. Start Burendag, 13 juni
8. Bezoek woningbouwproject Rijnsburg, 13 juni
9.  Presentatie van het rapport ‘Harder, Better, Faster, Stronger, 14 juni
10. Diner Corps Diplomatique, 14 juni

PPE

11. Staatsbezoek België dag 1, 20 juni
12. Staatsbanket België, 20 juni
13. Staatsbezoek België dag 2, 21 juni
14. Contraprestatie België, 21 juni
15. Staatsbezoek België dag 3, 22 juni

PPE

16. Werkbezoeken regio Den Haag, 23 juni
17. Opening nieuw hoofdkantoor van Qredits, 27 juni
18. Videoboodschap VN, 27 juni
19. Bijeenkomst SchuldenlabNL, 28 juni
20. Fotosessie Zuiderstrand, 30 juni

Stemmen maar!

Mijn favoriete outfit van juni 2023....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
24 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Voor mij 7 op een, een bekende rok, maar nu heel anders, mooier in combinatie met de effen top, op 2 kies ik voor nr 14, de Godinnenjurk van haar 40e verjaardag die haar twaalf jaar later nog prima staat!

Vind het weinig bijzondere outfits deze maand. Een beetje alledaags naast het huwelijksfeest Jordanië en staatsbanket. En jammer dat haar haar er vaak onverzorgd uitziet, vooral als het los hangt zoals op foto 7 en 8.
Verder altijd kleurrijk, en nu ook zomers.

Ik heb op 10 gestemd omdat ik die in diverse combi’s nog steeds heel mooi vindt.
En 13 vind ik een hele mooie zomerjurk, Mathilda had ook iets dergelijks aan, samen waren het hele moderne koninginnen.

Oei, oei, moeilijke keuze! Nummer 12 is het geworden, maar het was lastig.

Wat een heerlijke verwen maand. Ik vind bijna alles mooi behalve 16,17 en 18. Verder pracht en praal bij het huwelijk en ook in België zijn we verwend.

De winnaar is ook voor mij nr 20, al is de kleding niet spectaculair, maar deze set is romantisch en nostalgisch zomers (inclusief haarspeld.) De hele uitstraling is zacht, rustig en evenwichtig, geen glitter en glamour, niks stoer en over de top, even een andere kant van Maxima, heel mooi.

Een maand met veel verscheidenheid en keuze.
Dé topper is voor mij nummer 2.
Ik vind dit een schitterende, exclusieve japon, die ik graag nog eens terug zie.
Als dagjapon blijf ik nr. 9 hoog in het vaandel houden.
De nummers 11 en 15 geven Maxima een chique uitstraling.
Nummer 19 en 20 hebben naar mijn gevoel een hoog draagcomfort, waarmee onze koningin er keurig, maar ook gezellig uitziet!

Nummer 9️⃣ is en blijft een topper, m.i. een “te gemakkelijke keuze” in deze poll voor een overdag kleedje. Ik voel wel voor een sub-categorie ‘eerder gedragen’.

Nee dan nummero 2️⃣, een koningin meer dan waardig 🙌🏼 . Incluis het bijzondere achtergrondverhaal in combi met de feestelijke koninklijke Arabische context ga ik helemaal voor deze superieure outfit. 🤩

En laten we wel wezen, een echt totaal andere evening glittering look dan we gewend zijn van onze stralende bling bling koningin en dat verdient een meer dan dikke 👍🏼

Ps: Ik ben zwaar fan van nummer 7️⃣ , zo zie ik onze koningin ook graag, ongedwongen…..

👉🏼 Oh ja, door deze (kleur) keuze laat koningin Máxima haar dochter Amalia – onze kroonprinses – shinen tijdens deze introductie in koninklijke kringen. 👌🏼

11: een hele mooie, sjieke koninginne-look voor overdag. De jurk van 20 is ook heel mooi, voor de shoot op het strand en vrije tijd.

Kan geen genoeg krijgen van de turquoise jurk van 9. Dus dat blijft mijn nummer 1.

Juni was een mooie maand! Mijn favoriet is nummer 12, vooral omdat het een nieuwe japon is, andere juweeltjes hebben we tenslotte al eerder gezien zoals 10, 13, 14 en 15 en die geweldige blauwe jurk (nummer 9).

Last edited 11 maanden geleden by Tony

Ik ga voor nr.2 nr.11 en nr.19.

Heerlijk weer stemmen. Kijken en vergelijken, maar waarom de doublure 5 en 19 ? Jammer dat Maxima haar kleding net iets te strak kiest dan ontstaan valse plooien. Ik heb hiervan geleerd en kies nu voor mezelf maat 38 in plaats van stug volhouden bij maat 36. Het zit comfortabeler, oogt beter, het is alleen even slikken. Heerlijk outfit op nr. 6 maar niet de mooiste. Ik heb gekozen voor 4, 10 en 20.

Juni was een goeie maand!! Eigenlijk alleen maar goeie outfits… kan echt niet kiezen…

Mijn top 3: 11, 14 en 15. Ik heb op 11 gestemd, omdat ik het weer eens wat anders vind dan we van Máxima gewend zijn en ze er ook in deze wat ingetogen stijl en kleur ongelooflijk chique uitziet.
Grappig om te zien dat de meeste stemmen naar 12 en 20 gaan. 12 is zeker prachtig, maar ze heeft in mijn ogen een hele rits mooiere galajurken, waaronder nummer 10. Nr 20 is een leuke set, maar vind ik niet echt bijzonder.

Wat een fijne mooie maand en wat hebben we veel moois gezien. Voor mij is de gala outfit in Jordanië echt de mooiste jurk deze maand. De avondjurken van Taminiau (12 en 14) volgen direct daarna. De Dior look (11), het roze pak (4) en de blauwe jurk (9) vind ik que dagkleding het beste deze maand.

Mooiste: 14 (11, 20 en 9 ook)
Minst mooie: 17 (16, 6 en 4 horen ook in dit rijtje)

Nr. 14 (asymmetrisch, oranje) blijft mijn voorkeur wegdragen ! En met welk een charme draagt Máxima deze zachte, prachtige jurk !!

Last edited 11 maanden geleden by Trixedo

Behoorlijk aantal waar vooral de avondjurken voor mij tot een lastige keuze maken.

Ik kies voor nr 10. Toch de mooiste, hoewel niet nieuw.

En de rode overdag outfit een bravo en de kleine woef zag er ook goed uit!

Absoluut nummer 9, de blauwe jurk.

Ik stem op de casual look van de Ocean Race. Mooi fijn gesneden broekje. Dit model broek zou ze vaker mogen dragen. Staat haar mooi.

Ik stem voor de avondjurk bij het huwelijk in Jordanië (nr. 2) – echt prachtig en zo koninklijk! Mijn stem voor een dag-outfit gaat naar nr. 9, de turquoise jurk – zo lekker fris!
Echte missers zijn wat mij betreft nr. 16 (wat dacht ze toen ze dit uitzocht?) en nr. 17 (een goedkoop, vreselijk jurkje).
Verder grotendeels outfits die goed kunnen, dus best een prima maand.