Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 03 dec 32 reacties

Deze 16 outfits droeg Máxima in november 2023

Een nieuwe maand is aangebroken. Hoogste tijd om te stemmen op Máxima’s mooiste outfit van november 2023.

1. Koningspaar ontvangt briefschrijvers, 1 november
2. Viering 30 jaar Homestart, 2 november
3. Gesprek Palestina-Israël, 6 november
4. Bijeenkomst Mind US, 8 november

PPE/Mind Us/Utrecht

5. Staatsieportretten, 10 november
6. Jubileum SchuldenlabNL, 14 november
7. Presentatie jaarbericht ‘Staat van mkb 2023’, 15 november
8. Uitreiking Cultuurfondsprijs, 20 november

RVD/Corbijn/PPE

9. Symposium Leerorkest, 22 november
10. Bijeenkomst Kiesgroepprogramma, 23 november
11. Máxima zet egels uit, 24 november
12. Bijeenkomst Nederlandse leden Europees Parlement, 24 november

PPE/RVD

13. Het Begint Met Taal, 28 november
14. Opening expositie Iris van Herpen: Sculpting the Senses, 28 november
15. Bezoek expositie Viviane Sassen, 29 november
16. Bijeenkomst Nationale Coalitie Financiële Gezondheid, 30 november

BSR/PPE

Stemmen maar:

Mijn favoriete outfit van november 2023....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Ik ben heel benieuwd op welke outfit je hebt gestemd. Laat je me het weten in een reactie?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
32 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Lastig kiezen altijd! Mijn voorkeur gaat toch vaak uit naar de galajurken, terwijl ik dan de grijs-gele combi en de roze jas met patroon tekort doe.

Wat een toffe mode maand. Heel leuk dat er heel veel herdragen is waaronder een aantal van mijn favorieten: 4, 8, 10, 15 en 16. Maar de winnaar van deze maand is toch echt de sprookjesachtige jurk van Iris van Herpen. Wat een beauty!

Niet zo moeilijk, nr 14 ‘De Iris’’, vormt een twee-eenheid met de draagster, op bewegende beelden danst de jurk om haar heen. Prachtig totaal plaatje inclusief de ‘schurende‘ plateau hakken. 

Zo, wel heel veel moois deze maand. Behalve bij de nrs. 3 en 10 was het een hele mooie modemaand voor Maxima. Ook haar kapsel was steeds heek verzorgd en daar word ik persoonlijk heel blij van. Qua foto ga ik voor nr. 11 want daar staat Maxima zo lieflijk op. Maar het gaat om de outfit, dat is voor mij absoluut nr. 14

Nr 9. Draagbaar die wil ik nog wel es zien.

Puur en alleen naar het uiterlijk gekeken van de outfit plus kapsel en accessoires kom ik uit op nr. 14.
Maar dan wil ik dus niet denken aan de achtergrondinfo en situatie waarin deze jurk gedragen werd, want daar is deze poll niet op gericht.
En ja, het is een prachtig plaatje!
Toch wil ik ook nr. 2 benoemen en nr. 9, met die chique hoeden en met name nr. 9 door het zwierige, elegante van het totaalbeeld.

De japon van Iris is zonder meer een prachtig kunstwerk maar ik ben toch voor het leuke kleurige jurkje van Claes Iversen gegaan, nr 8 dus, blijft mooi maar zeer draagbaar.

Josine, mijn reactie is verdwenen, weet jij misschien de reden daarvan?

14 omdat ik die combinatie in roze zo mooi vindt en ook heel simpel.
De jurk van Iris is prachtig maar meer kunstwerk dan kleding

❣️Yes, outfit 6️⃣ is aan het stijgen😊

Hoort wat mij betreft absoluut in de top drie!

🙌🏼 Yes Nadeshda, “onze” prachtig basic rode Dolce & Gabbana #outfit6❣️staat momenteel op een terechte tweede plek als we galajaponnen #outfit5 en #outfit14 ‘wegstrepen’’; want echt, deze behorend tot een andere categorie 😉

@Josine Droogendijk & @petra, mogelijk een eindejaarsblog met alle galajaponnen van 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣? Stemmen maar 🗳️

Altijd lastig kiezen als avondkleding en dagkleding bij elkaar staan
Ik kies niet voor de avondjurk van Iris, hopelijk komt er een keer een keuzemoment van avondkleding, dat lijkt me eerlijker.
Nu kies ik voor nr.9, prachtige kleurencombinatie en zeer koninklijk.
Maar er zat veel moois in de maand november, ga zo door Maxima

Een uitzonderlijk geslaagd mode-maand voor onze Koningin! Het komt eigenlijk nooit voor dat ik er niet één misser tussen vind zitten. Nummer 1 had van mij niet gehoeven, raar met die jas binnen, maar een misser is het ook weer niet.
Normaal gesproken vind ik het niet fair om op de galajurken te stemmen voor de outfit van de maand, maar dit keer had ik geen keuze: ik móest wel op de japon van Iris van Herpen stemmen!

Mijn stem naat naar outfit 6️⃣. Ik zie een frisse goed uitziende koningin mooi basic gekleed in prachtig rood incluis prachtige tas en goed verzorgd kapsel. De mooie foto heeft zeker bijgedragen aan mijn keuze.

Gekozen voor nr 2. Alles klopt hier, jurk, tas, schoenen, hoed en kleur van de panty. Prachtig geheel. En nr 14??? Ik had het wel verwacht dat deze op nr 1 zou komen maar sorry ik vind die jurk (of moet ik zeggen japon?) vreselijk, zo over de top.

Deze maand zien we meerdere mooie combinaties, niet echt missers. Zo blijf ik het pak van 4 mooi vinden, en de jurken van 8, 6 en15 zijn voor herhaling vatbaar. De grijze cape en hoeden altijd goed.
Maar ja, dan zit er een op het lijf geschreven Iris van Herpen tussen, waarbij visagie en kapsel professioneel zijn aangepakt.

De twee rode jurkjes vind ik prachtig maar kon toch niet anders dan op Iris stemmen.

Ja, het is eigenlijk niet te doen, nummer 14 springt er natuurlijk met kop en schouders bovenuit! Een plaatje! Eigenlijk hadden ze moeten wachten met staatsieportretten maken, dan had ze de Iris jurk aan kunnen doen met bijpassende juwelen! 🥰 Ik maak nog een aparte keus uit de andere outfits hoor: 13, dit zit mooi, alleen de turban niet.

9 gestemd omwille van perfect totaalplaatje …

Mooi, mooi.
Nummer 10, ik hou van rustige kleuren, camel, nude kleuren.
Mooie tas en laarzen erbij. Klaar!

Nr 4,5,14 en 15 zijn favoriet, maar voor 14 gekozen. Maar eigenlijk allemaal toppers, alleen al voor het herdragen. Dus wat dat aangaat, een goeie maand.

Nummer 6 gestemd: sublieme, simpele jurk, die door het goede ontwerp geen drukke print of schreeuwerige kleurcombinatie nodig heeft.

Nummer 14 staat voor mij op eenzame hoogte.
Wanneer nummer 14 er niet zou zijn geweest had ik op nummer 9 gestemd.

Niet heel verrassend 14 gestemd. Zo’n mooi visitekaartje voor de Nederlandse haute couture. Maar 8 vind ik ook heel mooi en 5 natuurlijk. Er zitten dit keer, voor mij, geen missers tussen. Dat gebeurd niet vaak.

Heb voor 15 gestemd (met die prachtige mantel in Parijs, bij de fotografe);14 is natuurlijk ook schitterend. Terloops : prachtige laarzen in nr. 10 !

Oh dit vind ik een hele lastige. Ik twijfel tussen de weergaloze geweldige avondjapon van vorige week in Parijs nr 14 en nr 8 waar ik de kleurschakeringen waanzinnig mooi vind. Ben toch maar gegaan voor nummer 14 omdat we deze niet zo gauw nog eens te zien zullen krijgen en hij is werkelijk subliem 👌👌👌

Nummer 14: zo mooi, zo bijzonder, zo draagbare kunst en staat onze koningin zo prachtig🤩😍

Nummer 8 spreekt me het meest aan qua kleur en vormgeving. Met een iets beter verzorgd kapsel zou het helemaal af zijn.

Voor nr 5 gekozen en nr 15 als reserve