De stijl van koningin Letizia is minder saai dan vaak wordt beweerd. Op ModekoninginMáxima blikken we wekelijks terug op de outfits van de Spaanse koningin. Deze keer: week 13 -2017 

In de afgelopen week zagen we twee verschillende looks bij koningin Letizia. 

Look 1: Audienties komen in Spanje regelmatig voor en vaak verschijnt Letizia dan in een broekpak. Zo ook op 28 maart. De zwarte broek met een dubbele rij knopen en wijde pijpen komt van Sandro en de witte blouse van Hugo Boss. 
Look 2: Rood is de kleur van de liefde, maar ook de kleur van de mantel die Letizia draagt tijdens een prijsuitreiking op 30 maart. We zagen hem ook al voorbij komen in week 12, maar blijkbaar bevalt het ontwerp van de Zara goed. In tegenstelling tot de vorige keer draagt Letizia dit keer een witte pantalon onder de felrode mantel. 

Kun je niet genoeg krijgen van de kleding van koningin Letizia? Neem dan eens een kijke op de website Queen Letizia Style.

Foto's: Casa Real 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

donderdag 20 apr 2017 - 10:42

Ik ben ook een fan van haar kledingstijl. Haar kleding zit altijd als gegoten. Het is elegant en eenvoudig chic.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 05 apr 2017 - 17:29

Ik ben wel een fan van Letizia. Simple chic. Geen toeters en bellen, geen flodderige rommel. Maar een koninklijke verschijning.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 05 apr 2017 - 09:15

O ja, en op dit ogenblik is ze, met haar man Felipe, in Japan op staatsbezoek ! Bij aankomst droeg de mooie en elegante Koningin er een andere schitterende rode mantel : een plaatje !! Eftichia zal ons wel links bezorgen, niet ?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 05 apr 2017 - 14:55

Volgende week maandag volgt een overzicht van deze week :) Nog even geduld dus.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 05 apr 2017 - 13:20

Zie de website genoemd door Josine boven deze blog.
Laat inderdaad een waanzinnige mantel zien

afbeelding van zara

zara

woensdag 05 apr 2017 - 07:14

Er zijn maar weinig vrouwen die een witte skinny jeans kunnen hebben, en Letizia is er één van! De zwarte broek met uitlopende pijpen staat haar minder goed, want hij is wat te 'groot' en te overheersend, zeker in combinatie met een witte blouse. Die rode Zara jas is fantastisch! De combinatie met de witte broek vind ik het mooiste.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 05 apr 2017 - 00:53

Wat mij opvalt is dat haar kleding zo smetteloos is en ontzettend mooi gemaakt. En ik heb er niet eens verstand van. De kwaliteit is echt te zien. Het gaat nooit om in elkaar geflanste design-dingen. Het is échte kwaliteit en onberispelijk. Toch vind ik haar stijl op zich stijf. Heel weinig losse, flodderige, zomerse (ik noem maar wat) jurkjes. Het lijkt allemaal meer op een uniform dan op een makkelijk zittend geheel.
Ik vind haar het mooist in mantelpakjes. Minder mooi met een broek (met plooi is helemaal erg). Witte blousen moet ze ook niet doen. Ik ben geen fan van haar maar waardeer zeer zeker de eenvoud (dus weinig accessoires, daar hou ik zelf ook helemaal niet van).

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 04 apr 2017 - 23:54

Ik geniet zo van Letizia's kledingkeuzes, ze ziet er altijd zo stijlvol uit, eenvoud siert de mens!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 04 apr 2017 - 22:22

Ik vind haar kledingkeuze zeker niet saai.
Ik kijk er graag naar!
Dank voor de tip website. Kende ik niet.

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 04 apr 2017 - 22:18

Wow, wat een klasse heeft die vrouw. Less is more.
Mooie website.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?