Hare Majesteit Koningin Máxima brengt dinsdagochtend 29 januari 2019 een werkbezoek aan AFAS Software in Leusden. AFAS is winnaar van de Koning Willem I Prijs in de categorie grootbedrijf. Deze prijs beloont durf, daadkracht, duurzaamheid en doorzettingsvermogen en stimuleert creatief en innovatief ondernemerschap. Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting.

Hare Majesteit Koningin Máxima brengt dinsdagochtend 29 januari 2019 een werkbezoek aan AFAS Software in Leusden. AFAS is winnaar van de Koning Willem I Prijs in de categorie grootbedrijf. Deze prijs beloont durf, daadkracht, duurzaamheid en doorzettingsvermogen en stimuleert creatief en innovatief ondernemerschap. Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting.

Sinds 1996 ondersteunt AFAS grote en kleine bedrijven en organisaties bij het automatiseringsproces met één standaard (online) softwareapplicatie. Zo liggen de gegevens van de financiële administratie, salarisadministratie en projectadministratie allen vast in dezelfde database. Ook helpt AFAS consumenten hun persoonlijke geldzaken op orde te krijgen. Met de AFAS Foundation zet het familiebedrijf zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Naast de locatie in Leusden heeft het softwarebedrijf sinds enkele jaren vestigingen op Curaçao en Aruba en in België.

Tijdens het bezoek krijgt Koningin Máxima een rondleiding door het bedrijf, met onder andere aandacht voor productontwikkeling, ICT en het opleiden van jonge talenten via de AFAS Academy. Ook toont AFAS hoe automatisering het werk van alle 450 medewerkers en meer dan 11.000 zakelijke klanten leuker en efficiënter maakt. Daarnaast krijgt Koningin Máxima een toelichting op het werk van de AFAS Foundation en op de nieuwbouw van het hoofdkantoor.

De Koning Willem I Stichting is in 1958 op initiatief van De Nederlandsche Bank in het leven geroepen door een aantal aan het bedrijfsleven verbonden organisaties. Doel van de stichting is de nationale economie nieuwe impulsen te geven en daarmee het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten. De stichting wordt gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Infrastructuur en Milieu. De Koning Willem I Prijs wordt tweejaarlijks toegekend in de categorieën grootbedrijf en midden-en kleinbedrijf. De Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap beloont daarnaast duurzame innovaties van kleine of grote organisaties. Koningin Máxima bezocht winnaar Eosta op 4 december 2018.

Outfit: een nieuwe outfit is altijd fijn, dus we vallen in de prijzen vandaag. Máxima's broekpak van auberginekleurige wol komt van Natan en heeft enkele bijzondere details. Zo zie ik een asymmetrisch ceintuur bij de heup en een brede omslag bij de pantalon. Twee elementen uit de wintercollectie van het Belgische modehuis. 

Pumps van LK Bennett: 

Afbeeldingsresultaat voor lk bennett site:modekoninginmaxima.nl

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 31 jan 2019 - 09:19

Vandaag staat er weer een opening in Máxima's agenda. Ben benieuwd waar ze ons mee gaat verrassen. Ik blijf gewoon hopen op de grijze paillettentop van Natan of de robe manteau van Claes Iversen. Wel met een andere hoed, want stro en sneeuw gaat niet zo lekker samen.

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 30 jan 2019 - 23:16

Voor een "koninklijk" persoon gelden andere kleding- en gedragsregels, zegt men (lees ik vaker) op deze site. Ben ik het grotendeels mee eens. Dat is echter wel een cruciaal punt.
Wat wij zien, beoordelen wij blijkbaar dus in eerste instantie aan de hand van deze regels.
Daarnaast willen "we" het hebben over onze eigen smaak.
Dat vind ik best wel lastig...
De kleur en het materiaal van de broek en de top vind ik super.
De rest is al voldoende aan de orde geweest.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 30 jan 2019 - 21:08

Dank Merel!! Nice comment on command

afbeelding van gambetta

gambetta

woensdag 30 jan 2019 - 17:13

Hoewel ik zelf niet zo van broekpakken houd en brede omgeslagen zomen, vind ik toch deze combinatie als geheel niet verkeerd staan. En qua kleur: heel mooi.
Alleen ja: jammer van het haar; waarom niet een stukje eraf en er hiermee verzorgd uitzien. Verzorgd haar maakt dat het geheel hier echt meer tot zijn (haar) recht komt.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 30 jan 2019 - 10:20

Beste Josine,
Het hoort hier niet thuis, maar het is op het blog "Meghan en Gabriela Hearst niet mogelijk om in te loggen .

Dank je wel!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 30 jan 2019 - 12:39

Ik heb deze klacht de afgelopen week vaker gehad bij andere blogs, dus heb de webdesigner zojuist gemaild. Bedankt voor het doorgeven!

afbeelding van Jrn

Jrn

woensdag 30 jan 2019 - 08:09

Fraai, koninklijk en des Maxima's. Ik ben dol op de manier waarop zij haar mantels draagt, echt een eigen signatuur. Persoonlijk had ik liever een paar contrasterende oorbellen / hangers gezien, bijvoorbeeld in zilver.
Cijfer: 8,5

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 30 jan 2019 - 09:07

Wat zeg je dat mooi :)

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 30 jan 2019 - 07:41

De kleur vind ik fantastisch, en de wollige top tot de riem ook, en de rest nogal ‘zwaar’. Qua zwaar:
- de omslagen. Elke soepele elegante val die de broek misschien ooit heeft gehad is daarmee vakkundig de nek omgedraaid. Door de naaldhakken eronder is de balans helemaal weg.
- ik heb niets tegen jassen die op schouders hangen. Of je het koud hebt of niet moet iedereen zelf bepalen, en het kan, als het soepel valt en met de juiste ‘attitude’ behoorlijk charmant zijn. Maar Maxima lijkt hier een American football speler. Met de stijve mouwen van de jas en het wollige pak in dezelfde kleur eronder werkt het deze keer niet.
- een brede ton-sur-ton riem om de verlaagde taille, dat is leuk als je Ursula Andress bent en in een witte bikini bevallig uit de branding oprijst. Of als je Twiggy bent en een schattig kanariegeel minijurkje draagt. Of, top, als je Emma Peel bent en in je leren catsuit wat te wreken hebt. Maar niet aan een wollen top met ditto wijde broek. Nu ligt het accent op het breedste punt van haar lichaam, en alle andere punten zijn ook breed gemaakt.

Dus: van de top een peplum maken, dat model flatteert Maxima zeer, omslagen uit de broek, laars met een wat stevigere hak. En als er een jas over moet, ga voor contrast en soepel. Dat turquoise groene lama vest, dat zou leuk zijn.

afbeelding van zara

zara

woensdag 30 jan 2019 - 13:14

Die brede broekomslagen zijn natuurlijk hartstikke handig om micro-films, visgerei of andere handige gadgets in te verstoppen! Wat een heerlijk rijtje jaren '60 sterren!

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 29 jan 2019 - 21:54

Merel, kom eens door met jouw altijd weer gouden reactie!

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 30 jan 2019 - 07:42

Your wish is my command ;)

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 29 jan 2019 - 21:37

Prachtige kleur en pak. Het is volgens mij een broek met top, waaraan de ceintuur vast zit. Het doet wat retro-achting aan. Heel apart. Alleen vind ik de omslag te breed en oogt hierdoor de broek “zwaar”. Een ander kleur schoenen (bijv. Camel) zou het geheel wat minder massief maken.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 29 jan 2019 - 21:54

Ja zie ook mijn reactie, eens, camel laarzen

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 29 jan 2019 - 20:13

PS deze kleur lijkt wat op.haar verlovingsjurk. Het stond haar toen ook zo mooi. Wat was ze toen trouwens nog bleu als je het vergelijkt met de femme fatale van nu!

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 29 jan 2019 - 20:02

Een heerlijk pak. Geweldige kleur, en erg leuke oorbellen erbij. Top. Minpuntje: die lelijke omslagen aan de broek. Overbodig en storend Natan! En nog een tip mijnerzijds: een beha die de boel een beetje lift.....

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 29 jan 2019 - 19:56

De kleur is prachtig. Heel sjiek om mantel en pak in een kleur te dragen. De riem en de broek maken haar wel breder op de heup dan ze is. Het trekt ook bij de bovenbenen terwijl de top niet mooi zit bij haar buik. De pasvorm is het dus net niet. Qua haar zou ik willen dat ze eens voor een echte coupe gaat die ook los mooi zit. Nu zit het rommelig en dat is niet erg als je de ramen lapt, maar bij een representatieve taak vind ik het onverzorgd.

afbeelding van zara

zara

dinsdag 29 jan 2019 - 19:47

Wat een prachtige bramen-paarse kleur! Die rode oorbellen maken de outfit pittig!

afbeelding van Assepoester

Assepoester

dinsdag 29 jan 2019 - 19:45

Van alle royals heeft Maxima een echte voorliefde voor oorbellen, leuk dat ze daar altijd veel mee afwisselt, maar deze oorbellen zijn wel erg groot. Het lijken wel gordijnenkwasten;) Op Royals by Robin kun je duidelijk zien dat Maxima haar synthetische ringen set van Pommellato draagt. Zo prachtig. Ik zou zo graag een ring van Pommellato willen hebben..

afbeelding van Dahlia

Dahlia

dinsdag 29 jan 2019 - 19:44

Positief beginnen maar;)
De kleur staat haar geweldig en maakt samen met haar stralende glimlach veel goed. De jas is prachtig maar van het broekpak ben ik niet weg. De oorbellen zijn veel te groot. Tja en het haar. Een paardenstaart is toch een kleine moeite? Het oogt vaak rommelig zo los alhoewel het ook mooi kan vallen.
https://robinutrecht.photoshelter.com/index/G0000nrsFLbe2Ogc/I0000.01MA....

afbeelding van Christal

Christal

woensdag 30 jan 2019 - 17:00

Wat een prachtige foto idd! Losse haren: magnifique. Past bij Maxima

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 29 jan 2019 - 19:27

Geen verkleding voor de 2e meeting vandaag

afbeelding van Babs74

Babs74

dinsdag 29 jan 2019 - 17:44

Mooie kleur!!!! Erg mooi pak en zit goed.

afbeelding van car

car

dinsdag 29 jan 2019 - 17:00

Ik vind de kleur prachtig...de ceintuur-applicatie vind ik echt niet mooi ..het zit totaal niet gunstig qua figuur!( geldt ook voor die eeuwige omslag, heel slecht) ..jammer! Geen vlees geen vis :(

afbeelding van Christal

Christal

dinsdag 29 jan 2019 - 16:46

Ik vind het een prachtig pak! Die omslagen en ceintuur maken het imo sportief, de oorbellen spannend. Heel geslaagd geheel.
Het zit en past perfect en staat haar fantastisch. Niks op aan te merken.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 29 jan 2019 - 16:01

Haar haar staat goed! Is een beetje zoals ze ook eens droeg met dat geweldige rode pak bij de VN en in Argentinië bij fotosessie met roze broek en ook bij een andere foto sessie in Argentinië met dat tuniek. Ik vind het haar leuk staan.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 29 jan 2019 - 15:36

Sorry, ik vind alleen de jas en schoenen mooi.
De oorbellen zijn net kwastjes die vroeger aan een gordijnkoord zaten.

afbeelding van Elles

Elles

dinsdag 29 jan 2019 - 15:19

Over het haar is al genoeg gezegd!

afbeelding van Elles

Elles

dinsdag 29 jan 2019 - 15:18

Ik vind de kleur van de oorbellen wel passen,haalt het vele aubergine iets op.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

dinsdag 29 jan 2019 - 15:17

Prachtige warme kleur! ik vind dit absoluut geen bordeaux dat neigt meer naar rood m.i. maar deze kleur is veel meer aubergine. Hele mooie diepwarme kleur

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 29 jan 2019 - 15:17

Wel eens met MeRoyalty over het haar. Het lijkt er steeds dunner en slechter uit te gaan zien..het staat daardoor armoedig en doet zon afbreuk aan de rest van haar verschijning. De conditie van haar haren vraagt erom niet meer gekleurd te worden ......

afbeelding van Merel123

Merel123

woensdag 30 jan 2019 - 07:40

Mijn haar wordt ook steeds dunner.
Ben toen met kleuren gestopt, dát stond pas armoedig.
Volgens mijn dermatoloog heeft dat niets met kleuren te maken. Het is een hormonale aangelegenheid.
Wel heb ik het op een gegeven moment kort laten knippen, nu valt het minder op.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 29 jan 2019 - 15:07

Wat een leuke outfit. Deze kleur staat haar zo mooi! Top!

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 29 jan 2019 - 15:31

Mooi pak, alleen het zit weer te strak om haar borsten, de omgeslagen pijpen ben ik ook geen fan van.

Even later, ik heb meer foto’s bekeken bij Royals by Robin. Daar zie je een foto vanaf de zijkant en dan zie je het ook op de rug dat het bovenstuk aan alle kanten knelt en trekt, echt te klein is dus.
Ik blijf dat niet snappen, waarom altijd en eeuwig kleding een maat te klein kopen waardoor de mooiste kleding er alsnog armoedig uitziet en of ze geen geld heeft om de juiste maat kleding te kopen.
Je ziet het eigenlijk ook bij de broek dat het knelt en trekt aan haar bovenbenen omdat die te klein is.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 29 jan 2019 - 15:00

Winterse kleur, winterse stof. Prima!

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 29 jan 2019 - 14:48

Mooi en warm geheel. Juist de ceintuur van de top en de brede omslag op de broek maken het een eigentijds geheel. Wat mij betreft dan hè. Qua oorbellen heb je vast gelijk Josine, goed gevonden. Ik zou zelf iets met een robijn gekozen hebben, aangezien die zich in verschillende uitvoeringen in haar juwelenkistje bevinden.

afbeelding van Petra_68

Petra_68

dinsdag 29 jan 2019 - 14:47

Mooi broekpak in een mooie warme kleur. En de jas erbij, top! Alleen jammer van de omslagen aan de broek....

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 29 jan 2019 - 14:38

Josiene weet je al iets over De eerstvolgende fotosessie? Stond iets overnop de ANPsite?

afbeelding van Molly

Molly

dinsdag 29 jan 2019 - 20:22

Op de site van blauw bloed staat dat die op 25 februari is in Lech. Naast de koning en zijn gezin zijn dit jaar prinses Beatrix en prins Constantijn en zijn gezin erbij.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

dinsdag 29 jan 2019 - 14:32

De oorbellen zijn m.i. te rood voor de meer aubergine outfit. Ik vind de stof, de kleur en de jas mooi maar die ceintuur op het bijna breedste deel en de broek met omslagen slaan de plank wat mij betreft echt mis. De schoenen heeft ze al langer en zijn volg. mij een keer opgerekt vanwege een teen en/ of voetblessure, ze kleuren goed. Tasje lijkt iets te bruinig. Als je voor kleur op kleur gaat dan luistert het nauw zeker bij deze tinten waarbij koel en warm kunnen botsen en verschil in materiaal (leer en stof) ook nogal eens voor kleur verschil zorgen.

afbeelding van Dorie

Dorie

dinsdag 29 jan 2019 - 18:31

Op de site van the realmyroyals.com staat van foto van Belga waarop duidelijk te zien is dat ze heel wat langer zijn dan de oorbellen van Vanessa Mooney

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 30 jan 2019 - 09:48

Kleur staat Maxima prachtig. Mooie schoenen en jas zo te zien. Top vind ik ook leuk behalve die ceintuur onderop, die maakt je breed. En broek vind ik gewoon weg lelijk, vooral die omslag bij beiden pijpen. Jammer

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

dinsdag 29 jan 2019 - 13:02

Of het nou Natan, Zara of Jan Tamineau is; met dit kapsel is elke outfit het net niet. het klinkt heel negatief maar ik begin me er steeds meer aan te ergeren

afbeelding van Hennie64

Hennie64

dinsdag 29 jan 2019 - 15:18

Hierin móet ik je (helaas) gelijk geven.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 29 jan 2019 - 18:28

mooi mooi mooi!
Die asymmetrische centuur Van stof is lekker retro! Maar dan flare pijpen en een jumpsuit. Heel gaaf zou zijn geweest als die stijl wat meer doorgevoerd was. . En cognac of bordeau laarzen...
Leuker vind ik een coltrui op een broek als dit.
De top dan op een broek met rits aan de zijkant
Maar verder smullen want lekker geen koniginne outfit maar -heb ik zo het idee- ook iets wat ze had kunnen dragen naar VN of privé (of OS want dan ziet ze er vind ik het gaafst uit!
Heb dit bericht aangepast want ik heb beter gekeken en vind het enig!

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 29 jan 2019 - 12:20

Wat een mooi broekpak met bijpassende jas.
Ik zou deze outfit ook wel willen hebben. Alles in 1 kleur, helemaal mijn stijl. Al zou ik wel de omslag verwijderen.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

dinsdag 29 jan 2019 - 12:47

Sluit ik me helemaal bij aan!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?