Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 13 dec 28 reacties

Máxima draagt jurk met hoge split tijdens contraprestatie

Eerst droeg ze hem privé, tijdens een adellijke bruiloft in Spanje, maar nu ook in het openbaar: de grijze jurk van Costarello. Ja, die met een mooie, hoge split.

Vanavond is de koningin aanwezig bij een klassieke Koreaanse muziek- en dansvoorstelling in AFAS Live, Amsterdam. De avond wordt haar en de koning aangeboden door president Yoon en zijn vrouw. Na een ontmoeting met de artiesten neemt het koningspaar vervolgens afscheid van het Zuid-Koreaanse gezelschap.

Mode
Jurk met hoge split, asymmetrische plooien vanuit de taille en een bescheiden cut out bij de halslijn. Label: Costarellos

Patrick van Katwijk

Máxima met de jurk in Spanje, oktober 2014.

© PPE/LaGencia
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
28 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik vind deze jurk echt bijzonder op Maxima: de kleur, hoe de stof valt, speels en elegant tegelijk, sexy zonder vulgair te zijn. Echt wauw!! Alleen vraag ik me af: is dit ongepast in Zuid-Korea voor zo’n event? Het is een oprechte vraag, misschien kan iemand met meer kennis van de Koreaanse cultuur er iets over zeggen.

Nu het totaal beeld beschikbaar is vind ik deze overigens goed zittende jurk eerder geschikt voor een fuif dan voor een zuid koreaans cultureel evenement .
Voor mij is deze jurk te wulps, te sexy ….

Zeer mee eens.

Het blijft voor mij niet passend zo’n hoge split. Laat ik het maar houden op niet chique en zeker niet koninklijk.

Het blijft lastig te zien, maar het oogt zwierig en feestelijk.Schattige schoentjes trouwens….

Ik vind het model van de jurk mooi voor deze gelegenheid, avondje uit, het haar ook, heel goed gedaan! De cape andersom had nog mooier gestaan.

Dank voor de foto waar de jurk nu in zn geheel is te zien en een Koreaans gezelschap erachter. Een mooie outfit, geen split te zien als ze zo staat dus ik mis de ophef 😀
Mooie glanzende stof, kleur zal moeilijk te vangen zijn met flitslicht.
De first-lady nog in traditionele kleding?

Op Blauw Bloed staat foto waarop Maxima zit. Jurk ziet er fantastisch uit, lijkt een zweempje groen in het grijs te zitten, maar dat kan komen door kunstlicht, instellingen enz. Als het wel de juiste kleur is, is de jurk nog mooier.
De stof valt prachtig, heel “fluïde” om onze koningin heen. Die stof is op geen enkele manier vergevingsgezind, dus alle lof dat onze queen dit kan dragen. Chapeau majesteit 👏

Jurk is prachtig. De er over heen gegooide cape maakt het rommelig en donker van kleur terwijl de jurk wat zomers is.
Ik weet t niet..

Wat een merkwaardig contrast vormt deze outfit van Maxima met de kleding die ze gisteren droeg tijdens hetzelfde staatsbezoek.
Als ik haar zo zie staan met die scheefhangende cape en een strook jurk met roezel eronderuit lijkt het net alsof ze de tijd vergeten was en holderdebolder even iets aangeschoten heeft, tas van de tafel meegegrist en door voor een sprintje naar de auto…..
Jammer!

Dank voor uw beschrijving, niets aan toe te voegen; ik kijk op van foto’s die ik elders zie, vooralsnog geen positieve indruk.

Op Instagram van het Koninklijk huis lijkt het erop dat er weinig aanpassingen zijn gedaan aan de split. Daar is de koningin te zien zonder omslagdoek.

Is het mogelijk een link te delen? 🔗

https://instagram.com/stories/koninklijkhuis/3257173561293840401?igshid=ZWQ3ODFjY2VlOQ==

Dit zou de link moeten zijn. Anders even de stories bekijken van het Koninklijk huis.

Zoals ik al dacht. De draperie valt over de split en zie je alleen als Máxima zich beweegt. Wel zo comfortabel, anders kun je niet lopen in zo’n jurk. En ik blijf het een mooie outfit vinden!

Ik zie net bewegend beeld zonder cape vind het schitterend !

Erg benieuwd, kunt u wellicht een link delen? 🔗

Ik kan me geen goed beeld van de jurk vormen . Wel vreemd om hem eerst te dragen bij 30 graden in de schaduw en daarna in december? De mantel erg slordig zo.

Moeilijk om een idee te vormen over de jurk .. . Wachten op andere foto’s dus.
Wat mi wel duidelijk is – als de foto’s van blauw bloed erbij worden genomen en de jurk is dezelfde als in spanje – is dat maxima tov de vrouw van de president en in het verlengde van de pakken van de koning en de president toch wel weer richting “overdressed” gaat ….

Ohhh, ik hoop echt op meer foto’s. Ben benieuwd naar de jurk, het totaalplaatje van vanavond. Dus hopelijk worden wij nog verrast.

De jurk staat vast mooi. De productfoto en de foto uit Spanje doen dat wel verwachten. Maar ik vind de mantel zo heel raar en scheef. Geen aanwinst op deze manier

Dat hoop ik ook, en dan goed aantrekken, nu lijkt het allemaal zo rommelig, scheve cape, open tasje.. .

Mooie jurk, ik hoop alleen dat we nog foto’s krijgen van vanavond zonder mantel, alleen jammer dat het moeilijk te zien is, maar de koningin draagt een prachtige diamanten rivière. Ook hoop ik dat ze nog een mooie broche erbij draagt. maar we zullen wel afwachten

Prachtige jurk voor een feestelijke avond. Ik vind dit model altijd mooi staaan bij Maxima

Leuk. Weer Costarellos. Wat is dat toch een leuk merk en wat staat dit Máxima mooi. Ik denk dat de jurk in Spanje opwaaide en dat er net zo’n mooie draperie over de hoge split valt als op de originele foto. Maar hopelijk volgen er nog foto’s van binnen.

Dat idee heb ik ook Anneke. Hoop ook dat er nog foto’s volgen waarop te zien is of ons vermoeden juist is.