Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 31 jan 29 reacties

Victoria draagt jurk van H&M tijdens staatsbanket

Confectieketen H&M is Zweeds en daar is prinses Victoria maar wát trots op. Gisteravond, tijdens het staatsbanket voor president Macron, werd ze ook weer gespot met een avondjurk van het merk.

Acht jaar geleden werd het kledingstuk speciaal voor haar gemaakt voor de uitreiking van de Nobelprijzen. En nu, tijdens het staatsbezoek Frankrijk – Zweden doet hij opnieuw dienst. De jurk heeft een asymmetrische halslijn met een omgeslagen kraag. Het rokgedeelte bestaat uit een asymmetrische bovenlaag, waar een onderlaag van de zelfde stof (brokaat) onder vandaan piept.

BSR

Koningin Silvia droeg een avondjurk van paars kant, waaroverheen een losse bovenrok gestrikt was van glimmende zijde.

BSR

Dit idee, van jurk + overrok, zien we wel vaker opduiken bij de Zweedse koningin. Hieronder zie je een gele uitvoering.

PPE/Nieboer

Brigitte Macron ging voor een lichte jurk met glimmende accenten.

BSR

En last but not least nog een foto van Sofia. De prinses droeg een champagnekleurige avondjurk van de Zweedse ontwerper Lars Wallin en haar bruidsdiadeem met parels. Wat een gracieus plaatje!

BSR
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
29 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Eén van de weinige foto’s waarprins Daniël ontspannen lacht vind ik. Hij kijkt altijd zo ernstig.

Vicky’s prachtige jurk is ook zo heerlijk asymmetrisch : dat staat haar altijd héél mooi !

Viktoria ziet er prachtig uit, hoewel de kleur wel wat opvallender had gemogen. Dit in tegenstelling tot haar moeder; de kleur staat haar heel goed, de jurk is mooi maarrrrr… de glimmende overrok daarentegen juist niet Die moet eraf, too much. Sophia … nee vreemd model jaren 50’ zou leuker zijn geweest met lange arm handschoenen. Daniel… die kan wat mijbetreft een kapper stylist gebruiken. Dit kan echt niet 😟

Vergeet mw zmacrin nog maar die is très chique gekleed, eenvoudig model prachtige kleur 👏

Wat ziet victoria er schitterend uit in haar galajapon van een zweeds merk !! Mooie knipoog nr frankrijk ookb door de napoleon steel tiara te dragen !!! Opmerkelijk dat bij deze tiara geen enkel edelsteen gezet werd.

Bij Mevr Macron zouden juist een paar plooien vanuit de mooie tailleversiering mooi zijn geweest. Bovenkant heel mooi maar de onderkant is nu terecht

Victoria en Sofia vind ik prachtig gekleed. Jammer dat de jurk van mevrouw Macron niet echt mooi past, kleur is wel prachtig. Silvia is niet mijn smaak.

Sofia draagt een droomjurk, Vicky benadert dit; mevr. Macron is ook héél erg chic !

Persoonlijk vind ik de jurk van Silvia een draak. De harde kleur paars en het volume van de jurk doen niets voor haar. De jurk van Sofia valt bij mij niet in de smaak, te lang, vreemde kleur en vreemde plooien rond het middel. Mevrouw Macron en prinses Victoria zien er het beste uit. Maar allemaal niet echt geslaagd.

Victoria vindt ik het mooist in deze sprookjesachtige jurk en de prachtige tiara erbij. De andere dames vindt ik ook mooi gekleed. Voor Sofia.

Victoria: prachtig. Wat zit Daniëls haar strak naar achter, mag wel iets losser met een lokje ofzo, wat vlotter. Sofia: prachtig, kleur is wel een beetje flets. Sylvia: kerst was in december, maar de koningin heeft zichzelf flink opgetuigd, niet mijn ding die japon enzo. Brigitte: prachtig, kapsel mooi.

Pracht en praal tijdens dit staatsbanket.
Victoria draagt een prachtige japon en schitterende tiara.
Het blauwe ordelint doet het ook goed op deze stof.
Sofia kan deze mooie kleur goed hebben en oogt chique in deze outfit.
Tiara staat haar uitstekend.
Madame Macron heeft een elegante keuze gemaakt met deze galajapon, die op de groei gemaakt is en best een tikkie ingenomen mag worden.
Opgestoken haar geeft haar een frissere uitkijk! Leuk!
En dan de koningin…. och, wat heeft ze haar best gedaan en alles uit de kast gehaald om schitterend voor het voetlicht te treden!
Een kanten japon is van zichzelf al druk, maar door deze imposante juwelenkeuze wordt het allemaal wat té heftig vind ik.
En de tiara matcht absoluut niet met de kleur van de japon.
Ongelukkigerwijze schrijft het protocol blijkbaar ook nog een vuurrood ordelint voor zodat ik bij de aanblik van haar portret wel wat veel prikkels te verwerken krijg.
Ik hoop dat ze het snoeperige tasje nog eens bij een rustigere look zal combineren.

Wat zien ze er allemaal mooi uit. De jurk en tiara van Victoria vind ik een topper.
Mevrouw Macron ook weer Franse chique, maar inderdaad de jurk had wat meer getailleerd mogen zijn, alhoewel dit waarschijnlijk een stuk aangenamer draagt voor een banket. De outfit van Sofia is mijn favoriet. Wat een mooie tiara draagt ze!

Hmmm, ben niet zo enthousiast.
Victoria, mooie jurk, zeker met zulke prachtige schouders, maar wel een tikje kleurloos. Maar die vrouw kan echt alles hebben.
Madame Macron: jurk is haar te groot en had ingenomen moeten worden in de taille en het rokgedeelte. Jammer, want het model, kleur en de plaatsing van de glimmers is goed gedaan (zo lijkt het toch niet onder te doen voor alle sieradenpracht van de royals).
Sofia: heel mooi en rustig, maar ook een beetje te rustig misschien? De jurk blijft bij mij niet “hangen” en dat mag echt wel bij een avondjurk.
De jurk die ik daarentegen niet van mijn netvlies krijg is die van koningin Silvia, maar dan in de meest ongunstige zin van het woord. De kleur is prima, maar gebruik dan geen kant. Dit is nu echt een “kermisjurk”. Vroeger (en misschien nu nog wel) kon je van de poppen liggend in een doos winnen op de kermis met van die uitgespreide rokken mét kant in de meest verschrikkelijke kleuren. Zo’n jurk dus 😵‍💫🫣
Ik moet hier even van bijkomen😉

Ik schrok ook toen ik Sylvia zag, maar wilde niet te negatief zijn, maar dit is te veel en te glimmend , wat een lelijke jurk, sorry dat ik het zeg.
Wat een tegenstelling met Mw .Macron, die juist zo sober, maar daardoor juist heel chique .

Hoi Elisah,
Ik ben weer wat bijgekomen inmiddels 😉. Vind dit zo zonde.
Meestal ben ik niet zo negatief (probeer altijd wel iets positiefs te vinden), maar dat ging hem echt niet worden dit keer 😂

Ik ben niet zo weg van de jurk van Victoria. De kleur is wat flets voor haar. Hoewel ik het model best leuk vind met dat schuine onderaan, maakt de soort stof, brokaat, dat ik het meer een jurk voor haar moeder vindt. De tiara vind ik heel mooi.
De jurk van Sofia daarentegen vind ik geweldig. Prachtige kleur die haar goed staat en verder gewoon een mooi sluikvallend model. Ik zou hem nog graag van de achterkant willen zien, er lijkt een soort strik of ophaal opzij te zitten?
De jurk van koningin Silvia is… paars 😉 En dat samen met het rode ordelint en de geelgouden tiara maakt dat ik denk: oei, doe maar iets rustiger.
Mevrouw Macron ziet er heel goed uit. Ook door het opgestoken kapsel. Als het los hangt, vind ik het vrij pompeus en ver naar voren vallen waardoor ze er een beetje in wegvalt. Bij de heupen lijkt de jurk wat te losjes zitten.

Ja, allemaal wel aardig. Ik vind de japon van Victoria het mooist. Ik snap niet zo goed de “lege plooien” bij de heupen van mw. Macron, de jurk valt wat raar. Verder een mooie jurk hoor.

Mooi mooi!
Maar, dat geldt voor alle dames, beetje voorspelbaar.

Mme Macron laat wederom zien dat je ook zonder royale juwelen kan schitteren. Het opgestoken haar staat zeer goed. Alle avondjurken vind ik mooi, maar voor mij springt Sofia er positief uit. Prachtige robe, al was hij strapless denk ik nog mooier geweest, en een geweldig kapsel. Victoria’s jurk ook mooi maar het felblauwe brede ordelint vind ik storend. De tiara van Victoria….schitterend!

De “dubbele” rok maakt Koningin Silvia onnodig pompeus. Victoria’s jurk is prachtig en Sofia vind ik geweldig. Een moeilijke kleur die haar geweldig staat. En Brigitte, ja een echte Française, ze kleedt zich charmant, zij heeft geen toeters en bellen (tiara’s, ordelinten etc.) nodig. Mooie plaatjes.

Grappig tasje van Silvia, lijkt op een pakketje speelkaarten ( genieten altijd die tassen..)
Dames zijn prachtig.
Soms komt de jurk minder tot zijn recht door alle versierselen.

De tas van Silvia steekt de show èn zet aan tot denken🃏… Queen of ❤️….

Mevrouw Macron rocks (wederom) 🤩, zoals eerder geschreven schittert – en straalt – deze dame zonder royale juwelen maar wat een finesse en wat een grandeur 👌🏼

Voor de ‘royale rest’, veelal herhaling van “mode” zetten, veelal hetzelfde laken een pak, 🥱
En Sofia, één van mij favo royals, niet meer dragen meid, niet best 🫣

Ja dat klopt idd

Wow, dit is echt genieten, ik ga nog een rustig naar alles kijken, maar voor nu springt Victoria eruit , kleur Sofia is wat moeilijk,maar wel heel koninklijk en chique.
Mw, Macron, géén toeters en bellen, maar wel heel mooi en charmant

Voor mij is het een H& M in dik chocoladeletter formaat .
Ha ha.

En die van Sofia ga ik steeds mooier vinden .
Ik denk dat deze kleur maar weinigen kunnen dragen

Allemaal heel mooi! Alhoewel, Sofia mag wel een iets sprekender kleurtje hebben, wat mij betreft.