Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 04 jul 88 reacties

Máxima sluit werkseizoen af met nieuw, opvallend collier

Statement sieraden zijn aan Máxima wel besteed. Tijdens haar laatste optreden voor de zomervakantie introduceerde ze een nieuwe set.

De koningin bracht vanmorgen een bezoek aan Zevenbergschen Hoek in de gemeente Moerdijk. Het bezoek stond in het teken van het behouden van de leefbaarheid en de aantrekkelijkheid voor alle inwoners van het dorp, terwijl de voorzieningen afnemen en de hechte gemeenschap vergrijst.

Zevenbergschen Hoek is een dorp met 1.600 inwoners waar veel jongere inwoners vertrekken naar nabijgelegen steden. Lokale voorzieningen als scholen en winkels zijn er beperkt en de vraag naar zorg neem toe door de verouderende bevolking. Deze veranderingen zijn een grote uitdaging voor het dorp en tegelijkertijd is de saamhorigheid in Zevenbergschen Hoek groot. Verschillende initiatieven bevorderen de verbinding en levendigheid. 

Het bezoek aan Zevenbergschen Hoek begon bij een streekwinkel waar producten van eigen grond, seizoensgebonden producten van boeren uit de directe omgeving en brood worden verkocht. Koningin Máxima sprak met de eigenaren van de winkel, een huisarts, de eigenaar van een hotel-restaurant en met leden van de dorpstafel die meedenken over voorzieningen. De gespreksdeelnemers vertelden over ondernemerschap in een klein dorp, omgaan met demografische veranderingen en het belang van sociale cohesie. 

Aansluitend bezocht de koningin een kleinschalig woonzorgcentrum in het centrum van Zevenbergschen Hoek. In het woonzorgcentrum kunnen bewoners tijdelijk zorg en ondersteuning krijgen en is verpleeghuiszorg mogelijk. Ook kunnen mensen vanuit een zelfstandige aanleunwoning gebruik maken van de voorzieningen van het woonzorgcentrum. Koningin Máxima sprak met een aantal bewoners over ouder worden in het dorp, over de zorgen die zij hebben en over de uitdagingen waar zij voor staan.

In de tuin ging Máxima in gesprek met een bewoner die een eigen moestuintje heeft, waar vrijwilligers hem mee helpen.

Vervolgens ging de reis door naar gemeenschapshuis De Zevensprong, waar de koningin de leden van de plaatselijke biljartclub ontmoet. Ze was eveneens aanwezig bij gesprekken met buurtbewoners over het lokale verenigingsleven en over de bouw van een nieuwe accommodatie waar een basisschool, kinderdagverblijf en het dorpshuis worden gehuisvest. Ook werd er gesproken over de zorgen die  leven over de infrastructuur rondom het dorp waar verschillende spoorlijnen lopen, een snelweg vlakbij ligt en recent windmolens zijn gebouwd. Na de gesprekken sloot koningin Máxima aan bij de bingoclub die De Zevensprong als uitvalsbasis heeft. 

Begeleid door Miss 2024 van het jaarlijkse Zomercarnaval van Zevenbergschen Hoek wandelde koningin Máxima vervolgens via een muzikaal optreden naar de speeltuin, waar het bezoek werd afgesloten. De speeltuin is een sociale ontmoetingsplaats in het dorp waar veel kinderen en hun ouders en grootouders wekelijks komen.

Mode
Voor de afsluiting van een druk en veelbewogen werkseizoen koos Máxima een nieuwe outfit uit. Zowel de top met kapmouwtjes als de pantalon komen van Natan. Het grote collier en de bijpassende oorbellen zijn eveneens nieuw.

PPE
PPE

Het nieuwe collier is een ontwerp van het Londense sieradenmerk St Erasmus.

De kleurrijke ring is weliswaar onbekend, maar niet nieuw. Het sieraad debuteerde in september 2009 tijdens een huwelijk in New York. Sindsdien bleef hij buiten beeld. Tot vandaag. Iemand die weet wie het juweel ontworpen heeft?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
88 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik vind het een prachtige set. De broek zit perfect en valt mooi soepel. Het truitje vind ik prachtig, maar het stoort me echt dat op de bovenste foto haar borsten zo duidelijk zijn afgetekend. Dit valt me wel vaker op bij Maxima. Het zal ongetwijfeld niet haar bedoeling zijn en zal ook alleen bij een bepaald soort licht/fotohoek zo zijn. Maar juist een modehuis als Natan moet dit toch weten en zien te voorkomen.

Wat een spontaan bezoek! Leuk, die aandacht en humor van Máxima. Het topje vind ik heel mooi van kleur maar te tekenend en de broek maakt kolossaal. Het collier vind ‘k een topper!

De ring lijkt erg op een ontwerp van Prince Dmitri Jewellery. Een kleiner steentje gezet in een grotere is zijn signatuur en hij woont ook in New York

Catherine hulde👍 raadsel eindelijk opgelost.
Interessante levensgeschiedenis heeft die man overigens. Een prins die juwelen gaat ontwerpen. Blogje Josine?😉

Hoi Josine,
Kom wel dezelfde manchetknopen tegen op zijn site en op Google.
Mogelijk dat er een opdracht is gegeven om daar een ring van te maken.
Ik begrijp; dat is speculatie en jij gaat (hulde daarvoor), voor de feiten.👍

Mooi silhouet incluis collier, nu nog goed zittende lingerie #nipples #tepels

Ik heb beelden gezien van dit bezoek, en als ik dat zie maakt het me helemaal niet meer uit wat ze aanheeft, want wat is ze geweldig in de omgang met mensen, zo spontaan en lief en direct is ze op het niveau van degene waar ze contact mee heeft, toont ook oprechte interesse ,dit moet ze veel vaker gaan doen, en dan denk ik dat de populariteit cijfers ook omhoog vliegen… !
Ook bij het weggaan even snel naar dat kindje toe lopen, dan smelt je toch??

Jammer worden dit soort beelden niet breed gedeeld. Daar zou de RVD meer aan moeten doen.

ze heeft die prachtige schoenen weer aan

Het collier staat mooi bij de top, maar ik vindt het wel wat te grof. De broek met de enorme pijpen vindt ik niet mooi. Haar kapsel zit goed. Heel leuk hoe ze reageert op de bewoonster in het filmpje.

Ketting is van St Erasmus Artisanal Jewelry

Heel betaalbaar.
Ik ga eens snuffelen op de site😉👍

Moet zeggen dat Maxima ons duidelijk voor is geweest. De mooiste is niet meer verkrijgbaar 🫣
Ik zie haar ook nog wel een keer met mooie bellen in haar oren van dit merk.

Verdraaid, te laat😉
Ja er zitten ook heel leuke bellen bij.
We moeten gewoon volhouden Celeste; kapen we de volgende keer iets moois weg net voor Maxima’s neus😉😂

📿⛓️📿 ☺️

Heerlijk om te zien hoe Maxima met de mensen om gaat, en hoe leuk ze babbelt met de oude mevrouw die haar hand pakt….!
Fijn afsluitend werkbezoek hoor, en nu even genieten van rust en ontspanning, en tijd om zich weer voor te bereiden op een nieuwe werkperiode.
De combi die ze vandaag droeg lijkt mij een prima keuze om in de vakantie mee rond te flaneren!
Dus in de koffer stoppen.
Het verzorgde en leuke kapsel deed het goed, en de bijzondere ketting was een echte blikvanger, waar de oorbellen en het tasje exact mee matchten.
Misschien een idee om de broek nog eens te vervangen door een wijde, heidepaarse plissé rok (tint uit de ketting) en roze pumps voor een wat krachtiger en chique uitstraling?!
Fijne vakantie met uw gezin, majesteit!

Goede suggestie Lieske van die plissé rok en roze pumps. Dan is het voor een gelegenheid dat ze iets gekleder gaat ook heel goed geschikt.

👍 precies, Roos.

Leuke zomerse set, mooi dat wit en roze. De ketting, ring en oorbellen zijn prachtig. Haar kapsel zit goed. Enige is dat het shirtje meer iets voor vrije tijd is, liever een mooie blouse. En de schoenen vind ik heel leuk, alleen had ik ze mooier gevonden in roze of paars, de kleur van het tasje. Wat is ze toch een hartelijke vrouw, de filmpjes zijn zo leuk. Ik heb ze met een glimlach gekeken.

.

Last edited 13 dagen geleden by Doro

Goeie zomerse outfit met veel schwung gedragen. Mooie top ook, zo’n kapmouwtje versus een gewone korte mouw, echt veel stijlvoller. Had ik maar zo’n armen, ik zou in de zomer elke dag zo’n top willen dragen 🙂. Niet zo’n fan van lichtroze, lila misschien?
De schoenen vind ik er niet zo bij passen, ik zou gaan voor een espadrille met flinke sleehak.
Maar vooral, hoe leuk ze is. Zo lief en aardig met die mevrouw die helemaal niet vreselijk doet, maar gewoon heel blij is om naast de koningin te zitten. Kom d’r maar eens om op een gewone donderdag.

Ahhh, mooi! op zich een heel simpel outfit, maar de sieraden maken het meteen top.
2 aandachtspuntjes; ze heeft volgens mij poederroze pumps, hier zou ik voor gekozen hebben en betere onderkleding.

Wat een plaatje😘! Schoenen kan ik echt niet goed zien maar het ziet er comfortabel en leuk uit.

Ik vind dit een erg leuke look en echt Máxima. Schijnt een beetje door, maar misschien heeft ze daarmee wel de zon afgedwongen vandaag. Dus Maxima, dank u wel 🙂 Ik vind haar schoenen geweldig, maar niet echt hierbij passen, maar kleinigheidje hou je toch. Ketting vind ik heel tof, als die niet van Natan is, zou het mij niet verbazen als ze hem een keer cadeau heeft gekregen op een VN bezoek. Zoiets zie je veel in India en Oosterse landen.

Dit vind ik echt mooi. Rustige outfit dat als gegoten zit. Mooie grote statement sieraden en haar netjes. Alleen die schoenen snap ik niet, je zal toch denken dat ze in haar kast vast wel een mooie roze, beige of zacht grijze exemplaren heeft. Dit paar doet af aan het gehele plaatje.

Ik vind de ketting spectaculair mooi en ook de bijpassende oorbellen.
Misschien van de Browns Bride collectie St. Erasmus ???

Dat denk ik ook Browns Bride.

Wat een perfect plaatje! Zo zacht dat roze met wit in eenvoudige setting.. En haar haar perfect met waanzinnige ketting.

Het totaalplaatje vind ik prachtig. Dat vind ik best leuk, want op detailniveau zit ik nogal te zeuren:

  • de pumps vind ik er echt niet bij passen.
  • ik houd van statementjewels, maar dit collier vind ik iets te grof.
  • tja, het underwear…
  • de kleuren vind ik voor Máxima behoorlijk flets. Volgens degene die bij mij kleuranalyse heeft gedaan, is Máxima een herfsttype: ze zou warme, diepe tinten moeten dragen. Nu kun je met professionele make-up best wel veel aanpassen. Maar dit set is wel heel licht voor Máxima.

Maar ze straalt, de broek past prachtig, ze heeft een figuur om jaloers op te zijn en het mooiste is natuurlijk die warme manier waarop ze met de mensen omgaat.

Wat een leuk bezoek…je ziet de mensen en maxima genieten. Outfit is leuk. Wel vind ik persoonlijk de ketting erg groot….

Wat een super leuke outfit. Geweldige ketting en oorbellen.Mooie ring ook. Die had ze niet zo lang in de kast hoeven laten liggen. Ik hoop dat ze van een heerlijke vakantie gaat genieten. Maar kijk nu al weer uit naar de events in september.

Ik kijk net met google lens zowel de ring als de ketting denk ik dat hij gemaakt is van swarofskie de ring maar het kunnen zoveel kleine winkeldjes zijn het zelfde geld voor de ketting

Door de rustig gekleurde kleding knalt de ketting er uit. Ontzettend mooi 🤩 En wat is Máxima hier slank.

Last edited 13 dagen geleden by msl

Heerlijk vlotte, zomerse set! Misschien beetje te casual, maar ach, op de laatste werkdag mag dat wel. Zo fijn deze gladde broeken zonder knopen en rits vooraan. Haren weer goed verzorgd in een knot en al ben ik geen fan van de ketting, hij staat hier bijzonder goed bij. Wordt wel wennen de komende tijd zonder activiteiten van ons koningshuis, maar Josine en Petra kennende zullen ze vast zo nu en dan verrassen met leuke blogs.

Mooi kapsel maar volgens mij ben ik de enige die deze outfit minder geslaagd vindt, is meer iets voor op vakantie maar niet zo voor een werkbezoek, net iets te informeel voor mij. Juwelen zijn daarentegen geweldig!!

De broek is echt mooi. Soepele stof waardoor de wijde pijpen mooi vallen. Het shirt had ik niet uitgekozen. Beetje flets. Ik weet nog niet zo goed wat dan wel…. De ketting daarentegen is heel gaaf

WAUW wat een fantastische outfit. Lekker zomers, door de (waanzinnige) sieraden toch een sjiek geheel. Zonder over the top te gaan.

Nou ik wil deze set ook wel hoor, heb dezelfde lengte als Maxima en draag ook graag flared broeken. Ook fijn dit zgn instapmodel, zit mooi glad, geen storende knopen en rits en draagt ook nog eens heel lekker. Dit is weer eens een echte Maxima look, super leuk.

Last edited 13 dagen geleden by Catherine

Ik zie Maxima graag in zachtroze. Mooi dat de broek bovenaan nauw sluit: dat vind ik bij haar mooier dan broeken die sowieso wijd zijn. Ik ben benieuwd of iemand de oorbellen herkent.

Ik vind dit top, dit is Maxima ten voeten uit. Ik kan dit wel waarderen en de ketting zou ik ook dragen!

Maxima ziet er geweldig uit. Ik hou van dit soort t–shirts. Kleurcombinatie heel mooi. Broek enigszins te wijd. Ketting prachtig

GEWELDIG! Top, broek, epische collier, kapsel, ring, oorstekers, makeup, clutch, allemaal om door een ringetje te halen. Enige tip zou zijn andere schoenen en ander horloge, maar daar ga ik dus niet moeilijk over doen. Super stijlvol met een lange u 😁

Kleurencombinatie top, sieraden over de top maar supertop, de mouw van het truitje heeft een wat lastige lengte en die wijde broeken vind ik gewoon niet mooi. Draag dan een lekker soepele lange rok, zou ik denken. Gelukkig is de ene smaak de andere niet… Maxima ziet er in ieder geval stralend uit.

Met je eens wat de broek betreft, bovengedeelte doet meer aan een makkelijke pyama of vrijetijds broek denken . Lekker mee in de koffer naar Griekenland, daar vind ik het meer geschikt voor.
Top met de ketting vind ik super leuk, wat een aparte ketting al niet kan doen bij een eenvoudig shirt,
En dit kapsel staat haar zo leuk en fris.

Wat een respect heb ik voor hoe koningin Maxima hier met die mevrouw omgaat. Ze blijft haar maar vastgrijpen, vreselijk! Toch blijft ze kalm en vriendelijk. Enorm knap.
Wat betreft de kleding. Wat mooi verzorgd en zomers. De sieraden weer heerlijk over de top zoals we gewend zijn. Het staat Maxima iedere keer weer goed, al zou ik het zelf nooit zou kiezen, chapeau.

Collier is bijna 100% zeker van Natan cq Fabienne D

Last edited 13 dagen geleden by MargotStylingsecret

Ik vind de broek, de top en de statement ketting geweldig bij elkaar combineren qua kleur. Ook goed afgemaakt in de make-up. Broek en top zijn verder mooi van snit!
Minpuntje: de ketting vind ik wat grof/goedkoop ogen en de schoenen passen er naar mijn mening niet goed bij. Kleur wijkt af en de glim vind ik ook niet zo passen bij de rest van de outfit.

Wat een andere foto. Ik begrijp wat bedoelt.

Wat is er met de bh dan

Echt een leuke outfit, lekker zomers.
Tja, wat meer aandacht voor onderkleding is inderdaad wel gewenst . Er is een beweging die dit prima vindt, maar daar hoor ik niet toe 😊.

Last edited 13 dagen geleden by Louisa

Kleurencombinatie mooi. Kapsel ook goed. Broek vreselijk model en ketting echt lelijk. Tasje en sjaal ook mooi. Maar schoenen kan ik niet beoordelen

Erg mooi. Vind het strakke shirt gecombineerd met een wijde broek erg chique. Mooie kleuren. Haar prachtige schoenen van ferragamo, mijn lievelingspaar. Ketting geeft pit. Haar mooi opgestoken. Volgende keer airco in de auto iets minder koud en dan is het perfect 😉

Mee eens; vind het ook vlot en chique staan. Haha die laatste opmerking moest ik nog lang over nadenken ook. Zo’n 30 of 40 (??) jaar geleden was het echt heeeel gewoon. En ineens was het absoluut ‘not done’. Eigenlijk raar gezien het steeds normaler worden van mega- decolleté’s en naveltruitjes. Maar het optreden van Maxima was helemaal perfect: sympathiek, toegankelijk en enthousiast, en daar gaat het om. Deze rol is haar wel op het lijf geschreven. Die oudere dame naast haar had de dag van haar leven. Erg leuke filmpjes!

Ja haha Free the Nipple!

Geweldig filmpje! Op instagram zag ik een ander deel van het gesprek met deze mevrouw, over het melken van koeien. Ook erg leuk!

Edit: dit filmpje: https://www.instagram.com/reel/C8_1SHGtL5l/?igsh=Ymx2c3VjMmxmeGI2

Last edited 13 dagen geleden by Soetkin

Heerlijke filmpjes, leuke, gevatte en spontane Maxima.

Ja, zó leuk! En die mevrouw ook, geweldig!

Haha heerlijk! Wat een geweldige dame zit er naast haar en ze reageert er ook zo leuk op.

👍😂

Oh ja, dat is ergens ook wel een beetje ongemakkelijk dan denk ik haha. Je kunt natuurlijk ook vragen: zal ik uw kopje koffie even aangeven? En dan snel je hand terug trekken ;).

Ik vind deze look wel leuk eigenlijk…..

Vanaf de ketting tot haar kruin erg leuk.
Daaronder beetje gênant en dáár weer onder, lelijk.

Tja, dat is het “gevaar” van dunne strakke shirtjes of je gaat voor een “padded” of T-shirt bh. Maar laten we er geen punt😉😂 van maken.
De combi vind ik erg mooi, dat zachte rose met wit staat geweldig. Ik vind zo’n hele wijde pantalon heel mooi staan bij Maxima. Het is gekleed en toch weer iets minder casual dan een rok.
Het nieuwe collier is mooi en past er perfect bij en……… zie ik platte schoenen met een strik erop???

Top, dank je 👍

ik vind het een mooie combinatie en de ketting voegt echt iets toe. Ik had wel een topje onder de blouse aangedaan, maar thuis viel het waarschijnlijk niet zo op…….
en nu hebben ze weer een lange vakantie. Die mogen best iets korter wat mij betreft

Mooie afsluiting! Erg leuke combi. Ik hou van die hele wijde pijpen! De ketting is super hierbij!

Mooie combinatie qua kleur maar inderdaad wat zit dat shirt strak. Jammer hoor. De broek kan er mee door maar is ook geen topper. Ze heeft een mooiere witte broek, dus waarom deze aanschaf ? Kapsel wel heel mooi.

Nou, wat een tegenvaller zo aan het eind van dit werkseizoen. De broek oogst slordig, het shirt is te strak. Je zit alles door het shirt heen….het haar is wel top! Maar de rest is niet koninklijk, wellicht leuk voor op Vinted 😉

Ze zet de puntjes op de i

😂🤣👍

🤣👍🏻

👍🏻 mee eens.
Alleen de kleuren zijn mooi.

Maak er nou geen punt van Josine😉😂🫣

😉😂🤣

🤭👍🏻

😂😂

Ik hou van de combi roze wit, de ketting is super gaaf!