Avatar foto Door Josine Droogendijk
Modenieuws 30 jun 107 reacties

Dit dragen de Oranjes tijdens fotosessie

De titel zegt het al: dit dragen Máxima en de prinsessen tijdens de zomerfotsessie op het strand.

PPE/Nieboer
PPE/Nieboer
PPE/Nieboer
PPE/Nieboer

Máxima draagt een crop top en maxi-rok van Tory Burch.

Een speldje houdt het haar uit Máxima’s gezicht.

Alexia’s broek is gekocht bij Alixe + Olivia, haar oorbellen bij Choices by Babs.

PPE

Metallic laarzen van de Sacha:

Clutch van Marina Raphael.

De blouse van Ariane is gekocht bij Ba&sh.

PPE/Nieboer

Amalia draagt jeans en een gele blazer.

PPE/Nieboer

Haar oorbellen zijn van Franky Amsterdam.

Iedereen, waaronder Linda, Jelka, Susan en de meiden van Ufo No More, bedankt voor de tips.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
107 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Leuke foto’s. Mooi dat ze allemaal iets wist aan hebben. En mooi bij Alexia zo haar haren opgestoken.

Ik heb zitten denken.. Alexia komt nu ,na Amalia, als 2e op de lijst van troonopvolging.
Gaat zij nu ook een vorm van evt.voorbereiding krijgen?
Ik snap dat het heel anders is dan bij Amalia, maar er zal toch wel wat aan kennis en leermomenten moeten zijn ?
Iemand enig idee, hoe dit werkt ?

Goede vraag!
Ben ook benieuwd of er reactie op komt…!

De Koning….prachtig
Amalia….mooi
Alexia….pittig leuk
Ariana….erg mooie meid
Máxima….???? Wel leuk maar voor haar leeftijd niet…

Prachtige foto’s van een mooi gezin. Ik vind ze er alle 5 mooi uitzien. Een mooi plaatje.

Superleuke shoot op het strand maar eigenlijk niet meer zo van deze tijd dat ze voor zoveel pers op moeten komen draven.
Koningin Máxima ziet er heerlijk zomers en mede dankzij haar haardracht lekker jong uit in deze outfit. En Prinses Alexia springt er voor mij uit qua styling.

Amalia eindelijk een combi die past bij leeftijd. Niet zo’n ouwelijke bloemenjurk. Ariane redelijk, lijkt wel of broek in taille te groot maar dat kan ook gezichtsbedrog zijn door foto. Alexia leuke top, kleurencombinatie ook mooi maar het model broek afschuwelijk. Doet niks voor haar maakt trouwens niemand mooi. Máxima leuke combi maar ik vind het een beetje nachtkleding idee. Oorbellen Alexia wel ontzettend leuk, echt top.

Vrolijke foto’s. Het ziet er allemaal lekker zomers uit.
Maxima heeft een leuke set aan… en toch zie ik er wat aan… Ik denk dat ik het een beetje te popperig vind voor haar. En dan nog dat speldje erbij, ik vind het niet echt leuk staan. Beter bv haar haren half opgestoken naar achteren met een clip. De rok vind ik wel erg leuk, die mag ze zo aan mij geven, maar ik denk dat een andere lichte top er ook leuk bij had gestaan. En voor dat geld had de top van mij wel iets langer mogen zijn 😉
De prinsessen zijn leuke meiden.
Prachtige foto van Alexia! Mooier dan de verjaardagsfoto’s.
Ariane heeft ook een leuke outfit aan, die blouse zou ik wel willen hebben.
De kleding van Amalia kan me niet bekoren, ook vind ik de v-hals erg laag. De broek oogt een beetje grof. Een leuke lichte jurk had ik leuker voor haar gevonden, die blazer-outfits heb ik nu wel gezien. Maar waarschijnlijk voelt zij zich er prettig in, dus ze moet vooral aantrekken wat ze leuk vindt.

Ik heb nooit zoveel met deze fotoshoots, maar deze keer word ik er erg vrolijk van!! Mede door Mambo 🙂 schitterende foto’s van een liefdevol gezin en mee eens dat ik Alexia hier meer tot haar recht vind komen dan op de vrijgegeven foto’s op haar verjaardag.

Last edited 9 maanden geleden by LindaVanDeventer

Ik vind het er allemaal heel ‘eigen’ uitzien en dat maakt het mooi voor mij. Ik heb kleine stukjes uit de interviews gezien. Ontroerend soms.
Maarrrrr Josine???? Welke vraag heb jij nu gesteld? Ik ben heeeeel benieuwd:-)

Wat een prachtig en liefdevol gezin! Mooi zomerse foto’s en mooie zomerse outfits. Alleen jammer dat het koninklijk gezin vaak niet de kleding op elkaar afstemmen wat betreft kleur. Zo vind ik de groene blouse van Ariane een beetje niet passen in het plaatje. Inderdaad drie leuke, knappe dochters, maar Maxima overtreft vaak haar prachtige dochters. Ik vind ook Maxima het mooiste gekleed. Zo romantisch en lief. En de haarspeld kan zij nog goed hebben;)
Ik wens het koninklijk gezin een fijne en zonnige zomervakantie toe. Ik mis hen nu al:)

Wat zien de dames er prachtig en verzorgd uit. Je kan zien dat ze aandacht aan hun uiterlijk hebben besteed. Maar dan onze koning…….ik probeer het zo positief mogelijk te omschrijven. Jammer van zijn haren en baard. Een knipbeurt en wat gel doet wonderen. De haren groeien letterlijk uit zijn oren. Willem Alexander heeft geen mooie volle baardgroei voor een baard, het is een wildgroei. Hals onder de kaaklijn zou ik wegscheren, evenals een strakke lijn aanbrengen bij de jukbeenderen. En dan de rest trimmen op hooguit 3mm. En een goede dagcreme op. Zijn lippen zijn soms zelfs gebarsten, dus hup wat Labello erop! Ik ben erg geschrokken van een foto van zijn gebit te zien op de startpagina van Franky Amsterdam. Pockets, bruine en gele tanden, tandvlees lijkt opgetrokken en ongezond. Ik zou hem met de beste bedoelingen naar een goede tandarts willen sturen. Dit kan echt stukken beter allemaal, jammer. Ik kan het me heel moeilijk voorstellen dat zijn 4 ladies hem hier nog nooit op gewezen hebben.

Als ik de tanden van de koning zie dan denk ik dat hij rookt en daarmee is hij niet de enige in de familie

Ik zie een liefdevolle vader met een prima baard. Ik ben blij dat hij geen strakke lijn aanbrengt op zijn jukbeenderen, dat vind ik helemaal niet natuurlijk staan. Mee eens dat zijn kapsel wat beter bijgehouden kan worden en zijn oren dan ook, maar ik ben blij dat we geen koning hebben met gebleekte tanden etc. Maar goed, dat is persoonlijk.

Nog even dit: de foto van Alexia door fotograaf Nieboer overtreft de ‘officiele’ foto’s die we deze week hebben gezien. Haar schoonheid, een beetje dromerigheid en zachtere huid en gelaatsverhoudingen zijn beter gevangen.

Op de statige foto’s komen haar gelaatsverhoudingen ook heel mooi uit, met een totaal andere belichting en setting dan op het strand. Waarom vergelijken, we worden in één week getrakteerd op ‘the best of both worlds’.

Dit was direct wat ik dacht. Zoveel mooier dit. Dit wil je zien…sprankelend en jong.

Ja, ik vind die foto in close-up waar een lok zo opzij waait ook prachtig.

Meestal vind ik de kleding van Alexia niet zo geweldig maar nu wel, love it! Máxima ook erg leuk, beetje zoet maar wel heerlijk zomers en dat speldje is natuurlijk hilarisch maar kan me ergens voorstellen dat ze voor de spiegel stond en dacht het staat me gewoon dus waarom ook niet.
De koning vind ik niet zo mooi gekleed, te modisch en persoonlijk houd ik daar niet van bij een man. En past naar mijn idee niet bij zijn type en postuur.

Leuke foto’s al kan ik niet direct enthousiast worden over de kleding van de vier dames.Maardat is persoonljik.
Maxima heeft haar popperige outfit aangepast aan het schattige hondje zo te zien. Dat vind ik dan wel weer grappig. Maar dat speldje in het haar: nee, niet meer doen als je 51 bent.

Wat mooi, dat opgestoken haar bij Alexia! Haar outfit ben ik niet zo weg van. Blouse van Ariane vind ik erg leuk, en Maxima’s outfit ook. Amalia mag van mij een iets hogere v-hals hebben. Verder prima gekleed.

Last edited 9 maanden geleden by Moderator Petra

Hoe leuk, ze waren gewoon bij mijn favoriete strandtent!
Wat zien ze er allemaal goed uit! De oorbellen van Amalia vind ik geweldig, Alexia is lekker eigentijds. Staat haar heel goed die wijde broek, mooie oorbellen en kekke laarzen. En ook Ariane heeft een hippe outfit!
De outfit van Máxima is gewoon goed, lekker zomers. Het speldje is geen succes, maar in haar gezicht wakende haren waarschijnlijk ook niet.
Ik wens ze een fijne zome4 en Alexia een onvergetelijk tussen jaar!

Last edited 9 maanden geleden by AnnekeM

Net wat bewegende beelden bekeken, wat een mooie jonge vrouw is Alexia ! Op foto’s komt ze soms wat hautain en blasé over maar dat is op de filmpjes gelukkig totaal anders. En prachtig gekleed. Ik houd zo van mouwloze topjes(als je er de goede armen voor hebt natuurlijk). Maxima is ook prachtig en hoewel een wat jeugdige outfit, het staat haar geweldig en ze kan het absoluut hebben. De haarspeld vind ik persoonlijk mooi staan en haar kapsel is ook mooi vol, ondanks de wind. Ariane en Amalia zijn leuk gekleed maar niet bijzonder. Maar wat ziet WA er tegenwoordig goed uit. ook vandaag weer.

Oh ja, ik vergat bijna de kleding, koningin Máxima ziet er helaas uit als een ‘ouder meisje’, gelukkig niet zo erg als oudere fee zoals toen op het boerenland met bloemen in heur haar.
De cropped top is meer iets voor haar dochter Alexia alhoewel zij misschien de rok er niet bij wil dragen en dat kan ik me goed voorstellen 👉🏼 Heeft als set een hoog Sound of Music gehalte. ⛰️

De twee die er vandaag qua kleding uitspringen zijn zeker Alexia en ook haar vader ☺️

Last edited 9 maanden geleden by PK020

🦉 Wijze Alexia, ze probeert zich zo weinig mogelijk aan te trekken van onaardige reacties op social media omdat ze weet dat de mensen om haar heen die om haar geven echt weten wie en hoe ze is!

Niet alleen op social media klinken onaardige reacties van mensen die schijnen te denken dat ze haar kennen en van alles vinden en invullen, maar helaas zijn dit soort lieden ook hier op MKM te vinden. Voelt u zich aangesproken? Shame on you👎🏼

Een net 18 jarige jonge vrouw negatief bejegenen, je zult maar in haar schoenen cq hippe laarzen staan, ik geef het je te doen.

❣️Sterk en liefdevol neemt ze het tijdens haar eerste publieke vragen(v)uur op voor haar oudere zus, Alexia je bent top 👍🏼

Helemaal mee eens. Maar kijk vooral ook zelf in de spiegel PK, want hoe jij de Belgische kroonprinses eens degradeerde tot de mindere van Amalia behoort precies tot de onaardige reacties die je hier terecht benoemt.

Ik kijk elke dag in de spiegel Ans en degradeer ( wat een naar woord, niet mijn woordgebruik ) nooit bewust iemand als ‘mindere’ omdat ik faliekant tegen uitsluiting ben! Mocht u dat zo hebben geïnterpreteerd dan vind ik dit spijtig, ik zal mijn reactie van toen herlezen als ik ‘m kan vinden. 🔎
En zoals velen ‘vliegen we soms wel eens uit de bocht’ – wie zonder zonde is werpe de eerste steen – maar mijn intentie is altijd goed te noemen.
Kunt u hier wat mee en kijkt u zelf wel eens in de spiegel?

Last edited 9 maanden geleden by PK020

Helemaal goed PK.

Helemaal mee eens PK020

PK, ook mee eens, wat een antipathie en vooringenomenheid ten opzichte van een 18 jarige, veel meiden (en jongens) van deze leeftijd (en helemaal nu met alle ‘socials’) doen heel stoer en nemen een soort ‘houding’ aan, maar zijn nog zó kwetsbaar.

👍

Zo met je eens PK020

Het clipje in Maxima’s haar vind ik dan weer heel aandoenlijk 😁

Ik moest bij deze haarknip denken aan oude schoolfoto,s. Wie heeft ze vroeger niet gedragen ?

Het meest aandoenlijke vind ik het hondje Mambo number 5

Setje Maxima oorspronkelijke prijs, rok € 925 en top € 555
Beetje over “ the top “

Waarom moet er nou weer een prijskaartje aan haar kleding gehangen worden, hou daar toch n’s mee op! Hangen we bij bij andere BN’ers ook prijskaartjes aan hun kleding, dacht t toch niet? Ze koopt t toch van haar eigen geld, wat zou t,

We hangen vaak genoeg bij anderen ook het prijskaartje er aan 😂

Het gaat mij niet om welk bedrag ze uitgeeft aan kleding, het is haar geld en haar keuze.
Maar ik zie dit bedrag niet af van dit setje, hoe leuk ik het ook vind .

Dat bedoel ik dus met het prijskaartje, je ziet het er niet van af.

Ik snap dat dit prijzen zijn die niet iedereen kan of wil uitgeven, maar over “the top” kan ik dit niet noemen. Ik gun het iedereen om eens zo lekker te kunnen shoppen.

vind niet dat dit over the top is. Ze hebben gewoon een ander uitgaven patroon als royals

Zo is ’t. Ik zou het er ook aan uitgeven in haar plaats.

Jaaaa. Anniek…. Lekker shoppen zonder op prijskaartjes te hoeven kijken😉

Last edited 9 maanden geleden by lente-Tine

Ik las net wat Alexia na de fotosessie heeft gezegd over Amalia’s situatie en de bedreigingen. Zo ontzettend lief.
Waar het in sommige gezinnen soms haat en nijd is tussen broers en/of zussen, zit dat bij deze 3 dametjes duidelijk wel goed.
Quote: “Ik ben er enorm trots op hoe Amalia het heeft gedaan afgelopen jaar”, zei Alexia. “Ze heeft elke dag een glimlach opgezet, ik zou het haar echt niet nadoen. Daar ben ik enorm trots op en ik vind ook dat dat erkenning verdient van iedereen.”
Ik weet het dames/heren dit gaat niet over mode, maar ik wilde dit toch even delen. Mijn modecommentaar had ik al gegeven.

Ja, haar woorden waren ontzettend lief ! Daar houd ik van !

Ja, geweldig moment!!

Hoorde het ook, mooi hè zussenliefde

Dat clipje bij Maxima in haar haren is echt zooo hilarisch, ik weet echt niet wat haar bedoeling hiervan was. Het lijkt nu alsof ze op de camping in haar korte badstof broekje loopt en gewoon even een cilpje in haar haar gedaan heeft om het haar uit het gezicht te houden, een soort ma Flodder achtig. Het setje wat ze aan heeft vind ik op zich erg leuk maar niet voor een koningin, moeder en 51 jarige vrouw in verband met de crop top. Dat kan echt niet. Over de prinsessen zeg ik maar niks, al helemaal niet over Alexia. 😉

En met de laatste zin lijkt u (alweer…) iets te willen zeggen. En ik met deze reactie ook. Ik vind dat u vaak onaardig reageert.

Heerlijke stormachtige nonchalante foto’s van het gezin. Iedereen ziet er lekker casual uit. Ariane leuk met haar witte broek en dan die groene bloes😍.Alexia vind ik ook heel leuk met die wijde broek en stoere laarzen. Amalia wat bescheiden met haar jeans en blazer. Willem-Alexander leuk in zijn witte broek met blazer. En Máxima vind ik een top set. Hier wordt ik heel blij van. Fijne zomer 🍷

Leuke foto’s, leuke kleding en goed op elkaar afgestemd. Een drietal dingen vallen mij op: 1e : het hondje ziet er deze keer schoon uit! De vorige keer met die hond was de hond echt vies! Goed dat ze waarschijnlijk onze oppmerkingen destijds toch ter harte hebben genomen! 2e: op de foto van Maxima, mooie foto maar op de een of andere manier ziet ze er heel anders uit. Ook lijkt het alsof zij een soort van overbite heeft, helemaal niet erg! En ten 3e vind ik het tasje van Alexia echt overdreven hierbij. Ze doet echt een modeshoot lijkt wel. Ik ontkom er niet aan om haar te vergelijken met Margaret de zus van wijlen The Queen.

Last edited 9 maanden geleden by Jacqueline

Ik ben bang dat u het effect van onze reacties op de site van MKM op de koningin enigszins overschat…ik heb zelf niet het idee eigenlijk dat de koningin zich werkelijk iets aantrekt van wat wij hier zeggen. Als dat zo is kan ik dat alleen maar toejuichen….wat een gedoe als je je oren zou moeten laten hangen naar mensen die zeeeer subjectief van alles vinden

Denk echt niet dat Máxima MKM leest, ze doet haar eigen ding en daar voelt ze zich waarschijnlijk prettig bij. 😉

Weet u, ik denk dat u helemaal gelijk heeft! Kijk bijvoorbeeld maar eens naar haar eigen kapsel, tjongejonge hoe vaak zijn de meesten hier al niet over gevallen? of naar sonmmige outfits die soms iedereen verschrikkelijk vind …..! Maar ze blijft gewoon rondlopen met vaak vet piekerig haar en ook blijft ze de door ons velen vreselijke gevonden outfits, meestal van Natan, ook gewoon dragen. Nee hoor ik geef het toe, u heeft inderdaad helemaal gelijk😊 maar wel fijn dat het witte hondje nu ook echt wit oogt en niet zoals de vorige keer grijzig én met een vies snuitje eruit zag.

Last edited 9 maanden geleden by Jacqueline

Iedereen ziet er pico Bello uit. Lekker zomers en ongedwongen sfeertje. Allemaal een 10
Fijne vakantie allemaal!⛱️

Wat een lieve foto’s van Maxima en het hondje, mooie outfit. Koning ook mooi aangekleed. Ariane, zij komt zo aardig over, mooie bloes. Gelukkig ook een foto van Alexia waarop ze lacht in plaats van wannabee poses. En Amalia….. eh… Nu lekker vakantie.

Mooie locatie voor de fotosessie, jammer van de harde wind. Ze zien er allemaal vlot en leuk uit. Máxima vindt ik het mooist gekleed in de kanten rok en top, prachtig. Leuk dat opgestoken haar van Alexia. Ook leuk dat hun hondje erbij was.

Last edited 9 maanden geleden by Hanneke

Mooie verwaaide, zomerse foto’s van een liefdevol gezin. Máxima vind ik het leukst gekleed, alleen die haarspeld had achterwege mogen blijven. Alexia laat zien hoe mooi stijlvol én praktisch een opgestoken kapsel staat. Wat een prachtige close up van Alexia trouwens, die 4e foto. Ariane draagt een leuke blouse, verder vind ik de kleding van de zussen niets bijzonders, maar dat heeft ook wel weer zijn charme; gewone, ongedwongen vrijetijdskleding voor een fotosessie op het strand. Een prima look van de koning trouwens.

Wat een leuk zomers plaatje! Mooi gesprek met de prinsessen en hoe goed dat Alexia het opneemt voor Amalia. Gave broek overigens van Alexia, helemaal van nu! Iedereen ziet er prima uit voor zo’n setting (snap alleen die haarspeld van Maxima niet zo, goed, de wind, maar daar heb je toch oplossingen voor die beter passen bij een vrouw van haar leeftijd?!

Maxima: leuk strandsetje (prijs onbegrijpelijk), Ariane: goed gedaan! Koning: lekker casual en zomers. Alexia: haar en top leuk, broek vind ik vormeloos en flatteert niet. Amalia: gele blazer is leuk maar het geheel nogal gewoontjes. Mambo: mooie bontjas!

Wederom leuke kiekjes, mooie meiden in moderne kleding, een super trotse vader, maar de foto van Maxima alleen met doggie op de arm, is héél mooi, zo Zen en lieflijk met deze romantische witte look en speld in het haar. Ja,ja, Mambo met zijn deftige goud versierde halsbandje, is het vrolijke poepie van de sessie…..

Leuke foto’s op de eerste na. Ik moest 2x kijken: heeft Máxima nu een hoed op. Zwart met 2 veertjes of zo. Maar nee, het blijken mensen op de achterliggende dijk te zijn. Beentje vreemd om deze foto vrij te geven. Verder leuke ongedwongen kleding en sfeer lijkt mij zo. Kan iemand mij misschien nog uitleggen waaarom Alexia met een blauw tasje loopt te zeulen? Lijkt me reuze onpraktisch. Iemand schreef een beetje achterhaald concept. Ik ben het daar volledig mee eens. De dames zijn bijna allemaal volwassen dus er mag wel iets anders verzonnen worden.

Last edited 9 maanden geleden by Krielie

Idd, als ik foto’s maak let ik altijd op de achtergrond. Nu groeit er iets raars uit maximas hoofd. Maar uk snap dat je dit snel mist al denk ik wel dat het een professional is die dit maakt. Dan mag dat niet

Ik vind het wel leuk, iets eigens wat ze bedacht heeft om mee te nemen vandaag. Ook hippe laarzen erbij! Ik hoop dat ze gaat genieten van haar tussenjaar. Mooi om te zien/horen hoe ze zich uit naar Amalia. De zussen houden van elkaar en steunen elkaar, heel fijn!

Last edited 9 maanden geleden by Oranjefan

Zomers, zonnig, relaxed, ontspannen, saamhorig…. gewoon een leuke fotoshoot van een gezellig gezin!
Voor hen bijna het begin van de vakantie en voor ons de afsluiting van het eerste halfjaar Oranje.
Ik wens ze allevier een heerlijk ontspannen periode toe en tijd om van en met elkaar te genieten, zonder verplichtingen.
En ja, ik kijk best al uit naar het moment dat we ze tijdens hun activiteiten weer fijn kunnen volgen op MKM 🤓
Wat de kleding betreft: super leuk stelletje van Maxima!
En ook de blouse van Ariane springt er voor mij heel positief uit!
De rest gewoon vlotte, zomerse vrijetijdskleding.

mooie fotos

Last edited 9 maanden geleden by MargotStylingsecret

Oh wat een heerlijke, ongedwongen en vrolijke foto’s en Mambo mocht lekker mee naar het strand.
Ik begin met de belangrijkste 😉: Mambo heeft een hele mooie band om met zo te zien een blauw naamplaatje. Heel verstandig om dat te dragen.
Maar natuurlijk is onze koningin weer stralend aanwezig in een ontzettend leuke combinatie. Heerlijk zomers en jong. Top!
Wat opvalt is dat ineens Ariane de langste lijkt te zijn, die heeft even iedereen ingehaald.
Ze ziet er leuk uit, dapper hoor een witte spijkerbroek in combinatie met hond en strand. Ik zou na een minuut al onder de vlekken zitten 😂
Amalia in frisse en vrolijke kleding, lekker ongedwongen. Dit model spijkerbroek staat haar heel goed.
Alexia ziet er uit zoals ze al eens schijnt te hebben gezegd: ” ik ben mode”. Echt top met die wijde broek in blauw satijn en daarbij een strakke top. En echt: wat een knap toetje heeft ze toch.
Tot slot (“last but not least”), onze koning. Vlot en jong deze outfit, heel goed gekozen en een hele goede kleur blauw voor hem. De kleuren van Griekenland, lijkt me dat ze daar ook naar toe gaan.
Ik wens ze een fijne en ontspannen vakantie toe.

📹 Hierbij de link van de zomerse fotosessie op het Haagse strand 🌊
https://nos.nl/video/2480921-zomerse-fotosessie-koninklijke-familie-op-strand-in-den-haag

Last edited 9 maanden geleden by PK020

Amalia’s oorbellen zijn van Franky Amsterdam volgens mij! Heb me moeder laatst de zelfde gegeven

Last edited 9 maanden geleden by daan001

Waar is de video van het geheel te zien?
Ik dacht dat iemand wel een link zou geven van waar de live uitzending zou zijn of later de opgenomen beelden. Maar niks hoor.
Ik heb zelf her en der gekeken waar ik dacht dat het zou kunnen zijn maar ook niks.
Dusssssss wie weet het.

Ach Ina.h toch, waarom “niks hoor?” 😉
Ik heb de link voor je opgezocht, komt gewoon goed zo lijkt me. 🙂
https://nos.nl/video/2480921-zomerse-fotosessie-koninklijke-familie-op-strand-in-den-haag

Nou, er was geen link ten tijde van toen het plaatsvond 😉
En ik had toen ook al gezocht bij de NOS en bij blauwbloed.
maar, thanksssssss

p.s. Dat is een stukje van 41 seconden en ook nog geen persgesprek. Is dat nog ergens te vinden?

Last edited 9 maanden geleden by Ina.h

Website van vorsten of Instagram vorsten

Dank je wel.
Bij Vorsten Instagram in ieder geval vast 2 korte stukjes van Amalia en Alexia.

Aha bedoel je dat? Een livestream wordt uitgezonden op het moment van opname = live en verdwijnt daarna vh internet. Geniet van deze link, graag gedaan 🙂

Last edited 9 maanden geleden by PK020

Haha ja dat weet ik dat een livestream wordt uitzonden op het moment dat het opgenomen wordt/op het moment dat de dingen gebeuren 😄
Maar dat wordt meestal opgenomen, dat verdwijnt zelden, dus ik zou dat graag vinden.

Succes met speuren naar de volledige stream!

Nou de volledige staat misschien niet online maar in ieder geval wel gedeeltes er van.

Ik weet niet hoe ik een link moet delen, maar op de site nos.nl of nu.nl zie je de filmpjes. Ik heb zelf nog niets van het persgesprek gevonden.

Thankssss
raar, dan is dat pas later geplaatst want ik had al gezocht.
Nou dan gaan we ook zoeken naar het persgesprek

Wat een leuke foto,s , hier hou ik van, ongedwongen, niet dat geposeerde, Maxima springt ervoor mij uit wat kleding berreft, lijkt mee een heerlijk setje om te dragen en staat haar geweldig.
Knip op deze wijze in het haar is niet mijn ding, maar dat is persoonlijk.
De prinsessen lekker vlot, en passend voor op het strand. Alexia, mooi met opgestoken haar , het zijn 3 leuke dames.

Setje Maxima € 709 bij elkaar in de uitverkoop. Dacht eerst dat het van Zara was, dan kon de komma 1 naar links. Losse haren en wind gaan idd niet samen.

Echt een heel leuk setje van Maxima , maar deze prijs zie ik er niet vanaf

Ja die vind ik ook prachtig, maar helaas dus, voor die prijs gaat het hem niet worden.
Ik ging ook nog even kijken naar de bloes van Ariana, niet precies die bloes gevonden maar dergelijke bloesjes daar kosten daar tussen 100 en 250 euro.
Nou Uhm, in geen 250 jaar, het is een geweldig leuke bloes maar soortgelijke zie je ook wel in andere zaken tussen de 25 en 50 euro

Maar als Royal kijk je waarschijnlijk op Royal kleding sites. Dus dan zijn de prijskaartjes ook iets anders. Voor hen(denk ik) geen probleem😉

Leuk zeg. Spontaan en ongedwongen. Weet iemand waar de livestream terug te kijken is?

Beetje onpraktisch, een fotoshoop op het strand met zo veel wind. Lastig om dan op je voordeligst te verschijnen. Alexia is er nog het best op voorbereid, mooi dat opgestoken haar! Die oversized broek van haar kan ik wel waarderen. Voor de rest vind ik de kleding wel aardig maar niet heel bijzonder.

Echt ontzettend leuk dit, wat een heerlijke familie, alle kleding is leuk, Máxima spant echter de kroon, wat beeldig deze outfit. Zou direct deze rok en top willen hebben. Ariane heeft een superleuke blouse aan en jasje van Amalia staat haar goed, ik hou meer van smallere pijpen voor broeken, maar ze zien er allen goed uit, ook de koning trouwens

Ik ben ook wel benieuwd naar de pirdit van de koning.

*outfit

Hartstikke leuk en ongedwongen. Op bewegend beeld is het nog leuker. Hier houd ik van.

Jammer, dat losse haar tijdens de fotosessie op het strand. Je kan bedenken dat dat niet handig is. Alexia was er goed op voorzien!

Vind het concept ook wat verouderd. Dit is iets om met jonge prinsesjes te doen, maar toch niet meer met (bijna) volwassen dochters?

Leuke foto’s. De omgeving maakt het meteen meer ongedwongen.
De kleding past prima hierbij. Alexia heeft goed opgelet: haren opgestoken is wat handiger in de wind🙂.

Heerlijk zo op t strand! Wat een beauties allemaal, haha die Mambo!
Maxima nieuwe armband? Leuke vakantie-outfit!
Mooi dat opgestoken haar van Alexia!
En dat gele colbertje heb ik ook. Goede keuze van Amalia 😀
Waar de interviews te vinden?

Leuk, heb naar de livestream gekeken. Outfit van Maxima zou ik zo willen, leuk. Slim van die speld in het haar, staat ook leuk. Blousje Ariane heel mooi. Wijde broek Alexia en oorbellen met hartjes (al eerder gedragen door Amalia?) leuk en gele blazer Amalia ook. Koning ook heel fris in blauw/wit. Al met al heerlijk zomerse foto’s zo op het strand. Fijne vakantie nu!

En ja, Mambo, die geniet ervan!