Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 02 jul 21 reacties

Máxima in zomers wit bij actiebijeenkomst

Voor een actiebijeenkomst van de Nationale Coalitie Financiële Gezondheid haalde Máxima een bekende, zomerse outfit uit haar kast.

De NCFG wil huishoudens die financieel kwetsbaar zijn of financiële problemen hebben met vijftig procent verminderen in 2030. Leden van de coalitie werken daarom samen aan het bespreekbaar maken van financiële gezondheid en manieren om werknemers met financiële problemen te ondersteunen.  

Financiële gezondheid is ook een relevant thema binnen sportverenigingen waar mensen uit alle delen van de samenleving elkaar ontmoeten. SV Kampong is de grootste omnisportvereniging van Nederland met ruim 6.500 leden, waaronder ook mensen met financiële zorgen. Een voorbeeld van het bespreekbaar maken van financiële gezondheid binnen voetbalverenigingen is het project ‘Niemand Buitenspel’ van de KNVB en ING. In elk voetbalteam zit gemiddeld één kind uit een gezin waar geen financiële ruimte (meer) is om bijvoorbeeld contributie te betalen. ‘Niemand Buitenspel’ kijkt samen met de ouders via Geldfit.nl en de Voorzieningenwijzer of zij in aanmerking komen voor financiële regelingen zodat er gesport kan worden. ‘Niemand Buitenspel’ is tot stand gekomen door samenwerking met SchuldenlabNL, de Nederlandse Schuldhulproute en de Voorzieningenwijzer.

Mode
Voor de zakelijke bijeenkomst trok Máxima een set met broderie anglaise (gaatjesborduurwerk) aan. Je herkent de outfit waarschijnlijk wel van de zomerfotosessie van 7 juni 2024.

Het betreft een outfit van Natan:

Máxima tijdens de zomerfotosessie:

07-06-2024 © PPE/Nieboer

De oorbellen komen van het Franse sieradenlabel Gripox en gaan al meer dan 15 jaar mee.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
21 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Outfit past goed bij haar. Ik denk dat t lekker zit. Wit is ook een goede ‘kleur’ voor haar. Goede natan 😀

Frisse, zomerse set! Ik vind beide schoenen er mooi bij.

Ik vind gewoon een leuk setje. Broek niet zo wijd als vaak het geval is. En de kleur? Ze zal gedacht hebben ; als er geen zon is, laat ik vandaag het zonnetje dan maar zijn.

Leuke outfit! Lekker zomers, ook als het regent kunnen we best doen alsof het zonnig is toch? Eens met de opmerkingen dat het jurkje ook erg leuk zou zijn (hoeft die ook niet langer gemaakt te worden haha!). Deze broek lijkt juist wat slanker gesneden waardoor je een meer flared effect krijgt, vind dat juist heel slank maken en leuker dan al die rechte broeken. Maar ik ben heel blij met dit witte plaatje!

Ik ben de altijd wijde broeken ook wel zat, maar uiteraard moet ze dragen wat ze zelf het lekkerste vind.

Prima outfit. Lekker zomers. De schoenen vind ik minder leuk, maar ze lopen vast heel fijn. De wijde broek vind ik prima. Het is nu eenmaal in de mode. Maar ik zou Maxima zo graag eens in een broek met een smalle pijp zien, ze heeft er het figuur voor. Zou haar zo goed staan….

  • Bovenkant is wel leuk, al vind ik het jurkje leuker.
  • De broek, tja,de broek: ben uitgekeken op al die (vaak toch wijde, vormloze)broeken.
  • Niet alleen bij Máxima; ook bij de andere collega dames. Het wordt een soort eenheidsworst, met weinig fantasie meer.
  • Zo voorspelbaar, dat het dan meer gaat om de kleur en pasvorm van een pak wat verschilt; verder is alles dan hetzelfde.

Erg zomers voor bij dit weer !! Gezien deze outfit 3 weken geleden ook in volledig wit werd gedragen zou ik voor deze keer een gekleurde top erbij genomen hebben . Had met aangepaste schoenen, tas en sieraden voor wat meer contrast gezorgd !!

Leuke set, de witte ‘flappie schoenen’ ben ik niet zo weg van, zou knalrode pumps/sling backs lekker pittig vinden, eventueel met rode oorbellen en rode tas. (Of voor de degelijke variant warm nude bruin.)

Hele leuke werkoutfit.

Leuk, maar tikje zomers. Wij hebben hele ochtend regen gehad. Witte schoenen zijn er veel leuker onder. Zou ze ook witte pumps hebben? Ik denk dat ik dat nog mooier vind.

Ja, leuk. Mooie set zo.

Leuke niets mis mee outfit, maar ik vind het geen topper.

Last edited 15 dagen geleden by AnnekeM

Prima outfit volgens mij. Een andere vraag: ik heb het idee dat Maxima tegenwoordig kleding vrij snel achter elkaar her-draagt . Wat zou daar de reden van zijn?

Jammer, niet het leuke jurkje (zoals het model draagt) met het luchtige jasje van de set.
Dat zou ik nu, zó kort na het eerste draagmoment, juist een leuke afwisseling gevonden hebben!

Ik vind het jurkje super leuk.
Misschien in een ander kleurtje ?

Prima dat ze eens een keertje kiest voor de top met jasje gaat en nu eens niet de jurk, anders is het wéér zo’n Petite jurkje van Natan, hoeveel van die jurkjes die vaak ook nog te kort, te strak, scheef en weet ik wat zitten heeft ze inmiddels wel niet? Ik ben er inmiddels wel op uitgekeken. En complimenten…. voor de verandering eens keurig gelakte teennagels 👏. Dat staat toch veel verzorgder?!!

Last edited 15 dagen geleden by Jacqueline

Nu nog het bijpassende weer…
In combinatie met deze schoenen vind ik het nog leuker.

Hele leuke en zomerse set, waarom werkt het weer nu niet een beetje mee🫣
Tijdens mijn vakantie ook een witte set met broderie anglaise en wit borduursel gekocht. Draagt heerlijk, “tocht” lekker door, door die gaatjes.
Oorbellen nog steeds leuk,.
Ik vind de schoenen heel leuk, las ergens dat door de vierkante “neuzen” je voeten optisch minder lang lijken. Met “maatje” 42 is dat natuurlijk een goede oplossing.

Ik vind de jurk ook leuker of het setje met een andere kleur broek.

Leuk dit webbing-twinsetje. De jurk nog leuker!