Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 10 apr 0 reacties

Koningin Letizia, week 14 2017

Koningin Letizia heeft een drukke week achter de rug, dus dit keer een volle log met maar liefst 8 outfits. 

Look 1: Op maandag 3 april stapt het Spaanse koningspaar op het vliegtuig richting Japan voor een meerdaags staatsbezoek. Koningin Letizia draagt bij het vertrek een trenchcoat van Burberry. Opvallend, want we zien de Spaanse koningin meestal in kleding van eigen bodem. 
Look 2: Bij aankomst in Japan heeft Letizia haar trenchcoat omgewisseld voor een tweekleurig jasje van Hugo Boss. 
Look 3: Op de eerste dag van het staatsbezoek draagt koningin Letizia een rode mantel van Felipe Varela. De kleur is een verwijzing naar de Japanse vlag en wordt veel gedragen tijdens staatsbezoeken aan Japan. 
Look 4: De tweede outfit van de dag komt van Carolina Hererra en wordt gedragen tijdens een bijeenkomst met Spaanse expats. 

Look 5: Tijdens het staatsbanket draagt Letizia een bekende donkerblauwe japon met broderie van de Spaanse ontwerper Felipe Varela. 
Look 6: De tweede dag van het staatsbezoek draagt Letizia kleding van Hugo Boss. De pumps en clutch zijn een ontwerp van Carolina Hererra. 
Look 7: Later op de dag wisselt Letizia van kleding. De kleding van Hugo Boss moet plaatsmaken voor een fluwelen japon van Armani. We zien Letizia niet zoveel met kleding van dit Italiaanse modehuis (alhoewel ze op de dag van haar verloving wel een wit broekpak van Armani droeg), maar de keuze is niet zomaar gemaakt. De jurk komt namelijk uit de collectie van 2011, die in het teken stond van Japan. We zien het aan de obi-like buikriem die in het jasje is verwerkt en de stof van de manchetten. 
Look 8: Het staatsbezoek wordt op dag 3 afgesloten. Letizia draagt een turquoise mantelpakje. 

 

 

Foto's met dank aan Casa Real

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments