Avatar foto Door Moderator Petra
Koninginnenmode 04 apr 19 reacties

Letizia vrolijk gekleed bij uitreiking medailles

Koning Felipe en koningin Letizia reikten gisteren samen de Gouden Medailles voor Verdienste van de Prijs voor Schone Kunsten uit.

Koning Felipe en koningin Letizia reikten steeds om beurten de prijs uit, aan maar liefst 33 culturele personen en instellingen. Onder hen zijn de Spaanse Academie in Rome, een schilder, een acteur, een schrijver, een zanger, een zangeres en nog veel meer mensen.

Foto’s ©Casa Real

Mode

Koningin Letizia ging gekleed in een gezellige jurk van Lady Pipa.

Magrit pumps in fuchsia kleur.

Letizia draagt haar Coreterno Amor ring.

Leuke oorhangers van Tous, bestaand uit een robijn, smaragd en maansteen.

En tenslotte draagt Letizia de witte Furla Metropolis schoudertas.

Wat staat dit model jurk haar leuk! Mee eens? Of zie je liever een ander soort kleding bij Letizia?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
19 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Leuk printje en lekker zomers. Maar liever geen ophaaltjes. Net of je jurk nog tussen je ondergoed zit na toiletbezoek😉

😂😂😂👍👏

Niet mijn smaak, maar Letizia komt er mee weg en hoe langer ik er naar kijk, hoe mooier ik het ga vinden. Het is gewoon lekker zomers, daar moet ik nog even aan wennen denk ik. En wat een prachtige schoenen. Volgende keer een tasje in dezelfde kleur als de schoenen. Ik weet eigenlijk niet of Letizia haar kleding herdraagt? Ik kan zo snel niet iets bedenken .

Heel lief zoet kleurtje, past goed bij Letizia. Bovenstuk is leuk model maar ohh dear, die vreselijke lelijke ophaal en dan ook nog midden voor😧. Wat is dit toch voor rariteit van de ontwerpers! zo lelijk en slaat nergens op; het is gewoon niet mooi. Zonde van het pakje!

Wat een leuke jurk! Had voor mij wat korter gemogen om m ietsje pittiger te maken.
Heb de website gecheckt: veel party achtigec kleding.

Deze jurk vind ik op zich wel leuk, maar ik vind hem niet zo bij Letizia passen. Een te hoog Barbie gehalte wat mij betreft. Wel een mooi silhouet.

Op zich een leuke jurk: alle ophalen, plooien en extra stof bij de mouwen is prima voor het figuur van Letizia.
Toch wringt het: de jurk is (op sommige plekken) te groot voor haar, dus wordt haar (te) tengere figuur juist weer benadrukt. Ook valt daardoor de jurk soms wat “flodderig” en daardoor doet de jurk aan als een “goedkoopje”.
Oorbellen, tas, ring en schoenen zijn prima en goed gekozen.

Wat ziet ze er weer mooi uit! Altijd mooi haar outfits. En wat een leuke schoenen. Zoveel beter dan de pumps met enorme hakken (en het lompe model zwarte schoenen dat ze casual draagt).

Oh brrrrrr, wie heeft nu toch ooit bedacht dat ophalen ( en helemaal middenvoor!) elegant zouden zijn.
Verder leuk stofje en model, zonder die ophaal dan…..

Ik heb ook zo’n jurk en kan niet wachten tot ik die weer uit de kast kan halen. Super leuk juist. Ook dat smaken blijkbaar verschillen!

Een leuk, fris voorjaarsjurkje, maar ik vind een wat meer uitgesproken, krachtige kleur beter bij Letizia passen.
Deze mouwen en de schoudervullingen doen het goed bij haar; geeft haar wat meer body.
Ze ziet er keurig verzorgd uit, en wat fijn een lach op haar gezicht te zien.
Top dat ze zulke leuke schoenen draagt met lagere hak.
Dat verdient navolging!
En ook leuk dat de stropdas van de koning zo mooi matcht met de kleur van het japonnetje van zijn vrouw!
Dat mis ik nog wel eens bij koninklijke paren!

Dit vind ik nu een misser van Letizia, helaas. Een beetje een tuttig patroon en ik hou niet zo van die aangerimpelde rokken….

Wat leuk dat de schoudervullingen weer terug komen !

Een vrolijk stofje is het zeker, maar dit model jurk vind ik niets voor Letizia.

Niet mijn smaak. Het stofje is wel leuk en de accessoires ook, daar blijft het voor mij bij.

Brrr, wat vind ik dit een vreselijke jurk. Zijn de jaren 80 weer terug? Ik moet denken aan Angela uit Who’s the Boss, met die schoudervullingen en dat soort mouwen. Dat vond ik toen al vreselijke kleding.

De kleur doet niks voor Letizia, bij het blonde model staat het veel beter, vind ik.

Ze ziet er weer verzorgd en fris uit, leuk voorjaars sfeertje.
Stof vind ik schattig ,maar het model is niet mijn smaak, ben geen fan van ophaal plooien, geeft snel een rommelig effect, maar dat is mijn smaak.
Wat ik zelf bij Letizia mooi vind staan is een pakje oid, wat ze droeg bij de inhuldiging van Charles stond haar super mooi, een 2 delige set breekt haar super slanke figuur.

Ik vind het een hele mooie voorjaarslook ook de accessoires goed gekozen. Ik vind alleen de schoudervullingen bij Letizia wat te groot/hoog, je ziet dat het beste bij de groepsfoto.

Letizia heeft ondergewicht om het maar zo te zeggen. En ze heeft een krachtige kaaklijn . Dat betekent, dat dit korte kapsel dat rond valt haar beter staat dan een strak kapsel. Zoals ook het kapsel toen ze zich verloofde met Felipe.
Rond vallende kapsels geven haar een vriendelijker zachtere uitstraling. Dat heeft ze nodig want ze is ernstig en serieus en niet al te goedlachs.
Zij kan ook beter geen strakke kleding dragen. Maar kleding die bedekt en met plooien, draperien, bolle mouwen en een peplum staat haar schitterend. (zie kleding bij kroning Charles) Ook een broekpak staat haar prima, want daar moet je zeer slank voor zijn.
Dit geldt ook exact zo voor Catherine prinses van Wales.