Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Fee

Fee

vrijdag 08 feb 2019 - 19:28

Mijn indruk is dat Maxima meer bezig is met de financiële sector, met in het buitenland de toegang van mensen tot financiële dienstverlening bepleiten en haar vertegenwoordiging van de secretaris-generaal van de VN in plaats van met haar hoofdtaken: het ondersteunen van haar man bij het vervullen van zijn taken en representatie. Zie www.koninklijkhuis.nl: "Als echtgenote van Koning Willem-Alexander ondersteunt Koningin Máxima in de eerste plaats het staatshoofd bij het vervullen van zijn taken." (...) "Daarnaast heeft zij representatieve werkzaamheden, zoals het vertegenwoordigen van het Koninklijk Huis bij officiële gelegenheden in alle sectoren van de samenleving." Het lijkt me dat de vrouw van de koning zich vooral zal inzetten voor de bevolking van Nederland. Dat nog niet eens alleen vanwege de riante financiële bijdrage die zij jaarlijks van het volk ontvangt. Ze heeft ook de morele verantwoordelijkheid. In het land is Maxima meestal op stap voor initiatieven vanuit het Oranjefonds. Het gaat me om een gezonde balans in haar hoofd- en neventaken, met een invulling die past in de 21e eeuw.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 08 feb 2019 - 08:53

@ Josine en Agnes volledig met jullie eens mbt publieke optredens. Ze is nu meer 'niet zichtbaar' als zichtbaar. Als ze straks met allemaal nieuwe outfits aankomt dan zou ze in de publieke opinie ruimschoots te tijd hebben gehad om te shoppen. Ongetwijfeld dat ze achter de schermen bezig is met van alles en nog wat maar dat zien wij niet. Ik merk dat ik als Maxima liefhebber me hier aan begin te irriteren, laat staat de mensen die niets met het koningshuis hebben. Kijk naar Meghan. Hoogzwanger en zichtbaarder dan ons koningin. En druk met de verhuizing is voor mij geen excuus. Dat doen Nederlanders allemaal naast hun werk in hun korte weekenden. PS mag ik korting op de financiële bijdrage die ik als burger lever aan het Koningshuis zodat mijn bijdrage wordt gekoppeld aan het aantal optredens per maand?!?!? Net als rekeningrijden.... hahaha zo maar een idee!

afbeelding van Agnes

Agnes

vrijdag 08 feb 2019 - 17:38

Eens met jou Margriet, het begint me ook wel te storen dat we haar zo weinig publiekelijk in het land zien. Hopelijk stelt ze haar prioriteiten bij en gaan we haar weer meer zien.

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 07 feb 2019 - 22:40

Ps: ik kies voor 8. 7 vind ik ook wel leuk. De rest vrij onverzorgd en vooral de recepties, wat een piekhaar en teleurstelling in vooral de laatste keuze voor zoiets saais. Echt de minste qua recepties in jaren....

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 07 feb 2019 - 22:41

Nou zeg wat een summier aantal optredens in januari, 8 in totaal waarvan 1 inschrijving bij de gemeente. Dus 7 optredens, waarvan 3 in Davos en 2 Recepties. Blijven dus 2 optredens over waarvoor ze het land in is geweest. Echt heel weinig. En het is nu 7 feb en ze heeft zich deze maand ook nog niet laten zien...Ik zeg niet dat ze niets doet, ze zal ook achter de schermen werk verrichten. Maar ze heeft een publieke functie en dan vind ik 7 per maand erg weinig. En zo is het half feb al weer voorjaarsvakantie en zien we haar weer niet. Ik mag hopen dat ze in februari nog aan 7 optredens, dus outfits komt. Het mag wat mij betreft een tandje meer. De ene maand is drukker dan de ander. Maar juli en aug zien we haar helemaal niet, half dec wordt ze vaak voor het laatst gezien voor kerstvakantie en zo heeft ze echt maanden waar ze weinig te zien is. En als publiek figuur mag ze best wat meer zichtbaar zijn in sommige rustige maanden.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 08 feb 2019 - 08:04

Van A tot Z met je eens. Ik ben altijd wat terughoudend met reacties als 'wat is ze rustig', want we weten niet wat ze achter de schermen doet. Maar ik vind weldat ze publiekelijk veel te weinig zichtbaar is. Half december met vakantie, half januari pas weer aan de slag. Een luxe waar veel mensen alleen maar van kunnen dromen. Maar behalve wat recepties en de conferentie in Davos was haar agenda inderdaad behoorlijk leeg. Als we gaan kijken wat ze nu echt voor Nederland heeft gedaan, dan is dat minimaal. Misschien moet ze ook eens nadenken over haar prioriteiten en wat minder VN-werk aannemen en wat meer publieke verplichtingen in eigen land.... Het koningshuis ligt de afgelopen weken behoorlijk onder vuur en een rustige februarimaand met een skivakantie als afsluiting is dan alleen maar olie op het vuur.

En nogmaals: ik zeg niet dat Máxima te weinig doet. Alleen dat ze te weinig zichtbaar is.

afbeelding van Agnes

Agnes

vrijdag 08 feb 2019 - 17:34

Fijn Josine dat je zo reageert en we hetzelfde er over denken, ik dacht later, had ik het wel moeten typen, ik wil niet te kritisch zijn, maar het valt op en stoort me ook wel dat ze publiek zo weinig zichtbaar is de laatste tijd. Laten we hopen dat ze dit leest :-)

afbeelding van Petra_68

Petra_68

donderdag 07 feb 2019 - 21:34

Geen toppers de outfits van deze maand. Als ik moet kiezen nr. 7, mooi pak in een prachtige kleur die Máxima erg mooi staat. Ik zou er andere oorbellen erbij dragen. Ze heeft ongetwijfeld mooiere exemplaren dan deze kwastjes....

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

donderdag 07 feb 2019 - 21:23

Omtrent het haar, ik heb net zulk flutshaar als de koningin, moet je mee leren leven en met de jaren wordt het al dunner, althans bij mij. De kleur was saai donkerblond dat ik misschien wel 40 jaar heb behandeld met coupe soleil en highlights. Zo’n 5 jaar geleden heb ik het uit laten groeien en alleen nog maar uitwasbare kleurtjes gebruikt want ook mijn grijze haar is erg saai, was ik maar helemaal mooi wit (let op wanneer je een tubetjes met een flesje moet mengen is er nog steeds sprake van een schadelijk product). Mijn haar is door het niet meer (semi) permanent kleuren echt erg vooruit gegaan. Het glanst, wordt minder snel vet en vertoont ook als het wat langer is geen dode punten meer.
Omtrent rood haar mijn man, onze zoon en onze dochter hebben rossige kenmerken die afhankelijk van de leeftijdsfase en puberteit (hormonen) min of meer zichtbaar zijn (geweest). Onze dochter kreeg een echt oranjerode dochter (ook haar man van Surinaamse origine bleek het gen bij zich te dragen) en is met enige negroïde trekken, bruine ogen en inmiddels kastanjerood haar een beauty van 5 jaar.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 07 feb 2019 - 16:07

PS zou maximas echte haarkleur een beetje als dat van Alexia zijn?

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 07 feb 2019 - 18:39

Ik vond deze foto van toen ze jong was
https://i.pinimg.com/originals/ee/e0/e1/eee0e160332a2584077979d200ff8d1a...
Maar grote kans dat ze inmiddels grijs is, of voor een deel grijs.

Alexia heeft op het moment bruinrood haar maar tot niet zo lang geleden had ze net zulk hoogblond haar als haar zussen dus die heeft het ook al geverfd.
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Alexia_der_Nederlanden#/media/Bestand%3A...

https://bilder.t-online.de/b/84/00/86/66/id_84008666/tid_da/prinzessin-a...

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 07 feb 2019 - 20:29

Ik weet het niet of ik als moeder mijn dochter al zo jong zou laten verven, zeker niet als je toch al onder de vergrootglazen ligt. Wel weet ik dat ik zelf als baby behoorlijk rossig was, als kleuter helwit en van lichtblond tot steeds wat donkerder ben gegaan op natuurlijke wijze. Nu is mijn haar van nature saai asblond en eigenlijk dicht bij de kleur die mijn zus haar hele leven al heeft. Dus hoe dat zit met haarkleuren in de loop der jaren, weet ik niet. Alexia is wel altijd rossiger geweest dan Amalia en Ariane. De glamourserie zit vol styling, filters en trucage dus helemaal normaal is dat ook niet. Amalia was in die serie ook gepolijster blond dan laatst bij jumping.

Qua kapsel voor Maxima. Laatste tijd volg ik the Bold and the Beautiful weer. Het kapsel wat Brooke nu heeft, zou ik wel wat vinden. Bob tot op haar schouders, beetje luchtig gesneden.

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 07 feb 2019 - 21:10

Het zou ook een spoeling kunnen zijn en geen verf, dat tast je haar niet zo aan.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 07 feb 2019 - 15:55

Ik denk dat Maxima haar haren een hele tijd niet meer moet blonderen, zo niet voor altijd. De stoffen in blondeer spullen zijn funest voor ander gekleurd haar. Ze kan dus haar lange haren behouden maar flink wat haarmaskers erin en rustig haar eigen kleur gaan aanhouden.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

donderdag 07 feb 2019 - 13:23

Zo, een hele tijd geleden dat ik hier gereageerd heb.
Dank je wel voor het overzicht Josine!
Ik vind persoonlijk nummer 5 en nummer 7 het mooist. Daar straalt ze echt, de kleuren staan haar enorm goed en ze doet waar ze zich in haar element voelt. Dat zie ik vrijwel altijd, bij officiële plichtplegingen is het natuurlijk lastig om uit het keurslijf te stappen (wat ze overigens fantastisch doet); maar bij dingen die haar liggen straalt ze enorm en lijkt de kleding ook iets krachtigs uit te stralen. Ik stel het stemmen nog even uit, lastige keuze ;-).

afbeelding van Jannie

Jannie

donderdag 07 feb 2019 - 11:07

Loop een willekeurig advocatenkantoor of een grote bank binnen en de dames die er werken zien er net zo uit, of soms beter. Wel jammer, want het kost allemaal een berg geld.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 07 feb 2019 - 13:12

Helaas, of juist gelukkig, daar kom ik niet zo vaak, dus kan ik het niet vergelijken. :)

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 07 feb 2019 - 10:48

Maxima heeft niet veel optredens gehad de voorbije weken maar zal zeker druk bezig geweest zijn met de bestelling en de aanschaf van de najaar en winter 2019 2020 garderobe de lente en zomer zal al wel in haar dressingroom hangen

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 07 feb 2019 - 10:08

Heb niet naar boulevard gekeken stond gister op de vorsten webside,ben benieuwd!!

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 06 feb 2019 - 23:27

Zondag maxima naar jordanie tot dinsdag...

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 07 feb 2019 - 08:41

Hoe weet je dat? niet in de agenda Koninklijk huis....

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 07 feb 2019 - 08:57

Ik heb een mail gekregen van de RVD en ik hoorde dat het ook al bij RTL Boulevard was benoemd.

afbeelding van petra

petra

woensdag 06 feb 2019 - 22:14

Mijn voorkeur gaat naar nummer 8....mooie koninginnenlook en opgestoken haar!!!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 06 feb 2019 - 21:13

Vrijdag heeft Maxima weer een optreden zie ik in de agenda. Het is nog een mager begin qua optredens in het nieuwe jaar. Jammer want ik heb zon zin in een sprankelend modejaar zeker op deze saaie regenachtige dagen. Maar goed, ik heb geduld!

afbeelding van Kate101112

Kate101112

woensdag 06 feb 2019 - 19:34

Wat een saaie maand. Nummer 1 en 5 , de rest zo ouwelijk en kleurloos.. brrr
Ach ja het is ook moeilijk goed te doen na alle smaken maar meneer N moet voorlopig in de ban❌

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 06 feb 2019 - 19:04

Niet de maand met de mest sprankelende outfits maar wat werd ik blij van outfit 8! Topkleur en mooie accessoires. Ook outfit 7, 1 en 2 zijn mooi en staan haar goed.

Hopelijk komt er de komende maand weer iets verrassends en kleurrijks uit de kast. Ik hoor net dat ze volgende week naar Jordanië gaat.wellicht een privé bezoek, maar ik hoop dat we haar daar nog te zien krijgen.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

woensdag 06 feb 2019 - 17:05

Alle outfits ten spijt, maar ik blijf me verbazen over de staat van haar haren. Het lijkt wel alsof ze het helemaal kapot heeft geblondeerd. Ongelooflijk dat ze met haar inkomen met zulk haar rondloopt. Begrijp me niet verkeerd, als zij zich prettig voelt bij haar verven, dan moet ze dat doen. Ik zou als ik haar was flink de schaar in het haar zetten. De kleding komt totaal niet tot z'n recht en alle extentions vind ik bij Maxima een té hoog barbie-gehalte hebben.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 07 feb 2019 - 08:35

Ik vind dit een lastig onderwerp, want uiterlijk en innerlijk moeten wel op elkaar aansluiten. En ik heb het idee dat Máxima zich juist heel goed voelt bij los haar. Het is voor buitenstaanders dan heel gemakkelijk om te zeggen dat ze haar haren moet opsteken of afknippen, maar dat is natuurlijk geen wet van Meden en Perzen. Ik ben het met je eens dat het een verzorgder plaatje op zou leveren, maar ik vind dat we het tegelijkertijd ook weer niet kunnen verwachten dat ze het afknipt. Aan de kwaliteit van je haar kun je namelijk niet alles doen, en je moet je ook goed voelen bij je kapsel. Zo wordt er tegen mij ook heel vaak gezegd dat ik mijn haar moet opsteken a la Máxima, maar ik voel me dan echt een oude tut. Op mijn bruiloft heb ik ook gewoon mijn haren los gedragen, ondanks de duidelijke adviezen uit mijn omgeving én mijn Spaanse sluier. Ik voel me namelijk fijner met los haar (krijg ook snel hoofdpijn van opgestoken haar, zelfs een staart) en Leon vindt het ook nog mooier. Dan is de keuze snel gemaakt, toch? En ja, Máxima's positie is anders. Maar ik zou het heel wat vinden als zij tegen haar zin in haar lange lokken zou moeten kortwieken zodat een kleine groep Nederlanders haar mooier zou vinden.

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 07 feb 2019 - 14:15

Haha Josine, een oude tut, jij? Los haar past inderdaad echt bij jou maar ik denk ook wel dat een staart je goed zou staan.
Ik vind los haar, mits iets gestyled, wel mooi bij Máxima, maar in "vol ornaat" hoort een opgestoken of vast kapsel, vind ik.
Als ze het zou afknippen, zou ik dat heel jammer vinden. Dat zou écht tuttig worden, ben ik bang.
Ik denk dan ook aan oude foto's van mijn moeder en haar drie prachtige zussen. Zodra ze gingen trouwen, moest het haar eraf en kwam er een permanentje in. En opeens waren het (tuttige) dámetjes....zo jammer, vond ik dat altijd, als ik naar die foto's keek...
En ja, ik weet dat er leuke, korte kapsels bestaan, maar Máxima heeft geen "korthaarhoofd" in mijn beleving.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

donderdag 07 feb 2019 - 17:36

Zelf denk ik ook dat Maxima geen kort haar moet hebben. De stijl die zij heeft past echt bij haar. Hoe het haar er aan toe is kan ik niet beoordelen . Máár ik vind het wel mooier staan als zij haar haar opgestoken heeft. Heeft ook met de leeftijd te maken . Oudere dames , ik bedoel M er niet mee, vind ik niet zo mooi met lang haar.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

donderdag 07 feb 2019 - 22:42

Van mij hoeft Maxima haar haar ook niet af te knippen. Zij heeft wel dun haar, maar er is nog wel iets van te maken. Dat doet ze soms ook wel. Ik heb zelf ook net zulk dun haar, dus ik weet hoe het is ;)
Maar wat ik dan echt niet snap, is dat ze regelmatig een slordig los kapsel draagt. Bij veel wind bv. waait dun fijn haar echt alle kanten op (echt vreselijk is dat, ik heb het ook en ik ga dan ook nooit zo naar buiten. Even wat extra mousse, klein beetje hairspray en soms een klip erbij en dan is het wel te doen).
En zo'n rommelige scheiding vind ik ook niet verzorgd staan..
Maar als ze haar haren maar even wat vaker borstelt, let op een nette scheiding, de dunne puntjes onderaan bijknipt, dat zou al zoveel schelen.
Ik herinner me dat Maxima een tijdje terug haar haar half vast had met een klip geloof ik. Ik vond het super staan. Dan maakt het niet uit als het haar dun is, want daar kun je niks aan doen.
En Josine, groot gelijk dat je je haar vaak los draagt, ik zou het ook direct doen met zulk mooi haar en zo lang!

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 08 feb 2019 - 00:18

Het is natuurlijk altijd gokken wat zij met haar haar doet omdat wij dat gewoon niet weten. Misschien dóet ze ook al een hoop mousse in haar haar, misschien gaat er ook al een hoop lak in, misschien kamt ze het ook al 10 keer per dag maar doet dat alsnog niet veel voor haar haar.
En die scheiding die niet altijd recht is, dat is vaak met opzet zo gedaan, dat heb ik ook vaker bij anderen gezien, op die manier valt het voller op de bovenkant.

Maar wat ik er mee wil zeggen, iedereen kan haar nou wel allerlei “adviezen” gaan geven over hoe ze haar haar moet verzorgen en behandelen, maar we weten gewoon niet wat ze al doet.
Ik weet dat zelf, ik heb juist dik wat zwaarder haar en als ik het eens heel vol en bol wil hebben bovenop, hoe meer mousse ik er in doe en hoe meer lak ik er in en opspuit hoe eerder alles juist helemaal plat op mijn hoofd komt te liggen omdat mijn haar gewoon te zwaar is om bol te blijven staan en als ik Maxima zou zijn zou men zeggen, nou die mag weleens wat mousse en lak in haar haar doen om het wat boller te laten vallen ;)

Met 1 ding wat wel duidelijk zichtbaar is ben ik het wel met velen eens, van mij mag ze ook die rafelige punten weleens recht laten knippen want dan lijkt de onderkant gelijk wat dikker en staat het verzorgder.

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 07 feb 2019 - 10:40

Daar heb je helemaal gelijk in , heel dikwijls is kort haar verzorgder en bij sommige gezichten staat geen lang haar , maar ik vind het lange haar van Maxima natureller en mooier dus .Maxima toont ook jonger met het lange haar als het opgestoken is schat ik er 10 jaar bij .Kort haar vind ik dikwijls gemaakt en minder spontaan , maar wel verzorgder
Maar ik weet dat Maxima zich verzorgdt ondanks het lange haar.Ze heeft nog tijd om later haar haar kort te doen als ze 65 is .

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 06 feb 2019 - 13:05

Weinig flatteuze foto's, dus daar probeer ik me niet door te laten afleiden, want ze droeg wel een aantal fijne kledingstukken en sieraden:
1. met de blouse en het mohair jas/vest is echt helemaal niets nada nop mis. Heerlijke diepe kleur, mooi contrast in materiaal (en perfecte match in kleur, mooi), strikkraag prachtig onder de open hals van de jas.
2. onder de deken zit dus echt een geweldig leuke vrolijke jurk met stippen en kleurtjes en ruches en zo meer.
3. beetje...inspiratieloos, op de grijze parels na, die zijn indrukwekkend. (Grijze parels vind ik zo mooi, en witte echt vreselijk, misschien ben ik de enige?)
4. beetje veel inspiratieloos (misschien zijn de oorbellen geweldig, maar die kan ik niet zien (en ben nu even te lui om zelf te zoeken))
5. moeilijk om een outfit te verzinnen in deze kleur die ik niet leuk vind, en toch, dit vind ik een beetje saai... Had de blouse dat schattige opstaande kraagje en koordje van het CI pak gehad, en was de ketting meer 'Monies' geweest dan dit klassiek-dure (twinset-plooirok-type) exemplaar, dan had ik het geslaagd gevonden.
6. Als de (afgrijselijke) broek (Meneer Natan: kijk, ik heb hier een hele dikke wollen deken, laten we er fijn een héle wijde broek voor Maxima van maken) een rokje was (zo'n iets uitstaand stijf (dan kan het wel) A-lijn rokje net boven de knie, met een dikke panty en hoge laarzen): ja, leuk.
7. De kleur is prachtig. De jas is mooi. Het pak is helaas een figuurdoder. En de oorbellen vind ik belachelijk (sorry, maar waarom koop je door kinderhandjes in elkaar gezette weggooi-oorbellen van draadjes als je een (tamelijk uitgebreide) collectie fantastische bordeauxrode oorbellen hebt? Marie Kondo moet misschien eens langs op HtB. Sparks no joy.)
8. Simpel maar mooi. Lekkere hoed ook. Bloemen ook mooi (lente, please...).

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 06 feb 2019 - 12:29

Een mager (nieuw) modemaandje. Jammer dat we nr 6 niet in volledige zicht hebben gezien, alleen maar stukjes. Deze foto waarop ze zit, is best ok. Kleur blouse is goed en ruit van de broek er goed bij.
8 is een mooie koninginne-look maar ik kies toch voor nr 7 omdat deze vlotheid haar goed staat. En een jas is ook altijd een extra punt bij mij....

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 06 feb 2019 - 11:58

Ik heb op 8 gestemd.. ik vond die kleur prachtig, goed kapsel en een leuke en vlotte hoed erbij
Maar ik heb geloof ik de rok van nr 6 gemist..
Hebben we die al eens vaker gezien?

afbeelding van JL

JL

woensdag 06 feb 2019 - 10:15

Ik heb voor 1 gekozen, prachtige kleur. Echt een outfit voor de maand januari. Jammer dat we niet kunnen zien wat voor rok/ broek ze eronder draagt.

afbeelding van Marjet

Marjet

woensdag 06 feb 2019 - 09:48

Nummer 7 omdat ik het erg leuk vind dat ze een pak draagt en is krachtig. Nummer 8 staat op een goede tweede! Het mooist heeft Maxima dit jaar nog voor ons in petto ;)

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 06 feb 2019 - 09:05

Eigenlijk is er weinig om echt enthousiast over te zijn. Ik heb op nr.8 gestemd, omdat daar het hele plaatje klopt.

afbeelding van Merel123

Merel123

woensdag 06 feb 2019 - 07:51

Gekozen voor nummer 7.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 06 feb 2019 - 06:31

Naar nummer 8 gaat mijn stem, met als 2e keus nummer 3.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

dinsdag 05 feb 2019 - 23:12

Nummer drie en acht vind ik het mooiste. Alleen drie is erg gekreukeld en bij nummer acht vind ik die hoed vreselijk. Dus toch maar acht

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 05 feb 2019 - 22:19

8. mooie kleur, leuke accessoires, goed kapsel. Dit is zoals ik haar graag zie.
En als tweede nr. 7.

afbeelding van HC

HC

dinsdag 05 feb 2019 - 22:11

Nummer 8! En 7 is ook erg mooi!

afbeelding van Dahlia

Dahlia

dinsdag 05 feb 2019 - 20:37

Helaas niet veel mooie outfits. Vooral van de nieuwjaarsbijeenkomsten had ik meer verwacht.
Ik stem op nr. 8 met als tweede keus nr. 1
De enige echte mooie outfitts voor mij.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 05 feb 2019 - 20:16

Weinig optredens in januari helaas dus weinig uit te kiezen. Ik kies voor 7. Mooie kleur. Hopelijk in februari weer meer optredens.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?