Gisteravond was ons koningspaar in Amsterdam aanwezig bij de opening van het Holland Festival. Zoals op onderstaande beelden te zien is, verscheen Máxima op de rode loper in een nieuwe outfit uit de zomercollectie van modehuis NATAN. Als juwelen koos ze voor een broche van robijnen en diamant, gecombineerd met haar nieuwe (aanpasbare) oorhangers. Wat mij betreft is Máxima's kledingkeuze vrij casual voor de gelegenheid, maar dankzij de mooie juwelen en het opgestoken haar vind ik het totaalplaatje (en het fantastische nieuwe ensemble) toch wel geslaagd voor het Holland Festival. Wat vinden jullie van Máxima's look?

Outfit van NATAN:

Close up van het kapsel:

De juwelen die Máxima draagt komen uit haar eigen juwelencollectie (oorhangers en armbanden) en de kluis van de koninklijke familie (broche). 

De broche is een onderdeel van de Mellerio-parure:

Schoenen van Louboutin:

Foto's met dank aan: 

www.monarchypress.com
 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 02 jun 2014 - 23:32

Ik heb deze outfit op me in laten werken... Ik vind dat maxima een jumpsuit goed kan hebben en normaal vind ik deze nude kleur maxima erg mooi staan, maar deze nude jumpsuit vind ik niet mooi staan... Het doet toch een beetje aan een pyjama denken... Ik vind de sieraden er ook niet bij passen; het totaalplaatje klopt niet wat mij betreft en dan is het ook nog eens van Neeeee-niet-weer-Natan!
Maar toch, ze straalt weer en ik vind het op de een of andere manier wel sexy staan, misschien door mijn associatie met nachtkleding.. ik begrijp dat WA zo blij kijkt:)

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

maandag 02 jun 2014 - 20:19

Leuk een jumpsuit .
Staat haar goed .
Josine waneer komt de pol van mei

afbeelding van Kate

Kate

maandag 02 jun 2014 - 19:11

Ik weet niet zo goed wat ik ervan vind .
Op de ene foto vind ik het wel apart en op andere weer iets uit een luxe lingerie zaak -;)
Wat ik wel weet is dat ze ons iedere keer weer weet te "verassen"met ... NATAN !!!
Ik begrijp dit echt niet ,is er echt in Nederland geen ontwerper die dit soort pakken maakt ?
Zo heel bijzonder is dit toch ook niet ?
Eerst 70% ,ik denk nu 90% NATAN ---;)))

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 02 jun 2014 - 23:33

Ik ben hier erg blij met je typefout: inderdaad dit beter verassen dan dat ze ons hier weer mee komt verrassen...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 02 jun 2014 - 18:14

Geweldig mooi haar en juwelen, maar ik had een andere outfit verwacht. Meer zoals vorig jaar. Ik lees nu dat veel mensen casual gekleed waren, dan ga ik mijn mening wat herzien. Leuk en hip pak, maar ik vind het zwart wat hard overkomen. Wel mooi dat ze voor de witte pantalon gekozen heeft. Bij een zakelijk bezoek wil ik dit nog wel eens terug zien maar de dresscode voor dit festival mag van mij cocktail zijn.

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 02 jun 2014 - 18:08

De juwelen vind ik heel mooi, maar het broekpak vind ik afschuwelijk. Absoluut niet koninklijk. Haar kapsel is opzich wel leuk, maar geschikter voor een werkbezoek ofzo. Hier mag het wel wat uitbundiger.

afbeelding van LG

LG

maandag 02 jun 2014 - 17:47

I had posted the following link on another "log". I do like the outfit from the front but not from the side, see last picture in this link:
http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?EventId=495483683
(Just like others) I think the pants should have been longer, peep toes with overhanging toes do not look charming (but maybe that's what Maxima thinks peep means - lol -). Also this outfit could have been worn with modern/funky jewelry.
At least it's not another one of Natan's dresses of which she has so many. I give her an A+ for wearing something different.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 02 jun 2014 - 17:30

Thanks for those pictures. Well, that last picture from the side certainly is not very flattering. Upon reconsidering, I do think the pantsuit is a bit too loose/big. I think it fits better on the model, where you can actually see the pleats very nicely.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

maandag 02 jun 2014 - 17:07

Van harte Josine met jullie blijde verwachting! Geniet samen van deze tijd, is erg bijzonder!
Ik vind de outfit geweldig en de juwelen geven het echt wat pit door de robijnen. Ik vind het knotje ook nog best goed gelukt. Ik vind zwarte hoge lakleren peeptoes op het randje van chique/ordinair maar door het leuke pak gaat het net goed. Al met al wel een 8 wat mij betreft.

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 02 jun 2014 - 16:19

Imke. Met je eens .Alleen de pumps vind ik te kolossaal hierbij.De broek is te kort en valt daardoor niet mooi!

afbeelding van Imke

Imke

maandag 02 jun 2014 - 19:18

Deze schoenen vind ik wat pit aan de outfit geven, daarom vind ik het een leuke combi. Dichte spitse pumps zouden nog meer in stijl zijn, en dan nog de parels erbij, dan wordt het echt een klassiek plaatje.
De broek zou misschien beter vallen als hij langer was, en het kan zijn dat dat officieel ook zo hoort bij dit type broek, maar zelf vind ik het niet zo mooi als je bijna geen schoen meer ziet, zoals bij het model. Dan gaat het voor mij ook wat te veel op een pyjama lijken...

afbeelding van Imke

Imke

maandag 02 jun 2014 - 15:00

Mooi, bijdetijds en stijlvol pak, en ze kan zoiets met flair dragen. Zo'n nude kleur flatteert veel vrouwen maar matig, en gecombineerd met zwart wordt het helemaal lastig, maar Máxima kan het dankzij haar natuurlijke kleur en een bijpassende makeup prima aan. Ik vind deze variant met effen broekspijpen persoonlijk mooier dan die met zwarte achterkant, althans, dan wordt het veel meer een modestatement, dit vind ik klassieker. De pumps passen er wat mij betreft uitstekend bij. Wat sieraden betreft hadden parels mijn voorkeur gehad, want bij de strakke lijnen van het tenue passen die beter dan barokke robijnen juwelen. Maar de robijnen juwelen zijn wel goed op elkaar afgestemd en completeren het geheel ook aardig. De bescheiden kleur lippenstift gecombineerd met donkerrode nagels vind ik heel chic.
Al met al een heel geslaagde keuze, casual chic met de nadruk op chic.

afbeelding van Sol

Sol

maandag 02 jun 2014 - 14:53

Wat lees ik? Zwangerschap... Van harte gefeliciteerd Josine! Wat mooi. We krijgen een 'royal' baby erbij :-)

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 02 jun 2014 - 14:45

Het broekpak staat het model veel beter vind ik, komt waarschijnlijk door de lengte van de broek.
Gelukkig kijkt Maxima veel vrolijker dan het model.
Verheug me op de troonswisseling van Spanje, mooie outfits bekijken, weet alleen niet of dit net zo uitgebreid is als bij ons ,of misschien net als in Belgie??

afbeelding van Sjanine

Sjanine

maandag 02 jun 2014 - 14:34

Allereerst: Josine, van harte gefeliciteerd met je zwangerschap.. Geweldig leuk voor jullie.. Las net ergens dat je 24 hoopt te zijn als je moeder wordt.. Prachtige leeftijd!! (Was ik nl. ook :-)) ik wens je een fijne zwangerschap toe en ik hoop voor jouw een niet te hete zomer!!
En nog een vraagje: ik herinner me ineens een Marjolein Droogendijk van de basisschool in Utrecht.. Is dat familie van jouw aangetrouwd dan?
Maar nu even to the point :-)
Mooi pak van Maxima alleen het zit minder goed als bij het model.. Daar zitten de plooien op de buik ook veel scherper..
Kleur staat prima en ik vind het geheel goed genoeg voor de gelegenheid.. Ben ook blij dat ze de strepen op de broek achterwege heeft gelaten.. Ik zie dit knotje liever als onverzorgd los haar!! Al met al een geslaagde outfit.. Met een klein verbeterpuntje..

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 02 jun 2014 - 14:23

Ben het helemaal met Magda eens, ook ik vind dit net een pyama.
Alleen door de sieraden heeft het nog iets feestelijks.

afbeelding van Fina

Fina

maandag 02 jun 2014 - 14:15

Het is een jumpsuit toch?? Ik vind het geweldig en beslist niet te casual, door de stof die ze draagt heeft het klasse.
Bijzonder vind ik de kleur juwelen, rood bij oud-rose maar doordat de kleur van de kleding zo licht is vind ik het niet storend.
Grappig dat ze nu geen haarstuk gebruikt.
Josine nog van harte gefeliciteerd met je zwangerschap en geniet ervan!! (had nog geen tijd gehad om eerder te reageren...).

afbeelding van annelien123925

annelien123925

maandag 02 jun 2014 - 13:02

Toch WEER niet NATAN. Volgens mij als daaraan begint komt er GEEN einde aan. Alleen al hoe je het schrijft!

afbeelding van Lisanne

Lisanne

maandag 02 jun 2014 - 13:15

Waarom niet?

afbeelding van annelien123925

annelien123925

maandag 02 jun 2014 - 14:11

Waarom wel alweer de zoveelste Natan-uitvoering. Zit ondertussen op andere couturier te wachten. Je draagt toch ook niet bijna elke dag kleding van de HEMA of bv bijna iedere dag Chanel. Je eet toch ook niet 5 x in de week frites?

afbeelding van car

car

maandag 02 jun 2014 - 12:55

Koning van spanjeeee treed af!!!
Alleen jammer W en M er niet bij kunnen zijn!! :(

afbeelding van AnneR

AnneR

maandag 02 jun 2014 - 14:09

Treedt Juan-Carlos af ?? Wauw, Beatrix' voorbeeld doet volgen… wanneer Harald van Noorwegen of Margerethe van Denemarken? :-)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 02 jun 2014 - 18:08

Jeetje wat een nieuws! Er komt een nieuwe generatie vorsten aan! Ik verwacht dat Noorwegen wel zal volgen, maar Magarethe zie ik niet zo snel afstand doen. Waarom kunnen Willem Alexander en Máxima er niet bij zijn?

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 02 jun 2014 - 19:00

Volgens mij omdat hij koning is. Bij de inhuldiging van WA waren ook niet de regerend vorsten aanwezig, maar de troonopvolgers met hun partners (behalve Albert, die wel aanwezig was terwijl hij regerend is, maar misschien dat daar een speciale reden voor is of dat er in een vorstendom andere regels gelden)

afbeelding van annelien123925

annelien123925

maandag 02 jun 2014 - 12:59

Meen je niet

afbeelding van annelien123925

annelien123925

maandag 02 jun 2014 - 12:49

Dichte zwarte spits uitlopende pumps (high-heels) zijn ook beter. Ben nu misschien aan het muggenziften.

afbeelding van annelien123925

annelien123925

maandag 02 jun 2014 - 12:47

Ja het origineel IS mooier geen twijfel dat is zonder twijfel aparter (zwarte strepen). Haar is goed. Een vlecht is beter zorg eens voor wat variatie. En als voorbeeld bedoel ik de ingevlochten haren van de Deense prinses Mary.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 02 jun 2014 - 12:42

Josine, van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik wens je een voorspoedige zwangerschap. En als het zover is komen we graag met zijn allen een beschuitje bij je eten!

Ik vind het echt heel leuk en apart wat Maxima hier aan heeft. Dit kan ze inderdaad alleen maar dragen omdat ze zo slank is. Het past ook zeker bij de gelegenheid! Haar vind ik ook mooi! Rouge to much , maar dat is hier ook al eerder gezegd!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 02 jun 2014 - 12:18

Van mij mag Maxima de gebloemde avondjurk van Valentino wel weer uit de kast halen deze week!
Mooie outfit voor het diner met Albert!
Ik kon er geen foto bijplaatsen, misschien kan jij dat, Josine?
En dan wel met een prachtig opgestoken kapsel!

afbeelding van Magda

Magda

maandag 02 jun 2014 - 12:01

Sorry dat ik het pak niet mooi vind. Ik vind het meer op een huispak of pyjama lijken. Doet ook niet zoveel met haar qua uitstraling. Wat erg lelijk is, zijn de schouders . De hals is naar mijn mening te wijd. Het haar is aardig, maar zelf in een knotje gedraaid. Kan beter. De sieraden zijn mooi, maar niet icm dit pak.
Ik ben niet enthousiast deze keer, sorry.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 02 jun 2014 - 23:39

Haha, ik moet erg lachen om je suggestie van huispak!!! Zou ze inderdaad geïnspireerd zijn geraakt door Roy donders? Maar dacht ze: ' tja dat kan toch niet als koningin ' en is ze toen maar naar Natan gegaan voor een Royale versie:p

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 03 jun 2014 - 08:27

Ja, dat denk ik ook . Koninklijke versie. Ze gaan toch ook naar Brazilië, kan ze dit mooi aantrekken, haha.

afbeelding van Merel

Merel

maandag 02 jun 2014 - 11:51

Mooi pak, originele broek was wel wat pittiger geweest. Witgouden armband (of geen, doe eens wild;)) had ik mooier gevonden. En zie ik goed dat ze een panty aanheeft? Haar tenen zien er zo raar uit... Niet charmant, jammer....

afbeelding van Sol

Sol

maandag 02 jun 2014 - 11:56

Ik dacht, laat ik nou eens een keer niet over beginnen. Helaas, dat is mij weer niet gelukt. Het enige wat ik schrijf is: ... haar tenen.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

maandag 02 jun 2014 - 11:30

Ik ben helemaal weg van haar pak.Een prachtige top en erg leuk dat deze aan achterkant langer is. Valt ook perfect.Jammer dat ze niet voor de originele broek heeft gekozen.

De peeptoes staan niet mooi ,haar tenen vallen extra op .
Het knotje in haar haar staat leuk, maar waarom niet meer werk van het kapsel gemaakt?

Prachtige oorbellen en broche ,maar in combinatie met de geel gouden armbanden vind ik het niet mooi.
Haar horloge en het wit gouden armband passen er wel perfect bij.

Idd zijn haar wangen wel erg oranje.

Wat ziet WA er weer stralend uit je kan zien dat hij trots is op zijn mooie vrouw.

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 02 jun 2014 - 14:48

Hier sluit ik me bij aan.

afbeelding van Gea

Gea

maandag 02 jun 2014 - 11:19

Hier word ik blij van!! Leuk die jumpsuit en het geheel is casual chique en helemaal van deze tijd. En een jumpsuit kan door veel vrouwen gedragen worden, de stof bepaalt of het ook voor jouw figuur geschikt is.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

maandag 02 jun 2014 - 11:12

Mooi pak! Je moet er zeker de lengte en het slanke figuur voor hebben. Het gebeurt me niet vaak maar ik vind bij het model deze outfit beter staan dan maxima. Komt ook door de juwelen die hier niet bij passen en ik vind het een erg karig knotje zo.. Had ze wel iets meer werk van mogen maken..

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 02 jun 2014 - 11:07

Een gedurfde maar smaakvolle outfit. Ik ben er eigenlijk best enthousiast over. Ik vind het eigenlijk ook niet echt casual: het is dan wel een pantalon maar het is wel een chique. Naar mijn mening is het alleen jammer dat ze een aangepaste broek heeft gebruikt: met de zwarte, verticale belijning (zoals in de Natan foto) vind ik het nog tien keer chiquer (en mooier afkleden).

De schoenen vind ik helaas echt niet mooi staan. Die overpuilende tenen kan ik met de beste wil van de wereld niet waarderen... De knot is wel een erg huis-tuin-en-keuken knot, jammer dat ze de kapper niet heeft laten komen.

Verder vind ik haar juwelen hier erg mooi bij gekozen! Wat mij betreft had ze ook de hard-roze lippenstift (die ze bijvoorbeeld naar het Efteling-concert gebruikte) mogen dragen!

afbeelding van Helena

Helena

maandag 02 jun 2014 - 11:06

Ik vind dat wij een heel moderne koningin hebben qua mode, het staat haar schitterend en ze durft maar.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

maandag 02 jun 2014 - 10:57

Het staat haar prima.meestal ben ik geen fan van wijde pijpen maar de top is gewoon recht en daardoor kleedt het slank af. Jammer van de peeptoes en de broek had wat langer mogen zijn. Minpunt: de gouden armbanden bij de rest van de juwelen.

afbeelding van car

car

maandag 02 jun 2014 - 11:30

http://www.google.nl/search?q=maxima+postzak&tbm=isch&imgil=Fx6XA9uUDnVU...
nogmaals ik had liever haar haar zo gezien, ik vind dit helaas echt niet mooi!, en idd Josine een rozige-rode rouge is 100x frisser! zeker met z´on fletse outfit! voor de durf geef ik zeker een 7, maar als je afgevallen bent, kun je je lijf showen, en dat doet ze met deze kleding absoluut niet, het sluit in de taille voor geen meter aan! jammer!!
maar als Albert en Charlene komen zal ze er wel weer stunning uitzien!!!!!!!!!!! =)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 02 jun 2014 - 11:30

Charlene komt niet :)

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 02 jun 2014 - 11:45

Toch wel jammer dat ze niet komt.
Had ze best wel eens in Nederland willen zien schitteren.

afbeelding van car

car

maandag 02 jun 2014 - 11:32

neeeeeeeeee, echt niet??? Ze durft gewoon niet naar Nederland lijkt het wel hahaha

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 02 jun 2014 - 11:47

Ik denk dat het meer te maken heeft met haar zwangerschap dan een eventuele angst :P

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 02 jun 2014 - 11:06

Toch denk ik dat deze outfit alleen mooi staat als je zo slank bent als Máxima. Hoewel het helemaal niet strak zit, vind ik dat je wel kunt zien dat ze mooi slank is. Zou zelf nooit deze creatie kunnen dragen en al helemaal niet op dit moment, haha.

afbeelding van car

car

maandag 02 jun 2014 - 11:31

Neee klopt! en ik weet ook wel dat het niet altijd strak hoeft te zitten om er slank uit te zien, maar dan is het voor mij gewoon het totaalplaatje en met name het kapsel en de make/up die het naar beneden halen! :)

afbeelding van Henny

Henny

maandag 02 jun 2014 - 10:13

Ik had al eerder een reactie over deze outfit geplaatst in een ander blog.

Nu ik de foto's van RU goed bekeken heb stel ik m'n reactie iets bij.
De outfit vind ik heel leuk; casual chique is een keer iets anders en heel goed geschikt voor deze gelegenheid. Bij een moderne koningin moet dit kunnen. Het heeft weg van een jumpsuit, heel modern. Mooie tas en sjaal ook.

De kleur flatteert haar. In eerste instantie dacht ik dat het om een zwarte ceintuur ging, maar het is een zwarte bies aan de voorkant van de top! De broek vind ik wat te kort; net boven de grond zou mooier zijn bij zo'n wijd model.
De schoenen vind ik bij nader inzien heel mooi er bij; in eerste instantie leek het alsof ze te plompe schoenen draagt. Het haar is ook leuk gedaan.
Alleen vind ik de oorbellen en broche er bij deze stijl minder mooi bij staan; parels of hippe sieraden (en dat hoeft geen plastic te zijn ;) ) vind ik persoonlijk mooier bij. Ook vind ik de gouden armbanden niet mooi bij de andere sieraden matchen.
Een ander puntje van kritiek is de rouge; te oranje.
Het totaalplaatje is mooi verzorgd.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 02 jun 2014 - 10:15

De oranje rouge vind ik ook zo jammer. Ze zou zich eigenlijk moeten opmaken bij een hele felle lamp, zodat ze kan zien hoe het overkomt met flitslicht.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?