Hebben ze ten paleize last van lentekriebels? Het lijkt er wel op.

Koninklijke mode mag zeker mooi zijn, graag zelfs, maar het is nog veel belangrijker dat het totaalplaatje waardig is en past bij de gelegenheid. De ene royal is daar voorzichtiger in dan de andere. Koningin Letizia koos vandaag voor een fuchsia jurk met een spannend doorkijkje. Wat mij betreft een brug te ver voor een royal, maar ik ben heel benieuwd hoe jij daar over denkt! 


Foto: PPE/Thorton

De poll:

In eigen land gebeurde er qua mode ook wat. Naast een heerlijke maxi-jurk en een lekkere kleurencombinatie koos Laurentien gisteravond ook voor opvallend schoeisel. Zeg het maar: top of flop?


Foto: PPE/Schoemaker 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van oranjefan

oranjefan

zondag 15 mei 2022 - 13:49

Laurentien had bij de uitreiking voor de World Press Photo een superleuk jumpsuit aan, ze heeft er zwarte sandalen onder, maar ik kan niet goed zien of het die van de bovenstaande foto zijn, maar die passen daar wel perfect bij.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

vrijdag 13 mei 2022 - 09:51

Bij Letizia is het jammer dat de buik zichtbaar is. Als dat niet zo was dan had ik het een mooie japon gevonden. Nu niet.
Bij Laurentien kan ik echt niks positiefs zeggen. Vreemde combinatie jurk en schoenen. Alles is lelijk en doet niets voor haar. Ze wordt er niet mooier op en dat is toch de bedoeling van kleding.jurk maakt haar plomp en de schoenen zijn mijn inziens vreselijk. Ze moet toch een andere stylist zoeken.

afbeelding van CarolinaMaria

CarolinaMaria

donderdag 12 mei 2022 - 08:48

Letizia heeft wel een heel gespierde buik. Op zich top maar ook een beetje eng. Verder mooi. Laurentien, tja, dat wordt nooit wat volgens mij.

afbeelding van Suyari

Suyari

woensdag 11 mei 2022 - 15:33

Maxima doet toen een jurk met ronde gaten. Ook zo'n vreselijk gezicht. Leuk voor het strand maar niet als je in functie bent

afbeelding van Luna

Luna

donderdag 12 mei 2022 - 15:27

Dankjewel voor de link! Ze heeft wel lef met wat ze aantrekt. Ze kan de jurk goed hebben, maar ik vind de kleuren niet zo geslaagd. De lengte vind ik verder eigenlijk wel prima.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 12 mei 2022 - 02:53

Yess, dat was die!
Haha! Lekker even buiten de lijntjes

afbeelding van Luna

Luna

woensdag 11 mei 2022 - 13:04

Wat een fantastische jurk draagt Letizia. Ik vind het totaal niet gewaagd, het is zo bescheiden als wat. Hooggesloten aan de bovenkant, prachtige lange pofmouwen en het is ook nog eens een lange rok. Voor een royal vind ik het hartstikke goed kunnen. Prachtige kleur staat haar heel mooi.

Laurentien heeft een leuke vorlijke jurk aan. Een mooie ceintuur had het wel wat meer body gegeven, maar de kleur misstaat haar niet en ook de lengte vind ik mooi. Toffe oorbellen erbij. Haar schoenen zijn leuk! Ik ben benieuwd hoe die lijken onder een andere outfit. Ze staan denk ik super bij een lichtere kleur pak.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

woensdag 11 mei 2022 - 12:43

....wellicht is het 'doorkijkje' wel gevoerd met huidkleurige stof, maar het blijft een gewaagd ontwerp voor een Koningin.
Prinses Laurentien, haar' bijzondere', geheel eigen smaak in ere, zou er veel beter uit kunnen zien met deze strandjurk. Inderdaad, mooie ceintuur in geel met bijpassende schoenen en oorhangers, zouden het beeld totaal veranderen. Deze 'klompen' passen hoogstens onder een jeans of id.

afbeelding van Ella

Ella

woensdag 11 mei 2022 - 12:15

Laurentien heeft gisteren over Oekraïne gesproken en heeft dat met deze kleurkeuze kracht bij gezet. Een mooi gebaar wat mij betreft.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 11 mei 2022 - 12:07

Ik had de beelden op mijn telefoon bekeken en nu eens goed op de pc. Is er dan niemand die ze om raad vragen, bij twijfel stuur ik altijd een selfie naar m'n dochter of zussen. No or go?
Als Koningin boven de 50 op een officiële gelegenheid zo'n jurk aantrekken vind ik echt ongelofelijk. En ja, die babydoll staat ook nog in mijn geheugen gegrift.
En Laurentien bewijst nog maar eens dat ze geen stijlen kan mixen. Met de jurk is niets mis, met de schoenen onder een mooi zijden pak of een zwarte jurk is niets mis maar zo'n luchtige zomerjurk met deze zware, zwarte stappers is echt verbijsterend. De stijl, de kleur, het patroon, nergens komt iets van beide kledingstukken bij elkaar. Misschien kan iemand setjes voor haar klaar leggen, zoals mijn moeder altijd voor mijn vader deed.

afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

woensdag 11 mei 2022 - 10:20

Letizia: jurk is prachtig, maar een blote buik nee. Waarom niet de jurk even voeren in een contrastkleur? Of een onderjurk eronder, dan was haar bH ook niet zo zichtbaar.

Laurentien: waarom deze schoenen bij deze jurk? En dan oorbellen in wéér een andere kleur blauw? En waarom überhaupt zo'n soepjurk waarin je geen figuur overhoudt? Ze ziet eruit alsof ze een dagje naar het strand gaat.

2x een flop dus wat mij betreft.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

woensdag 11 mei 2022 - 07:49

Letizia : niet mijn smaak, maar deze taille cut out is wel verder rustig gezien halslijn , lange mouwen . .. is bovendien promotie voor een spaans merk en duidelijk minder opvallend dan de recente gatenjurk van maxima of de fotomoment jurk van amalia van een paar jaar geleden....
Laurentien : een zonnige jurk maar met te zware schoenen

afbeelding van Birchwood

Birchwood

woensdag 11 mei 2022 - 06:59

Letizia; niet mijn smaak en niet echt passend.
Laurentien; leuk, maar graag met andere schoenen, een gele pump was perfect geweest. Deze schoenen zijn te “zwaar” hierbij.

afbeelding van Tony

Tony

dinsdag 10 mei 2022 - 23:21

Tja, soms gaat goed en soms……. dit zijn twee gevalletjes van liever niet doen dames!!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

dinsdag 10 mei 2022 - 23:08

Maxima had een tijdje geleden een jurk aan met gaten, dat vond ik niet kunnen, op allerlei plaatsen ook nog. Dan vind ik deze jurk van Letizia best bescheiden daarmee vergeleken. Alleen doorkijkje op de taille. En het staat haar goed. Outfit van Laurentien vind ik superleuk, schoenen ook tof, alleen niet hierbij.

afbeelding van Tante Es

Tante Es

dinsdag 10 mei 2022 - 23:06

Hoe mooi was het wanneer Laurentien hier gele pumps bij had aangehad...

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 11 mei 2022 - 09:28

De jurk van Laurentien moet naar mijn idee een beetje funkier gedragen worden. De mouwen iets ophalen, riem eromheen en kleine schoudervullingen om het “afhangjurk” weg te werken en de schoenen zijn leuk maar te klein van maat en te zwaar qua kleur en materiaal bij deze jurk

De jurk van L… nee zeg, het is dat zij zo’n prachtig hoofd heeft en alles fijntjes is aan haar maar als je echt naar de jurk kijkt… absoluut een ordinaire no-go. Zeker in deze kleur!

afbeelding van Babs74

Babs74

dinsdag 10 mei 2022 - 22:40

Letizia mooi en gewaagd.

Laurentien....die schoenen. Verschrikkelijk. Daar laat ik het maar bij...

afbeelding van antje 52

antje 52

dinsdag 10 mei 2022 - 22:33

Weet je zeker dat het en "doorkijkje" is? Mij lijkt het een versiering van zijde, lint of zoiets.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 10 mei 2022 - 22:26

Waarom?? Daar laat ik het maar bij.

afbeelding van Marjet

Marjet

dinsdag 10 mei 2022 - 22:27

Ze dragen beide echt hele mooie kleuren! Bij het zien van de jurk van Letizia moest ik net gelijk denken aan de blote-buiken-sari in India een aantal jaren geleden. Grappig hoe cultuurgebonden outfits (en de kijk erop) zijn! Letizia is trouwens de afgelopen periode bijzonder goed getraind (ze kan het goed hebben, deze jurk).

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 11 mei 2022 - 00:42

Letizia doet een enkele keer haar uitdagende zin. Ik herinner mij een soort babydoll ultra kort (dat echt niet kon).
Dit kan net (voor weer even). Kleur staat super

De kleur van Laurentien haar jurk is ook super maar dit overhemdmodeljurk kan ik nier meer verdragen.

afbeelding van Luna

Luna

woensdag 11 mei 2022 - 13:07

Heb je toevallig een linkje? Ik ben nu wel nieuwsgierig maar kan niet echt een foto vinden.

afbeelding van Marjet

Marjet

dinsdag 10 mei 2022 - 22:26

Oei ja die babydoll!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?