Avatar foto Door Moderator Petra
Overige royals 30 jan 13 reacties

Victoria prachtig bij staatsbezoek Frankrijk aan Zweden

Vandaag en morgen zijn president Emmanuel Macron en zijn vrouw Madame Brigitte Macronop staatsbezoek in Zweden.

“Op uitnodiging van ZM de koning zal president Emmanuel Macron samen met zijn vrouw Madame Brigitte Macron van 30 tot 31 januari 2024 een staatsbezoek brengen aan Zweden”, zo meldt het Zweedse hof.

Koningin Silvia en Brigitte Macron

We zien koningin Silvia in een jurk met patroon, gecombineerd met een zwarte blazer.

Foto ©Kungahuset, Clément Morin

Brigitte Macron draagt een mintgroene mantel op een jurk in dezelfde kleur.

Foto ©Kungahuset, Clément Morin
Foto ©Kungahuset, Clément Morin

Kroonprinses Victoria

Kroonprinses Victoria zien we in een rode robe manteau met een rode fascinator, een ontwerp van Tim Mårtenson. Victoria en Daniel waren aanwezig bij de ontvangst in het paleis.

Foto ©BSR

Ook prins Carl Philip en prinses Sofia waren bij de ontmoeting in het paleis aanwezig. Prinses Sofia ging gekleed in een zwarte jurk van Philosophy di Lorenzo Serafini.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
13 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mevrouw Macron is erg charmant gekleed, Victoria ook, haar moeder en schoonzus vind ik minder mooi gekleed.

Fabuleus madame Macron met deze set!
Sjaaltje was denk ik voor buiten want op groepsfoto verdwenen.
Een heerlijke stijl daar komen de Zweedse royals niet bij in de buurt.

Zo ‘zwaar’ mee eens Siobhan, madame Macro 👌🏼

Bedenk me ineens, wat is het leeftijdsverschil tussen mevrouw Macron en konining Silvia? Wie weet dat? (En yep I know “dr Google” maar dan blijft er weinig interactie over op MKM 😉).

Nou, ik heb toch even gegoogled 😉. Brigitte wordt 13 april 71 en Silvia was 23 december jarig en is 80 geworden, ze schelen dus nog 10 jaar al moet ik zeggen dat ze er allebei niet zo uitzien, maar dat kan van dichtbij anders zijn.

Dankjewel Oranjefan 😊 fijn deze interactie. Beide dames zien er op een andere eigen manier van “deze afstand” 🔭 prima uit. 👍🏼

Silvia draagt prachtige kleuren ( maar weg ermee die rare overrokken ) en Brigitte oogt altijd wel gekleed en charmant, verder lijkt ze me een aardig en leuk mens, ook op 🔭… 😉

Madame Macron draagt een werkelijk schitterende robe manteau. Ongelooflijk ook, hoe zij nog moeiteloos op deze hoge pumps kan lopen. Victoria vind ik er ook erg mooi uitzien in het rood. Sylvia en Sofia hebben een franse twist aan hun kleding gegeven, maar mijns insziens niet geslaagd. De leuke baret past niet bij de oubollige kleding van Sylvia. De lengte van Sofia’s jurk vind ik niet kloppen, of een stuk korter, maar dan wordt het veel te sexy, of een stuk langer en in ieder geval met dunne zwarte pantys.

Leuk pakje van koningin Sylvia, maar de mooie baret spant de kroon.
Staat haar echt super en wat speels!
En die donkere panty vind ik goed gekozen.
Prinses Victoria is keurig gekleed, maar wat zou het toch fijn zijn wanneer ze het kapsel niet zo strak naar achteren zou trekken.
Dit geeft een scherpe, harde uitstraling.
Het jurkje van prinses Sofia vind ik wat stijfjes overkomen en doet, zoals Oranjefan al opmerkte, aan een serveerster denken, zoals ik eens zag in een Engelse tearoom.
Tenslotte madame Macron: het model van deze 2 delige combi staat haar uitstekend, maar deze effen mintgroene kleur vind ik bij de overige pasteltinten passen die bij uitstek geschikt zijn voor de lente en zomer.
Wel weer grappig dat de kleur terugkomt in de outfit van de gastvrouw.

Mw,Macron prachtig in deze robe manteau, kleur staat haar geweldig, sjaaltje is jammer, het maakt wat propperig.
Victoria super in het rood, jong en fris, haarband leuk, Mw,Macron heb ik nog nooit met hoed of haarversiering gezien, volgens mij .
Silvia en Sofia beetje somber, maar wel zeer verzorgd.

Brigitte: heel mooi in mintgroen. Sylvia: mooie jurk, maar ik vind zwart hard, liever grijs. Victoria: mooi. Sofia: leuk jurkje, misschien mooier met donkere panty, doet de ergens wel aan een serveerster denken dit.

laatste zin: de=me

Mooi mintgroen voor madame Macron. Een heel mooie zachte kleur, maar er zit meer pit in dan bijv. zachtrose of zachtblauw.
Andere kleur accessoires zou ik mooier hebben gevonden; ik denk dat tas en schoenen zwart zijn of mogelijk donkerblauw. Dat vind ik persoonlijk wat teveel afsteken tegenover dat mintgroen, maar is dan wel weer echt Frans, dus heel begrijpelijk. Ikzelf zou cognac of zachtbruin of helemaal in mintgroen net iets mooier hebben gevonden.
Wat een haar heeft die vrouw zeg, geen idee of het 100% haar eigen haar maar het zit altijd goed. Ik vind Brigitte Macron echt een op en top Parisienne.
Koningin Sofia inderdaad in retro stofje, leuk maar niet super. Zo te zien kleurt ze wel mooi bij Brigitte. Afgesproken werk dames😉?
Victoria in vlammend rood: staat haar bijzonder goed en die gewone simpele rode haarband/fascinator maakt de look af.

Aanvulling: net kwam jurkje van Sofia online. Mwah ben er niet kapot van beetje braaf/tuttig. Kan beter zullen we maar zeggen.

Wat een leuke retro outfit van koning Sylvia. Doet me heel erg aan de seventies denken. Mevr. Macron heel mooi in het mintgroen, maar het sjaaltje is een misser wat mij betreft. Veel te casual. Gelukkig heeft ze het binnen afgedaan. Victoria stijlvol als altijd. Sofia ook lekker seventies maar op 1 of andere manier voor mij geen wauw.