Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 02 feb 9 reacties

Op een rij: de eyecatchers in Máxima’s digitale kledingkast

Het einde is nog lang niet in zicht, maar nu er 600 outfits in Máxima’s digitale kledingkast hangen, is het tijd voor een tussentijds feestje.

Om de mijlpaal te vieren, heb ik vijf outfits in het zonnetje gezet. Allereerst de meest bekeken. Je zou misschien denken dat nu de inhuldigingsjurk genoemd gaat worden, of het postzakjasje. Maar nee, het meest bekeken kledingstuk in Máxima’s digitale kast is een vrij onbekende avondjurk. Het gaat om een strapless ontwerp van Donna Karan. Máxima droeg hem tot nu toe slechts één keer: tijdens een concert van de Koninklijke Sophia’s Vereeniging in de Efteling, mei 2014.

In de digitale kledingkast kun je een outfit sterren geven. 0 sterren betekent een zware onvoldoende, 5 sterren betekent uitmuntend. De outfit waar het meest op gestemd is, is de witte middagjapon die Máxima droeg tijdens de Britse kroning.

De ster van de kast, oftewel de outfit met de meeste sterren, droeg Máxima tijdens het huwelijk van de Luxemburgse erfgroothertog. Zeg nou zelf: het is toch ook een plaatje?

De outfit die het meest recent is toegevoegd, is een bijzondere. Tijdens de opening van Hermitage Amsterdam droeg Máxima een fluffy, felpaarse mantel. Ik ben heel benieuwd hoeveel sterren deze look gaat krijgen!

De categorie waar de meeste outfits in hangen, is jurken. 214 stuks inmiddels.

En ik weet niet of je het al gezien had, maar sinds begin 2024 heeft prinses Amalia ook een digitale kledingkast. Er zijn nog heel wat lege hangers, maar net als bij haar moeder geldt: werk in uitvoering.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
9 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wat een pareltjes heeft Maxima. De witte avond japon❤️de roomwitte japon bij de kroning van Charles❤️en het paarse jasje, I love it. Allemaal nog prima geschikt om nog eens te dragen. Ik kijk eigenlijk nooit in de digitale kledingkasten. Maar die deur toch maar eens opendoen😉

Geweldig dat Maxima zo’ n paars jasje draagt.

Super leuk hoe je dit allemaal bij houdt. En oh wat Zou ik het tof vinden als dat Paarse jasje wee eens herdragen wordt. Echt iets voor Ariane of Alexia, maar Máxima of Amalia mogen het ook aantrekken.

Heel leuk dat Amalia haar eigen kledingkast heeft!

De tweede “trouwjurk”, grappig vandaag zijn ze 22 jaar getrouwd! Felicitaties!

👉🏼 Deze zinsnede (Daily Mail) kan ik me bij WA en Máx helemaal voorstellen
….
‘ That sense of fun, private jokes and such open adoration are clues to why the pair have one of the strongest relationships on Europe’s royal stage’. 💞

Djw Royal Ellen, mooie foto’s idd. Máxima staat in mijn top 3️⃣ van mooiste Europese koninklijke bruiden; zo prachtig, koninklijk, een gedistingeerde bruid met een vleugje latina, goed gedaan Valentino 👌🏼

Bij de witte japon moest ik gelijk denken aann de japon die Maxima droeg in Oostenrijk, juni 2022. Ik vind die eigenlijk nog mooier door de ene zwierige mouw. Het paarse fluffy jasje met dat kapsel erbij vind ik geweldig, zou wel passen met een Charleston jurkje erbij, die stijl doet het mij aan denken, maar niet met de witte broek.