Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 15 mrt 22 reacties

Koningspaar en prinses Beatrix bij NLdoet

Het is weer NLdoet, oftewel het vrijwilligersweekend van het Oranje Fonds. Het koningspaar dook de keuken is, prinses Beatrix voerde schapen.

In Badhoevedorp hielpen Willem-Alexander en Máxima bij een high tea voor kwetsbare buurtbewoners. Samen met vrijwilligers doken ze de keuken in om hapjes te maken en ze vervolgens te serveren. Aan tafel gingen ze met de deelnemers in gesprek.

PPE/Van Emst

De laatste weken duiken er veel leuke beelden op van koninklijk contact met het publiek. Vandaag was het ook weer raak.

PPE/Van Emst
PPE/Van Emst

Natuurlijk werd het koningspaar gevraagd naar het uitgestelde staatsbezoek. Of kunnen we zeggen: het geannuleerde staatsbezoek? Koning Willem-Alexander gaf aan de reden ook niet te weten en te hopen op meer duidelijkheid. Koningin Máxima gaf aan dat haar koffers al waren gepakt en dat als een dergelijk bericht uit Vietnam komt, dat je dat hebt te respecteren. Tot zover de cancel-soap. Wordt vervolgd!

Mode
Qua mode koos Máxima voor een gele coltrui en pantalon van Max Mara. Haar vrolijke bloemenmantel is gekocht bij Oscar de la Renta.

Prinses Beatrix
Onze oudvorstin ging aan de slag in Utrecht. Ik was erbij en zag haar bij een stadsboerderij voeren, zaaien en beitsen. Als ik zeg dat er van alles gebeurde, is dat niet overdreven. Zo dacht de prinses dat ze een aardigheidje kreeg aangeboden met het woord ‘opdonderen’. Wie het fijne hiervan wil weten, moet morgen even Blauw Bloed kijken. #tip

PPE/Van Emst


Volgen
Laat het mij weten wanneer er
22 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Gieren Josine, dat stukje in Blauw Bloed met “opdonderen”👍

Oh wat ben ik verliefd op deze mooie rode jas met bloemen. Majesteit als u er ooit afstand van wilt doen? Please, denk aan mij 🙂 :-).
Ze hebben met elkaar een gezellige middag gehad bij de bijeenkomst vd wandelclub. PK20 zo mee eens, deze rol.staat op.zijn lijf geschreven. Prinses Beatrix had het ook naar haar zin. Vond de opmerking zo schattig van een van de begeleidsters? “Oh als t schaap de prinses maar niet omver duwt” is toch schattig hoe bezorgd ze was. Maar…. prinses Beatrix rijdt paard, die is heel wat gewend. En dan het planten van een boompje. Zo mooi. Als t niet goed recht staat corrigeren die handel! En, niet zeggen ooh wat leuk. Daar houd ik van.

Heerlijke jas met gele set. Kan mij voorstellen dat ze deze jas ook snel aanschiet als ze ondeugd mambo uitlaat.
Leuke fotos ook van Beatrix en WA
Verder geen inzet koninklijke familie?

Blijft leuke plaatjes opleveren, die Nldoet-dag.
Maxima ziet er top uit en onze vroegere koningin Beatrix bewijst maar weer eens wat een vitale dame ze is: 🧢af hoor.
En deze foto van WA mag wat mij betreft al zijn officiële foto’s vervangen (ik weet dat ze met een andere intentie zijn gemaakt😉), maar wat een spontane, leuke man staat hier👍

Helemaal mee eens! Willem Alexander is gewoon echt beter in lekker spontaan bezig zijn dan in officiële dingen doen.

Halsketting vind ik erg mooi. Seaman Sheppard ? Weet iemand ook de oorbellen ?

Denk een wijs besluit. Rood en geel als kleurencombi in een vlag zijn populair in meerdere landen met communistische inslag ….

Wat is dit toch een fantastisch mooie jas, ben er een beetje verliefd op. De outfit is helemaal prima voor vandaag. Koning en koningin zijn allebei lekker enthousiast bezig en ze lijken er oprecht van te genieten. Ook leuke beelden van Beatrix bij de schapen

Leuke beelden hoor en de look van Máxima vind ik helemaal top: modieus, vrolijk, verzorgd en zeer benaderbaar.

Maxima’s look is helemaal top, ik ben weg van die mantel. Filmpjes van Beatrix op Insta zijn erg leuk, hoe ze met die schapen bezig is en ze af en toe klopjes geeft op hun dikke vacht en tegen ze lijkt te praten, zo van: jij krijgt ook wat hoor! Erg leuk!

🤴🏼 #watskeburt met onze koning? Hij gaat er steeds beter uitzien, zelden zo’n stralende W.A. gezien als op de foto met de jongeren, erg leuk! 👍🏼

Super he, heb zelf een beetje gevoel dat ze met een charme offensief bezig zijn. We zien Willem-Alexander en Maxima meer in het land en veel in spontane gesprekken en contacten met landgenoten👍🏻

Prinses Beatrix, zo’n bezige bij en kordate vrouw!
Wat fijn dat ze op haar leeftijd nog zo actief is!
Maxima kwam weer over als het zonnetje in huis🌞
Stralend, kleurig en fleurig!
Haren keurig verzorgd en hygiënisch opgestoken in de cuisine bij het kokkerellen.
Voor deze doelgroep vanmiddag een leuke kledingkeuze dunkt mij zo.

Wat een prachtige outfit van Maxima! Alles klopt (behalve misschien de schoenen, maar die vallen weg onder de broek).
En leuk om te zien dat Beatrix zo dol is op dieren.

Mooie jas van Maxima. En Beatrix lekker tussen de dieren, leuk, daar zou ik ook voor kiezen.

Wat is dit toch altijd een leuke actie! Mooie kleding keuze van Máxima, lekker vrolijk. Ik vind alleen de schoenen niets, maar ze lopen vast lekker. Ook leuk om prinses Beatrix zo enthousiast te zien!

Maxima ziet er modieus, toegankelijk en verzorgd uit en wat een leuke jas is dit toch. De bewegende beelden van prinses Beatrix zijn echt zo geinig, ze heeft ‘de wind er nog goed onder’, een echte dierenvriend, altijd fijn om te zien!

Máxima van stemmig naar heerlijk kleurrijk gekleed😊. Heel leuk outfit en prima voor de gelegenheid. En wat leuk om prinses Beatrix druk aan de slag te zien.