Avatar foto Door Moderator Petra
Koninginnenmode 01 feb 17 reacties

Aha, hier komt Máxima’s blauwe jurk vandaan

Gisteren zagen we koningin Máxima met een nieuwe indigo blauwe jurk, bij het bezoek aan Zeeland. We hebben heel wat afgespeurd, maar tot nu toe zonder resultaat.

Zojuist heb ik de jurk echter gevonden! Hij komt van het Griekse label Zeus n Dione, een label waar Máxima graag shopt.

Foto ©PPE/RPE/Schoemaker

Zeus n Dione heeft een hele uitleg op haar website staan over de Elsa jurk, die daar overigens alleen in warm oranje te zien is. Marios Schwab, creatief directeur van Zeus n Dione, ontwierp de japon voor seizoen herfst/winter 2022. De japon is gemaakt van zware crêpe en heeft een diepe V-halslijn met een flatterend geplooid paneel met een rijgkoord. Deze loopt langs de halslijn in vloeiende bewegingen door naar de rok.

Zeus n Dione

Mogelijk is Máxima’s japon voor haar op maat gemaakt, in de kleur indigo blauw.

Foto ©PPE/RPE/Schoemaker
Foto ©PPE/RPE/Schoemaker

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
17 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Leuk! Ik vind het een super jurk met een grappig, maar wel subtiel detail.

Echt een mooie jurk hoor, en een prachtige kleur.
Hoop dat Maxima hem nog eens herdraagt, en dan met een mooie broche en/of een andere kleur cape erover voor de variatie, icm bijpassende kleur accessoires.
Ik denk bv aan lichtgrijs, cognac, donkerrood.
Dan heb je weer een hele nieuwe combi.
En met een grote hoed lijkt-ie vast ook heel chique!

Ja super Lieske, ik stem voor cognac met haar prachtige cognac relevé 🤩

Ik wordt altijd blij van dit soort jurken. Ze staan Maxima goed, en doordat ze van deze stof is gemaakt, vallen dit soort modellen soepel en is er ook veel minder kans op kreukels…. Knap dat je het merk weer hebt gevonden

Leuk hoor! Ik ben blij dat ze voor de gekuiste versie is gegaan, niet omdat ik zo preuts ben, maar omdat de halslijn bij het origineel me sterk doet denken aan een gordijn met dat trekkoordje eraan. De aangepaste versie vind ik mooier.

😂 En we noemen hem de “trekkoord jurk”.
Super juffrouw Annie👍

Wat knap dat je dit weer gevonden heb, en wat moet je een geduld hebben om zo te blijven zoeken.
Maar wat een mooi model, ik vind beide kleuren erg mooi, bij het origineel is het wel een zeer diepe V hals.

Leuk! Goed gevonden!

Mooie jurk in een schitterende kleur!

Wat knap dat je dit weer gevonden hebt!
Super mooie jurk, maar van mij had ze voor de oranje variant mogen kiezen. Het oranje vind ik haar zoveel mooier staan. Maar ze heeft meer jurken in die kleur van dit merk, dus ik kan me voorstellen dat ze daarom voor de blauwe varian5 heeft gekozen!

Dat is de jurk van staatsbezoek Griekenland toch? Heel mooi, en deze kleur staat ook heel fris.

Ja klopt die juk bedoel ik.

Goed speurwerk weer👍
Ik vind dit een snoepie van een jurk.
Eigenlijk supersimpel, maar door de halslijn die doorloopt over de hele jurk, is de jurk weer heel bijzonder.
Mooi dat ze voor deze kleur blauw is gegaan. Toppertje😍