Avatar foto Door Moderator Petra
Denemarken 06 jul 0 reacties

Máxima sluit werkseizoen verrassend af, en Groenland reis in beeld

Koningin Máxima heeft deze week het werkseizoen verrassend afgesloten. Daarbij moet nog even vermeld worden, dat we haar over 6 weken weer gaan zien, tijdens een streekbezoek aan Walcheren. Geen twee maanden vakantie deze keer. En de Groenlandreis van Frederik en Mary kwam deze week uitgebreid in beeld. Nog even nagenieten van een volle koninklijke week voor de zomerstop van de Royals.

Al stoppen wij natuurlijk niet met bloggen! Er staan genoeg blogs op onze lijstjes om jullie heerlijk door te laten lezen en genieten, dus kom gezellig regelmatig even een kijkje nemen ;).

Foto ©PPE/RPE/Schoemaker

Josine begon de week met een blog over de prachtige foto die op het bureau van Máxima staat:

Een lezersvraag: wanneer draagt Willem-Alexander een pochet?

Koninklijke kunst: een sculptuur op Noordeinde.

Tja… deze blog riep onbedoeld nogal veel reacties op. Inmiddels zijn de gemoederen weer wat bedaard.

Wat vinden jullie?

Er waren ook nog wat gewone activiteiten voor koningin Máxima, voor de zomerstop.

Een blog over prinses Beatrix.

Groenland reis Frederik en Mary

Koning Frederik, koningin Mary, prins Vincent en prinses Josephine begonnen aan hun Groenlandreis. Petra schreef er deze week dagelijks een blog over.

Oeps, op dag 6 een klein ongelukje. Gelukkig liep het goed af, voor koningin Mary en de oudere meneer. ’s Avonds schitterde Mary gewoon in haar galajapon.

Vandaag een blog over Mary die knus tussen de kinderen op de grond zit.

En dan is vandaag de slotdag van het bezoek aan Groenland. Daarover volgt vanavond of maandag nog een blog. Wat is Groenland mooi, en wat leuk dat de Deense Royals ons mee laten genieten van deze ontspannen, leuke plaatjes.

Overig

Tenslotte schreven we nog een blog over prinses Leonor, die haar eerste jaar aan de militaire academie afrondde. Daarbij kreeg ze het Grootkruis Militair Verdienste en werd ze bevorderd in rang.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments