Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 24 nov 29 reacties

Yes! Máxima draagt een van mijn favoriete outfits

Een gele top boven een donkergrijze basis: sinds het debuut in 2015 heb ik al een zwak gehad voor de outfit die Máxima vandaag draagt.

De koning en koningin ontvingen vanmorgen de Nederlandse leden van het Europees Parlement op Paleis Huis ten Bosch. Tijdens het bezoek werd onder meer gesproken over klimaatverandering en de haalbaarheid van een klimaatneutraal Europa, uitbreiding van de Europese Unie, Europese Verkiezingen, de mogelijkheden voor de Europese Unie om samen te werken op gezondheidsgebied en de digitale transitie. 

PPE/Schoemaker

Mode
De koningin draagt vandaag een grijze kokerrok en okergele top van modehuis Natan. De set kwam voor het eerst in beeld in november 2015.

PPE/Schoemaker
PPE/Schoemaker

Máxima met de set in november 2015:

© PPE/Nieboer

Bij een werkconferentie van pabo’s over muziekonderwijs, december 2016:

Als je het mij vraagt, is dit een van Máxima’s betere outfits uit haar goedgevulde kledingkast. De top eindigt op flatteuze hoogte, de kleurencombinatie is krachtig en fris. Voor herhaling vatbaar!

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
29 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Heel mooie combi dit.
Rustig, maar met toch wat pit door de kleur van de top.
Ik vind vooral ook de halslijn erg mooi en goed staan bij Maxima.
Normaal houd ik wel van een lekkere grote ketting bij Maxima, maar hier vind ik de subtiliteit van het ontwerp zo goed, dat het rustige, maar sterke beeld verstoord zou worden met een halssieraad.
De look met omslagdoek is geweldig omdat dat dan eenvoud blijft behouden van dit ontwerp.

Met je eens Josine, ik houd er van.

Heel mooi en stijlvol. En wat leuk dat knotje.

Mooie top !! Verzorgd totaalplaatje !!

Mooie queen, verzorgde outfit en kapsel.

Leuk outfit, lekker pittig kleurtje, staat haar goed!

Netjes, representatief. Opzich niet echt wat op aan te merken en toch vind ik het juist niet zo flatteren.

Wat een leuke set is dit. Het okergeel houdt het spannend. De grijze kokerrok prima. Leuk kapsel en sieraden.

Mooimooimooi!

Mooie en representatieve outfit, gered door de kleurige top!! En vooral haar kapsel is top!!

Eenvoudige maar oh zo stijlvolle combi, met chique accessoires en een keurig kapsel!
Ik vind dat Maxima hier een krachtige uitstraling heeft.

Eenvoudige, maar prachtige combi.

Leuke foto saampjes met Mary, het is net of ze gearmd staan. Goed dat ze zich weer even bij laten praten over het klimaat en aanverwante zaken, ik denk dat ze dat heel fijn vinden. De outfit van Maxima is ok, gelukkig een kleurtje, maar ik vind de bovenkant het met opgestoken haar erg kaal en krijg steeds de neiging om de boothals even omhoog te trekken🥴. Op de website van Nouveau staat grappig commentaar over haar clutch (‘royal troost lapje’), kijk zelf maar even.

Leuke zonnige outfit. Haalt het saaie grijs helemaal op. Maar de versie met de oranje bovenkant vind ik nog leuker!

Ik word heel blij van haar kapsels deze week, netjes verzorgd!!

Hartstikke leuk, staat haar goed, sportieve haardracht ook. Ik zeg: meer van dit, het is de eenvoud die het ‘m doet!

Helemaal mee eens!

Als ze toch geel met grijs wil dragen, had ik liever deze jurk gezien: https://www.modekoninginmaxima.nl/dit-of-dat-maximas-goud-grijze-jurk/ ik mis nl nu de Maxima touch, vind de outfit van vandaag errug saai.

De link die jij deelt Linda = Wow! 🤩 en feestelijk, zeker met de grootse verenhoed, een m.i. iconisch modemoment van Máxima. Vandaag is een andere context, ik ben en blijf content.

Uitstekende zakelijke outfit in frisse kleuren die haar prima staan.
Goed dat zij zich uitgebreid laten informeren over wat er in het Europese parlement speelt en daarover vragen stellen. Zoals ze zich over alle denkbare onderwerpen laten bijpraten, vragen stellen, belangstelling tonen etc. Ik heb ooit zelf de koning kort mogen vertellen over een programma dat ik leidde (dat was overigens een complete verrassing, echt even schrikken, ik had een hoge directeur verwacht!). Hij stelt (door zijn medewerkers goed voorbereide) vragen en luistert met zichtbare interesse naar de praktijk van het werk. Je gaat bemoedigd en gewaardeerd de deur weer uit!

Wat leuk dat je deze persoonlijke anekdote deelt Myria, dank je wel! Zal een zeer bijzondere ervaring voor je geweest zijn, mooi.

Mooie kleur top. Maar ik vind het nogal saai eigenlijk. Gebeurt weinig.

Jaaa, ik vind dit ook er mooi. Hoop de top voor de verandering ook eens te zien op een hele wijde donkergrijze broek, of deze combinatie met een mooi zijden sjaaltje om de hals geknoopt.

Mooi verzorgd plaatje.. vergis ik me of lijkt onze koningin wat afgevallen.. ze was natuurlijk al prachtig slank, maar heb de indruk dat haar gezicht en sleutelbeenderen wat meer bot tonen dan anders..

Heel elegant en vlot; perfect! Ik snap alleen niet dat het koningspaar de Nederlandse leden van het Europees Parlement ontvangt en met hen spreken over klimaatzaken (goeie zaak!), want zij horen toch officieel ‘neutraal’ te blijven? Belangstelling en interesse is iets anders dan actief meepraten lijkt me toch?

Heel mooie set! En ik vind die mevrouw naast haar, in de rode overhemdjurk en met de leuke schoenen, er ook prachtig uit zien.

Ik vind de top prachtig, model, kleur, halslijn, heel flatteus. Kapsel zit top en mooie oorbellen en ook mooi met grijs.

Niets meer aan toe te voegen, helemaal mee eens 🩶💛