Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 05 sep 0 reacties

Koningin Máxima bij benefietgaladiner Prinses Máxima Centrum

Hare Majesteit Koningin Máxima is dinsdag 5 september aanwezig bij het benefietgaladiner van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in het Concertgebouw in Amsterdam.

Tijdens het diner treden diverse Nederlandse artiesten op, zoals het pianoduo Arthur en Lucas Jussen en Ali B. De opbrengsten van het benefietgaladiner gaan naar twee projecten van het Prinses Máxima Centrum, zogenoemde ouder-kindkamers en een intra-operatieve MRI. De ouder-kindkamers zijn bedoeld om ouders dag en nacht bij hun zieke kind te laten zijn. Met de intra-operatieve MRI kunnen kinderen met een hersentumor heel nauwkeurig geopereerd worden, waardoor zij een betere kwaliteit van leven hebben na de behandeling.

Kanker is de meest voorkomende doodsoorzaak door ziekte op kinderleeftijd. Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie heeft als missie om ieder kind met kanker te genezen met een optimale kwaliteit van leven. In dit centrum worden zorg en onderzoek van kinderoncologie in Nederland geconcentreerd. De organisatie betrekt in mei 2018 haar nieuwe gebouw in Utrecht.

Outfit: De koningin draagt een nieuwe japon met trompetmouwen en een bloemdessin van Luisa Beccaria. (Informatie met dank aan @HeavenLM) Beccaria is een Italiaanse ontwerpster die uitblinkt in het ontwerper van romantische jurken. En niet zomaar romantisch, maar een overtreffende trap ervan. Zo is Máxima's jurk geinspireerd op nimfen en waterlelies. Bij de jurk draagt ze het collier en de oorbellen die we in 2013 voor het eerst zagen. de herkomst van de set is niet bekend, maar sinds 2013 draagt de koningin de juwelen met regelmaat. 

De jurk is voor de koningin wat kuiser gemaakt. Ook is een ceintuur toegevoegd. Het prijskaartje liegt er niet om: €5.070,-.

Door de lichte stoffen, scheen de jurk van Luisa Beccaria wel een beetje door. Met name aan de achterkant viel dit op. 

Clutch van Vernon Bruce Hoeksema:

Afbeeldingsresultaat voor vbh site:modekoninginmaxima.nl

In eerste instantie dacht ik dat Máxima haar donkerblauwe peeptoes van Guglielmo Rotta droeg, maar niets minder is waar. Hare Majesteit draagt bekende sandaletten van Miu Miu! 

 

Rechts in beeld: Jolanda, Máxima's kamenier/kleedster. Zij helpt de koningin bij het aankleden en optutten. Wat een droombaan! 

Prinses Margarita was er ook met haar man. De prinses droeg een jurk van Addy van den Krommenacker. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments