Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 30 jan 18 reacties

Zes zomerse looks: dit droegen Máxima en Amalia op Bonaire

Het officiële bezoek aan Bonaire zit er alweer op. In deze blog blikken we terug op de mode van Máxima en Amalia.

Bij aankomst kozen Máxima en Amalia beiden voor blauw-wit. Juist ja: de kleuren van de vlag van Bonaire. Máxima’s top en pantalon zijn gekocht bij Massimo Dutti, de blazer bij Max Mara. Let ook even op de grote oorbellen met witte kralen van Fahoma en de fantastische denim sandaletten.
Op dag 2 droeg de koningin een jurk van Zimmermann, die vanwege de dunne, koele stof heel geschikt is voor een warme reis. Hoe meer stof, hoe minder last van de zon. Maar…. door de grote pofmouwen en de hoge hals oogt het plaatje wel wat warm en zwaar. Ik ben benieuwd hoe jullie hierover denken.
Het officiële programma op Bonaire werd afgesloten met een wit, mouwloos pak van Zara, dat van sjeu werd voorzien door een flinke dosis klatergoud. Heerlijk!

PPE/BSR

Prinses Amalia is op de bloemetjes-toer. Bij aankomst droeg ze een jurk van Diane von Furstenberg. Confectie, zo uit het rek. Op dag twee hulde ze zich in couture van Natan (midden) en een zachtgele maxi-jurk van Ralph Lauren. Ik lees op meerdere plekken dat de prinses nog zoekende zou zijn naar een stijl, maar gezien de consistentie denk ik dat ze die voor nu al wel gevonden heeft. Lees: lang, zwierig, soepele stoffen en een bescheiden printje.

PPE
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
18 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Heel leuk!

Wat zien ze er allebei mooi uit tijdens dit deel van het bezoek De zwierige jurken van Amalia passen echt bij haar en de wedges passen goed bij het tropische bezoek.
De Zimmerman jurk van Máxima is een favoriet van mij, dus fijn dat ze die weer draagt. En het witte pak staat haar echt super. Ook haar haar zit heel mooi tijdens dit bezoek. Op naar het volgende eiland, waar ze ons hopelijk weer verrassen met veel mooie kleding.

Máxima; erg mooi en eens met Josine dat de jurk warm oogt door het model.
Amalia; erg mooi! Sneakers onder de jurk vind ik top, blazer over de gele jurk jammer.

Amalia op de foto aan het water in haar mooie zwierige jurk en sneakers vind ik fantastisch. Haar avondjurk in geel-wit staat haar supermooi. Jammer dat ze de blazer over haar schouders liet hangen waardoor de jurk niet goed tot z’n recht kwam. Máxima vond ik t mooist in haar wit-gouden outfit. Fijne combi voor een Caribisch avondje. Mooi afgestyled met de gouden sieraden. Op naar Aruba.

Helemaal mee eens!! Die nette japon met sneakers vind ik fantastisch, past zo bij haar leeftijd!! En Maxima in die witte outfit met gouden sieraden vind ik echt geweldig!! Ook zo’n zin in het vervolg van hun reis (hoop zij ook).

Ik heb de beelden noch van amalia noch van maxima maar kan er mij wel iets bij voorstellen . Wil ook niet preuts zijn maar deel uw mening .

Leuke looks voor een zonnig eiland. De jurken van Amalia vind ik heel leuk en staan haar goed. Ze voelt zich er duidelijk prettig in. Leuk ook met de sleehakken. Máxima vind ik bij aankomst en in de avond net iets te casual. Het zijn wel leuke outfits, maar…..de jurk van Máxima is ook heel leuk je ziet sowieso dat ze allemaal genieten. En dat is ook belangrijk

De jurken van amalia vind ik haar goed staan met de gele op nr 1. De blauwe en vooral de kleur kan zij zeker hebben en staat haar goed. De natan jurk in mousseline is lekker luchtig , heerlijk om dragen bij tropische temperaturen maar de stof is mi te licht voor haar . Hierdoor blijft de jurk teveel “kleven”
Maxima vind ik -op de jurk na – te casual gekleed. Het gaat uiteindelijk wel om een officieel bezoek. Bovendien trekt zij mi door deze look teveel de aandacht.

Wat de witte outfit betreft ben ik het met u eens. Er circuleren foto’s met een enorm ‘kiekeboe’ moment, ben niet van de preutse, maar ze op stap als koningin en we kunnen alles wel goedpraten, maar dit vind ik echt storend. (Hetzelfde geldt ook voor de gele jurk van Amalia🥴)

Last edited 1 jaar geleden by Rina

Terugblik geeft even pas op de plaats: leuk!
De lang-zwierig-soepel-stijl staat Amalia prima en kleedt haar goed af. Prima start vind ik, en passend bij Bonaire.
In mijn beleving heeft Maxima 2 stijlen gebruikt: casual bij aankomst (begrijpelijk na de vliegreis), stijlvol in de prachtige pofmouw-jurk outfit met toebehoren en opnieuw casual in de witte combinatie van de avond. Laatstgenoemde zou ik niet gekozen hebben in functie, maar bewaren voor een zomeravond in de privé sfeer. Overigens vond ik haar kapsel daarbij wel heel mooi, losjes opgemaakt.
Hopelijk na een dag rust nieuwe energie voor vandaag opgedaan.
Ik ben benieuwd…!

Love Amalia’s schoeisel!!

Overigens ik vind wel dat Máxima rustig gekleed is en zo haar dochter gelukkig in The spotlight zet.

Amalia is heel goed op weg, mijns inziens. Ik vind dit model jurken goed bij haar passen. ’t Mag ook prima een wat kortere lengte zijn, maar een overslagmodel, of zoals de Natan jurk is passend bij haar figuur. En inderdaad, ze is blijkbaar zelf weg van deze stijl. Het zou me zelfs niet verbazen als ze ook iemand heeft die haar adviseert.
Smaken verschillen, niet iedereen zal dit model jurk of de bloemetjes waarderen. Maar we hebben haar met fotosessie ook al wel in broek met jasje gezien. Ik ben heel benieuwd wat we deze week nog meer gaan zien, can’t wait!
Qua sieraden ook leuk. De dubbele ring met ‘stukken’ bloem vind ik mooi. Ik ben benieuwd of het echte diamanten zijn, of dat het een goedkopere imitatie is. Iemand een idee? Haar armband van Hermes is ook leuk. Madeleine heeft dezelfde in een andere kleurstelling.

Bedoel je de ringen met de blauwe stenen met de stukken bloem ring? Zie een eerder blog van Josine, daar hangt een flink prijskaartje aan…

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Op naar een volgend eiland!
Voor nu vind ik Máxima allemaal geweldig! Behalve de broek van aankomst te kort en daardoor geen mooie verhoudingen. Amalia heeft wellicht haar licht opgestoken bij V Beatrix. Zie een parallel met haar liefde voor bloemen enzo

Al jaren kijk, lees en geniet ik mee van alles wat op deze website staat, maar nu de nieuwe generatie wordt ingewerkt, wilde ik ook eens reageren!
Prinses Amalia ziet er wat mij betreft prachtig uit. Dat witte colbert doet niet veel voor haar en maakt het een beetje stijf, maar ik denk dat het veilig voelt en dat mag best. De eerste blauwe jurk met wedges vind ik heel leuk, hele goede kleur voor haar! De witte en gele jurk zijn ook mooi, maar naar mijn mening iets te lang. Voor zover ik kan zien heeft Amalia goede benen en enkels, die zou ik wel wat meer willen zien 🙂 Haar losse haren zijn sowieso prachtig. Koningin Maxima wat mij betreft zoals we van haar gewend zijn, super stylish, maximaal en soms een beetje rommelig. But I love it!! Veel zin in wat we nog meer te zien gaan krijgen!

Het witte mouwloze pak van Maxima, inclusief kapsel en accessoires heeft voor mij wel de wow-factor. Voor Amalia wacht ik nog even af of ze nog met iets verrassends voor de dag komt.

Eens, is onderbelicht.
Ik vind t erg vlot , staat haar heel goed.