Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 21 mrt 21 reacties

Geen Vietnam, wel een voorstelling: Máxima onaangekondigd op pad

Door het verzette staatsbezoek aan Vietnam had Máxima deze week opeens wat gaatjes in haar agenda. Vanmiddag bezocht ze onaangekondigd de voorstelling Talk To Me van KiKiD.

Stichting KiKiD maakt educatieve theatervoorstellingen, trainingen en online lesmaterialen voor basis- en middelbare scholen over sociaal emotionele thema’s als mentale gezondheid, seksualiteit, (cyber)pesten en sociale media, drank- en drugsgebruik en geld en schulden. Weerbaarheid, een positief zelfbeeld en respect voor jezelf en anderen vormen de rode draad in hun programma’s. Tijdens de voorstelling Talk To Me worden er korte scènes gespeeld over bijvoorbeeld prestatiedruk, sombere gedachten en eenzaamheid. Na een scene gaan de acteurs, tevens jongerenwerkers, in kleine groepjes in gesprek met de leerlingen. De voorstelling is grotendeels gebaseerd op de eigen ervaringen van de jongerenwerkers.

Mode
Voor de voorstelling liet de koningin een bekende set van Natan uit haar kast halen. Het gaat om een oranje-grijze top met een ceintuur aan de onderzijde plus een grijze pantalon met ingestreken vouw.

Patrick van Katwijk
PPE/Van Katwijk

Op het promotiebeeld wordt de top gecombineerd met een wijde, zijden rok.

Máxima met de top en een andere pantalon in februari 2019.

Twintigjarig jubileum Oranje Fonds, februari 2022.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
21 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik ken deze top niet, erg leuk! Ook op een rok.

Hele leuke set, zo’n smalle broek vind ik ook veel mooier staan. Ik vind de oorbellen geweldig. Leuk dat ze nu bezoekjes doet en zo toch invulling geeft aan de vrijgekomen tijd.

Goed bezig, Maxima! Leuke outfit ook. Klopt het dat haar haar tegenwoordig wat donkerderblond is (meer lowlights) of lijkt dat maar zo?

Dat viel mij ook op. Misschien gaat ze meer naar haar natuurlijke haarkleur omschakelen, helemaal prima.

Heur haar zit hier wat mij betreft prima!
snap best dat er soms of vaak 🙂 wat over gezegd wordt, en er zal altijd wel een foto te vinden zijn waarop het piekhaar is.
Maar op bovenstaande foto’s zie ik geen onverzorgde onrepresentatieve koningen. Gewoon prima!

ze moet geoon even een elastiekje in haar tas doen, en als er nog ruimte is een kammetje, kan ze er in 1 minuut wat beter uitzien. Heeft ze geen kapper voor nodig. Als ik zie hoe leuk mijn collega’s hun haar even doen op de werkvloer met een “stiekie” …dan snap ik dit echt niet. Oja, we mochten het niet meer over heur haar hebbeb 🙂

Nou, een paar dames zouden dat graag willen, dat we het daar niet meer over hebben. Verboden is het allerminst, en zeker niet door Josine 🤓

Suyari, Josine heeft dit pas ‘haarfijn’ uiteengezet en het kapsel van Maxima is geen ‘no go’. Hoe dan ook, ze heeft vast een riante kaptafel met veel spiegels en kan dan vóór ze op stap gaat toch even het haar fatsoeneren, het hoeft voor mij niet deftig op een knot, maar een mooie haarklem doet wonderen….

Helaas geen tijd om alles te lezen maar ik begon niet als eerste hahaha. Maar een kapsel een no go… het gaat over een zg modekoningin. Dat is een totaalplaatje lijkt mij. Maar ik zal zwijgen over hare majesteit heur haar.

Gelukkig nog een hele zinvolle afspraak ingepland. Tijdens het gesprek in BB zei Maxima dat ze in de vrijgekomen tijd wel iets leuks zouden gaan doen, nou ‘het een sluit het ander blijkbaar niet uit’ en dat lijkt me zeer terecht. Deze top staat haar leuk, de broek is lastig te zien. Had een lage staart (net als bij de modellen) ook wel een goede optie gevonden…

Altijd leuk dit soort onverwachte bezoekjes Leuke outfit! Het oranje haalt het saaie grijs mooi op

Het koningspaar geeft de onverwacht vrije dagen een goede invulling.
Het outfit van vandaag is top. Gewoon leuke kleur en staat Máxima goed.

Mooie top, kleuren staan Maxima goed.
Leuk model en een iets donkerdere pantalon die wat smaller lijkt op de foto’s.
Inmiddels weten we dus wat er in Vietnam aan de hand is, dan kun je dus lekker achteroverleunen en niets doen, of op vakantie gaan. Maar nee, gewoon wat extra werkbezoeken inplannen.
Ik hoop dat iedereen die vaak commentaar heeft over haar werkzaamheden hier ook eens aan denkt.

Wat mooi, dit onverwachte bezoek. En prima outfit, zo te zien een iets “slankere” broek. Mooi met deze top

Wat mooi dat ze de vrijgekomen tijd zo nuttig invult, verdient een pluim!!! Outfit ziet er goed uit voor zo’n werkbezoek, helemaal goed!!

Dit blijft een mooie en tijdloze top, goed te combineren , ik vind het ook een leuke set i.c.m. de blauwe midirok.
Wat ziet Maxima er trouwens super slank uit .
Complimenten hoor !!
Ik vind het heel lastig nu met al die lekkere paaseitjes.ha ha.

Fijn dat ons koningspaar deze opengevallen dagen uit de agenda weer invult met andere werkzaamheden.
Ik zag mooie foto’s van een betrokken Willem Alexander op de Blauw Bloed nieuwssite bij Operatie Interflex in Engeland.
En Maxima heeft in eigen land dus acte de presence gegeven bij bovenstaande gelegenheid.
Ze heeft zich eenvoudig, maar netjes gekleed voor deze doelgroep.
Ik vind dit een leuke geruite top, die zich prima met grijs laat combineren.
De ceintuur onderaan geeft ‘m net even dat tikkie speciaal.
Als ik tussen de haargordijntjes door gluur denk ik dat de oorbellen overeenkomen met de grijze parelring…. mooi!

Mooie top. Staat haar erg goed.

Wat goed, weer naar zo n klein maar bijzonder lokaal initiatief.
Dat valt op, minder lijkt t ze te gaan naar de grote jubilea-events en veel meer naar de maatschappelijke organisaties en te horen wat er speelt in de Nederlandse samenleving en welke initiatieven er opborrelen.

En daar past deze set bij. Mooie top.

Hoop wel dat Vietnam zn politieke zaakjes snel op orde krijgt want zin in gala met tiara blijft bij mij en was benieuwd wat ze gingen bezoeken.

Zehebben in Vietnam even wat anders aan d’r hoofd, President is verwikkeld in corruptiezaak en afgezet, goed dat ze de plots lege agenda opvult met een onaangekondigd bezoekje in eigen land