Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 22 mrt 15 reacties

Máxima bezoekt revaliderende militairen

De koningin bezocht vandaag het Militair Revalidatie Centrum Aardenburg in Doorn. Aardenburg is een revalidatiecentrum voor militairen en burgers waar zij werken aan herstel na een ongeluk, operatie, ziekte of beroerte.

Het bezoek begon met een introductie van de commandant van het revalidatiecentrum over de verschillende behandelmethodes, over de zorg voor militairen die gericht is op terugkeer naar de eenheid en over het voedingsconcept dat onderdeel is van het revalidatieprogramma.
Koningin Máxima sprak aansluitend met Oekraïense militairen die in Doorn revalideren en met hun revalidatieartsen, fysiotherapeuten en prothesemakers. De gewonde militairen met complexe aandoeningen krijgen in het revalidatiecentrum specialistische zorg die in Oekraïne niet of minder goed beschikbaar is.

BSR


Vervolgens bezocht Koningin Máxima één van de ruimten voor activiteitentherapie. Revalidanten zijn hier bezig met hout- en metaalbewerking en oefenen onder begeleiding tegelijkertijd met staan, lopen en bewegen. Afsluitend ging Koningin Máxima in gesprek met medewerkers van het revalidatiecentrum en met een revalidant en zijn behandelteam van logopedisten, ergotherapeuten en fysiotherapeuten.

Mode
Voor het last minute geregelde werkbezoek trok Máxima de winnende outfit van 2022 aan: een paars broekpak met een roze broek. De bijpassende haarband bleef (helaas) thuis.

BSR

Pak van Zara:

Met de outfit in 2022:

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
15 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mooi kleur pak, mooi doel van het bezoek maar het moet toch gezegd worden: het kapsel verdiend wel een 🚿

@Josine Droogendijk: het pak heeft toch geen roze broek zoals je hierboven beschrijft? Of ik heb een acute vorm van kleurenblindheid.
ik vind het een leuk pak en blij dat ze die roze haarband er niet bij draagt. Vind ik zó niet Maxima.

Ik denk dat Josine roze blouse bedoeld, heel goed opgemerkt 🤣

Mooi dat ze bij deze mannen langs gaat en met ze praat. Ook fantastisch dat ze deze goede protheses krijgen om weer te kunnen functioneren. Blij dat de haarband thuis ligt. Ik hou er niet van, maar dat is persoonlijk. Pak is prachtig. Wat een mooie kleur

Hele mooie look zo en heel goed dat ze deze mensen een hart onder de riem steekt.

Heel mooi te zien dat onze koningin hier vandaag een bezoek bracht.
Ik stel mij zo voor dat ze heel geïnteresseerd zal geweest zijn en haar hartelijke, warme betrokkenheid heeft getoond.
Top!
Het broekpak staat haar goed (beter dan bij het model!), en leuk dat ze nu de blouse niet helemaal tot boven toe dicht heeft geknoopt.
Dit staat minder stijfjes; geeft een losser effect.

Nog steeds een gaaf pak.
Verder een ontzettend goed doel en wat fijn dat ze dit heeft ingepland toen Vietnam niet doorging.👏

Mooi dat Máxima deze week toch nog twee betekenisvolle bezoeken heeft afgelegd. Qua kleding beide keren niet echt mijn smaak, maar helemaal oké voor de gelegenheden.

Goed dat ze de kliniek bezoekt, haar pak is stunning.

Wat een verrassing moet dat zijn geweest voor degene die in dit centrum revalideren. En wat moedig en attent dat onze koningin een bezoek heeft gebracht. M.i. is dat mooie pak een uitstekende keuze voor dit bezoek.

Ik heb precies hetzelfde! Zo mooi. Het viel me gisteren al op dat haar haar wat donker gekleurd lijkt. Daardoor doet ze me denken aan de Maxima van vroeger, geeft een zachte jonge uitstraling.

Wat een fantastisch pak is dit, leuk met de roze blouse. Ik ben blij dat de haarband thuis is gebleven. En wat mooi dat ze dit revalidatiecentrum heeft bezocht

Altijd mooi de outfit. En wat fijn dat ze tijd voor dit bezoek heeft gemaakt. Dat zal vast een hart onder de riem zijn voor iedere doe daar moet revalideren

Zo fijn dat ze hier is geweest en steun in de rug geeft aan herstellenden.
Lieve zorgzame en geinteresseerde queen met haar bezoeken.
En in gaaf pak!