Avatar foto Door Moderator Petra
Laurentien 23 apr 48 reacties

Laurentien verrast ons met modieuze blouse

Prinses Laurentien die ons verrast? Kan dat nog? Jazeker! De schoonzus van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is altijd al een kleurrijk persoon geweest met een opvallende modesmaak.

Gisteren kwam er een outfit voor de dag die ons stiekem opnieuw verraste. Laurentien was samen met prins Constantijn, prinses Beatrix, koning Willem-Alexander en koningin Máxima aanwezig bij de opnames van het Koningsdagconcert.

Foto ©PPE/Nieboer

Prinses Laurentien ging gekleed in een goudkleurige rok van het label Max Mila Paris, met daarbij een hippe oversized witte blouse met grote borstzakken en ballonmouwen. Blouses met ballonmouwen zijn momenteel veel te zien in het modebeeld, dus wat dat betreft volgt ze de mode zeker. Of je het mooi vindt is altijd vraag twee. Wat vinden jullie van de blouse? En weet iemand het label van de blouse?

Foto ©PPE/Nieboer

De sandaletten (met enorme hak!) van prinses Laurentien komen van het label DVF (Diane von Furstenberg).

En de oorhangers komen van haar favoriete sieradenlabel Angelo Moretti.

Foto ©PPE/RPE/van Katwijk

In de blog over het koningsdagconcert kwam vrij veel kritiek op de outfit van Laurentien. Wie vond de outfit wel mooi? En zo niet, wat had je graag anders willen zien? Kom maar op, ik ben benieuwd 😉 .

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
48 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De combinatie van blouse en rok klopt denk ik niet.
Het lijkt alsof haar hoofd ineens zo klein is, ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen.
Beetje propperig

O Josine je daagt ons wel uit 😏Als ik t goed zie is de blouse kort en aangerimpeld. In combinatie met de ballonmouwen echt to much. De halslijn maakt haar hals onnodig kort zeker zo met de ketting. En de combi met de rok maakt het inderdaad clownesk. Die rok is op zich trouwens al verschrikkelijk. Lijkt wel uit een carnavalswinkel te komen . Dan nog die drukke schoenen die ik op zich al lelijk vind. Nee ik kan werkelijk geen positief puntje vinden .
De Kleding van Laurentien is niet snel mijn smaak, maar meestal wel passend bij haar. Daarbij houd ik ervan als iemand een eigen stijl heeft. Sorry Laurentien, je lijkt me een topvrouw maar dit is absoluut een misser,

De blouse is heel leuk. Zal op een recht /smal broekje zeker op jeans goed staan.
De rok, tja… zo n aangerimpeld model maakt zelfs een lange slanke vrouw breed. Ik blijf er van weg.
De glimmende stof is juist wel geschikt voor zo n avond.

Ik vindt de wijde mouwen niet mooi. De glimmende gouden rok vreselijk. De schoenen vindt ik mooi.

Ik vind de outfit van Máxima erg leuk, fris en weer eens wat anders. Ik ben een groot fan van Trinny London, en daar doet dit wat aan denken. Leuk, vlot en gedurfd! 👌🏻

Leuk, ik vind Trinny ook leuk. En nu je het zegt: dit zou ze inderdaad kunnen dragen!

Laurentien kan wel een potje breken, ze zag er niet uit in deze outfit, maar het is zo’n leuke vrouw. De rok ging nog wel voor een feestje, de blouse geeft haat te weinig ‘hals’ ook in combinatie met de oorbellen. Ballon mouwen mogen dan modern zijn, deze ballonnen waren te veel van het goede. Ze heeft leuk haar, een leuk gezicht, een slank postuur. Dat moet je niet laten ondersneeuwen door te opzichtige kleding, maar ik kan toch haar lef in eigen stijl wel waarderen.

Gouden rok van Laurentien is heel lelijk en gele blouse van Maxima is verschrikkelijk ze had beter de mooie blauwe blouse van Nathan terug gedragen.

Ik geloof dat ik alleen de blouse (op zichzelf) wel aardig vind…

Helemaal Laurentien ! Vooral de schoenen vind ik zelf ook heel gaaf.

Blouse vind ik wel redelijk, maar anders combineren.De rok van Laurentien vind ik lelijk en haar schoenen vreselijk . Máxima haar outfit is meer een statement de vlag van Oekraïne dan een mooie combi. Ik vind het erg lelijk dat blauw en geel. Jammer

Ik vind haar outfit erg leuk, alleen de ketting vind ik too much. Voorderest feestelijk, vrolijk en lekker Laurentien!

Super leuk die blouse, maar in combinatie met de rok echt veel to much. Ze verdrinkt bijna in deze outfit. Ik zou de blouse nog wel eens willen zien op een mooie strakke broek. De schoenen vind ik wel heel leuk.

Nee, deze outfit is het wederom niet voor Laurentien. Wil nog wel even ‘een lansje voor haar breken’, ik zie haar regelmatig, ze is slank en eigenlijke veel knapper en jonger ogend dan op de meeste foto’s die er langs komen. Ze is blijkbaar niet zo fotogeniek als Maxima, maar het is een hele sympathieke vrouw zonder kapsones.

Dat vind ik leuk om te lezen Catherine, ze komt op mij ook erg sympathiek over en het lijkt mij ook een hele leuke moeder.
Och en een keer de mist ingaan met je outfit: dat is mij ook vaak overkomen en zal me ook vaker overkomen, alleen zij staat in de spotlights.
Is het toch makkelijker om anoniem de mist in te gaan met je outfit😉

Laurentine lijkt me echt een heel sympathieke vrouw, maar qua kleding is het vaak TE. Te bont, te veel te alles

Wie verzint nu zoiets? Een énorme, grote, glimmende, gouden’ en ook nog eens met elastiek aangerimpelde rok ( dacht eerst dat hij uit een theater voorstelling kwam), hangt van achteren hoger dan van voren wat je al heel snel hebt met elastieke taille, dan een hele wijde blouse met pompeuze mouwen erop aan, klein koppie erboven, tjonge jonge wat dost die vrouw zich uit zeg. Het enige positieve wat ik hierbij kan bedenken is: het zal wel lekker zitten.

Last edited 2 maanden geleden by Jacqueline

Maar zelfs dan zou ik me met deze outfit zeer ongemakkelijk voelen

De outfit komt op mij over alsof Laurentien in de startblokken tussen de Oostenrijkse bergen staat om een volksfeest te bezoeken!
Ik hoor de muziek al schallen en jaaah….daar gaat-ie: jodelahitieieieie!
Het lijkt me zo’n leuke vrouw, die daar volop van kan genieten.
Maar voor het koningsdagconcert had ze wat mij betreft beter iets anders kunnen kiezen, wat haar meer flatteert dan deze pompeuze combi.

Ik geloof dat in geen week zo hard gelachen heb!

Hhahhahahahaha, ooooo hoe verzin je het. Maar je hebt een punt. Het ziet er wel clownesk uit…….

😂😂😂 Oktoberfest begint vroeg dit jaar😉👍

Lieske, hoe kom je hierop?? Ha ha.
Ik lig in een deuk, zie het ook helemaal voor me.

Ik verzamelde vroeger grammofoonplaten van Olga Lowina!😄

Leuke blouse, alleen wel bij een broek of strakkere rok. Nu is alles wijd.

De kledingstukken zijn op zichzelf leuk maar niet bij elkaar. Wijd op wijd en dan nog met een halsketting die ook je hals kort en breed maakt, is niet flatteus. De blouse met een strakkere broek of rok, en de rok met een aansluitende top zouden wel leuk zijn.

Ik kan het geheel niet mooi vinden, helaas..😔

Super leuk dat Laurentuen erbij is, Constantijn erbij was dubbel zo leuk geweest.
De kledingstijl van Laurentien is echt Laurentien, niet mijn smaak, maar het
past helemaal bij haar, en ze voert haar stijl door tot in details, en dat waardeer ik, verzorgd en over nagedacht.
Hoop haar vaker te zien .
Knap hoe ze altijd de meest bijzondere stukken vind, ze is er echt mee bezig , ik denk niet dat Laurentien zomaar iets pakt en de deur uitgaat.

Constantijn was ook gisteravond aanwezig. Stond alleen op de foto’s een beetje op de achtergrond.

Ik vind de blouse heel vet! Gave mouwen en ben dol op oversized. Erg mooie rok ook.

Oh en de schoenen, love it. Haar oorbellen zijn ook zo leuk.

Last edited 2 maanden geleden by Luna

Normaal gesproken ben ik pro Laurentien om het zo te zeggen. Ik houd van haar uitgesproken looks, maar dit keer ging ze echt een stapje (of 6😉) te ver.
De rok eist alle aandacht op; het is veel en ook heel aanwezig goud, dan moet je het verder rustig houden anders wordt het “overdaad schaadt”. Door er én deze ruime blouse op te dragen met alle aandacht die de mouwen op eisen én een drukke tas én veel te drukke schoenen, wordt het beeld zo onrustig dat je niet meer weet waar je naar moet kijken.
De rok gecombineerd met een uni kleur blouse in een donkere tint gaat goed, al vind ik het wel op het randje.
De blouse, zoals ik al eerder schreef gisteren, op een strakkere rok of pantalon.
De schoenen kunnen wat mij betreft alleen bij een monochrome look in een donkere kleur en dan mag voor mij daar ook de tas bij, maar dan zo weinig en klein mogelijk sieraden erbij. Dierenprint en glitter of dierenprint en goud zijn heel gevaarlijk bij elkaar en vragen om rust, rust en nog eens rust.
Kortom: ik ben nog aan het bijkomen😉😂

😂😂😂👍

Rok en schoenen vind ik wel leuk samen maar de blouse is zo raar erbij.

Blouse op zich is niet verkeerd, maar draag hem op een strakke (spijker)broek. Misschien zelfs op een kokerrok, maar dit is echt too much.

En de rok én die blouse én die schoenen én die accessoires… té + té = té 😉

Als Maxima nou de blouse van Laurentien had genomen, en Laurentien het topje van Maxima, dan was het misschien nog wat geweest.
De oorbellen van Laurentien vind ik heel leuk, wel een beetje groot misschien.

Ik vind dit eigenlijk een hele leuke outfit, behalve de schoenen dan!

Grappig, ik vind juist alleen de schoenen leuk! 🤣🤣

Dat maakt het leven juist zo leuk, verschillende smaken en het is allemaal prima 🤣🤣

Precies! Ook altijd erg leuk om te lezen wat anderen vinden, het is zó wisselend!

Ik vind het geheel niet mooi. Zowel blouse als rok komen heel massief over. Blouse op zich wel leuk maar niet gecombineerd met deze rok. De schoenen vind ik vreselijk, ontzettend ordinair met die dierenprint.

Ik zocht naar een woord om de outfit te omschrijven. Ik kan me helemaal vinden in ‘massief’. Laurentien doet haar figuur tekort met deze outfit.

De blouse is zeker mooi. Maar de witte kleur maakt haar flets. Haar gezicht valt als het ware weg. De blouse kan beter gecombineerd worden met een strakker gesneden rechte broek of rok. Nu krijg je bolling op bolling
De gouden rok mag dan hip zijn, ik vind meer iets voor haar dochter. Maar ook dan zal dit nooit mijn smaak worden.
.

Het totaalplaatje straalt voor mij uit dat ze met haar tweede jeugd bezig is. Alles bij elkaar komt het een beetje schreeuwerig over..
Ik zou zelf liever wat classy en inhoudelijk over willen komen en uit willen stralen, maar ik weet niet of dat ook hun/haar ambitie is.
Opzich verder niks mis met haar outfit..
het enige wat ik echt niet mooi vind, is haar ketting.