President Andrzej Duda van de Republiek Polen brengt op dinsdag 29 en woensdag 30 oktober een officieel bezoek aan Nederland. Hij wordt hierbij vergezeld door zijn echtgenote, Agata Kornhauser-Duda. 

Dinsdagochtend 29 oktober ontvangt de Koning president Duda op Paleis Noordeinde. Na de inspectie van de erewacht vinden een audiëntie en een lunch plaats waar ook Hare Majesteit Koningin Máxima bij aanwezig is. De Koning en de president houden tijdens de lunch een toespraak. Vervolgens vertrekken de Koning en de president gezamenlijk naar Breda om daar de viering van 75 jaar bevrijding van Breda bij te wonen.

Mode
Outfit: Rode mantel met opgestaande kraag 
Ontwerper: Natan
Eerder gedragen: Nee 
Leuk detail: Tijdens officiële ontvangsten doet de koningin steeds vaker aan flagdressing. En ja, de vlag van Polen is oa rood. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Anna68

Anna68

donderdag 31 okt 2019 - 14:42

Ik vind het een prachtige jas (voor buiten inderdaad) in een bijzonder mooie kleur. Een ceintuur zou ik er niet aan toevoegen, maar een beetje korter zou jij wel moeten. Dan zou het model er veel pittiger uitzien. Een paar mooie suede laarzen zou het plaatje compleet maken, alsmede een mooi haarband-achtig hoedje, zoals Kate die vaak heeft

afbeelding van PK020

PK020

woensdag 30 okt 2019 - 21:32

Top > Kleur, stof en rimpeling in kraag & kleurcombi = super mooi.
Tip cq aandachtspunt ;-) > Brede zwarte /of bordeaux rode/ lakceintuur "van" Johan Frederik lijkt mij zeer goede toevoeging. Verder las ik ook ergens 'meer getailleerd' = idd goed advies.

Ik voeg hier aan toe: Miss Marple-achtig overkomend hoedje , uhhhhh, why??? Koningin Maxima, U bent halverwege de 40, de nieuwe dertigers van tegenwoordig. Iets dergelijks, zo'n 'uhhhh Miss Marple-hoedje', kan nog zeker ingezet worden tot uw 90ste, tot uw 100ste! !
En verder aan deze outfit zonder taille en brede lak ceintuur > Pumps uit, brrrrr , wie heeft dit bedacht? Laarzen aan, zwart of bordeaux rood!

Ps: Binnen is het gebruikelijk een winter/jas uit te doen. Oh ja, vergeet uw prachtige handschoenen niet, staat wel zo gastvrij als gastvrouw naar uw gasten toe, toch?

Plaatje buiten een dikke 5,
plaatje binnen een magere 5 > 'Ik vraag me af wie de gastvrouw is...'
Of heb ik nu de plank mis geslagen qua etiquette?

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

woensdag 30 okt 2019 - 17:15

...op zich een prachtige mantel van een schitterende stof, die mooi valt. Wellicht had een brede, zwarte lakceintuur mooier gestaan
en passend bij hoed, schoenen en tas.

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 02 nov 2019 - 00:01

Er zijn hier meerdere die praten over een ceintuur om die jas heen, ik ben blij dat jullie niet Máxima’s stylistes zijn ;) Een ceintuur om een dergelijke dikke stof en het wijde model zou verschrikkelijk slecht vallen. De jas zou er dan propperig uit gaan zien en vooral het bovenstuk zou heel vreemd gaan zitten.

En een andere opmerking, meer getailleerd, daar is het het model niet naar, dan zou het ook een volkomen andere jas worden.

Oja, en bij nader inzien op mijn eerdere reactie vind ik het toch wel een mooie jas, de rimpels bovenaan bij de hals is een variatie op een rucheskraag. Het hoedje met voile vind ik ook erg mooi,

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 31 okt 2019 - 07:44

Wordt t dan niet een beetje de kerstman?

afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 30 okt 2019 - 16:44

Misschien had Maxima een riem om de jas moeten doen om het meer vorm te geven, nu is het één rood "vlak". Ik vind het kraagje wel leuk. Waarom heeft zij de jas op de binnenfoto nog aan en de presidentsvrouw niet?

afbeelding van Marja

Marja

woensdag 30 okt 2019 - 15:39

De kleur is mooi.
Ik vind het model niet zo mooi, de kraag lijkt net een knikkerzak die aangetrokken is. Of zo'n ouderwetse poppenkastpop.
Het doet wel haar stralende lach heel mooi uitkomen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 30 okt 2019 - 15:09

Wat jammer dat we nietwaar meer van dit bezoek te zien krijgen. De presidentsvrouw is een interessante dame., zowel als mens maar ook qua kleding.

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 30 okt 2019 - 13:52

De kraag vind ik erg mooi zie je nu ook veel blouses.
Kleur staat haar geweldig.
Het model jas vind ik niet je van het.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 30 okt 2019 - 12:41

Ergens heeft die jas wel wat maar ik vind het wel een beetje op zwangerschapskleding lijken.

P.s. Ik zie nu dat iemand anders dat ook schrijft.

afbeelding van Marja

Marja

woensdag 30 okt 2019 - 15:37

Ik dacht het ook, wie weet, komt er nog een nakomertje. Er zijn meer celebreties die op hun 50e of later kinderen krijgen.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 30 okt 2019 - 09:00

Ik heb een rode jas in deze lengte, maar combineerde hem altijd met camel of zwart. Maar ik ben om, en ga op zoek naar een bordeauxrode sjaal. Wat staat dit goed!

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 30 okt 2019 - 09:41

Moet je doen, ik ben ook helemaal weg van deze kleurcombinatie .

afbeelding van 29novmode

29novmode

woensdag 30 okt 2019 - 08:08

Een mooie kleur mantel, de kraag is leuk bedacht. Alleen het model doet mij aan positie mode denken.De hoed staat er mooi bij.

afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

woensdag 30 okt 2019 - 12:28

Haha, beetje jaren '80 ook. Met dat netje op het hoedje ook.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 30 okt 2019 - 00:13

De presidentsvrouw ziet er zeer charmant uit, stijlvol prachtig pakje.
Onze koningin; tja we weten inmiddels dat rood haar fantastisch staat en daar laat ik het verder maar bij !

afbeelding van Elles

Elles

dinsdag 29 okt 2019 - 23:07

Haha,Doro.
Mooie kleur,maar wel een "moeke-achtige" uitstraling.

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 29 okt 2019 - 23:08

Mooie rode kleur. Helaas geen mooi model: wat een stijve uitstraling zo, ouwelijk, en absoluut niet flatterend. Het model is te lang en te breed en de panty er zo onder doet zeer degelijk aan. Nee, niet mijn ding.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 30 okt 2019 - 12:46

Suus, maar ze kan toch niet met blote benen gaan lopen in dit jaargetijde en als ze een winterjas aanheeft?

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 30 okt 2019 - 13:38

Klopt natuurlijk Lina. Het gaat me om de combinatie. Ik denk dat het door het model van de jas komt, met de lengte die eindigt op de kuiten (En daar de nadruk op legt) en dan met zwarte panty eronder. Ik kan er niet helemaal de vinger op leggen waardoor het precies komt, maar het staat zo stijfjes zo. Een kortere (getailleerde) jas met deze panty en pumps zou heel anders staan, of een huidkleur panty hierbij met apartere schoenen. Niet dat ik de jas dan wel mooi vind hoor ;-)

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 30 okt 2019 - 14:05

Suus, ze heeft een huidkleurige panty aan, dat zie je op de foto waar ze buiten staat, alleen op de onderste foto binnen lijkt hij inderdaad een stuk donkerder.

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 30 okt 2019 - 22:35

Ja, ik zie het nu! Vertekende wat inderdaad. Inmiddels reacties door anderen geplaatst waar hoge aubergine laarzen worden gesuggereerd. Denk dat dat inderdaad al veel beter zou zijn.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

dinsdag 29 okt 2019 - 22:02

Ik heb genoten van de kwaliteit in India en Japan, inclusief sieraden. Maar gister had ik nog iets meer van Yes, hierin is ze onderscheidend. Zo van Alex, de film gaat toch over natuur doe ik de fantjes armband aan en oh nee de broek is zilverkleurig en de oorbellen ook, nou wat kan het schelen ik doe toch de olifanten, die passen erbij.
Of vandaag oh, nee men is bang voor te strakke Natan jurkjes, ik zal ze eens een poepie laten ruiken! Wijd en nog zo wat.
Ik weet natuurlijk niet of ze haar kledingkeuze grappig bedoelt maar ze neemt deze in iedere geval ook niet al te serieus wat leuk is.
De first lady van Polen heb ik bij een eerder staatsbezoek, weet niet meer waar eens gegoogeld, is wel een interessante vrouw zowel qua herkomst als CV en uitermate elegant.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 29 okt 2019 - 21:18

Mooie kleur jas maar het model maakt dat ze op een washand-pop lijkt met zo’n klein hoofdje erboven uit.

afbeelding van Maria04

Maria04

dinsdag 29 okt 2019 - 19:11

Wat een leuk model jas, het staat Máxima bijzonder goed . Zo'n geplooide kraag is weer heel wat anders, verrassend is het zeker. Rood past helemaal bij de Koningin . Een topper wat mij betreft. Willem-A heeft er ook zin en en de presidentsvrouw is ook heel chique gekleed. een goed begin van het staatsbezoek.

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 29 okt 2019 - 18:51

De presidentsvrouw heeft een prachtige mantel aan .. hier zie ik geen foto’s met jas ... dat vind ik zoveel mooier dan dit vormloze model van de koningin.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 29 okt 2019 - 19:19

Wat leuk dat we ons koningspaar zoveel te zien krijgen. En alweer een nieuwe outfit! Rood en Máxima altijd een goede match, maar deze jas oogt wel wat stijf dus ik ben niet enthousiast. Typisch Máxima om het met aubergine te combineren daar krijgt het een trendy twist van.
Wat ziet de presidents vrouw er prachtig uit. Zij wint qua outfit vandaag!

afbeelding van Anouk

Anouk

dinsdag 29 okt 2019 - 19:47

Dat denk ik niet, de foto die ik heb gezien toont de jurk in een donkere tint rood dan de jurk in de link ;)

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

dinsdag 29 okt 2019 - 18:19

Ik dacht ook dat Stephanie van Luxemburg op bezoek was....prachtige outfit van haar!
Maxima is wel heel erg aanwezig in deze enigszins stijf overkomende jas. Hoewel rood haar doet sprankelen.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

dinsdag 29 okt 2019 - 17:49

Mooie jas, prachtige kleur. Ik vind de kraag wel heel leuk! Weer eens wat anders

afbeelding van Marly

Marly

dinsdag 29 okt 2019 - 17:45

Wat een mooie kleuren bij elkaar, de jas vind ik wat stijfjes! En ik ben eigenlijk benieuwd wat eronder zit, vast een leuke jurk want ze zal toch niet met haar jas aan bij de lunch zitten lijkt mij. Haar kapsel is verzorgd en leuk hoedje, prima!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 29 okt 2019 - 17:11

Aanvulling hoedenverzameling?

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 29 okt 2019 - 17:31

Nee, deze hoed heeft Máxima al drie keer eerder gedragen: 2016-11-29 november Den Haag en Amstelveen, 2018-03-07 maart Naaldwijk en Maastricht, 2018-10-17 oktober Den Haag.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 29 okt 2019 - 17:52

dank je!
is een mooie!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

dinsdag 29 okt 2019 - 18:43

Rood staat Maxima fantastisch. De kleurencombinatie is ook erg mooi. Maar het model van de jas is wat mij betreft vreselijk. Raar model vooral bij hals. Lelijk gemaakt, ongelijk. Ook zie je precies waar de knopen zitten. Raar voor zo’n dure ontwerper. Jammer
Lengte vind ik wel mooi.
Poolse dame ziet er prachtig uit, leuke outfit. Zal Maxima ook fantastisch staan.

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 29 okt 2019 - 16:55

De combinatie rood met aubergine vind ik stijlvol en rood staat Màxima altijd goed.
Maar wat een tuttig model heeft deze jas.

afbeelding van Tess

Tess

dinsdag 29 okt 2019 - 16:21

Prachtige mantel...mooie kleur ook, stijl anno 1965. Helaas maakt het onze Koningin wat ouwelijk....kraag is erg leuk en speels, bij een getailleerd model staat het het direct wat pittiger...wel mooie lengte.

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 29 okt 2019 - 16:11

Wat ziet de presidentsvrouw er mooi uit zeg. Rood staat Maxima goed, ik vind de kleurencombinatie ook leuk.

afbeelding van Meike

Meike

dinsdag 29 okt 2019 - 16:10

Prachtige jas, mooie kleur voor Máxima. En in tegenstelling tot velen hier, vind ik de kraag eens wat anders, erg leuk!

afbeelding van Iris_c

Iris_c

dinsdag 29 okt 2019 - 16:04

Prachtige mantel. Alleen de combinatie rood met paars kan mij niet bekoren. Dit doet mij denken aan de Red Hat Society. Het komt ook gek op mij over dat je je jas aanhebt terwijl er een foto binnen in het paleis wordt genomen. Wellicht dat ze moeten bezuinigen op de stookkosten na de renovatie van tig miljoen.

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 29 okt 2019 - 15:55

Tip voor Natan.. ga eens op een cursus coupeverwerking.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 30 okt 2019 - 00:15

Of misschien nog beter : Ga met pensioen !! Stop ermee!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 29 okt 2019 - 15:33

In de aankondiging van het Koninklijk Huis leek t alsof de mannen elkaar gingen ontmoeten vanwege de herdenking, dus verrassend dat de vrouwen er ook bij zijn.
Heeft Maxima een jurk onder haar jas of houdt ze de jas ook aan tijdens de lunch?
Mooie rode kleur, bravo voor haar dat ze een nieuwe jas heeft. Jassen zijn vaak ondergeschoven bij haar. Maakt wat fors dat wel maar verder ziet het er met kapsel en handschoenen goed uit.
Klassiek pakje van presidentsvrouw. Ook mooi.
En fijn dat er zoveel (koninklijke) aandacht is voor de inzet van de Polen in onze bevrijding.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 29 okt 2019 - 18:00

Tijdens de lunch een mouwloze rode japon

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 29 okt 2019 - 15:27

De kleur flatteert enorm. Ze ziet er uhhhh......keurig uit. Echt een mevrouw van middelbare leeftijd. Wat een verschil met de broek en fluwelen top van gisteravond.

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 29 okt 2019 - 14:41

Lees net dat Addy van den Krommenacker faissement heeft aangevraagd. Heel sneu voor hem .
Weet jij Josine of Maxima ooit ontwerpen van hem heeft gedragen?
Veel prinsessen wel, en heel mooie modellen .
Irene heeft prachtige kleding van hem

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 29 okt 2019 - 23:21

Koningin Maxima niet, voor zover ik weet. Wel Prinses Irene, Prinses Margriet, Prinses Margarita, Prinses Carolina, Prinses Viktoria en wie weet wie nog meer ;). Maar inderdaad sneu...

afbeelding van Birchwood

Birchwood

dinsdag 29 okt 2019 - 14:29

Kleurencombinatie is prachtig!
Rood staat Maxima, maar ik ben geen fan van het model van de jas. En wat zou er voor jurk onder zitten.....
Presidentsvrouw ziet er zeer charmant uit.

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 29 okt 2019 - 15:59

De jurk die eronder zit is een mouwloze, rode, zie foto´s van de lunch.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?