Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 01 feb 24 reacties

Bouwhelm, verfrommelde broekspijpen: zo heb je Máxima nog nooit gezien

Máxima ging vandaag op bezoek bij een afvalverwerkingsbedrijf en dat leverde bijzondere plaatjes op.

De koningin gaat gekleed in een oranje broekpak met wijde pijpen, die in de werkschoenen gefrommeld zijn. Op haar hoofd een veiligheidshelm, om haar gezicht wat losse lokken. De koningin heeft er veel voor over om tussen haar volk te zijn, zullen we maar zeggen 😉

Tijdens het bezoek krijgt ze een rondleiding door het bedrijf. Ze voert een afvalscan uit waarmee inzicht wordt gekregen in afvalsortering en krijgt van medewerkers uitleg over een nieuwe sorteerinstallatie die harde kunststoffen scheidt uit afval. Harde kunststoffen komen vrij bij een grote variatie aan producten die worden afgedankt, zoals containers, tuinmeubelen, huishoudelijke artikelen en speelgoed. Het circulaire materiaal dat van deze sorteerinstallatie komt, wordt gebruikt bij de productie van nieuwe eindproducten. Gerecyclede harde kunststoffen uit algemeen afval worden bijvoorbeeld toegepast in emballage kratten. Een nog hoogwaardigere toepassing is die van gerecyclede harde kunststoffen uit afgedankte koelkasten in nieuwe koelkasten of speelgoed. Hoe beter de sortering van de inkomende afvalstroom, hoe hoogwaardiger het materiaal dat Renewi produceert, tot aan de hoogste kwaliteitseisen.

Thijs van der Giessen

Zonder hesje en helm komt het broekpak van Natan gelukkig beter tot z’n recht.

01-02-2024 © PPE /Nìeboer

Máxima met het broekpak in 2021:

Meer informatie volgt later vandaag.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
24 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Dat vind ik zo mooi aan onze koningin. Ze past zich aan aan de omstandigheden en maakt er t beste van. Chapeau Màxima.

Ik was er laatst ook voor rondleiding.
Ik zag geen gevaar omdat je ver van machines en afval blijft..maar toch: helm op en veiligheidsschoenen.
Maxima ziet er charming in uit.
Goed pak van Natan 😀

Ik blijf fit een prachtig pak vinden. Mooie kleur, zit fantastisch.

Ik vind het wel gezellig zo, broek lekker in de schoenen, hoppa. Niks op aan te merken. Go with the flow.

Yep CarolinaMaria ik ben ook ook ‘hoppa’ enthousiast; go with the flow in verbinding met “het volk”, dat was toch een aandachtspunt voor de koninklijke familie? Nou mensen, zie hier 👍🏼

Geweldig broekpak in een prachtige kleur

haha ik dacht even dat ze gewoon een oranje overall aan had, die werkmannen aan hebben.

Sorry beste mensen, maar deze koptekst schreeuwt om een eigenlijk wel alom bekend antwoord: Jazeker, we hebben Maxima al vaak verfrommeld en ook met verfrommelde broekspijpen erbij zien lopen, zeker als ze Natan draagt. Moet wel eerlijk zeggen dat dit pakje het enige is van Natan wat ik een leuk model vind hebben.

Mooi pied de poule pak, maar niet bepaald handig om in een fabriek afval te sorteren. Ze had al laarsjes aangedaan ipv pumps, maar nee de boots met stalen neuzen moesten aan en de helm op, geen uitzondering voor een koningin, dus hupsakee aan de bak en dat doet ze dan ook zonder blikken of blozen. (Las trouwens in Hola dat ze afgelopen weekend lekker in Spanje heeft geskied…..)

Heel mooi pak, leuke plaatjes!

Wat een ontzettend gaaf pak is dit. Maar ik had de broek thuisgelaten en een hippe ( skinney)jeans aangetrokken. Dat had net wat pittiger gestaan. Haar in een simpele staarten klaar.

Wat kunnen schoenen en een hoed (helm) een verschil maken😂😂
Ik vind het een prima outfit voor dit bezoek.

Wat goed van Maxima, om vandaag voor dit werkbezoek een gemakkelijk zittend broekpak aan te trekken in de kleur van het Huis van Oranje!
Hiermee onderscheidt ze zich duidelijk t.o.v. de medewerkers op dit afvalbedrijf, want ja, ze komt niet als werknemer maar als koningin, dus dan verwacht je geen werk-of spijkerbroek te zien van deze bezoekster!
Toch kan ze zich hierin soepel bewegen en de veiligheidsvoorschriften in acht nemen van een helm, hesje en goede schoenen.
Compliment voor Maxima!👏

Waarom zou je geen jeans verwachten? Kate Middleton loopt ook gewoon in jeans bij dit soort werkbezoeken. Ik ben benieuwd wat daar mis mee zou zijn?

Daar is op zich niets mis mee, juffrouw Annie, maar als de koning of koningin een bedrijf bezoekt is het verwachtingspatroon toch in de meeste gevallen niet dat deze koninklijke bezoeker in gelijkwaardige kleding verschijnt als de medewerkers van dat bedrijf. Wanneer u dit net even anders ziet, is daar uiteraard ook niets mis mee hoor.
Gelukkig denken we niet allemaal hetzelfde.
Kijk maar naar Kate….😉

Och nee. Trek dan gewoon lekker een spijkerbroek aan (skinny jeans kan in werkschoenen) en een fijne bodywarmer of iets dergelijks. Dit is geen gezicht met hoofdletter G.
Zou ze meelezen hier? Dan heeft ze vanavond weer wat voer voor zelfspot 😉

Ben ik erg ouderwets als ik dergelijke bezoeken meer voor WA vind? We zien hem toch al zo weinig.
Leuk dat ze het doet hoor , maar had best met wat makkelijker kleding mogen gaan, stoere broek en jack, haar in een staart, stevige schoenen ……

Mooie look, dit pak is heel gaaf. Ik denk dat een hele lage paardestaart nog wel gekund had onder de helm. En bij bezoeken aan dit soort bedrijven, net als bouwplaatsen, mag ze van mij een ook jeans aantrekken.

Geweldig broekpak vind ik!

Gaaf pak! En wat leuk dat zo ook dit soort bezoeken aflegt waarbij ze er ‘wat minder voordelig’ uitziet.

Super leuk deze foto’s! Ik vind het wel stoer: hup, high heels uit en je aanpassen aan de omgeving. zal zeker voor haar eigen veiligheid zijn, maar het misstaat haar niet toont vooral betrokkenheid
Dit is 1 van mijn favoriete broekpakken, mag ze van mij veel vaker dragen! Heel mooi met de laarzen.

Last edited 4 maanden geleden by AnnekeM

“Dressed for the occasion” toch?
Lekker een broek aan, goede veilige kleur voor een bouwplaats, veiligheidsschoenen, helm op, handschoenen aan. Helemaal 👍😂

Prachtig pak hoor. Maar trek voor zo’n bezoekje gewoon maar een goeie jeans aan.

Haha, wat beschrijf je het diplomatisch! Ik vind het wel passen bij het bezoek hoor, voor mij komt ze ermee weg 🙂