Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 24 apr 0 reacties

Koningin Letizia, week 16 2017

In week 15 bleef koningin Letizia buiten beeld, maar afgelopen week was haar agenda weer goed gevuld. 

Look 1: Tijdens de paasmis droeg koningin Letizia een leren broek met een nieuwe mantel van het Spaanse merk Massimo Dutti. De kledingkeuze verbaast mij wel een beetje, omdat Letizia ook heel regelmatig een mantelpakje draagt. Persoonlijk vind ik dat een betere keuze voor een kerkdienst, maar misschien zijn de gebruiken in Spanje wel heel anders. Misschien iemand die hier iets over weet te vertellen? 
Look 2: In week 15 reikte koningin Letizia ook een literatuurprijs uit voor jeugdige schrijvers. De koningin droeg tijdens het feestelijke evenement een off-shoulder stretchblouse van Hugo Boss en een zwarte pantalon van het Spaanse merk Uterque. 
Look 3: Op 19 april was het Spaanse koningspaar aanwezig bij een lunch die in het teken stond van de literatuurprijs die op 20 april werd uitgereikt. De koningin droeg tijdens de maaltijd een bekende japon met verschillende kleurvakken van Felipe Varela. 
Look 4: Tijdens de uitreiking op 20 april verscheen Letizia opnieuw in een bekende outfit van Felipe Varela op de rode loper. We zagen het ensemble eerder tijdens de Nationale Dag in 2016. 

Meer zien van en lezen over de stijl van Letizia? Bezoek dan de website Queen Letizia's Style. 

Lees hier meer over de kleding van:
Week 14 
Week 13 
Week 12 
Week 11 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments