Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 25 apr 8 reacties

Ontroerend: prins William reageert op bijzondere brief

In september 2023 verstuurde Freddy Hadley (11) een bijzondere brief. In een handgeschreven epistel nodigde hij prins William uit voor een bezoek aan zijn school. Op het Student Voice – St Michael’s leidt de jongen een studentengroep voor mentale gezondheid.

Op 10 oktober kreeg Freddy een koninklijke reactie. Via sociale media liet de prins weten dat hij helaas niet langs kon komen. “Het aanpakken van uitdagingen op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg en stigma’s is zo belangrijk. Ga alstublieft door met dit belangrijke werk.”, aldus de prins.

En vandaag, ruim een half jaar nadat Freddy de brief op de bus deed, was het dan toch zover. William kwam langs op de school van Freddy en sprak met de studentengroep die zich inzet voor de mentale gezondheid van de scholieren. Eind goed, al goed!

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
8 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wat ontroerend dat een jongetje van 11 met hart en ziel deze brief aan William heeft geschreven. Fijn dat er gehoor aan is gegeven. Er is ook nog een nieuwe foto van prins Louis vrijgegeven, wat een leuk ventje.
https://www.bbc.com/news/uk-68882299

Fijn dit bezoek, toch tijd voor gemaakt, belangrijk!

Heel bijzonder en wat goed dat er in meer landen en door meer koningshuizen aandacht aan mentale gezondheid gegeven wordt.

Heel goed dat hij hier aandacht aan geeft. Al zal hun eigen mentale gezondheid nu ook wel een punt van aandacht zijn met de zorg voor zieke familieleden en zijn gezin!

Heel sympathiek!
Temidden van veel sores in eigen kring en grote vraagstukken en problemen in het land en de wereld, oog blijven houden voor de kleine dingen die het doen!
Hou dit vast voor de toekomst, prins William.

Hier word ik warm van❤️

Lief dat hij ondanks alle problemen in de familie hier toch tijd voor heeft gemaakt.

Dit is echt bijzonder, wat fijn en goed dat William dit doet, zo hoort het, dicht bij de mensen , gewoon er zijn, door aandacht en betrokkenheid.