Kroonprins Mary heeft er weer een werkweek opzitten, daarom kijken we vandaag naar haar activiteiten van maandag 6 juni tot en met maandag 13 juni.

Mary begon vorige week met een diner voor de Adviesraad van het Global Green Growth Forum (3GF). Kroonprins Frederik en kroonprinses Mary waren gastheer en gastdame tijdens het diner en de bijbehorende ontvangst op het paleis. Mary koos voor de gelegenheid een oude japon van Prada en combineerde deze met pumps van Gianvito Rossi.

Het sieraad wat ze droeg is bijzonder: een medaillon gemaakt van goud, ingelegd met zwart emaille en diamanten aan de ene zijde en met het monogram van het kroonprinselijk paar aan de andere zijde door de Deense juwelier Ragnar R. Johansen. Kroonprins Frederik liet het speciaal maken door de juwelier ter gelegenheid van de 40e verjaardag van Mary.

Vorige week woensdag werd een foto vrijgegeven van koningin Margrethe en prins Henrik met hun zonen Frederik en Joachim en hun schoondochters Mary en Marie. De foto werd direct na de balkonscene ter gelegenheid van Margrethe's 76e verjaardag op 16 april 2016 gemaakt door Steen Brogaard. De foto werd vrijgegeven ter gelegenheid van de opening van de social media accounts van het koninklijk huis: sinds kort is het Deense koninklijk huis te volgen op Facebook en Instagram.

Destijds droeg ze er op het balkon een roze mantel overheen, nu hebben we zicht op de blouse van Elise Gug en de rok, van Signe Bogelund-Jensen.

Zondagavond was kroonprinses Mary aanwezig bij de uitreiking van de Reumert Awards, zoals bijna ieder jaar. Ze droeg er een nieuwe zachtgele japon met turkooize versiering. Haar goudkleurige pumps zijn van Manolo Blahnik.

Er stond gisteren echt prinsessenwerk op het programma van Mary: het dopen van een schip! Natuurlijk was ze daarbij op haar best gekleed in een hele mooie witte japon met mantel die volgens mij nieuw is. Ze combineerde de japon natuurlijk met een hoed: een beige kleurig model van Susanne Juul. Tijdens de doop van prins Oscar van Zweden droeg ze hetzelfde model hoed alleen dan in het donkerblauw/zwart.

En wat vinden jullie van Mary's kledingkeuzes van deze week? Geslaagd of toch niet?

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 15 jun 2016 - 19:37

Mary weet haar kleding te dragen, wat een stijlvolle, elegante, chique vrouw zien we hier weer:
De paarse japon staat haar mooi en de zilveren pumps maken het af!
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3631222/Crown-Princess-Mary-De...
De gele japon staat haar ook fantastisch!
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3640159/Crown-Princess-Mary-ch...
De hele licht zacht/roze kleur japon is ook prachtig!
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3640004/Princess-Mary-gets-gig...

afbeelding van Agnes

Agnes

woensdag 15 jun 2016 - 10:47

Mooie outfits! De paarse jurk een beetje bloot bij de buste. De hoed van de doop is echt prachtig!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 15 jun 2016 - 10:17

Helemaal TOP! Ik hou van haar kledingstijl.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 15 jun 2016 - 09:54

Mooi zo, Sanne, zo zie je maar : de aanhouder wint !
Alles bij en van (toekomstige koningin !) Mary is prachtig - ze is op en top een stijlicoon ! Het paarse jurkje (bovenste foto) is echt buitengewoon chic !

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 15 jun 2016 - 09:36

Het zachtgele jurkje is prachtig .lijkt Natan stof maar wel veel beter verwerkt ,licht gerimpeld ipv de bekende plooien ,dus kijk mijnheer Vermeulen zo kan het ook .
Bij de doop lijkt me prachtig ,maar wacht op betere foto's ,zo ook met de rok en blouse .

afbeelding van Marije

Marije

woensdag 15 jun 2016 - 08:20

Fijn dat het gelukt is, Sanne! Is zat er al naar uit te kijken :).
Wat ziet Mary er mooi uit bij de doop van het schip! Heel erg gaaf!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 15 jun 2016 - 07:50

Geweldig! Gelukt! Wat een mooie prinses! Zo stijlvol gekleed altijd!

afbeelding van Sanne

Sanne

dinsdag 14 jun 2016 - 23:55

Jaaaaa, het is gelukt! Na ongeveer 30 keer proberen is het eindelijk gelukt m'n log te plaatsen! Helaas heb ik nog steeds ruzie met het invoegen van foto's, dan krijg ik af en toe nog een foutmelding dus de log wordt maar langzaam maar zeker bijgewerkt met foto's :)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?