Avatar foto Door Moderator Petra
België 03 feb 8 reacties

Terugblik: dit was de koninklijke week

Het was weer een heerlijke royale week, vol met blogs op ModekoninginMaxima. Gezien het feit dat er tegenwoordig veel blogs geplaatst worden in een week tijd, kijken we ook deze week terug naar de blogs van deze week. Zo hoef je geen blogs te missen ;).

Staatsbezoek

De week startte met het staatsbezoek van Frankrijk aan Zweden. Victoria was prachtig gekleed in rode robe manteaux, bij de ontvangst van Emmanuel en Brigitte Macron. En Silvia zag er mooi uit, met haar barethoedje. Ook was het smullen tijdens het staatsbanket. Qua japonnen en juwelen wel te verstaan, al was het eten ook vast goed te pruimen ;).

Hoera voor Beatrix

Prinses Beatrix blies deze week 86 kaarsjes uit. Voor ons reden om wat extra aandacht te besteden aan onze oud-vorstin. Bijvoorbeeld aan de heerlijke momenten met haar kleinkinderen. Maar ook aan haar ‘nieuwe’ silhouet.

Máxima

Koningin Máxima had deze week ook verschillende activiteiten. Indigo blauw was deze week een favoriete kleur bij Máxima.

Ook oranje mocht niet ontbreken, voor de koningin van Oranje.

Altijd al willen weten wie Máxima’s broers en (half)zussen zijn? Eind vorige week plaatsten we een blog over hen. Vol met info en leuke beelden!

Buitenland

De nieuwjaarsontvangsten waren in België nog niet achter de rug. Koningin Mathilde was mooi gekleed in een smaragdgroen deux pieces.

Project

Benieuwd naar Josines persoonlijke project van 2023? Neem dan een kijkje in deze blog.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
8 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Prachtig en vooral zéér handig, Petra, zo’n wekelijks overzicht ! Een prima initiatief !

Super leuk en makkelijk dit overzicht.. ik probeer iedere dag wel even te kijken naar wat voor leuks je hebt geschreven maar helaas lukt het niet altijd en dan is dit wel fijn. Dank je wel Josine (en Petra)!

Leuk en handig dit overzicht. Tot 15/2 is de Koninklijke agenda leeg.. skiën in Lech?

Ja, het regeringsvliegtuig is gisteravond naar Innsbruck gevlogen las ik op X. En gezien de agenda de komende week leeg is, zullen ze wel weer een weekje vakantie vieren. En dan hopelijk de rest van de maand hard aan de slag 😉

Máxima’s benen kleurden opvallend bruin in januari, hups begin februari alweer op vakantie, ‘waar doen ze ‘t van qua vakantiedagen?’