Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 08 nov 28 reacties

Máxima draagt haar pied-de-poule broekpak weer

Voor de start van het netwerk ‘Leading Locals’ van MIND Us trok Máxima gisteren een ‘gouwe ouwe’ aan: haar pied-de-poule broekpak van modehuis Natan.

Tijdens de bijeenkomst sprak bestuurslid van MIND Us en burgemeester van Utrecht Sharon Dijksma onder meer over de verantwoordelijkheid die gemeenten hebben om de mentale gezondheid van jongeren mee te nemen in hun beleid. Met diverse wethouders, beleidsmakers, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en jongeren nam Máxima deel aan workshops over de kracht van rolmodellen om jongeren te bereiken en het belang van jongerenparticipatie in de formulering en uitwerking van gemeentelijk beleid. Vervolgens werd er een stappenplan gepresenteerd voor het opzetten van een inloopvoorziening in de wijk waar jongeren met beginnende mentale klachten anoniem terecht kunnen. Tot slot sprak de koningin met de wethouders van de tien aanwezige gemeenten over hun aanpak om de mentale gezondheid van jongeren te versterken en de toekomstplannen van het ‘Leading Locals’ netwerk.

Mode
Voor de gelegenheid, die op Paleis Noordeinde plaatsvond, had Máxima haar pied-de-poule, double breasted broekpak van modehuis Natan tevoorschijn gehaald. De kam kon ze blijkbaar niet vinden 😉

Mind Us/Robin Utrecht
Mind Us/Robin Utrecht

De inspiratiebron:

Máxima met het broekpak in Arnhem, januari 2018:

PPE/Nieboer

Met het broekpak in Davos, januari 2018:

G20 Argentina
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
28 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Opnieuw, ik blijf het zeggen … Dat haar !!!

Mooi pak alleen veel te krap voor haar, op de foto zie je duidelijk dat de knopen op springen staan.

Jammer dat er net een foto gepubliceerd is nadat ze haar handen door haar haar gehaald had. Maar verder is dit toch een prima outfit?

Ik snap de kritiek niet helemaal over het ‘te strakke pak’ – als je goed kijkt op de vorige foto’s is het ook erg aangesloten bij de taille en een redelijk wijd-uitstaande onderkant van het jasje. Ik vind het in ieder geval een superleuk pak.

Wat ik ook leuk vind aan Máxima is hoe ze hetzelfde pak ‘dressed-up’ en ‘dressed-down’ kan dragen. Nu inderdaad meer ‘dressed-doen’, geheel passend bij de gelegenheid.

Ik vind het ook een superleuk pak maar vermoed nu ineens dat de hoed de aandacht sterk afleidde van de taille… 🫤

Pak is leuk, maar de pasvorm van het jasje kan beter. En de coupe is wel erg nonchalant.

Leuk pak, inderdaad krapjes en ik denk niet dat het is gekrompen, want de mouwen zijn nog even lang. Ze kan wel de knopen een stukje laten verzetten en anders toch maar doorgeven en iemand anders. Ik hou wijde lange broekspijpen, lekker nonchalant. Op een van de foto’s zie ik de leuke insecten broches, jammer dat ze die nooit meer draagt.

Naar mijn mening is dit pak wel een ” ouwe, maar geen gouwe!”
Het maakt Maxima onnodig breed, toont een te strak zittende blazer en wat een ongelukkig iets: een koningin zonder zichtbare voeten.
Als ik naar het kapsel kijk vraag ik mij af of Maxima bij het zien van de foto denkt: ” balen, wat zit m’n haar rommelig op dat moment….” of juist: ” hé, wat leuk genomen, lekker nonchalant!” 😉

Ja, dit vind ik dan weer veel leuker staan!

Goed pak! Lekker vlot.
De week van de kleine ruitjes?

Wat een mooi pak! Die omslagen aan de broek hartstikke leuk! En dat haar helemaal leuk niet zo tutterig. Alles past bij de gelegenheid. Goed gedaan

Mooie kleur, mooie stevige stof. Het pak staat haar goed. Het haar leidt helaas af van de kleding: dat is het eerste wat opvalt.

Wat een super leuk pak is dit toch. Mag ze van mij veel vaker dragen!

Vanuit de verte dacht ik heel even dat ze weer zo’n malle haarband met bloemenfrutsels op haar hoofd had gezet. Dat was niet zo, dus dat is een opluchting. (Laat ik het daar maar bij houden.)
Het broekpak oogt inderdaad vrij krap. Aangezien Maxima volgens de meningen hier de laatste tijd juist is afgevallen, zal dan het pak gekrompen zijn?

Lijkt me sterk dat het gekrompen is, Máxima haar kleding zal absoluut met uiterste zorg gereinigd worden

P.s.

Als je nu eens bedenkt HOE vaak er in de loop der tijd hier is gezegd,
“Ohw wat zit dat strak, dat moet gekrompen zijn”
dan zou de koningin van Nederland inmiddels bijna geen kleding meer over hebben die niet gekrompen is, zou de koningin van Nederland mensen in dienst hebben die jaar in jaar uit niet weten hoe kleding te wassen en/of te stomen.
Bij mij is er nog nóóit iets gekrompen in de was, ik zou dat beter doen dan mensen die daarvoor in dienst zijn van het koningshuis?
Lijkt me niet 😉

Bij mij krimpt er ook zelden iets in de was, Ina.h. Maar u was de eerste die hieronder riep ‘dit zit veel te strak’. Ze heeft het eerder gedragen en toen zat het echt niet te strak. Dus of HM is aangekomen, of het pak is gekrompen. U mag het zeggen.

Er staan ook foto’s bij van 2018 en daar zat het ook te strak, ik bedoelde dus, toen én nu te strak.
Het lijkt er dus op dat ze sinds 2018 niet aangekomen is en niet afgevallen 😄

Ik denk ook dat het pak gekrompen is, de stof lijkt ook wat minder stevig, waardoor het “schootje” van het jasje niet meer zo mooi valt.
Wachten op betere foto’s.

Ik denk dat onze koningin dacht: “gauw even met mijn vingers door mijn haar voor de foto anders krijg ik weer commentaar op MKM”. Helaas majesteit, dat heeft slechter uitgepakt, maar dat geeft niet hoor; u bent aan het werk en wel wat anders aan u hoofd dan dat onwillige haar dat een eigen leven lijdt 😉
Pak is leuk, maar deze foto die er nu staat is te onduidelijk om het goed te beoordelen. Ik zou dit jasje voortaan met een rok dragen. Komt de belijning ten goede.

Een misser. Het model van het broekpak is echt niet meer van deze tijd en het slordige haar maakt het allemaal nog erger. Zoals meer commentatoren hier begrijp ik er echt niets van.

Het kapsel zal de “toegankelijkheid” bevorderen zeker zoals dat heden ten dage benoemd wordt !!!
Voor mij : onbegrijpelijk deze slordigheid ,

Hoe kan je nou als koningin van ruim 17 miljoen Nederlanders met zo’n verwaaid kapsel op de foto gaan. Ik snap het echt niet. Haalt de hele look naar beneden

Ik vind het allemaal zo makkelijk, snel een broekpak uit de kast, ben je in één keer klaar, en geen gedoe, ook niet met kapsel.
Deze blazer kan je ook leuk combineren, zoals met de rok op de foto.
Kleine moeite met een groot effect.
Doe eens wat meer met alles wat er hangt.

Het is een mooi pak voor deze tijd van het jaar. Alleen zie je zo’n model blazer nu niet meer en hij zit ook te strak in de taille. En de pijpen zijn iets te lang. Ik denk dat ze een kam moet neerlggen bij de ontbijtspullen, kan ze het niet meer vergeten! 😊

Het kan best een mooi pak zijn, maar het colbert zit te strak, de mouwen ogen te kort en de omslag bij de broekspijpen is ook niet mooi.
En ze heeft vanmorgen denk ik door de wind gelopen voordat ze op de foto ging.
Kon de fotograaf haar er niet even op wijzen dat het haar zo verwaaid zat.
En ik vind het bij wijde broeken altijd raar dat je bijna geen voeten/schoenen ziet als je rechtop staat. Maar dat is meer een persoonlijk dingetje. Te kort is ook niet mooi.

oeps, ik denk eigenlijk dat dat als zeer ongepast zou worden gezien als de fotograaf tegen haar zou zeggen dat haar haar niet goed zou zitten. Dat is niet iets waar een onderdaan wat over te zeggen heeft 😂
De enige die dat mag doen is degene die met haar mee is om haar sjaal en bloemen te dragen en weet ik veel wat enzo.
En misschien vind Máxima haar haar niet fout zitten.
(het was trouwens gisteren)

Best een mooi pak, zou ik best willen hebben, alleen wel een maatje groter dan zoals Máxima het draagt die er uitknalt 😄 dat staat armoedig, net alsof ze aangekomen is maar geen geld heeft nieuwe kleren te kopen.
Oja, en die omslagen van de broek vind ik lelijk, die zou ik er afhalen

Trouwens de koningin staat niet in het midden maar dat is de dame links, dat kan je zien aan haar prachtig verzorgde haar 😉