Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 25 dec 16 reacties

Stem hier op Máxima’s mooiste outfit van december 2023

Het is de hoogste tijd om te stemmen op Máxima’s mooiste outfit van december, zodat we overmorgen kunnen stemmen op de winnende outfit van het jaar. Stem je mee?

1. Máxima bij uitreiking erekruis, 4 december
2. Bezoek flagshipschool voor ‘Méér Kunst en Cultuur in School en Omgeving’, 6 december
3. Symposium vierde lustrum Prins Claus Leerstoel, 6 december
4. Diner met vertegenwoordigers van in Nederland gevestigde internationale organisaties, 6 december

PPE/Van der Meyde/Van Emst/Nieboer

5. Staatsbezoek Zuid-Korea, 12 december
6. Staatsbanket Zuid-Korea, 12 december
7. Contraprestatie Zuid-Korea, 13 december

PPE/Nieboer

8. Kerst Muziekgala, 14 december
9. Werkbezoeken ihkv circulaire bouw, 19 december
10. Winterfotosessie, 22 december

PPE/Nieboer

Voor wie het wil weten: de nummers 8 en 9 zijn nieuw, de rest van de outfits dook -soms in een andere combinatie- al weleens eerder op.

Stemmen maar!

De winnende outfit van december 2023.....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
16 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Nummer 5, 8 en 10 vind ik erg mooi, ik had gekozen voor 5: een elegante look voor een koude dag.

Absoluut nr. 8, maar ik vind nrs. 1, 4, 5 en 10 ook geweldig. Wat een mooie modemaand! En gelukkig bijna geen “bad hairdays”

Voor mij absoluut 8; prachtige kleur en materialen. Maxima straalt hierin. Op de voet gevolgd door nr. 4, nog steeds een favoriet, zeker nu met een rood jumpsuit gecombineerd.
Nr.5 mantel, hoed e.d. ziet er top uit; maar welke jurk zit eronder?! Zo jammer dat we dat niet te zien kregen, maar het plaatje is mooi, al is de jas iets te groot nu.
Nr.9: tja, wijd op wijd is verraderlijk. Ook al is er een taille te zien, dan wordt dat beeld onderbroken door de te grote sjaal. De broek is te kreukelig om mooi te zijn, model vind ik wel mooi en staat Maxima ook goed, maar dan samen met deze blouse? Nee niet echt. Blouse zou gedragen moeten worden met een schoudervulling, nu lijkt het (mede door de te lange, “moe” naar beneden hangende mouwen) of Maxima letterlijk haar schouders laat hangen. Geen mooi silhouet daardoor. Tas en schoenen vragen om een andere kleur in combi met deze broek.
Het pakje van 3 en de japon van 6 zijn nog steeds mooi.
De grijze combi van 10 zit wat scheef, maar heeft een prachtige, rustige doch chique uitstraling.
De jurk onder de scheef, in de haast aangetrokken capemantel (te laat thuis vertrokken majesteit😉) van 7 vind ik een prachtige aanwinst, maar op deze foto helaas nauwelijks te zien.

Nr 6 vind ik op zich niet echt mooi, maar ook niet lelijk, en is de meest verzorgde outfit van allemaal. Ik zie verder vooral best mooie kleding, maar slordig afgewerkt. is het teveel moeite je haar even netjes te kammen, of een sjaal goed om te knopen, enz. Het lijk tof ze er steeds minder moeite voor doet hier in Nederland. ook netjes uit te zien.

1 vind ik matig: coltruien staan Máxima door haar bouw niet zo mooi, vind ik. 2 vind ik niet mooi: een wijde broek die op de foto taps toeloopt met een vormloze top, onverzorgd haar. 3 was 20 jaar geleden aardig. Maar dan zou ik uit het archief wel leukere outfits kunnen halen dan deze. 4 vind ik prachtig. 5 zeer verzorgd, klassiek, maar niet echt Máxima. Een beetje heel erg keurig. 6: sorry Máxima en Mathilde: ik vind deze jurk echt niks aan. Dat colletje, dat fluweel, het is een wat tuttig totaalplaatje, en heel erg druk. 7 is een puinhoop. Die cape zit ergens helemaal verkeerd vastgeknoopt met een stuk stof ertussen. En wat er nou precies onder zit, weet ik ook niet. De combinatie van stoffen klopt naar mijn idee ook helemaal niet. 8 is een prachtige klassieke prinsessenoutfit. 9 vind ik op alle fronten een puinhoop (de broek ziet eruit alsof hij al een week is gedragen, toen onder het bed vandaan is gevist en toch nog wel een dagje aan kon, de sjaal zit scheef, de broekspijpen zijn iets te lang, de schoenen vind ik zeer oncharmant. Maar ergens vind ik het ook wel weer een mooi silhouet. Bij wijde broeken lukt dat niet altijd bij Máxima, maar ze heeft hier gewoon echt een taille. Als die broek nou eens mooi wordt opgeperst en die sjaal verdwijnt of goed zit, zou het heel leuk kunnen zijn. En 10 is keurig en saai.
Mijn stem ging naar 4.

9️⃣ Mijn stem gaat toch echt naar nummer 9, ik ervaar een nieuw leuk silhouet inclusief taille; een lekkere comfy city look zeker geschikt voor werk of museum bezoek 😊

Heur schoeisel dat weet ik zo net nog niet maar verder heerlijk zo met de nonchy no nonsens omgeknoopte sjaal, ik houd hiervan👍🏼
Ook creolen kunnen altijd mijn goedkeuring wegdragen en de tas is werkelijk qua outfit de kers op de 🍰

Make-up en haar heerlijk naturel en basic, ik ervaar Máxima op deze foto als een echt mooie vrouw. 🙌🏼

Maaarrrr, “volgens Zita is de broek ( misschien 😉) na een week gedragen te zijn ergens onder een bed vandaan gevist 🎣en vervolgens aangetrokken” 🤣 … geweldig 😁

De hele bijdrage van Zita is overigens het lezen waard medelezers 😄 en ze slaat de spijker veelal op z’n kop 🔨

😄😄👍

Lastige keuze deze maand. De Taminiau jurk (4) en de Costarellos jurk (6) vind ik super, maar al eens gedragen dus het wordt 8. Ook outfit 7, vooral de jurk, vind ik erg mooi.

Nr 4 en 5 springen er voor mij uit. Sommige outfits kunnen niet meer, zijn echt gedateerd. Ook de aankleding van sommige combinaties zijn zo slordig dat ze daardoor niet mijn voorkeur hebben.

5 had ook mijn voorkeur en slordig is voor een paar het juiste woord.

Mijn stem is naar nr. 8 gegaan.
Zo’n prachtige combi, en met de accessoires en het keurige kapsel gewoon een heel charmant totaalplaatje.
Toch wil ik nr. 5 ook niet onvermeld laten, want in deze donkerblauwe outfit vind ik Maxima een heel chique en elegante verschijning!
Daarom heb ik echt even getwijfeld welke van de twee ik zou kiezen!

Vind 5, 7 en 8 heel mooi. De gelegenheden waren zo verschillend en daarmee ook de stijl van de kleding. 8 is beeldig en betoverend gewoon, maar juist daardoor voor de hand liggend om voor te kiezen. 5 heeft echt dat beetje extra wat deze outfit passend maakt voor een koningin. Overigens vind ik het iedere keer weer verbazend hoeveel stijlen en kleuren Maxima kan dragen.

Op 8 gestemd, zeer mooi vooral met die schitterende ketting. Nr 5 ook een bravo in combi jas en hoedje. En 4 is een perfect plaatje. Maar 8 is nieuw.

Voorbij nummer 8; niet alleen omdat het iets nieuws is, maar ik vind dit echt heel mooi!

8 dan maar want ik wil niet op een jas stemmen.

Ik heb op 1 en 5 gestemd,1 vind ik Maxima heel sympathiek en bij plaatje 5 vind ik een hele lieve lach en dat vind ik even leuker dan de kleding. Want die is altijd mooi en verzorgd.