Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 28 jun 58 reacties

Máxima draagt klassieke midi-rok tijdens financiële bijeenkomst

Koningin Máxima, erevoorzitter van SchuldenlabNL, was woensdagmiddag in Uden aanwezig bij een actiebijeenkomst bij over de voortgang van de activiteiten van de Nationale Coalitie Financiële Gezondheid (NCFG). Dit is een brede coalitie van 42 bedrijven en organisaties die zich sinds eind 2022 inzet voor de financiële gezondheid van hun werknemers. 

Familiebedrijf Vebego, gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening, groenvoorziening en zorg, tevens partner van de NCFG, was locatiegastheer van de bijeenkomst waarin Koningin Máxima werd geïnformeerd over wat de coalitie tot nu toe heeft bereikt. Het afgelopen half jaar lag het accent op het ontwikkelen van concrete instrumenten en het delen van best practices. Deze werden tijdens de bijeenkomst toegelicht. Zo is er nu bijvoorbeeld een instrument waarmee werkgevers de financiële gezondheid van hun werknemers kunnen meten.

PPE/Vam Emst

De komende zes maanden gaan de partners kijken hoe zij met de ontwikkelde instrumenten nóg meer werknemers kunnen bereiken en meer bedrijven kunnen motiveren om zich bij de NCFG aan te sluiten, waaronder het mkb. 

Mode
Voor de gelegenheid had de koningin -naast een witte blouse- een jacquard midi-rok met geometrisch dessin aangetrokken. Beide kledingstukken komen van Natan, net als de asymmetrische peeptoes.

PPE/Van Emst

De outfit kwam eerder deze maand ook in beeld tijdens een VN-bezoek aan Brazilië.

NLbeeld/Van Emst
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
58 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

ik vind dit een hele mooie outfit, Ook mooi haar. De schoenen vind ik niet heel erg mooi maar ik houd ook helemaal niet van witte schoenen dus dat is persoonlijk (behalve sneakers)
Tja, ik ben zelf altijd heel precies met mijn underwear. Voor elke gelegenheid is er een juiste bh, bh-bandje, topje etc. Ik zou zelf wel een padded-bh of voorgevormd topje onder deze blouse dragen. Maar dat de tepel een beetje zichtbaar is stoort mij bij anderen niet hoor. Het kan mooier dat wel. En het is maar voor een paar uurtjes moet je dan maar denken.

Wat een geneuzel over (iets) een tepel zien, foto is een momentopname blouse zit daar wat strakker om de borst door houding of arm naar achteren. Wat zijn wij vrouwen toch streng voor elkaar en op deze site mn voor maxima. Ik neem mijn petje voor haar af, als je die leeftijd bereikt moet je steeds meer aandacht besteden aan hoe je er fris en fruitig uit blijft zien, daarbij staat ze altijd in de picture. Ik zeg chapeau maxima, je bent voor mij een voorbeeld

Volgens mij is haar underwear nu wat minder dan tijdens het VN-bezoek. Verder een toffe verschijning naar mijn mening.

Een ok outfit. Dat is de afsluiting van t seizoen?
Of morgen nog een vakantiemomentje? Oh en 1 juli nog.

Ik vond Máxima s agenda overvol dit 1e halfjaar . En veel outfits, oud en nieuw. Ik wens haar een goede vakantie toe.

Last edited 11 maanden geleden by siobhan

Wat leuk! Succes!!!

Morgen is de fotosessie nog! Hoop dat het droog is, ik vind het mooier in de tuin dan binnen.

Ik heb een ander idee, als het morgen regent, gewoon geen foto,s maken, binnen is idd niet leuk, maar vanaf vakantie adres foto,s doorsturen naar ons !!

Goed idee! Maar dat willen we dan elk jaar wel.

Een leuke rok in een luchtige, soepel vallende stof. Ik zou hem zelf wel willen hebben. Goed gecombineerd met lichte kleur (off white?) bloes en schoenen. Kapsel en oorbellen leuker dan in Brazilië

Helemaal eens met Isabelle en Ina.h! Ik vind de rok helemaal super en zou m zo willen hebben om deze zomer en winter te dragen! Prachtig die etnische print.

Mooie, vlotte outfit. Ik vind ook de schoenen erg leuk!
Wat geeft het als je een keer het ondergoed een beetje door een blouse ziet, of de vorm van een tepel. Het is OK. Het is gewoon een vrouwenborst, een doodgewoon menselijk lichaam. Relax 🙂

Isabelle, smaken verschillen helemaal goed, niks mis mee, maar ik ben toch nieuwsgierig wat hier nou zo ‘vlot’ aan is?

Last edited 11 maanden geleden by Catherine

Voor degene die denken dat Máxima geen bh draagt, kijk even bij royals by Robin, Bij foto 12 en een aantal daarna zie je dat ze die wel draagt.

Padded bh? Die zijn over het algemeen voor vrouwen die weinig hebben aan de voorkant om het nog wat te laten lijken.

Verder eens met Doro, niet zo preuts gaan doen.

Oja, de rok vind ik te winters aandoen.

Eigenlijk is het best een beetje apart, dat we tegenwoordig niet meer zonder voorgevormde BH over straat durven. Moet blijkbaar perse voorgevormd zijn. Snap ik, wil ik ook. Maar ergens, is het toch ook wel een beetje vrouw onvriendelijk. We zijn nu eenmaal geschapen met borsten. En we lopen niet naakt rond.

Petra, ik heb net even voor de zekerheid opgezocht wat er nou precies met padded en voorgevormd wordt bedoeld.
Is al wat ik dacht, met schuimrubber in de cups. Die heb ik nog nooit gedragen, vind ik verschrikkelijk, heb die ooit 2 keer in de winkel aangepast maar dat zat voor geen meter, het was niet mijn eigen vorm, ook werden mijn borsten dubbel zo groot blijkbaar door die vulling terwijl ik ze juist graag kleiner zou willen dus, nee, dank U 😄

Dus Petra, ja eigenlijk is dat voorgevormde vrouwonvriendelijk als je niet jezelf mag zijn, letterlijk je eigen vormen niet “mag” hebben.

Last edited 11 maanden geleden by Ina.h

Ik draag nooit een voorgevormde bh,( heb het ook niet nodig hoor) , gewoon een goeie top onder lichte en / of dunne kleding, en het zit perfect.

Ik hou ook niet van voorgevormd, zit niet fijn. En een topje dragen doe ik dan ook, evenals bij een diepe v-hals, ik hou er persoonlijk niet van als je een brievenbus ziet 🤣, maar dat is hier bij Maxima niet het geval.

Mee eens Petra, alleen moet je dan ook op de koop nemen dat een deel van de mannelijke bevolking ineens heel erg z’n oog op jou laat vallen. Dat is niet altijd leuk 😉

Ik vind die schoenen juist prachtig en een keer wat anders! De lengte en het model van de rok vind ik mooi, de stof wat minder, misschien vind ik het toch meer een winterrok.

Ik vindt deze rok niet geschikt voor in de zomer qua kleur. Een zwarte blouse of top en zwarte schoenen zou ook beter zijn geweest.

Ik begrijp het hele bh verhaal niet zo goed eigenlijk? Wat valt er te zien? Een tepel? Snap niet wat daar het probleem is. Kippenvel zie je toch ook? Moeten vrouwen zich dan helemaal in dikke padding hullen? En bij een man zie je toch ook een tepel?

Het was mij niet eens opgevallen.

Dit vind ik beter dan gisteren, gewoon een mooie blouse zonder al die rare plooien, mooi plaatje1

Tja, ook een koningin maakt soms een foutje.
De veiligste manier om een witte blouse te dragen is een padded b.h. Of anders zijn er hele goede losse “bedekkers” te koop die je in een b.h. kunt leggen.
Probleem is vaak de lichtinval: je staat recht voor de spiegel met het licht recht op je. Alles prima.
Je draait je net wat, met licht iets meer naar de zijkant en boem: alles te zien.
Is mij ook eens gebeurd, so embarrassing!
Ik heb dus van die “bedekkers”: geen probleem meer en zelfs een emmer water kan dat niet veranderen 😉

Net hele leuke beelden gezien van een betrokken koningin! Prima outfit en lekker opgestoken haar.

Prima outfit, alleen zo jammer van de schoenen die er echt helemaal niet bij passen…

Blijf het toch vaak heel jammer vinden dat er geen goede lingerie gedragen wordt. De juiste maar BH daar begint je kleding keuze mee.

Hele ware stelling Johanna.
Veel vrouwen denken dat ze al jaren dezelfde maat bh hebben, dat kan zo’n invloed hebben op hoe je kleding staat of valt.

Op zich een leuke outfit. Maar oeioei zonder (padded) BH ten tonele verschijnen is voor een koningin helemaal not done.

Oei, sorry lieve dames die dit wel mooi vinden, maar deze outfit (en ook het kapsel) vind ik totaal niet bij de uitstraling en het temperament van Maxima passen, heel saai en nietszeggend. Een knalkleurtje (mooie top met ronde hals!) op de rok en een paar kekke sling backs eronder en Maxima is voor mij terug……

Leuk dat we hier zo verschillend over mogen denken, ik vind het wel bij Maxima passen, zie haar zo in deze rok en blouse aan een vergadertafel zitten, mooie zwarte pump erbij, en grote tas ..
Wat ik bv. niet bij Maxima vind passen zijn de haarfrutsels en kleding met ruches in zoete kleurtjes .

Elisah, ja grappig hoor, zoveel mensen zoveel meningen, maar deze rok met een zachte eenvoudige oranje, fel groene, paarse, beige, of gele top met ronde hals is even out of the box en maakt het voor mij sprekender, moderner en ook jeugdiger. Met name andere schoenen, want die vind ik echt niet mooi. Er is zoveel mooi schoeisel te krijgen, ook in haar maat. Leuk trouwens dat je weer ‘terug’ bent, heb je lange tijd gemist hier, tenzij je ‘andere’ Elisah bent maar dat denk ik eigenlijk niet.

Last edited 11 maanden geleden by Catherine

Inderdaad smaken verschillen. Ik vind de schoenen prachtig ik zou ze zo willen alleen is voor mij de hak te hoog.

Ik heb iets soortgelijks gevonden bij klingel.nl voor €124,99, ze zijn wel alleen in het zwart, ze hebben een stevige blokhak en niet al te hoog, 7cm. Misschien iets voor jou?

Chiara, dan zou ik het heel leuk voor je vinden als je toch een soortgelijk model met een lage hak ergens op de kop kunt tikken. Als je iets zo mooi vindt kom je het soms pardoes tegen….

Ik vind de schoenen op zich zeker niet verkeerd maar niet in het wit, het is zo.n groot wit vlak nu., ik denk dat ze in het zwart veel leuker bij deze rok zouden staan .

Ik ben idd een poosje niet op deze site geweest.
Maar het blijkt toch wat verslavend te zijn,, dus ik ben er weer en geniet ervan.
( althans, meestal )

Oh ja, wil er nog even aan toevoegen dat op Robin Utrecht weer heel veel foto’s staan en dat ze veel knuffelt en heel betrokken is bij de bewoners, contact maken met deze doelgroep is niet altijd even makkelijk, daarvoor een dikke pluim!

Leuke rok maar ik vermoed dat een zwarte blouse of truitje er beste op staat of crème. De witte schoenen. Vind ik er niet mooi bij staan.
Een zwarte coltrui (tijdens de winter!)Wit vind ik iets te veel afsteken.

Last edited 11 maanden geleden by Doro

Leuke zakelijke outfit, maar van mij had ze andere schoenen mogen kiezen.

Deze leuke rok lijkt mij zó fijn dragen!
De blouse zat de vorige keer beter; wellicht door de onderkleding.
Prima schoeisel en keurig verzorgd kapsel!

geen strakke outfit en dus ook geen bh , lekker zichzelf hoppa! zo is Maxima!

Geen bh???

Dat kan ik me niet voorstellen
Ik denk gewoon een niet voorgevormde bh, en dan kan je soms dit effect hebben.

Prima outfit “for the occasion”. Vind de rok wat winters aandoen. Jammer want wel een leuk model. En wat zitten de haren vandaag netjes. Ik hou d’r van. En idd koningin. Volgende keer beetje op de lingerie letten🤭

Geen top outfit, maar wel gewoon netjes. De schoenen vind ik er niet bij passen, maar ze moeten vast heerlijk zitten, zo vaak als ze ze draagt. Mooi dat verzorgde haar, zo’n verbetering ten opzichte van de vorige keer dat ze de outfit droeg.

Veel mooier met het haar omhoog en wat hieronder al is opgemerkt, oei 🤔

Wat een verzorgd kapsel kan doen he ?
En het hoeft echt niet ingewikkeld te zijn .

Nee hè, klein gebaar groot verschil…zoveel verzorgder

Opvallend hoe beter deze mooie set tot z’n recht komt met dat opgestoken haar. Volgende keer inderdaad wel even een padded bh eronder.

Allebei graag🤭😉

Prachtige set zou het zo willen hebben inclusief de schoenen. Maar wat Pien opmerkt, tja 😉

n set die ik zo aan zou willen trekken

Ik ook hoor, alleen niet die witte schoenen

Ik ook! 😉 maar dan wel met iets er onder zoals Pien zich afvraagt.

Prachtige set en verzorgd haar, maar… is ze mogelijk iets vergeten aan te trekken onder haar blouse?

Uhm… dit is wel heel opvallend ja. Over de outfit ga ik het niet hebben, daar hebben we het laatst al over gehad, maar dit???