Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 22 jun 36 reacties

Máxima draagt Natan op derde dag staatsbezoek

Op de derde en laatste dag van het Belgische staatsbezoek draagt Máxima een bekende outfit van Natan.

Het gaat om een wijnrode jurk van Natan, met een zwierige draperie slash cape die vanuit de linkermouw losjes over de rechterschouder is gedrapeerd.

PPE/Nieboer

De jurk werd ook gedragen tijdens het bezoek aan het Caribisch Deel van het Koninkrijk.

30-01-2023 Máxima op Aruba © PPE/Nieboer

Een mooi kapsel met dank aan Elles Nijkamp.

PPE/Nieboer

Koningin Mathilde draagt een jurk en tweekleurige mantel van Dries van Noten.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
36 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wow, wat staat haar dit goed!. De kleur, het model. En dan die prachtige hoed. Fantastisch, dit is een van haar beste looks.

Deze had ik ook in mijn rijtje van opties staan!! Hele mooi chique jurk. Prachtig.

Beide dames komen mooi en verzorgd voor de dag !!

Mooi geschreven Josine, ‘…… alsof de kleur rood ❤️ speciaal voor Máxima is bedacht.’
https://www.telegraaf.nl/vrouw/2145840588/een-koningin-ten-voeten-uit-alsof-de-kleur-rood-speciaal-voor-maxima-is-bedacht

Maxima draagt een mooie japon, die door de draperie een sierlijk effect scoort.
Maar de prachtige hoed en het fraaie kapsel maken deze outfit helemaal top!
Ik probeer niet naar de plastic schoeninzetten te kijken, want dan gaat er een puntje af van het totaalplaatje….
Mathilde….de hoed staat elegant en matcht prima met de bloemen in de jurk.
Maar de jas….ik weet niet zeker of ik die wel écht leuk vind.
Wel vrolijk en passend bij Oranje, maar een beetje té overheersend aanwezig.
Neemt het fijne van het totaalbeeld wat weg.

Wat leuk dat Maxima deze outfit weer draagt! Ik vind de kleur en het model haar prachtig staan. Ook de hoed is er mooi bij en het kapsel zit helemaal super!
Mathilde in het oranje, staat haar goed. Persoonlijk vind ik het iets te bont bij elkaar, maar het is een leuke geste naar NL, dat oranje. De jurk is niet heel goed te zien, er zijn denk ik geen foto’s dat de oranje jas uit is?
Het was wel een feestje om naar deze dames te kijken de afgelopen dagen!

Jammer dat onze Koning de kleur van zijn stropdas niet heeft aangepast op de kleding van Maxima.
Wel een mooi geheel.

Ik was er bij vandaag in Antwerpen en heb ze allemaal de hand kunnen schudden. Ik zag ze allemaal voor de 1e keer in het echt. Ik moet zeggen, ze hadden veel aandacht voor het publiek op de grote Markt. Het was allemaal heel glamoreus. De kleur van de jurk van Maxima is in het echt mooier qua kleur, minder fel. Maxima is echt heel slank, slanker dan dat je op foto’s ziet.

Wat super leuk Difan!

Dankje!

Ik zie online fragmenten uit het interview met het koningspaar als afsluiting van het bezoek. Weet iemand waar dit jn z’n geheel is terug te kijken?

Máxima krijgt van mij een Natan-verbod t/m 31.12.2023. Helemaal klaar mee.
Mathilde in Dries van Noten vind ik nou es echt lef hebben!

Chapeau!

👏🏼

Wat een prachtig geklede dames. Leuke geste van Mathilde om Oranje te dragen.

Máxima vind ik mooi gekleed. Behalve die schoenen met dat plastic, vreselijk. De kleur past er goed bij maar dat plastic vind ik zo lelijk .
Mathilde vind ik er niet mooi uitzien. Te bont gekleed, jas vind ik ook te glimmend. Kleuren komen wel samen in jurk maar het is gewoon mijn smaak niet

Mooie look van Mathilde, wat een kleurenpracht!

Ik vind beide dames er prachtig uitzien, ,maar mijn voorkeur gaat uit naar Máxima qua kleding. Ik vind de mantel van Mathilde prachtig, maar het totaalplaatje persoonlijk iets te bont.

🧡🩵 Wow, wat ziet Mathilde er fantastisch uit! Frisse, leuke outfit met mooi oranje kleurschakeringen, complimenten!

Wat zal Edouard Vermeulen trots zijn dat Máxima overdag wederom een Natan draagt. Mij hoor je niet klagen want ik ben fan en ook deze jurk vind ik geweldig. Prachtige hoed en perfect kapsel erbij. Wat een goede kledingkeuzes heeft Máxima dit staatsbezoek gemaakt, om over de juwelen nog maar te zwijgen.

Beiden mooi. Mathilde staat beter met oranje dan met beige maar ik vind haar het mooist in koele kleuren. Jurk Maxima is mooi zeker de kleur maar zit niet goed. Wel sublieme hoed

Deze beide outfits kunnen mij niet bekoren, zo slecht passend met trekkende naden en dito zomen, zowel bij Maxima als bij Mathilde. De schoenen met plastic inzet, brrrr zo lelijk, ga toch bijvoorbeeld eens voor sling back pumps met queenie hak, maakt ook het been langer en kan heel pittig en kittig staan of überhaupt eens een ander model schoen. De hoeden vind ik erg massief voor vandaag. Máár, de broche is een snoepje….😁. (Op Robin Utrecht staan veel foto’s waar e.e.a. beter zichtbaar is.)

Last edited 11 maanden geleden by Catherine

Ze ziet er echt geweldig uit. We krijgen echt heel veel moois te zien dit bezoek.En alweer van die enorm hoge hakken… hoe houdt ze dat toch vol?

Mooi verzorgd totaalplaatje!

Heel mooi en wat een prachtige hoed!

Goede keuze, het herdragen van een outfit. Leuke broche. Op de Caraïben leek de jurk wel echt loeistrak te zitten. Op deze foto’s is dat niet zo duidelijk te zien.
Houden de dames binnen altijd hun hoed op? Lijkt me lastig voor de rest van het gezelschap om steeds tegen zo’n wagenwiel aan te kijken (ik zie ook nog koningin Mathilde met een oranje vliegende schotel op haar hoofd).

Last edited 11 maanden geleden by Juffrouw Annie

Hoi juffrouw Annie,
Volgens de etiquette hoort een vrouw inderdaad binnen haar hoed op te houden (maar goed ook want je haar ziet er niet meer uit als je je hoed afzet 😉).

Dat had ik wel vermoed, al was het maar vanwege het haar. Persoonlijk had ik dan een kleinere hoed gekozen.

Maxima: Mooie japon en hoed (relevé staat haar zo mooi) schoenen prima en respect dat ze nog steeds op zulke hakken kan lopen. Kleur rood staat haar prachtig.
Mathilde (elders al foto van haar gezien) Wauw Mathilde kiest voor kleur en hoe. Mooie ode aan huis van Oranje.
Prachtige stof van de jurk. Oranje hoed is leuk, maar de kleur had misschien een tikkeltje warmer mogen zijn.
Wat een onverwacht, kleurrijke Mathilde krijgen we te zien. Ben benieuwd naar meer foto’s.

ik heb inmiddels andere foto’s gezien. Maxima draagt helaas de zelfde schoenen als op de Cariben. Verder vind ik dit een mooie outfit. Mathilde is erg warm gekleed , maar ook een mooie outfit. Ik denk dat de hoeden wel erg in de weg zitten voor deze bijeenkomst. En ben benieuwd naar meer foto’s

Last edited 11 maanden geleden by Anniek

Idd nu is het plastic-niet-fantastic schoeisel zichtbaar , weg met die dingen en dan bedoel ik echt weg; de zak van Max onwaardig 🤭

Peter, helemaal mee eens hoor.

En weer en prachtige outfit deze dag. Heerlijk rood, dat staat Máxima altijd goed. Mooie hoed en kapsel en prachtige sieraden.

Prachtige outfit maar voor de derde keer Natan op rij naast 2x Taminiau; volgende staatsbezoek aub iets diverser wat betreft ontwerpers majesteit!

Mooi, leuk zo helemaal in het rood, en heerlijk dragen denk ik , echt een jurkje om vooraan in de kast te hangen .
Deze dagen heeft ze het goed gedaan, maar mijn verwachtingen waren ook hoog, en goed dat ze het zo met Mathilde heeft afgestemd.

Mooie look, het onderste gedeelte lijkt alleen een beetje strak. De koninginnen hebben allebei voor een grote hoed gekozen vandaag. Ik vind ze deze dagen goed op elkaar afgestemd qua kleding.