Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 12 mrt 19 reacties

Dit draagt Máxima in Bazel – dag 1

Koningin Máxima bezoekt maandag 11 en dinsdag 12 maart de Internationale Standaardisatie Organisaties en Toezichthouders in de financiële sector (SSB’s) bij de Bank for International Settlements (BIS) in Bazel. 

Zij spreekt daar met gouverneurs van centrale banken en vertegenwoordigers van regelgevende instanties over de stand van zaken van financiële inclusie en financiële gezondheid. De afgelopen jaren hebben centrale banken en SSB’s elementen van financiële inclusie steeds meer opgenomen in hun werk. Dit heeft mede bijgedragen aan de stijging van 51 procent financiële inclusie in 2011 naar 76 procent in 2021 (Global Findex 2011 en 2021). Nu steeds meer mensen een (bank)rekening hebben waarmee zij geld kunnen ontvangen, overmaken, rekeningen betalen en een financiële geschiedenis kunnen opbouwen, komen ook spaarproducten, verzekeringen en betaalbare leningen binnen bereik. Deze helpen bij het vergroten van de financiële weerbaarheid, economische ontwikkeling en financiële gezondheid. Dit laatste is de mate waarin een huishouden controle heeft over de dagelijkse inkomsten en uitgaven, veerkracht heeft om financiële tegenslagen op te kunnen vangen, in staat is om financiële doelen te bereiken en vertrouwen heeft in de financiële toekomst.

Mode
Voor de eerste dag van haar Zwitserse zakenreis heeft Máxima een bordeauxrode jurk van modehuis Natan in haar koffer gestopt. Het ontwerp heeft een ronde hals, kleine plooien bij de taille en een matchende ceintuur.

(c)BIS

Máxima met de jurk in maart 2021:

Meer informatie volgt later vanmorgen.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
19 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Beter minder kopen en niet te lang wachten met herdragen.
Dit was zo’n prachtige set.
Vermaken haalt vaak de “snit” onderuit.
Nog steeds draagbaar, maar is niet meer zo mooi als met de originele lengte.

Elders foto gevonden waar Maxima in haar geheel te zien is. Jurk is inderdaad langer (zoom uitgelegd), maar ik vind het wat tuttiger.
Ik snap wel dat ze vind dat de oude lengte wat te kort is, maar dat gaf ook meteen wat meer pit aan het geheel.

Prachtige jurk (idd wat kort) , mantel en schoenen. Koninklijk plaatje!

Mooie kleur maar stof is vreselijk, stijfjes en over de schouders staat hier heel erg raar.. M.i ook aan de te korte kant.

Gelukkig mocht het ‘touwtje’ ook mee😁.

Prima outfit voor een zakelijke reis! Wat staat deze kleur Máxima goed.

Mooi klassiek jurkje in een kleur die Máxima geweldig staat ik ben benieuwd of dit jurkje ook langer gemaakt is. Mooie oorbellen ook

Heel aardig, zakelijk jurkje in een warme kleur.
Hoop wel dat de zoom uitgelegd is, want de oude lengte vind ik minder mooi.
Een broche zou van toegevoegde waarde zijn geweest.

Elegante koningin op zakelijk bezoek. Leuk dat ze nooit tuttig is. Prachtige jurk. Haren lekker Maxima- losjes; leuk en niet onverzorgd.

Deze kleur staat haar altijd goed. Geschikte jurk, wel koude stof denk ik.
De bijpassende jas is iets te party-achtig dus ik hoop dat ze nog wat anders bij zich heeft om aan/om te doen.

Prima zakelijke outfit. Een broche of ketting had van mij wel gemogen.

Netjes en zakelijk.

Mooie jurk. Een ketting of broche had er mooi op gestaan.

Niets spannends vandaag, maar het moet ook over de inhoud gaan.
Ik vermoed ook dat de japon is uitgelegd, maar even andere foto’s afwachten.

Ah, ik maakte een foutje. Niet de japon lijkt uitgelegd, maar de zoom.
Is zo nog weinig van te zien, overigens vind ik de (mogelijk) oude lengte ook niet verkeerd hoor. Maxima kan het hebben😉

Nette, jurk, prima voor een zakelijke gelegenheid. Vorige keer mooi gecombineerd met ketting en oorbellen die opvallen, maar toen was ze ook op stap als koningin en nu niet, nu zou dat wat te over done zijn.

Kijk dit is nu een mooie jurk, eenvoudig, mooie kleur, hoop alleen dat ze de zoom heeft uitgelegd want de foto uit 2021 laat een voor nu iets te kort jurkje zien, op de foto van nu lijkt hij langer!