Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 14 dec 62 reacties

Wauw! Máxima draagt beeldschone outfit tijdens kerstconcert

Voor de opnames van het Kerst Muziekgala heeft Máxima een prachtige outfit uit de kast gehaald.

De koningin verscheen zojuist op de rode loper in een avondrok van blauwgrijze zijde en een blouse met losjes geknoopte sjaalsluiting. Label: NATAN.

Patrick van Katwijk
Patrick van Katwijk

De clutch is van Bottega Veneta.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
62 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Normaal gesproken zou ik de stof te zwaar, te stijf vinden. Maar Maxima kan het hebben. Voor dit model en stof moet je lang zijn, en dat is ze. De bewegende beelden zijn zo mooi. En de kleur is zó mooi. Een prachtige verschijning.

Oh, ik vind het prachtig en ook helemaal leuk voor de kinderen, om een echt mooie koningin te zien, feestelijk en eer gedaan aan wat veel kinderen ook mooi vinden voor de gelegenheid denk ik. Zo’n sprookjesjurk hoort bij kerst, bij koningin, bij gala en bij muziek. Geen hoed of andersoortig hoofddeksel is ook heel goed gekozen! De ketting met blauwe steentjes: daar ben ik helemaal wég van. Fijntjes en toch goed aanwezig.

Mooi geschreven Marie, een sprookjeskoningin hoort bij deze kerstuitzending voor en door kinderen, zo zien ze het graag 💫

Helemaal mee eens! Een sprookjes-outfit!

Prachtig totaal plaatje maar toch wel wat stijfjes. Zeker met al die kinderen erbij zou ik wat vlotters aangedaan hebben maar ja ik ben geen Maxima 😉
En of er aan Maxima gesleuteld is? Ik denk het niet want als je goed inzoomt zie ik toch wat rimpels en plooitjes. En dat mag hé maakt haar alleen maar mooier en unieker op!

Ik denk juist dat de kinderen hier heel gelukkig mee zijn, de koningin komt !!! en dan zie je ook een echte koningin zoals je dat verwacht, dit is toch fantastisch?

Volkomen mee eens, Elisah!

Maar die kinderen staan er toch ook in hun paasbeste outfit. Ik vind het juist heel passend, geen avondjurk met toeters en bellen maar wel heel feestelijk.

Uitzending aanstaande dinsdag 19 Dec NPO1

Ik vind het (wat ik noem) ‘losjes geknoopte stropdas’-effect wel origineel !

Mooi setje dit! En die schoenen ook. Is een kleur dit we zelden bij Maxima zien.

En verder zie ik gewoon een stralende vrouw.

Sprookjesachtig mooi… alsof Disney’s Elsa tot leven is gekomen.. ik vind Maxima in alle opzichten prachtig vandaag!

Een prachtige uitstraling in deze outfit!
Keurig verzorgd kapsel, mooie, zachte make-up op het gezicht aangebracht, stralende lach, leuke bijpassende ketting, goed gekozen accessoires, chique kleur ijsblauw……een heel elegant plaatje.
Klein minpuntje: de rode nagellak vind ik niet passend in het zachte kleurenpalet van deze dag!

Een keurig verzorgd plaatje, maar voor mij geen wow-effect. Ik vind het geheel nogal tuttig. Bij een vorig Kerst event met de kinderen had ze een soortgelijke felrode rok aan, die vond ik überhaupt leuker voor deze tijd van het jaar en iets met glimmers is ook altijd goed. De kinderen vinden het vast allemaal prima en haar enthousiasme is altijd weer leuk om te zien. Toch mis ik de zo ‘olijke kleurrijke beetje flamboyante Maxima’ al een tijdje, misschien hervindt ze zichzelf weer in het nieuwe jaar …….tja, en anders is dit blijkbaar haar nieuwe expressie….

Last edited 6 maanden geleden by Catherine

Haar nieuwe expressie? Bedoel je de veranderende mimiek misschien? Dat herken ik en – nu vul ik mijn eigen observaties incl aannames in – kan me er van alles bij voorstellen ⚒️💉

Eigenlijk bedoel ik haar hele uitstraling, inderdaad van mimiek tot en met de kledingkeuze. Of ze bij ‘dr prik prik’ is geweest weet ik niet, er zal best wel wat ‘gesleuteld’ zijn, de portemonnaie is dik en de verleiding is groot, ik weet het niet en vind lastig om daar over te speculeren.

Zij zou mi echt moeten stoppen met het geknutsel. Zij is mooi van zichzelf, koester dat toch!

Helemaal mee eens !!

❣️

Ja, dit is gewoon heel erg mooi van top tot teen!!

Van top tot teen een prachtig geheel. Wat staat deze kleur Máxima goed.

Prachtig!

Was erg leuk om de Koningin vanmiddag te zien stralen. En erg blij met de foto’s die ik kon maken.

Wat leuk dat je er bij was en foto’s gemaakt hebt!
Máxima ziet er stralend uit, het is voor mij overduidelijk dat ze geniet van de muziek en de kinderen.

Ik vind alles van schoenen, clutch, vooral de kleuren blauw-ijs blauw, sieraden en model blouse erg mooi behalve het model van de rok. De glimmende stof en kleur zijn mooi maar de stof is niet geschikt voor dit model voor de rok. Te stijf en te massaal aanwezig, mede door de twee enorme grote stolp plooien. Ook vind ik hem in de taille wat vreemd veel te hoog zitten en persoonlijk houd ik helemaal niet van een oneven rok lengte. Maakt het rommelig.

Eens!

Gewoon mooi.

Een hoge split vind ik niet koninklijk, maar dit is absolute topklasse. Schattig tasje en mooi die schoenen erbij.

Zeer verzorgd totaalplaatje. Kleur staat haar goed. Set doet denken aan een soortgelijke eerder gefragen champagnekleurige outfit met strik weliswaar.

Een goede aankoop. Dit ijsblauw staat haar zeer goed en met de set kan ze goed combineren: blouse op een kokerrok of mooie pantalon of de rok met een strakker truitje. En wat een stralende verschijning, mooi om te zien.

Sorry, maar ik deel de mening van de enthousiastelingen niet. Vind de kleur wat flets. De blouse zit rommelig en de stof van de rok vind ik gewoon te stijf. Helaas

Mooi en verzorgd.
Echt prachtig!

Schitterend. Glanzend lichtblauw doet haar goed. Zo leuk voor de kindjes dat ze er als queen uitziet.
Schitterend collier, nieuw?
En nog steeds t touwtje…van Ariaan denk ik m.
Ik wens haar al haar dochters dicht om haar heen met kerst en haar moeder.

Hard gewerkt met overvolle programma’s met glans&glitter maar ook schrijnende hedendaagse problematiek. Goed gedaan!

Het collier werd voor het eerst op 30 november 2013 in Den Haag gedragen. Als mijn telling klopt, draagt Máxima het collier nu voor de 6de keer.

Dank je!

Mooi, en verzorgd. Dikke 10 wat mij betreft.

WauW wat ziet ze er mooi uit! Het is de week van blauw en grijs blijkbaar. Leuk die asymmetrische lengte van de rok en wat zit haar haar mooi! Heeft ze dit colleier wel eens eerder gedragen?

Oh ja mooi is deze. Draagt ze deze ook als tiara?

Wowww, dit is echt een mooie set, heel chique, en koninklijk.
Kleur hou ik van , kapsel mooi, leuk met zelfde tasje en schoenen.
En om toch nog iets te zeuren, roklengte lijkt ongelijk, achterpand langer?
En misschien iets minder wijd uitstaand nog mooier geweest?
Maar ik word hier weer blij van .

Zeker ook wauw wat mij betreft. Wat een mooie kleur en wat staat het haar goed. Persoonlijk had ik het met parels nog mooier gevonden, maar deze sieraden staan ook fantastisch. En wat leuk dat de burgemeester zijn stropdas heeft aangepast 😉 Complimenten voor Maxima, ze sluit het jaar goed af. Al heel veel moois gezien de laatste weken en ook geweldige kapsels.

Ik dacht ook direct aan parels, maar ik ben erg van de parels, dus wilde dat niet ( weer )zeggen.
En dit is ook een prachtig sieraad .

Echt een super elegante koningin! Stralende foto’s elders met de kinderen van het muziekgala. Leuk!

Inderdaad, geweldig!

ja inderdaad hele mooie foto’s

Beeldschoon lijkt me wat overdreven. De kleur van de rok is mooi, maar hij is te kort voor het model. Bij de taille zit de blouse niet goed ingestopt, valt niet mooi bij de buste. Ik had gekozen voor een truitje met een aansluitend model. Dan komt ook de rok (die de showstopper had moeten zijn) mooier uit.
Ze ziet er wel stralend uit en heeft er zin in. En de sieraden zijn leuk.

Grotendeels mee eens Juffrouw Annie, idd ‘beeldschoon’? 🤔

Ik ben zeer enthousiast over de mooie kleur 🩵 welke Máxima geweldig staat en de blouse is prachtig, De rok daarentegen oh nee, veel te massief, standbeeld-achtig 🗽weg mooie vloeiende lijnen vanuit de blouse.

Verder eens met Elisah en Anniek, parels! Wat mij betreft de grijze 👌🏼

PK020 wellicht heeft u gelijk en ligt het aan de rok. Ik vind de tailleband van de rok ook niet mooi gemaakt en niet mooi zitten. In elk geval klopt er iets niet aan de belijning (rok zit ook erg hoog) en concurreren blouse en rok voor mijn gevoel met elkaar. De kleur is inderdaad prachtig.

Ik geniet van uw commentaar, tussen de juichende teksten toch even nog een paarpunten van kritiek.

Schitterend!

Wow wat een mooie kleur, ziet er stralend uit.

Wow, ze is goed op dreef de laatste weken, het ene is nog mooier dan t andere! Bij deze wens ik ook alle MKM leden, Josine en Petra fijne Kerstdagen en een goed, gezond Nieuwjaar!

Dank je wel voor je wensen P J Hoogeveen.
Hele fijne Kerstdagen en een gelukkig 2024 wens ik ook voor jou🎄🎇

In één woord schitterend. Alles klopt zelfs de schoenen in dezelfde kleur.

Heel erg mooi, het hele plaatje is af wat mij betreft!

Heel mooie nieuwe outfit in ijsblauw. Kleur staat Maxima geweldig. Ketting, schoenen, tasje; alles klopt. Haar zit mooi en een stralende koningin.
Wat willen we nog meer op zo’n donkere dag voor kerst 👏
Er staat nu een nieuwe foto bij (Maxima op het podium). Wat mij daarbij opvalt is de hoog-laag rok met hoge taille (op het moment zijn hoge rokken/pantalons weer helemaal in de mode) en daarbij zou je als snel een te kort bovenlijf kunnen krijgen. Daarom is deze blouse ook zo goed erbij; door de lange sjaal (niet gestrikt) wordt je oog “gefopt” en wordt een te kort bovenlijf vermeden. Heel mooi gedaan🤩

Last edited 6 maanden geleden by Roos

Heel gaaf zeg (enige mini-minpuntje: rok zit vrij hoog, lijkt het waardoor de verhouding rok/blouse wat uit balans is of zo). Kapsel ook prachtig.

gewoon chic!

Prachtig!

♥️