Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 01 apr 23 reacties

Stem hier op Máxima’s mooiste outfit van maart 2024

Het is alweer 1 april. Naast dat het vandaag tijd is voor grapjes, kunnen we ook stemmen op Máxima’s mooiste outfit van maart 2024.

1. Werkbezoek Chemelot, 5 maart
2. Vergaderwerk in Bazel, 11 maart
3. VN-werk in Bazel, 12 maart
4. Werkbezoek poppodium Hedon, 13 maart

BIS/PPE

5. Nationale Conferentie Circulaire Economie, 14 maart
6. Afsluiting Week van het Geld, 15 maart
7. NLdoet, 15 maart

Patrick van Katwijk/NLbeeld/PPE

8. Talk To Me van KiKiD, 21 maart
9. Bezoek aan revaliderende militairen, 22 maart
10. Lancering online tool MIND Us, 26 maart

PPE

Ik ga voor outfit.....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
23 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Jeetje, inderdaad wat een povere maand qua mode. En zeker ook qua activiteiten. Ik hoop dat ze de komende tijd wat meer uitpakt. Heel benieuwd naar het Spaanse staatsbezoek. Maxima gaat ongetwijfeld shinen. En Letitia zal niet achterblijven. Hopelijk gaat Amalia ons verrassen. Vaak vind ik haar avondkleding wat ouwelijk. Maar gezien haar veelvuldig verblijf in Madrid verwacht ik dat ze deze keer voor iets moderner kiest, in ieder geval een outfit passend bij haar leeftijd. Jammer dat Alexia en Ariane er niet bij zijn. Of is dat niet gebruikelijk ?

Ik ga voor 6 en voor 8 maar dan wel specifiek de tops, ik vind ze prachtig en kan ze niet genoeg zien. Fijn dat het erop lijkt dat onze koningin een mildere kleur spoeling heeft genomen, misschien wat gezonder voor haar haar. Toch schrik ik van slechts 8 afspraken in Nederland in een hele maand met nota bene een uitgevallen staatsbezoek (anders waren het er slechts 6 geweest). Oef … Maar mooie tops, ben er een fan van.

Als ik het allemaal zo bij elkaar zie is het niet haar beste modemaand. De goudkleurige outfit 5 springt er echt uit en is wat mij betreft de winnaar. Ook mooi: 6, 7, 9 en 10. Met een staatsbezoek en koningsdag in het vooruitzicht hoop ik op een april maand met meer verassingen!

Last edited 15 dagen geleden by AnnekeM

Mijn favorieten: 5, 6, 7, 9, 10. Al vind ik alle outfits op zich prima. Uiteindelijk heb ik gestemd op 7 (na wat twijfel tussen 5 en 7), omdat ik 7 inschat als het dichtst bij Máxima’s eigen stijl: een tikje boho. En tegelijk past het heel goed bij de activiteit, waarbij we een heel benaderbare koningin willen zien. Maar de glamour van 5 en 6 en de business chic van 9 en 10 kan ik ook zeer waarderen.

5 en 7.

Oei, mijn twee voorkeuren zitten heel dicht bij elkaar….!
Toch nr. 5 op de eerste plaats gezet, maar in gedachten direct gevolgd door nr. 6.
Hoop ze beiden weer terug te zien, en dan nr. 6 het liefst nu eens met een andere rok eronder.

Nummer 5 is mijn absolute lievelings outfit van maart met op gepaste afstand nr 7. Ik mis nu zo langzaam aan wel de perfect uitgedoste koningin bij een staatsbezoek of iets dergelijks en ik kan het mis hebben, maar vind dat ze het deze eerste 3 maanden van het jaar wel rustig aan doet qua werk. Ja, ik weet dat er ook een hoop achter de schermen gebeurt, maar toch..

Het staatsbezoek aan Vietnam werd helaas afgezegd dus hopelijk meer glim & glam in april als Letizia en Felipe komen en natuurlijk met koningsdag

Last edited 15 dagen geleden by AnnekeM

Voor mij absoluut nummer 5! Ik vind dit echt een prachtig totaalplaatje.

Ik val uit de toon, maar ik heb voor 7 gekozen. Ik vind de kleurencombi erg geslaagd, de mantel is sowieso geweldig mooi, en haar kapsel zit ook erg goed. De gouden combi staat dan op 2 bij mij, ok?

Ik heb ook voor 7 gekozen, met het blauwe broekpak als 2e keus.

Oranjefan, helemaal mee eens. Verder vond ik het nogal een sjofel mode maandje…

Ja, eens met de anderen: 5 is de topper deze maand. Nummer 10 vind ik ook erg mooi met dat toffe jasje. Toch daar niet op gestemd vanwege de broek en het kapsel bij 5 vind ik mooier.

Absoluut vijf!! Heel gaaf deze rok met bekende goudkleurige blouse, schoenen, tas, oorbellen, kapsel, alles klopt hier!

5 of 6, 6 of 5? Uiteindelijk gekozen voor 5 omdat ik die outfit helemáál vind kloppen. De top van 6 is prachtig, maar mss beter op een iets andere kleur/tint broek of rok.. maar ik hoop oprecht dat Maxima deze top nog eens gaat dragen nu ze hem weer heeft gevonden…

Ook ik dubte over 5 of 6 goudkleurige combi staat prachtig maar heb dus voor 6 gekozen. De top die ze draagt is een waar kunststuk en icm.de hoed vind ik t heel stijlvol. Ik.houd gewoon van grote hoeden wauwie.

Met kop & schouders bovenaan 👉🏼5️⃣🙌🏼

Nummer 5 en 6. Staat haar beide erg mooi ( top en hoed nr 6)
Kan moeilijk keuze maken. Ga toch voor 5 omdat het hele plaatje klopt.

Geen keuze gemaakt. Ik vind het deze maand een beetje magertjes. Wel een dik compliment voor de betrokkenheid bij de Nederlandse organisaties die bezocht zijn.

Nr 5 en 6 zijn beiden erg mooi en koninklijk, toch heb ik voor 6 als 1e gekozen, de hoed maakt het net wat chiquer.
De top met ruiten mag ze nog even vooraan in de kast laten hangen, leuk en draagbaar .

Ik twijfelde ook nog tussen 5 en 6, 6 is ook heel mooi inderdaad! Maar ik heb dus voor 5 gekozen.

Ik ga ook voor nr. 5. Ik hou helemaal niet van die kleuren, maar het plaatje klopt helemaal en Maxima straalt!

Voor mij nr. 5, alles klopt hier; de kleuren bij elkaar, de materialen (gladde blouse, subtiel werkje in de rok), de volumes (wijd op strak), de lengtes van rok en mouwen, accessoires, haar en natuurlijk haar stralende zelf😉