Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 31 jan 24 reacties

Máxima in het blauw tijdens Zeeuws werkbezoek

Een Zeeuws dagje voor koningin Máxima vandaag. In Goes bracht ze een bezoek aan Stichting IederMooi, in Middelburg aan Stichting HerstelTalent.

IederMooi is een stichting die mensen helpt hun zelfvertrouwen te herwinnen en hun zo de bevestiging geeft erbij te horen in de samenleving. Mensen die mentaal, lichamelijk of financieel kwetsbaar zijn, kunnen bij IederMooi terecht voor bijvoorbeeld een knipbeurt, manicure of voor visagie. 

Stichting HerstelTalent biedt hulp bij herstel aan mensen die door bepaalde omstandigheden de grip op het leven zijn kwijtgeraakt. De medewerkers van dit initiatief hebben allen zelf een periode van ontwrichting in hun leven ondervonden en hebben hieruit hun deskundigheid ontwikkeld. Zij helpen nu anderen om de verbinding met de maatschappij terug te vinden. De stichting biedt opleidingen, cursussen, projecten en een-op-eenbegeleiding rond zelfhulp en herstel. 

Mode
Net als gisteren was Máxima vandaag ook weer in het blauw op pad. Dit keer droeg ze een midi-jurk met draperie en driekwartsmouwen, die vorig jaar ook in beeld kwam tijdens de uitreiking van een erekruis.

PPE/Schoemaker

Interessant detail rond de halslijn.

PPE/Schoemaker

Een ontwerp van Zeus + Dione:

Blauwe laarzen maken het plaatje af:

PPE/Schoemaker

De laarzen zijn ontworpen door Sergio Rossi, de vader van Máxima’s favoriete schoenontwerper Gianvito Rossi.

De blauw-grijze capejas van Alicia Audrey X Natan is aan twee zijden te dragen (double face). Vandaag is de blauwe kant aan de beurt.

Meer informatie en beeld volgt later vandaag.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
24 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Creolen en Máxima zijn altijd 🔝, heur laarzen prachtig maar de indigo blauwe outfit verder, uhhhh 🤔💭 nee, meer een soort van high class nanny maar geen koningin.

Inmiddels (2/2/24) is dankzij Petra bekend geworden dat dit “nanny uniform” een ontwerp van Zeus n Dione betreft, net als de ‘staatsbezoek Griekenland 🇬🇷 jurk’ m.i. echt geen succes. 🫣

O jàà, die blauwe laarzen (van Sergio Rossi) zijn schitterend in dit oogstrelende totaalplaatje !

die laarzen….. fantastisch

Leuk jurkje, ben benieuwd van welk merk het is! Zelf had ik voor een cape in een iets contrasterende kleur gekozen. Mooi gecombineerd met de laarzen. Knot is niet flitsend, maar wel heel netjes! Ik ben enthousiast.

Mooie laarzen en pittige creolen. Het haar zo af en toe opgestoken of in een staart is een goed plan, maar deze ‘granny knot’ doet mijn tenen krommen, er zijn moderne varianten die beter bij haar uitstraling passen. Kan me voorstellen dat ze bij thuiskomst onmiddellijk het elastiek eruit haalt en denkt hè, hè…….

Top, top, top! M’n lievelingskleur, maar ik vind het van top of teen een pracht plaatje.

Ze bezoekt deze week kleine initiatieven die lokaal een verschil kunnen maken. En zo een duwtje in de rug geeft. Heel waardevol.
En vandaag ook nog eens in mooie outfit/kapsel. Wow, die laarzen wil ik ook!

Wat een mooi initiatief! En Máxima ziet er goed uit.

Ze ziet er gewoon mooi en netjes uit zo. Mooi dat haar!
Ben benieuwd als ze haar haar met een leuke knip opsteekt, hoe dat staat. Kan heel mooi en toch losjes staan n.l.

Mooie, rustige outfit van de koningin, op de drukte om de polsen na dan, en eindelijk weer eens deze prachtige creolen.

Zoveel netter zo’n verzorgd kapsel! Leuk totaalplaatje!

Hè, wat fijn…. zo’n pittig, verfrissend kapsel geeft haar hele uitstraling een boost!
Mooie blauwe outfit, en die laarzen staan er prima onder.
Cape nu ook netjes omgehangen en een flinke greep in de armbandendoos gedaan: zo écht Maxima…! Kan goed bij deze combi.
Top!👍

Wat zit haar haar mooi en een outfit met laarzen is altijd top. Over de jurk kan ik niet zoveel zeggen, voor mij de categorie niets mis mee, zo op het eerste gezicht. Goed kapsel ook!

Prachtig. De laarzen zijn ook erg mooi, die zou ik wel in t bruin willen. Zullen wel prijzig zijn.
Haar is ook mooi zo.

Mooi verzorgde outfit vandaag. En wat zijn dit een mooie laarzen 🥰. Ook leuk de details bij d halslijn van de jurk. Geeft het net een beetje extra. En wat een verschil met het haar in een , simpel knotje, zoveel netter.

Cape mooi, jurk mooi, laarzen mooi, alle 3 mijn smaak, maar of ik 3 uni tinten blauw bij elkaar nu zo mooi vind , daar ben ik nog niet over uit , misschien eerst wat meer foto,s zien .
Leuk en netjes weer een knot, staat toch veel frisser ook? ..

Mooi deze kleur en plaatje met de cape en goed kapsel ziet er geslaagd uit, wil wel graag iets meer van de jurk zien! Love the boots!!!

Wat een mooi totaalplaatje.
Ben heel benieuwd wie de ontwerper van haar jurk is. Mooie kleur blauw, die Maxima goed staat. Inderdaad, leuk detail bij de halslijn.
En haar laarzen ……… Ik wil ze 😍 Zo mooi ontworpen, niet zo’n iele naaldhak, maar breed en oogt toch elegant.
De capejas is superhandig, even draaien en weer een andere kleur.

Mooi! nu met laarzen en opgestoken kapsel!

Mooi en verzorgd, een klassieke combinatie van blauw met goud, die bij mij goed in de smaak valt. De laarzen staan een stuk beter bij deze outfit dan bij de geruite jurk. Ook fijn dat ze het rustig heeft gehouden qua sieraden en haar haar netjes in een knot heeft gedraaid.

Prachtig in blauw. Mooie laarzen. Het strakke knotje oogt wat ouwelijk.

Je kan de jurk niet goed zien. Maar een prima outfit. Ook leuk met deze laarzen. En zo’n eenvoudig knotje maakt een wereld van verschil 😉.

Prachtig totaalplaatje! Ik houd zelf ook zo van donkerblauw, daarom extra blij met deze outfit.